|
Post by Tsuki Itazura on Oct 31, 2009 14:02:20 GMT 1
-Megláttam AJ-t és odamentem hozzá,majd megpróbáltam neki angolul pár szót kinyögni. -How are you? It is very humbled Nathalie.Well done.-mondtam kicsit furcsa kiejtéssel,de gondoltam megérti.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 14:04:58 GMT 1
-Megszokta? Na jó azt nem akarod bemesélni,hogy már nem is érez semmit..mi ő vasember? Még én is érzem ha megvernek pedig nem mondhatom,hogy legalább 4 éven át nem kaptam volna naponta... talán pont az mentett meg,hogy ilyen vakmerő vagyok. Fene tudja. Mindenesetre sikerült elérnem amit akartam. Végre befogadnak... már akik erre jöjjek ide. Ide amiről semmit nem tudok. És azt mondod nekem,hogy egy csapásra változzak meg. Legyek cuki és kedves és nyaljam ki mindenki seggét. Pfff...ezt azért te sem gondoltad komolyan. -Jól van Tatsuya...megváltozok...de akkor ti meg ígérjétek meg nekem, hogy többé nem bánthat az a fickó...-Mondtam Tatsuyanak. Persze, hogy nem válaszolt. -Na tessék. A nagy Szentek. Nem tudtok megvédeni mi? Mosolyogjunk a média előtt. Mintha a drága apuci egy mintapapa lenne. Könnyen beszélsz Ta... a szüleid imádnak. Sose bántottak. Velünk mi lesz? Jössz és elmagyarázol nekem mindent...mintha ez annyira könnyű lenne...-Mondtam halkan és könnybe lábadtak a szemeim. -Ígérd meg,hogy megvédtek....-Mondtam egyre halkabban szinte suttogva majd átöleltem Tatsuyat és sírni kezdtem. Persze csak szépen halkan. Közben folyton ugyanezt a mondatot hajtogattam. -Kérlek csak ígérjétek meg...-Mondtam. Rettegtem már kiskorom óta ettől az egésztől. És a kiskora sebek gyógyulnak be a legnehezebben, tehetek úgy mintha már nem is emlékeznék rá. De még mindig érzem, még mindig fáj, még mindig félek. És az, hogy el fojtottam csak rosszabbá tette a dolgokat. Ekkor jött oda Tsuki. Gyorsan letöröltem a könnyeimet. -You're so cute... But I understand the Japanese too.-Mondtam neki halvány mosollyal. -Mind1.. lehet,hogy megérdemeltem,hogy megvert. Ő tudja. Igaz, hogy én kezdtem. De...-Mondtam és Tatsuyara néztem. -Sose szoktam bocsánatot kérni... Amerikában. Most viszont már nem ott vagyok.Úgyhogy azt hiszem ezt is meg kell lépnem...-Mondtam Tsukinak.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 31, 2009 14:13:56 GMT 1
-Nos ha Japánul is megérted akkor jó.-mondtam neki kedvesen. Amúgy Nathalitól durva volt a tegnapi.-mondtam kicsit megértően.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 14:16:51 GMT 1
-Nemgáz.. am is béna a csaj. Nem igazán tud verekedni... hidd el már elég sokszor megvertek és ez semmi volt ahhoz képest...-Mondtam elmosolyodva. Tatsuyara néztem aki elég sajnálkozó képet vágott. -Mi van? Citromba haraptál? Menjünk vissza az órára....csak megjött már a tanár...-Mondtam Tatsuyanak és Tsukinak.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 31, 2009 14:18:04 GMT 1
-Rendben.Mondtam,majd elindultam órára. //"C" tantermek//
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 31, 2009 14:19:29 GMT 1
-Szerintem is menjünk...-Mondtam mosolyogva. Egész büszke voltam AJ-re. Pedig tudtam,hogy ha nem dumáltam volna most vele erről leordította volna Tsuki fejét. Tudtam, hogy továbbra is balhés marad mert ez nem változik meg. De legalább próbálkozik. //C tantermek//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 31, 2009 20:06:41 GMT 1
'- Nem tudta mi ... itt lakik és nem tudja - mondta Ichirou. - Hagyd ez van - mondtam. "- Takeda tiszta hülye vagy ... miért rontod a helyzeted ? - kérdezte Matsu. - Nem értem mire célzol - mondtam egyszerűen. "- Pff ... arra hogy miért mondtad Arisának hogy te is benne voltál. - mondta. - Úgy is rá jönne - mondtam. ~ Vajon mi van az apjával ? ... tényleg olyan rossz ? ~ kérdeztem magamban. "- Eh te tudod - mondta.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 23:09:12 GMT 1
Kirohantam az udvarra és oda futottam ahol Tatsuyaval beszélgettünk. Lehajoltam és négykézláb keresgéltem a gyűrűt. -Ne..ne ..ne..-Mondtam halkan levegő után kapkodva. Az egyetlen emlékem tőlük. Jó lenen nem elveszítenem. Jack volt az afféle nagyon jó barátom. Csak pasiban. Jó volt köztünk több is néha de akármilyen hihetetlen ő se volt amerikai. Francia volt és a szemben lévő fiú iskolába járt. Most sok minden eszembe jut róla de mi lesz ha majd nem. Emlékszem,hogy mindig a mutató ujján hordta ezt a gyűrűt és mielőtt elmentem volna belegravíroztatott egy francia kifejezést. "Ma petite, ma cheri.Je t'aime ŕ jamais!" ez annyit tesz,hogy "Kicsim,kedvesem. Örökké szeretlek!".
