|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 23:44:37 GMT 1
-Micsoda kár...-Mondtam elmosolyodva. -Köszi...-Mondtam ártatlan mosollyal elvettem a gyűrűt majd én is elsétáltam. Felhúztam a nagy ujjamra a gyűrűt majd elindultam a szekrényemhez. A táskámban hagytam a másik telóm és azon szoktam zenét hallgatni. A táskám meg persze,hogy sosincs ott ahol lennie kéne. A szekrénybe csücsül a kis gonosz. //C folyosó//
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 2:07:15 GMT 1
Vissza sétáltam a többiekhez. - Nem kellene bemennünk ? - kérdeztem. "- Látom jól elvoltál .... az előbb még nagyon a csaj ellen voltál - mondta Matsu majd felállt. - Ez van - mondtam egyszerűen majd közelebb lépet. "- Mikor tanulod már meg hogy ne szórakozz mindenkivel ? - kérdezte majd mikor ismét közelebb jött ösztönösen hátrébb léptem nem igazán étetettem mi ütött belé. "- GD-ékkel ne szórakozz világos ? ... Nem azért mondom hogy ezzel megbántsalak Ichirou de nem jársz jól ha velük össze balhézol - mondta komolyan. - Téged az hol érdekel ? ... Nem hiszem hogy olyan jobban lennénk hogy osztogasd az észt .. arra ott van Sacuky - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 2:12:43 GMT 1
- Hallgass Matsumotora Ichirou - mondtam majd felálltam. - Menjünk be - mondtam kedvesen persze sejtettem hogy Ichirou nem fog velünk jönni így csak 2-en mentünk be Ichirou pedig elsétált az udvarban egy olyan helyre ahol a tanárok nem veszik észre mivel nem néznék jó szemmel hogy ismét lóg. // D folyosó //
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 2:23:37 GMT 1
Amíg Takedáék azt hitték hogy ilyenkor az udvaron vagyok én inkább olyan helyre mentem ahová rajtam kívül senki . Felmentem a tetőre és úgy terveztem ma nem megyek be az órákra egyáltalán nem volt kedvem hozzá bár igaz kinek van ? Pár osztálytársam az udvarra sétált valószínű nekik sem volt kedvük bemenni órára csak hogy a tanárnő észre vette őket elég vicces volt fentről nézni ahogy próbálnak a tanárnő elől elbújni pedig már rég lebuktak. ~Vicces hogy egyesek ilyen kiszámíthatóak ~ gondoltam. Régen a tetőre is feljöhetek a diákok csak mivel történt pár baleset így lezárták de a padok megmaradtak. Lefeküdtem az egyik padra és szokás szerint az eget néztem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 11:23:27 GMT 1
Miután kiértem küldtem egy sms-t AJ-nek. Nekidőltem egy fának és vártam,hogy ki jöjjön. Azért a biztonság kedvéért még körül néztem nehogy valaki meghalljon. Nem lenne szerencsés.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 11:27:11 GMT 1
Miután kiértem én is körbenéztem majd odasétáltam GD-hez. -Hello bátyus. Na mi van? Remélem bocsánatot akarsz kérni.-Mondtam neki kelletlen fejet vágva. -Remélem tisztában vagy vele,hogy több szívességet nem vagyok hajlandó teljesíteni. Legalább megszereztétek amit kellett?-Kérdeztem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 11:32:52 GMT 1
-Jó..így sült el.Ki a fene gondolta volna,hogy Tsuki beköp. Kicsit nagyobb feneket kerítettünk a dolgoknak de csak ennyi. Semmi több...-Mondtam megrántva a vállam. -De azért. Ügyes voltál húgi köszi. Amíg lefoglaltad Takedat és némileg Nathaliat is sikerült megszereznünk az információink kiegészítő részét is. Így már majdnem minden tiszta.-Mondtam egy gonosz mosoly kíséretében. - Bocs,hogy rögtön az első nap kurvának állítottunk be. Majd meghálálom valahogy.-Mondtam mentegetőzve. -De mindenesetre elismerésem. Jól értesz a férfiak nyelvén és ez javunkra válhat még. A következő célponttal. Kage mivel fizikai fájdalmat már sokat okoztunk neki, már csak egy nő kell aki összetöri a szívét. Aki depresszióba sodorja. És ehhez egy ilyen tündéri tökéletes arcocska kell.-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 11:36:11 GMT 1
