|
Házak
Mar 1, 2010 21:10:02 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Mar 1, 2010 21:10:02 GMT 1
- De gondolhattam volna rá bár tulajdon kép ez a te hibád - mondtam mosolyogva majd átöleltem és adtam eg ypuzit a homlokára. - Nem vagy éhes ? - kérdeztem kedvesen. - Úgy örülök hogy itt vagy .... hiányoztál - mondtam mosolyogva. - Am bocs a tegnapiért tényleg elég hülyén jött le ... amíg Arisa nem jelent meg addig alig foglalkoztam veled utána meg tessék á tiszta köcsög vagyok .... téynleg nem így akartam bocs - sóhajtottam.
|
|
|
Házak
Mar 2, 2010 20:33:09 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Mar 2, 2010 20:33:09 GMT 1
-Ugyan már. Én is nagyon akartam úgyhogy nincs harag.-Mondtam. Ekkor megszólalt a telefonom. Kimentem a szobából és felvettem miután visszajöttem hátradöntöttem Takedat az ágyban majd megcsókoltam. -Csak anyuék voltak azok.-Mondtam megrántva a vállam. -Ami azt illeti igen éhes vagyok. Menny csak el nyugodtan átöltözök és utánna lemegyek én is. Csak nem maradhatok így.-Mondtam sunyi mosollyal. Miután Takeda lement megkerestem a telefonját és kivettem belőle a Sim kártyát majd egyszerűen lehúztam a WC-n. Bocsi, baby. De nem akarom, hogy bajod essen. Átöltöztem majd lementem de még előtte átkötöttem a fenti vonalas telefont. Úgy láttam csak ez az egy van. Egyszerű kábel csere. Még jó, hogy én vagyok a csapat technikai zsenije. Így nem tudják elérni Takedat, ha meg valami ember jön egyszerűen elkűldöm. -Hmm... éhen halok.-Mondtam mosolyogva mikor beértem a konyhába.
|
|
|
Házak
Mar 2, 2010 20:45:34 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Mar 2, 2010 20:45:34 GMT 1
- Ez most akkor is hülyé sült ki - mondtam halkan. ~ Megkénne beszélnem tényleg pár dolgot Arisával ... á istenem milyen szemét voltam vele ~ sóhajtottam. Miközben Kyta elment összedobtam valami reggeli szerűséget majd megteritettem és mire visszatért már kész is volt. - Hát akkor egyél - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak
Mar 2, 2010 21:08:01 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Mar 2, 2010 21:08:01 GMT 1
-Nahát még is csak tudsz főzni.-Mondtam mosolyogva majd leültettem Takedat a székre és az ölébe ültem. Megcsókoltam majd a kajára néztem. -És még az illata is király.-Mondtam. Takedara néztem majd megsimítottam az arcát. -Maradj velem királyfim.-Mondtam neki halkan, régen mindig így hívtam. Felkeltem, hogy fel tudjon állni azután én leültem és megkóstoltam. -Hmmm... nem rossz.-Mondtam felmutatva a hüvelyk újam jelezve,hogy finom.
|
|
|
Házak
Mar 2, 2010 21:20:01 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Mar 2, 2010 21:20:01 GMT 1
Én nem voltam éhes így inkább nem is ettem eszembe jutott hogy Ayakának küldtem e-mailt tegnap éjjel miután elaludt Kyta kiváncsi voltam válaszolt e már így elővettem a netbook-m és megnéztem az e-mailjeimet valóban válaszolt is rá bár fele arról szólt milyen köcsög vagyok na jó több mint fele már épp vissza akartam írni mikor észre vettem hogy Ryota írt hát nem repestem az örömtől de próbáltam úgy tenni mintha semmi baj sem lenne mellékelt egy videot is .... és arra kért hogy Arisáért cserébe öljem meg Kytát amint elolvastam töröltem is és válaszoltam neki persze nem épp kedvesen majd miután elküldtem azt is töröltem majd Ayakának válaszoltam vagyis kezdtem. - Ez a csaj hülye - sóhajtottam. - Mellesleg jó étvágyat - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak
Mar 3, 2010 20:57:46 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Mar 3, 2010 20:57:46 GMT 1
Letettem az evőeszközt majd Takedara néztem. Elég komolyan. -Elért mi? Mit akar?-Kérdeztem komolyan. Nagyon jól tudtam, hogy elbasztam. De nem volt elég időm...Vajon Ryota mit akarhat?! Akármi is az teljesítenünk kell. Vagy kompromisszumra lessz szükség.