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 31, 2009 23:13:43 GMT 1
- Na ki csengetek szóval lépek ... mert Harunának azt mondtam itt leszek - mondtam kicsit sunyin. - De ti nem látatok jó ? - kérdeztem majd beindultam ekkor észre vettem a padon egy gyűrűt. ~ Gei elhagyta volna ? ~ kérdeztem magamban majd halványan elmosolyodtam. ~ Akkor nincs mit tenni ... utána viszem ~ gondoltam majd láttam az egyik ablakon át hogy Gei elégé siet ki én pedig kicsit vissza sétáltam Takedáékhoz. "- Na mi az még is megvárod ? - kérdezte Matsu. - Nem ... csak elfelejtettem hol lesz óránk - mondtam persze ez nem volt igaz de Takeda válaszolt én pedig elsétáltam. - Mit keresel ennyire ? - kérdeztem sunyi mosollyal. - Biztos valami fontos lehet ha ennyire keresed - tettem hozzá.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 23:17:14 GMT 1
Megfordultam majd gyorsan felkeltem a földről. -Hát... csak egy fiú gyűrűét..-Mondtam Ichirounak. -Azt hiszem nem örülne neki ha elveszteném... kicsit nagy rám ezért folyton leesik...-Mondtam magyarázkodva majd hátra dobtam a hajam. -Szóval ha esetleg látsz...egy fiú gyűrűt amibe franciául van gravíroztatva akkor hozzám tartozik...-Mondtam neki halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 31, 2009 23:22:01 GMT 1
- Sajnos nem láttam - mondtam álszent mosollyal majd leültem. - De keresd csak majd szólok ha megtaláltad - mondtam mosolyogva. - Ha elég kitartó vagy biztos vagyok benne hogy megtalálod - mondtam majd hátra dőltem a padon és az eget néztem. - Bár lehet hogy még is láttam de már nem igazán emlékszem hol - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 23:24:43 GMT 1
-Jajj Ichirou nemááár... -Mondtam neki majd leültem mellé a padra. -Add ide a gyűrűm!-Mondtam neki kissé durcásan. Előbb próbálkozok az aranyossal ah nem jön be. Akkor majd próbálkozok a férfi énjénél. -Naaa.. tudom,hogy nálad van. Ez az álszent mosollyal megspékelt szegényke nem láttam dolog..elég egyértelmű...-Mondtam neki.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 31, 2009 23:30:37 GMT 1
- Lehet hogy igazad van kár hogy nem emlékszem hol láttam vagy hova tettem - mondtam még mindig álszent mosollyal és tovább néztem az eget. - Mellesleg szépen kéred de nem elégé - mondtam sunyi mosollyal majd egy pillanatra Geire néztem de utána ismét az eget néztem na nem mintha olyan izgalmas volna az eget bámulni.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 23:35:01 GMT 1
Elmosolyodtam közel húzódtam Ichirou füléhez majd lehunytam a szemem. -Olyan..gonosz vagy...-Mondtam neki halkan. Még is olyan hangsúllyal amit szerettek a fiúk. Elég vadító és sexy lehet egyetlen szó is. Megragadtam Ichirou felsőjét és közel húztam őt magamhoz. 1-2 centire voltam az arcától. Az ajkára néztem és halványan elmosolyodtam. -Kérem szépen a gyűrűmet...-Mondtam neki suttogva majd a mutató ujjamat lassan végighúztam az ajkain.
|
|
|
Post by Ichirou on Oct 31, 2009 23:41:51 GMT 1
- Miért is ? - kérdeztem mosolyogva. ~ Azért jó hogy most az életemmel játszok ~ gondoltam majd hirtelen de óvatosan a padra döntöttem Geit és hosszan megcsókoltam majd felálltam és mosolyogva oda nyújtottam a gyűrűt neki. - Bocs de nem szeretnék össze futni egy csajjal aki lassan ide ér - mondtam mosolyogva majd a suli felé sétáltam. ~ Kár hogy Haruka pont ide jön ~ gondoltam. // "C" folyosó //
|
|