|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 12:25:13 GMT 1
Miután GD megbökött szélesen Mayara mosolyogtam majd bólintottam GD közlésére. Miután GD elment leültem a földre és a fának döntöttem a hátam. Tessék.Én leszek az iskola ribanca. Remek....Így elmélkedve az eget kezdtem nézni.És gondolkodtam a Kage megkörnyékezési taktikán.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 12:25:17 GMT 1
~ A kis .... szólnom kell Takedáéknak.... Még jó hogy kint maradtam ~ gondoltam de egyelőre meg sem mozdultam csak figyeltem mit beszélnek. ~ Bár azt sem tudom Takeda és Nathali miért veszélyes .... nem értem ... na mindegy ~ gondoltam majd írtam egy sms-t hogy következő szünetben beszélni akarok vele. ~ Lehet nem ártana nekem is Matsura hallgatnom ..... jobban kellene figyelnem ~ gondoltam közben Maya hangját is meghallottam. ~ Még valaki ? .... kiderül hogy ide jár az egész maffia ... egyre jobb ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 1, 2009 12:33:02 GMT 1
-Egész jól vagyok kösz.Most van egy kis elintézni való dolgom.-mondtam,majd elindultam a fiú felé. Kiráncigáltam a fiút nem feltűnően s a kinti konténer mögé húztam a fiút s neki szorítottam a falnak.-Na idefigyelj!Ha még egyszer elszúrod a dolgot megöllek... -mondtam,majd vissza mentem az udvarra és leültem a padra. 5 perc után úgy döntöttem hogy nem lógok és elmék órára //"D" folyosó//
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 13:34:13 GMT 1
~ Na megkeresem Takedáékat ~ gondoltam majd most kivételesen a rendes ajtón mentem le az iskolába nem volt kedvem megkockáztatni hogy észre vegyenek. // "D" folyosó //
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 13:53:28 GMT 1
-Oké...-Mondtam majd felkeltem a padról és még felhívtam valakit. Ezután elindultam a bejárat felé. Előbb meg kellet keresnem Kaget-t majd Nathalia egyik barátnőjét. És persze Nathalia húgát. //D folyosó//
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 14:02:35 GMT 1
Egy kis gondolkodás után már kaptam is egy sms-t GD-től,hogy a D folyosón látta Kaget. Remek. Elővettem egy tükröt, hogy megvizsgáljam minden tökéletes e. Az újaimmal átfésültem a hajam majd felkeltem a földről. Leporoltam magam és miután átvizsgáltam,hogy neme koszos a ruhám és az eredmény pozitív lett elindultam a bejárat felé. //D folyosó//
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 21:32:47 GMT 1
Miután vége lett a tanításnak az iskola udvarra mentem. Egy lány jött velem a neve Momoko. De csak Momonak hívják.Egész jóba lettünk ma. Az elkövetkezendő órákba vele voltam az osztályból és most egy fa alatt a fűben töröküllsében ülve beszélgettünk. -Szóval akkor tetszik...-Jelentetem ki. '-Hát igen bejön...-Mondta Momo mosolyogva. -Akkor hajrá '-Na és te?? Ichirou?-Kérdezte Momo kacsintva -Nem is tudom...nem szoktam olyas valakire hajtani akinek nem jövök be..és amúgy se...nem tudom. Féltékenykednék azt hiszem...-Mondtam elmosolyodva. '-Hát igen Ichirou már csak ilyen... de attól még piszok sexy.. -Az...-Mondtam félrehúzva a számat. '-De a bátyád ..az a test...azok a szemek...az a tekintet... az az arc... hmmm...nyami...-Mondta Momo álmodozva. -Momooo..légyszi.Róla ne beszéljünk most. '-Okéoké..bocsi...azért szerintem gáz,hogy most mindenki utál téged...csak ezért. -Mind1 a helyzet "áldozata" voltam...nem érdekel...-Mondtam megrántva a vállam.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 21:37:35 GMT 1
Az udvarra sétáltam mivel nem volt kedvem a nagy tömeghez és igazából ma semmihez de sajnos Matsu is velem jött Geikét nem vettük észre. '- Miért vagy levert ? - kérdezte bár pontosan tudta. - Semmi közöd hozzá miért nem Sacukyt vagy Takedát piszkálod ? - kérdeztem. '- Mert ők értenek a szóból - mondta egyszerűen. - Én is értettem amúgy nem itt ülnék egyedül veled... mivel te nem vagy az esetem - mondtam nevetve. '- Nem is így értettem - mondta komolyan.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 21:44:58 GMT 1