|
|
|
Házak
Mar 3, 2010 22:24:08 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Mar 3, 2010 22:24:08 GMT 1
Miután megállt a kocsi Takeda háza előtt Ota szállt ki elősször, utánna pedig Kenji. Én úgy döntöttem még elszívom a cigim és utánnuk megyek. Ota felhúzta a fegyverét akárcsak Kenji is. Mikor odaértek Ota berúgta az ajtót és azonnal a konyhába ment. Takeda ugyan felkelt de Ota rá szegezte a fegyvert. '-Hello Takeda.-Mondta Kenji széles vigyorral majd leült az egyik székre és szórakozottan Takedara fogta a fegyvert akárcsak Ota is. Nagydarab, izom agyú fickó volt de kiválló bérgyilkos. Szótlanul állt és nézte a célpontját. Bementem a házba majd szépen nyugodtan becsuktam az ajtót és kényelmes tempóba besétáltam. -Szép reggelt fiatalok.-Mondtam kedves mosollyal majd odamentem Kytahoz, mögé álltam és a vállaira tettem a kezem. -Ügyes kislány. Most pedig Takeda. Leadunk Ryotanak. De előbb...mi lesz Arisaval?! Ennyire nem érdekel?-Kérdeztem játékossan.
|
|
|
Házak
Mar 3, 2010 22:34:04 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Mar 3, 2010 22:34:04 GMT 1
-Kenji? Mit kerestek itt?-Kérdeztem értetlenül kapkodva a fejem Kenji és Ota között. Nemsokára megjelent GD is és úgy beszélt velem mintha valami régi haverja lennék. -GD! Nem adhatod oda Ryotanak. Baja esne. Nem hagyhatom...-Mondtam dühössen leráztam magamról GD kezeit, Takeda és Ota közé álltam. -Basszameg! Meg ígérted! Szeretem és nem hagyom, hogy baja essen. Nem a hülye utasításotok miatt tettem amit tettem...azért mert szeretem. És meg akarom védeni. Úgyhogy csak azért mert elvakultan meg akarod menteni Geit még nem kell "leadnod" Takedat mint egy tárgyat, vagy egy bizonyítékot. Az ha odaadod Ryotanak még nem jelenti azt, hogy Geit elengedik. Sőtt biztos nem engedik el. Te vagy a második célpont. Mi ütött beléd?-Kérdeztem felháborodva.
|
|
|
Házak
Mar 4, 2010 15:29:05 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Mar 4, 2010 15:29:05 GMT 1
- Nem engem akar .... ha nem téged .... tőlem mást akar amit nem fog megkapni soha...senki nem ér annyit .... ez lehet önzőn hangzik de sokkal önzőbb dolog lenne ha bárkiért megadnám neki azt amit szeretne - mondtam komolyan közben újabb e-mailt kaptam így nem igazán foglalkoztam GD fenyegetésével az e-mailhez egy video volt csatolva ez a video most Geiről szólt pontosabban az eddigi felvételek róla. - Remek ... mellesleg ha annyira tudod hol van miért nem mész oda ? - kérdeztem majd GD-re néztem. - Ami azt illeti Gei még jól van .... de megnézheted - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Házak
Mar 7, 2010 16:26:38 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Mar 7, 2010 16:26:38 GMT 1
