|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:13:13 GMT 1
Egy szépen gondozott udvar sok fával és egy szökőkúttal. Az udvarban több pad is van és pár csap ha valamelyik diák megszomjazna.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 27, 2009 22:01:30 GMT 1
Az iskola udvaron szerencsére senki Arisa elé álltam majd ránéztem. - Kíváncsi voltál igaz ? .... Jó most figyelj - mondtam komolyan. - Sacuky igazat mondott neked Tomoyo tényleg miattam halt meg - mondtam halkan . - Nem akartam de Sacuky feldühített és meglöktem kis híján a metró elé nem is lett volna gond ha az hülye liba nem löki vissza ..... Sacuky nem esett volna le ..... de így Tomoyo leesett .... GD-nek is igaza volt részben ... tényleg csak Sacuky miatt kezdtem el ezt az egészet ... és játszódtam veled de már bánnom és csak azért volt részben igaza mert ő volt az 1. számú úgy mond áldozat - mondtam. - Valószínű ez után elkerülsz jó messzire - mondtam kissé lehangoltan. - Nathali nem a testvérem ahogy az apja sem az én apám .... az én szüleim meghaltak és ő magához vett csak hogy ennek a családnak nem kis bűnözői múltja van és még most is azok ha azt mondják hogy foglaljak le valakit akkor azt kell tennem és addig megteszek mindent azért a személyért akit rám bíztak még ők végre hajtsák amit elterveztek... de in már másodszor hibázok... és most megkelenne ölnöm GD-t és Nathali úgy tudja segítek is neki de nem fogok .... nem fogok viszont ezt hamarosan GD is megtudja mivel valaki meghallotta ... csak azt szeretném hogy tud senkit nem öltem és és nem is fogok - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 27, 2009 22:08:33 GMT 1
Az iskola udvar teljesen kihalt volt.Takeda elém állt. - Igen....oké - mondtam. - Aha. - ~Csak azért nem vagyok bõbeszédû mert biztos van folytatása.~ - Miért kerülnélek? - kérdeztem tõle. - Hát...azt hiszem ehhez le kell ülnöm. - mondtam majd leültem az egyik közeli padra.Nem szóltam semmit. ~Ezt egy kicsit emésztenem kell.~ - gondoltam majd hangot is adtam neki. - Ezt most nem tudom...azt hiszem ezt átkell magamban vitatnom. - mondtam neki halkan.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 27, 2009 22:16:47 GMT 1
- Sajnálom - mondtam halkan. ~ Jobb ha megkeresem Nathalit ~ gondoltam de aztán képtelen voltam elmenni. - Vicces hogy ekkora hatással vagy rám - mondtam halkan. ~ Ha Nathali ezt előbb kéri talán még meg is teszem ..... csak tudnám most miért nem vagyok erre képes.... ráadásul ezt még Sacukynak sem mondtam el soha ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 27, 2009 22:19:00 GMT 1
- Nincs mit sajnálnod. - mondtam halkan. - Miért? - néztem rá kérdõn.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 27, 2009 22:28:53 GMT 1
- Mert ellenáltatatlan vagy - mondtam sunyi mosollyal. - És túl kedves - mondtam kedvesen majd leültem Arisa mellé és az égre néztem. - Túlságosan is szeretlek ahhoz hogy ezt folytassam - sóhajtottam. ~ Ezzel csak egy baj van ha Nathalit feldühítem az apja nem fog örülni ... és az nekem nem túl szerencsés ~ gondoltam
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 27, 2009 22:35:35 GMT 1
Teljesen elpirultam Takeda kijelentésén. ~Ellenállhatatlan...hát nem hiszem...kedves...hát ez már jobb...és szeret.~ - gondoltam majd odabújtam hozzá és megcsókoltam. - Hát nem örülök neki hogy ezeket nem akartad elmondani nekem. - suttogtam. - De szerintem öszintén mondtad igy nincs miért haragudnom rád.Bár fáj hogy közöd van Tomoyo halálához de vágülis nem egészen a te hibád.Igy nem öltél meg senkit..legalábbis a saját kezeddel nem. - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 27, 2009 22:44:45 GMT 1
Magamhoz elöletem Arisát és viszonoztam a csókját majd újból megcsókoltam. - Féltem ha elmondom .... kerülni fogsz - mondtam halkan. - Tényleg nem akartam Tomoyot bántani ahogy Sacukyt sem de elégé feldühített pedig már elég dühös voltam miatta - sóhajtottam. - Mellesleg GD úgyis kinyír szóval mindegy - mondtam nevetve na nem mitha ez olyan vicces lett volna.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 27, 2009 22:49:47 GMT 1
- Ez nem vicces...GD...majd valahogy biztos megoldjuk. - mondtam neki. - Majd elmondjuk ezt Kithának vagy Sacukynak...biztos megértenék...és akkor vagy Kitha vagy Tatsuya...mert akkor Sacuky elmodaná neki...rájuk biztos hallgat. - mondtam összezavarodva. - Szerintem megtudjuk oldani.Hétfõn beszélünk is velük.Most ugyse találnánk meg õket a tömegbe. - mondtam halkan majd felálltam. - Fáradt vagyok...hazakéne menni.Te még maradsz? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 27, 2009 22:54:54 GMT 1
- Persze ... tök alap .... nem hiszem hogy elhinné ... te sem hiszem hogy elhinnéd ha az illető maga mondja hogy oké megöl - mondtam egyszerűen. - Nem hiszem - mondtam kedvesen majd felálltam. - Haza viszlek jó ? - kérdeztem kedvesen. // Parkoló//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 27, 2009 22:58:49 GMT 1
- Jó...rendben. - mondtam majd megfogtam a kezét és elindultunk.