-Hééé hahó uraság! Most mondtam,hogy nem vagyok hajlandó még egy ilyen akcióra. Nem fogok minden uccamixel összeállni. Azért ezt nem!-Mondtam dühösen. -Keress valaki mást aki összetöri a szíveket. Mert én nem csinálom többet! Kérd meg valamelyik rajongódat cserébe meghúzod.Jó üzlet nem?!Engem hagyj ki ebből.-Mondtam dühösen és hátat fordítottam GD-nek majd elindultam a bejárat felé.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 11:39:42 GMT 1
Eléggé feldühödtem AJ reakcióján el léptem a fától megragadtam AJ karját és visszarántottam őt majd nekilöktem a fának és lefogtam a kezeit. -Akkor mondom másképp! Én vagyok az egyetlen aki megvédhet...és ezt puszta testvéri szeretetből nem fogom neked megtenni. Úgyhogy jól fülelj, mert csak egyszer mondom el AJ. Ez nem kérés volt hanem leszögezett utasítás. Szóval ha azt mondom,hogy te most Kage-t fogod elcsábítani és majd hátba szúrni akkor azt teszed.-Mondtam neki egyszerűen. -Remélem világos voltam AJ....-Mondtam neki majd elengedtem őt.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 11:41:52 GMT 1
Nem mertem megszólalni de felszisszentem mert eléggé fájt ahogy a karomat szorította és nekilökött a fának. -Rendben. Nincs más választásom ezek szerint. Édes testvérem csak zsarolással tudod elérni,hogy segítsek neked. Ez azért elég gáz.-Mondtam neki dühösen. -Mindenkin átgázolnál csak,hogy te be ne mocskolódj? Igaz?!
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 11:45:45 GMT 1
-Óh AJ ha tudnád,hogy én már mennyiszer "bemocskolódtam"...-Mutattam a macskakörmöket miközben mondtam. -Csak pénzel sok mindent el lehet rejteni. ÉS egyébként is mit szólnál ha azt mondanám Kage hibája anyánk halála?-Kérdeztem és láttam AJ szemében a kételyt. "-Nem...-Suttogta. -Bizonytalan vagy...az újságok minden félét írnak.Én sem akartam elhinni... de igaz...sok mindent halottam. Például jobb vigyázni Nathaliaval és Takedaval...ezért kellettek az információk. És ebben te nagy segítségünkre váltál. Ne felejtsd AJ üzletet üzletért. Senki nem kap ingyen soha semmit, ez az élet húgi. Jobb ha megtanulod.-Mondtam hidegen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 11:50:03 GMT 1
-Neked a család már semmit nem jelent..igaz?! Minden csak üzlet.-Mondtam sóhajtva. -Rendben megbeszéltük...-Mondtam GD-nek majd kezet fogtam vele. -Belém fog szeretni Kage...majd "hátba szúrom" amikor a legjobban fáj neki. De cserébe...intézd el Nathaliat. Garantálnod kell,hogy tudja majd,hogy a ranglétrán felette állok és ugrani fog minden szavamra. És még valami. Maya-ról az új lányról is tudjatok meg mindent. -Ne felejtsd el bátyus már nem egyedül vagy a vezető... én is melletted vagyok. Üzlet társak vagyunk. Ma petite.-Mondtam GD-nek teljes komolysággal.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 11:53:09 GMT 1
-Tökéletes húgi. Jó vezető. Csak mostantól ne csak akkor legyél ilyen amikor néhány dologról van csak szó. Akkor is legyél ha úgy tetszik kegyetlen ribanc amikor alapvető dolgokról van szó. De mindenesetre a színlelést már cseppet sem kell gyakorolni...-Mondtam sunyi mosollyal. -Mindenki bevette ami ott történt. Most te vagy a tudatlan kislány akinek bejön Takeda. Ezt ki kell használni. Én pedig a szegény bátyus aki próbál leállítani téged. Tökéletes félrevezetés...-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 1, 2009 12:12:07 GMT 1
-Mikor kimentem az udvarra megláttam GD-éket integettem nekik és mosolyogtam,de közben arra a feladatomra koncentráltam amit tegnap majdnem végigcsináltam,de megzavartak.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 12:23:49 GMT 1
Mikor megláttuk Mayat integettem neki. Megbökte AJ-t mert ő nem integetett de még csak nem is mosolygott. -Mosolyogj. Be happy. Everything is fine. Go on...Fighting!-Mondtam AJ-nek majd odamentem Maya-hoz. -Hello..mi újság?-Kérdeztem tőle viszonylag kedvessen.
|
|