'-Nézd ott a cukihapsid...-Mondta Momo mosolyogva de mielőtt még oda mutatott volna megfogtam a kezét. -Momo ne már..nem a cukihapsim..-Mondtam a szememet forgatva. '-Én kíváncsi lennék mit beszélnek..hátha van csaj téma is...-Mondta Momo majd mielőtt még reagálhattam volna magával rántott és behúzott egy bokorba ami Ichirouék mögött volt.Négykézláb másztunk mögéjük hallgatózni. Momo mosolygott rám majd legyezni kezdte magát a kezével mintha elájulna. Persze nevetni kezdtünk rajta de eltakartuk a szánkat és hallgatóztunk.Mint a rossz nagymamák.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 1, 2009 21:47:46 GMT 1
-Megláttam Ichirout,majd oda sétáltam hozzá. -Elárulnál nekem valamiit?...-kérdeztem Ichiroutól.Elég dühös voltam,de nem igazán látszott rajtam, legalábbis szerintem nem látszott.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 21:52:44 GMT 1
- Tudod szemétség hogy megmondjátok mit csináljak - sóhajtottam. '- Te magad mondtad nem hogy átver minket is - mondta Matsu . ~ Kellet nekem szólnom ~ sóhajtottam. - Az nektek szólt nem nekem ... magamnak nem mondtam ... uh ez hülyén jött ki - mondtam nevetve. '- DE én mondtam - mondta egyszerűen. - Jaj Matsu hol marad az együtt érzés - sóhajtottam. '- De én együtt érzek de akkor sem mész oda Geihez. ... és ezzel bebizonyítottad hogy csak te nem értesz a szóból- mondta. - Mert nem vagyok a kutyád hogy idomics - mondtam nevetve közben Maya is megjelent. '- Nem árúl el semmit szóval léphetsz is - mondta Matsu komolyan. ~ Ez kész ~ sóhajtottam - Mit ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 1, 2009 21:56:42 GMT 1
-Én hányadik csajod vagyok picim?!-kérdeztem dühösen. -Csak mert mikor végig mentem az A folyosón kb.:31 csaj veszekedett azon,hogy ők a te csajaid...-mondtam,majd csípőre tettem a kezemet.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 21:58:15 GMT 1
'-De édes...-Mondta Momo oldalba bökve. '-Ez meg ki?-Kérdezte suttogva Momo. -Maya...Mindjárt letámadja Ichirout..ezt viszont nincs kedvem nézni. '-A kis féltékeny...-Mondta Momo felvonva a szemöldökét -Menny a francba...-Súgtam oda neki. '-Ne, maradj még..kíváncsi vagyok mit csíp a csajon...-Mondta Momo én meg a szememet forgattam. -Ez hülye...azt hiszi,hogy Ichirou csaja. Jesszusom. Azért mert egyszer megcsókolta? De gáz.. ez semmit nem jelent...-Mondtam alig halhatóan.Egymás fülébe suttogtunk nehogy meghallják. Így is alig hallottuk egymást. Momo meg mutatta,hogy hülye a csaj a kijelentésemre.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 22:05:14 GMT 1
- Lássuk csak ... - mondtam tök nyugodtan. '- Már meg ne haragudj de mi épp beszélgetünk szóval tipli - mondta Matsu komolya. - Jaj már Mastu most miért vagy ilyen gonosz vele ? - kérdeztem nevetve. '- Mert nem vagy észnél - mondta komolyan. - Akkor nincs mit tenni igazán kár hogy Matsu ma ilyen hangulatban van ... de szerintem mindig ilyen szegény Sacuky - mondtam mosolyogva. '- Komolyan mondom néha elég gyerekes vagy - mondta Matsu majd felállt és magával húzott egy padhoz. - Nyugi már beszélgetni sem lehet senkivel ? ... milyen felügyelő vagy ? ... amúgy is nem akarsz haza menni ? - kérdeztem mosolyogva. '- Nem jó nekem itt - mondta. - Jaj Matsu kérlek csak hagy beszéljek vele - kérleltem. '- A nem az nem fogd már fel - mondta.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 22:10:07 GMT 1
'-Remek..átültek...semmit se hallok...-Mondta Momo majd meglökött,hogy elölre másszak a bokor együttesben. -Kizárt..olyan leszek mint akit most téptek szét a kutyák...-Mondtam Momonak de ő csak nem engedett. Végre odamásztunk de hat felől szurkáltak az ágak. -Nagy vagyok én már ehhez...-Mondtam neki kelletlenül. '-Psszt...-Mondta Momo és próbált valamit kihámozni a beszélgetésből.Nem sok sikerrel.Én fele ennyit se halottam.
|
|