|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 19:10:17 GMT 1
Kimentem az udvarra,és követett pár fickó, akiket nem is ismertem, és meg voltam ijedve, mert órák óta jöttek utánam... - Hova, hova cicám? Ne szaladj...- mondta,és erre végképp megijedtem, főleg mikor elkapott,és magához szorított. - Hagyj békén!- mondtam, de nem tudtam kiszabadulni az erős szorításából. - Miért engednénk el? Eljátszadozunk veled..- mondta , majd felnevetett. ~ Jajj ne ~ - gondoltam, mert sejtettem, mi következik..
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 19:22:56 GMT 1
Egy ideig nem szóltam semmit csak ölelte Geit majd észre vettem hogy páran egy lányt zaklatnak Geihez hajoltam. - Majd találkozunk - mondtam kedvesen majd megcsókoltam és elengedtem és elindultam mesziről kitűnt ki a "verékük " így őt kaptam el és elég erőset behúztam neki persze az emberei rögtön felém indultak csak hogy észre vették az igazgatót aki épp most lépet ki így elsiettek nem akartak úgy járni mit az előző pár ember. - Hé jól vagy ? - kérdeztem mosolyogva láttam már régebben de kétlem hogy ő tudja én kivagyok ez max akkor lenne esélyes ha már régóta ide járt volna mondjuk 1-2 éve.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 19:27:26 GMT 1
-Jól vagyok, köszönöm...- mondtam, miután elment a többi ember,és örültem, hogy jött ez a fiú... - Köszönöm szépen.- mondtam kedvesen,és belenéztem a szép szürke szemeibe. - Te ki vagy?- kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 19:33:21 GMT 1
- Ichirou vagyok - mondtam mosolyogva Ryota "játéka"óta nem igazán voltam önmagam és egy csomó dologban nem voltam már biztos most még jobban úgy éreztem Geinek sokkal jobb lenne mással olyan valakire lenne szüksége ki megtudja védeni amire én képtelen vagyok és egyre többet gondolkodtam ezen de nem volt szívem ezzel elé állni. - Melyik osztályba jársz ? .... Mulan vagy igaz ? - kérdeztem kedvesen persze hogy tudtam ki az hisz a haverjaim elég sokat beszéltek róla.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 19:38:03 GMT 1
- Örülök.- mondtam mosolyogva, majd meghajoltam. - Igen.. Shaiya Cortney Mulan.- mondtam kedvesen. - 11/E.- mondtam mosolyogva. - És te?- kérdeztem a fiútól.
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 19:43:47 GMT 1
- Akkor jól tudtam ... én a 12 / D be járok- mondtam kedvesen majd az égre néztem. - Nincs kedved sétálni ? - kérdeztem halvány mosollyal majd Mulanra néztem. - Csak mert itt elég nagy a hangzavar - tettem hozzá mosolyogva pár lány elég gyanakvóan nézett hisz őket eddig kivétel nélkül lekoptattam mivel kicsit zavart intettem nekik ők pedig elégé zavarba jöttek de vissza integedtek és gyors elmentek.
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 19:52:33 GMT 1
- De, van.- mondtam kedvesen. - Látom, szereted az eget nézni, mert már párszor láttam, hogy azt bámulod.- mondtam nevetve. - Nos igen, nagy a hangzavar.- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 2, 2010 20:01:35 GMT 1
- Áh nem csak gondolkoztam valamin - mondtam halkan majd elindultam és hátra néztem. - Nos jössz ? - kérdeztem széles mosollyal most kicsit még ha ez durván is hangzik jó volt mással lenni Gei közelében soha nem hittem volna de ez után az egész után most úrrá lett rajtam az az érzés hogy ez nekem nem fog menni hisz ahányszor ránéztem tudtam hogy én törtem ennyire össze miattam lett ilyen és ez elégé fájt még ha ezt nem is mutattam ki. - Ne maradj le - mondtam nevetve hamar híre mehetett a dolognak hogy mostanában nem voltam Geivel mivel ismét kezdtek rám szállni a csajok ez meg csak olaj a tűzre hogy most meg Mulannal látnak. // Iskola kert //
|
|
|
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 2, 2010 20:05:37 GMT 1
- Akkor jó.- mondtam mosolyogva. - Persze, hogy jövök.- mondtam kedvesen, és elindultam utána. - Nem fogok lemaradni, annyira béna nem vagyok.- mondtam nevetve,és elindultam. // Iskola kert //
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 17:58:18 GMT 1
Takumival még sokáig beszélgettünk. Egy idõ után felálltam és szomorúan néztem rá. -Nekem most mennem kell. Késõbb majd megkereslek. Szia. Adtam egy puszit a homlokára, aztán elsétáltam. ~Sajnálom, hogy hazudtam. De most magamban kell rendet tennem... //Tokió -> Bunkyō -> Nezu Szentély //
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 19:21:23 GMT 1
Miután elment GD én felkerestem a tornatermet és elfoglaltam egy kis idõre. Igazság szerint megtehettem, hiszen kibéreltem délutánra. Sokkal jobb volt ott gyakorolni mint otthon, pedig otthon is van egy külön gyakorló termem. Éppen egy shuffle sorozatot csináltam mikor a zsebemben rezegni kezdett a telefonom. Üzenetet kaptam. Elolvastam, de csak mosolyogtam rajta. -Hát jólvan, ahogy gondolod. Gyorsan szerkeztettem egy rövidke választ. "Szia. Felõlem jöhet a vacsora, csak elõbb nekem is elkell intéznem pár dolgot, mert még mindig a suliban vagyok. De tudod a számomat, ha gondolod hívj fel elmagyarázom hol lakok eljössz értem, és ha még nem vagyok kész akkor bejössz. Vagy kint megvársz." Hirtelen nem jutott jobb az eszembe, elküldtem aztán gyorsan összeszedtem a cuccomat leadtam a kulcsot a portásnak és hazamentem. /Házak/
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 16, 2010 13:28:51 GMT 1
Másnap Clarissával mentem suliba mivel megigértem neki hogy utána elkísérem a tavaszi fesztiválra mivel már 2 hete ezzel nyaggatott. Leültünk az egyik padra ő épp egy szorolapot nézegetett majd elém nyugototta. '- Ichirou elolvasod nekem ? - kérdezte kedvesen én pedig elvettem a lapot tőle és elolvastam bár nem igazán tudtam miért hisz ő is eltudta volna olvasni persze ebben azért nem voltam 100% - ig biztos. - Lassan becsengetnek gyere - mondtam kedvesen majd felálltam és ő is de mielőtt besétáltunk volna átölelt. '- Köszönöm hogy segítesz Ichirou - mondta mosolyogva majd elengedett. - Semmiség - mondtam kedvesen. '- Irigylem a barátnődet ... mellesleg nem lesz gond hogy velem jössz ? - kérdezte aggódva. - Nem hinném - mondtam sóhajtva kezdett elégé aggasztani hogy Clarissa a közelemben van túl közvetlen volt mindenkivel és hiába probáltam távolságot tartani szinte lehetetlen volt Clarissa elindult én pedig követtem.Az órák elég unalmasak voltak a padtársam pedig hiányzott így Clarissa oda ült az utolsó óránk nem együtt volt így megvártam a suli előtt. //Higashi Ayase Park //
|
|