-Nem tehetem. Egy nyilvános nagylétszámú öldöklés túl feltűnő lenne.-Mondtam komolyan. Odasétáltam a notebookhoz és a képernyőre néztem. Gei volt rajta...a felvételek nagyon jó minőségűek voltak. Úgy áramlott az agyamaba a sok információ, hogy megrészegített. Hirtelen úgy éreztem mintha túl lennék 4 üveg pezssgőn. Hátra léptem egyet ekkor valaki megragadta a karom. Oldalra néztem Kenji volt az. Valamit mondott egy darabig nem fogtam fel aztán kezdtem visszatérni a valóságba. Összeszorítottam a szemem, hogy eltüntessem a sötét foltokat. '-Nem kell megnézned.-Halottam Kenji hangját. Kicsit távolról, mintha egy üvegfal mögül beszélni. Holott itt állt melettem és a karomat fogta. Levette a tekintetét rólam és Otara néztett. Ekkor éreztem meg, hogy fáj ahogy szorít. És valószínűleg ha nem fogott volna meg és nem lett volna itt mögöttem a fal biztossan elesek. Minden nagyon rövid idő alatt történhetett még ha számomra olyan lassúnak is tűnt az idő. Leráztam magamról Kenji kezét és ellöktem magamtól. -Ehez neked semmi közöd Kenji.-Mondtam dühösen. Kenji elég izgatottan tekintett körbe. Visszanéztem a felvételre. Azthiszem már jobban voltam. Mikor vége lett Kytara néztem. -Hát...mindig is tudtam, hogy ügyes.-Mondtam megrántva a vállam. -Egy hónap és 3 ember. Ez rohadt kevés...-Mondtam mintha hangossan gondolkodnék. Végig Kyta szemébe néztem és végül megláttam benne amit kerestem. Egy másodperc épp elégvolt ahhoz, hogy választ kapjak. -Okos.-Mondtam majd elindultam Kyta felé. A lány hátrált ugyan de tudta jól, hogy ez is felesleges megragadtam a karját és magam elé löktem ki a nappaliba. -Mikor kezdted?-Kérdeztem. Kenji azonnal vette a lapot megragadta Kyta kajrát és felrántotta a földről mivel elesett amikor maga elé löktem. A fegyverét Kyta nyakához szorította, Ota viszont továbbra is Takedara ügyelt fel. Odasétált hozzá majd lecsukta a notebookot. A fegyverét továbbra is Takedara szegezte. Kiadtam neki a parancsot ha menekülőre fogná azonnal lőlje a lábába. -Gyerünk kislány. Mikor szegültél ellenem?!-Kérdeztem halálos nyugalommal. Kyta szemébe néztem és elmosolyodtam. -Mikor őrültél meg annyira, hogy ellenem fordulj?
|
|
|
Házak
Mar 7, 2010 16:39:43 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Mar 7, 2010 16:39:43 GMT 1
Egy pár másodpercre úgy tűnt mintha GD-vel valami gond lenne de aztán ellökte magától Kenjit úgyhogy végül is semmi baja nem lehet. Aztán rám nézett miután, valószínűleg vége lett a felvételnek. Acélszürke szemei olyanok voltak mint a legélesebb pengék. Nem hiába az volt a kedvenc fegyvere. Tökéletessen illet a személyiségéhez is. Egyik pillanatban még úgy érzed téged szolgál aztán hirtelen ellened fordul és hatalmas fájdalmat okoz. A legnagyobb hibát követtem el egy másodpercre oldalra néztem, nem álltam a tekintetét ami ebben a világban azt jelenti,hogy titkolni valód van. Hátrálni kezdtem amikor GD odasétált hozzám. A jeges nyugalma csupán annyit jelentett, hogy átkapcsolt érzelemmentes bérgyilkosba. Annál roszabb pedig nem volt. Megragadta a kezem és olyan erőssen szorította meg, hogy elősször azt hittem azonnal apró darabokra töri a csontom. Maga elé lökött a nappaliba. Elestem de Kenji felrángatott. -Én..én. Tulajdonképpen már akkor amikor szóba került Takeda. Rosz emberre bíztad az információ átadást. A bátyámhoz csupán 3 információ jutott el. És azokat el is végezte. Bocsi...de régebben. Takedaék oldalán álltam. -Mondtam.