//Parkolo//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 31, 2009 11:51:11 GMT 1
Következő szünetben kisétáltunk az udvarra az egyik fa alá. "- Takeda neked most nem itt kéne lened nem ? - kérdezte Matsu. - Talán zavarlak ? - kérdeztem. "- Nem így értettem ... de szerintem Arisnál kéne lenned - mondta Matsu erre nem válaszoltam csak néztem a hulló leveleket. '- Te Matsu .... mióta ismeritek egymást ? - kérdezte Ichirou. "- Mióta ksi híján kinyírtuk egymást - mondta nevetve. - Azt is te kezdted - mondtam. "- Naná mit vársz ... végül is a te lelkeden szárad hogy Sacuky velünk lógott mindig - mondta nevetve. '- Az miért baj ? - kérdezte Ichirou. "- Mi egyáltalán nem vagyunk sulin kívül ilyen rendesek. - mondta kedvesen Matsu. - Kicsit lekicsinyited a dolgot nem rendesek vicces inkább mondanám hogy vad állatok - mondtam. "- Te csak ne beszélj Takeda .... ha jól tudom te vagy egy Szent - mondta nevetve . - De hogy is nem - mondtam nevetve. - De tényleg neked nem Sacukyval kéne lenned ? - kérdeztem. "- Nem lehetek folyton a nyomában ... csak nem csinál hülyeséget - mondta Matsu
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 31, 2009 13:42:34 GMT 1
Miután kimentünk az udvarra nem is vettük észre Takedaékat mivel egy bokor választott el tőlük. Így nem láttuk őket. Leültünk a földre és AJ-re néztem. -AJ... figyelj...-Mondtam de ő félbe szakított.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 13:46:39 GMT 1
-Nem fogom elölről kezdeni... Még egyszer... SOHA!-Mondtam határozottan. Eléggé ki voltam borulva. -Senki nem mondta nekem,hogy kell itt viselkedni. Meg volt az a a halvány reményem,hogy nem kell mindent elölről kezdenem. Nem kell végig szenvednem ezt az egészet és sírás közben nevetnem. -Félek Ta...mi van ha apa hazajön. Mi van ha megint ugyan az lesz. Nem is értem GD-t miért viseli el... vissza akarok menni. Haza akarok menni...-Mondtam elég dühösen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 31, 2009 13:55:03 GMT 1
-Ez az otthonod... akár tetszik akár nem. Csak meg akartunk védeni. És meg fogunk.-Mondtam megrázva a fejem. -GD már megszokta. Itt...más az értékrend. Nem kell füvezned, drogoznod piálnod s buliznod,hogy híres legyél. GD is nagyon balhés sztárnak számít de ennek ellenében pedig nagyon teljesít a szakmában ezért nem lehet kiejteni őt. AJ itt nem divat ilyeneket csinálni. Nem mászhatsz rá rögtön arra aki bejön. Hiába vagy szép azonnal ribancnak kiáltanak ki... itt nem így megy...-Magyaráztam AJ-nek. -Találd meg azt a Japán lányt aki voltál. Sokszor sikerült már amikor meglátogattál minket. Csak keresd meg és légy olyan. Tudom,hogy ezzel a viselkedéssel csak meg akarod védeni magad... de ezt mások nem tudják. Ne akard minden áron magad ellen fordítania világot mert sajnos ezzel sem tudod megvédeni magad. És a végén majd azon kapod magad,hogy egyedül maradtál.-Mondtam AJ-nek.
|
|