|
Házak
Mar 8, 2010 20:29:54 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Mar 8, 2010 20:29:54 GMT 1
-Kyta egy ribanc...-Mondtam dühösen aztán felszisszentem. A fájdalom néha tompult, néha pedig olyanná erősödött,hogy azt hittem mindjárt elüvöltöm magam vagy elájulok tőle. -Tudtam...és az a kis csaj tudja a társadalmi rendszerünket. Ha ezt elmondja Ryotanak könnyen rájöhet a gyenge pontjainkra. Pont azért építettük fel így mert túl megszokott és erre senki se gondolna. Erre egy törpe betesz nekünk. Aki mellesleg egy zseni...Szivatás...-Mondtam majd kezet cseréltem. A másik tenyerem már tiszta vér volt hiába a felsőm. '-Már hívtam Minkat. Nemsokára itt lesznek. Akár 4 nap és már is begyógyulhat a seb. Szövetfejlesztéses beültetéssel egész gyors...kurva drága de nálad a pénz igazán nem gond.-Mondta Kenji miközben oda sétált hozzánk. Végig a kezét szorongatta. -De nem elég gyors.-Mondtam halkan.
|
|
|
Házak
Mar 8, 2010 21:27:07 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Mar 8, 2010 21:27:07 GMT 1
- Jól van kitalálok valamit .... á csak tudnám merre van ... társulnom kellet volna hozzá legalább csak látszatban mikor felajánlotta és most tudnám - mondtam majd írtam neki egy e-mailt. - Jól van ti kezeltessétek magatokat ... én meg megkeresem - mondtam bár utána gondoltam hogy kicsit hülye szavakat használtam. - Már mint értitek hogy értem - magyarázkodtam. ~ Remélem benne lesz az ajánlatomba ... viszont ehhez Ichirou is kellene ~ gondoltam majd az ajtóhoz indultam. ~ Bemegyek Sacukyhoz és oda hívom ~ gondoltam. // Setagaya - Okusawa Kórház //
|
|
|
Házak
Mar 8, 2010 21:58:25 GMT 1
Post by jigsaw on Mar 8, 2010 21:58:25 GMT 1
/GD/ Amikor Takeda elmegy, néhány perc múlva két autó áll meg a ház előtt és az utasaik nem éppen megszokott módon, állig felfegyverkezve rontanak a házba. Kenjinek esélye sincs, hogy bármit tegyen és te sem vagy abban az állapotban, hogy rájuk támadj. Összesen hatan vannak meglehetősen erős fegyverzettel ellátva. Élükön egy jól öltözött férfi. A férfi odalép hozzád, miközben három fegyveres közrefogja Kenjit, majd annak rendje és módja szerint le is ütik. Az élükön álló fickó egy zsebkendőt tart az arcot elé a pisztoly mellett és elsötétül minden. Nem tudod mennyi idő múlva térsz magadhoz, de ott vagy ahol voltál és Kenji is ott hever. A közeli asztalon ott a telefonod és egy másik szerkezet is, ami eddig nem volt ott. Hamarosan csörög a telefon és, amikor felveszed, akkor egy ismeretlen, torz hangot hallasz. - Üdvözlöm A Bajnokságban GD. Szerencsésen kiválasztottuk, hogy részt vegyen játékunkban. A barátaim a testébe ültettek egy nyomkövetőt, ahogy a többi résztvevőben is van egy. Az a kis szerkezet az asztalon mutatja a többiek helyzetét és természetesen ők is tudják a magáét. A feladata egyszerű: Utoljára életben maradni a többiek közül. Ha ezzel megvan, akkor gazdagabb lehet 1.000.000 dollárral, ez a győztes díja, nomeg az elismerés, hiszen rengetegen fogadnak a résztvevőkre és hatalmas összegek cserélnek gazdát. A játéktér az egész város! Sok sikert! Ezzel vége a hívásnak és a kis szerkezet elkezd csipogni, jelezve, hogy valaki közeledik és biztosan nem a szobaszervíz lesz az.
|
|
|
Házak
Mar 20, 2010 20:07:06 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Mar 20, 2010 20:07:06 GMT 1
-Hát ez király.-Mondtam miután letettem a telefont. A fájdalom az oldalamban egyre erősödött és kezdtem szédülni. Leültem és próbáltam erőt venni magamon. Ekkor újból csörgött a telefonom. Felvettem. Minka szólt bele. -Értem...itt vagyunk gyertek be...de jobb lenne sietni.-Mondtam. Kisvártatva Minka, Tora és Nishikawa léptek be az ajtón. Minka odasétált hozzám, Tora Kenjinek segített Nishikawa pedig megállapította azt amit már én is tudtam. Otanak véget ért a fényes pályafutása. '-Beviszünk a kórházba.-Mondta Minka. Tora megvizsgálta a radart és sóhajtott egyet. "-Úgy vélem nincs túl sok időnk amíg ideér egy kedves játékostárs. Ekkor hallottuk meg, hogy egy kocsi állt meg a ház előtt. Szinte azonnal mindenki kezébe fegyver került. Minka a combján lévő tartóból rántott elő két kisebb fegyvert, Nishikawa egyszerűen konzervatívan az övén hordott egy elég nagy kaliberű fegyvert. Tora technikus volt ugyan de nála is volt fegyver. Nishikawa Kenji elé állt és mind a hárman az ajtó felé irányították a fegyverüket. Fülsüketítő csend támadt a szobában, hallgattuk a lépteket. Már csak pár másodperc...és lenyomták a kilincset. Egy idegen lépett be. A másodperc tört része alatt felmértük,hogy fegyvere van. De őt meglepte,hogy a radaron csak engem látott viszont idebent 3 fegyveres fiatal várta. Egy darabig habozott majd a legrosszabbat tette felém irányította a fegyverét. Mielőtt még tehetett volna valamit egyszerre 4 golyó lyukasztotta keresztül a testét. Tompa puffanással jelezte elernyedt teste, hogy egy csepp élet sem maradt benne. Minka újból felém fordult, közben elrakta a fegyverét. '-Siessünk. Már szóltam Tatsuyanak...ő szól a nagybácsikájának. Senki nem tud meg semmit. És remélhetőleg gyorsan kiszedi a golyót.-Mondta Minka majd letérdelt elém. Elhúzta a kezem a seb elől és megvizsgálta. Ezután Kenjit is megnézegette. '-Hmm..jobb ha sietünk...-Mondta aggódva. Nishikawa odasétált hozzám és segített felkelni majd kisétáltunk a házból. Beültünk az autóba és azonnal a kórházba mentünk. /Setagaya//Okusawa Kórház/
|
|