|
|
|
Házak
Mar 7, 2010 18:53:47 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Mar 7, 2010 18:53:47 GMT 1
- Remek .... jó lenne tudni most ki mit akar - mondtam egyszerűen kezdtem kivertem Ota kezéből majd felnyitottam a Notebookot. - Hát ilyen nincs ! ... Rohadj meg Ryota- mondtam dühösen mikor elolvastam mit ír főleg mivel a videot is mellékelt ismét csak most Arisáról megnéztem majd a földre ültem és a fejemet fogtam próbáltam kitalálni valami megoldást de csak egyet tudtam amit nem akartam. ~ Remek én idióta egyszer bíztam meg benne .... fasza .... jól van aszem ezzel sakk matt az ő javára... Gei és Arisa csak kijutnak nem ? ..... nem akarom hogy bajuk essen de nem mehetek bele a feltételébe ... őrültség lenne ... semmi biztosíték hogy betartja a szavát ~ sóhajtottam. - Nyugi nem szándékozom meglépni - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Házak
Mar 7, 2010 20:37:52 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Mar 7, 2010 20:37:52 GMT 1
A fali órára pillantottam. 19:59. A másodperc mutatót figyeltem majd amint az óra 20:00-at ütött kirántottam a kezem Kenjitől és a kanapé mögé ugrottam. Csaknem ugyanebben a pillanatban lövések érkeztek a házba. Valószínűleg géppuskával. Mindenki lebukott én pedig laposkúszásban mentem el az ajtóig. Ekkor abba maradtak a lövések én pedig kifutottam a házból. Mielőtt még valaki utánnam jöhetett volna a lövések folytatódtak. Bepattantam egy fekete autóba és intettem a sofőrnek. -Pusziii.-Mondtam vigyorogva az ablakból majd felhúztam az ablakot és elindultunk. A gépfegyveres fickók is bepattantak a fekete autóikba és elhúztunk. //Kasai Rynkai Park//
|
|
|
Házak
Mar 7, 2010 20:56:16 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Mar 7, 2010 20:56:16 GMT 1
-Hát egy bocsánat kérés kurva kevés...-Mondtam könnyedén. Minden felgyorsult és a nagy zavarban már csak annyira emlékszen, hogy éles fájdalom nyilallt az oldalamba. Végül amikor már elcsendesedtek a dolgok felültem. A hasam jobb oldala tiszta vér volt. Előttem Kenji ült a falnak támaszkodva. Ő is tiszta vér volt. Hátra fordultam. Ota mozdulatlanul feküdt a földön, valószínűleg Takedat védhetet a golyóktól mivel félig Takedan feküdt. Fetápászkodtam, legördítettem Otat Takedaról akinek semmi baja nem volt.Csak Otatól lett véres kissé. Megnéztem Ota puluzsát...ami tulajdonképpen nem volt neki. Remek az egyik emberem halott. Az oldalom nagyon fájt és azt hiszem jó párszor elkáromkodtam magam. -Kenji hol van Kyta?-Kérdeztem dühösen. '-Basszameg. Utánna másztam de megint lőttek és... elmenekült.-Mondta Kenji halkan. A karjába kétszer is belelőttek úgy láttam de nagyobb baja nem volt. Én viszont kezdtem egyre roszabbul lenni. Levettem a felsőmet és az oldalomn lévő sebre bámultam amiből egyre csak ömlött a vér. A felsőmet a sebre szorítottam majd nagynehezen leültem egy még ép székre. -Takeda...megúsztad?-Kérdeztem tőle mivel eddig még csak a szemével követte mit csinálok de meg se szólalt.
|
|
|
Házak
Mar 7, 2010 21:35:07 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Mar 7, 2010 21:35:07 GMT 1
Aszem ebben az egészben 2 dolog miatt volt szerencsém az egyik hogy a földön voltam a másik hogy Ota a közelben volt. - Aszem meg ... Kyta jól átvert duplán is ...remek ... megkel találni azt az elmebeteget de sürgősen mert a játékból nincs kiút ha ki is jutnak azonnali kórházi ellátás nélkül biztos meghalnak ... Jigsaw módszereit nem ismerem de Ryotáét nagyjából igen és ha társak nem nagyon különbözhet a módszerük - mondtam halkan. - Mit tegyek ? .... ha megkapja amit akar talán elengedi őket de erre semmi garancia nincs - sóhajtottam - Arról nem is beszélve hogy szabad utat adok neki és akkor bármit megtehet nem jó ez így - mondtam majd felálltam. - Hívjak orvost ? - kérdeztem komolyan.
|
|