|
Post by Ichirou on Mar 29, 2010 20:16:07 GMT 1
- Hogy mondhatsz ilyet ? - kérdeztem halkan majd átöleltem Gei-t. - Szeretlek és nem csak úgy mondom higgy nekem - mondtam majd magam felé fordítottam és letöröltem a könnyeit nem akartam erről az esetről beszélni mivel úgy éreztem ezzel csak ártanék neki és én sem szívesen gondolok rá Ryota engem is elégé megszívatott utána. - Hiányoztál - mondtam kedvesen. - Á hallod mi van itt a tanárnő nyakamba vart valami külföldi csajt meg még egy bukásra álló csajt is kész ... érted pont rám na jól van ám - mondtam mosolyogva valamivel elakartam terelni a témát de jobb ötletem nem volt.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Mar 29, 2010 20:23:22 GMT 1
Megint elkapott a sírás Ichirou akármit is mondott. Lehunytam a szemem próbáltam összeszedni magam. Mivel Ichirou előttem állt én meg ültem a szökőkút peremén így át tudtam ölelni a derekát. A hasára hajtottam a fejem és halványan elmosolyodtam. -Sajnálom. Összeszedem magam. Sajnálom.-Mondtam suttogva. Szinte önmagam árnyéka voltam de minden éjszaka csak az ott átélt dolgokat láttam. Az, hogy Ichirout távol tartottam magamtól csak roszabbá tette a helyzetet. Napokig a besötétített szobámban dekkoltam és nem bújtam ki az ágyból. Még azért se, hogy egyek. Felegyenesedtem majd mindkét kezemmel megsimogattam Ichirou arcát. -Szeretlek.-Mondtam halkan majd megcsókoltam őt. Miután vége szakadt a csóknak étöleletem Ichirout olyan erőssen ahogy csak bírtam. Lehunytam a szememet és magamba szívtam az illatát. Az illatot amelyet már oly rég óta ismerek. Amely már oly rég óta jelenti számomra a szerelmet és a biztonságot.
|
|
|
Post by Ichirou on Mar 29, 2010 20:32:17 GMT 1
- Semmi baj ... nyugi - mondtam gyengéd hangon majd megcsókoltam és én is átöleltem. - Uh ennyire hiányoztam hogy már meg is akarsz ölni ? - kérdeztem nevetve közben Gei hátát simogattam. Az hogy nem láttam Geit elég rosszul hatom rám mivel azt hittem haragszik rám a történtek miatt amit meg is értettem volna soha nem akartam ebbe belekeveredni de már akkor belekeveredtem mikor Takedával jobba lettem. - Azt hittem utálsz mivel nem engedted hogy lássalak ... vagy ennek van is alapja ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Mar 29, 2010 20:40:40 GMT 1
-Nem akartam... hogy így láss. Tessék. Olyan vagyok mint egy bohóc. Teljesen...szét vagyok esve. Már csak árnyéka vagyok önmagamnak...-Mondtam. Persze ezt nem a külsőmre értettem. Ez alatt a 2 hét alatt szebb voltam mint új koromban. Hisz az idő előrahaladtával ha lehet még nőiesebb lettem. Ahogy egyre közeledem a 18. születésnapom felé. Szóval egy kívülálló meg nem mondaná, hogy valami problémám van...sőtt azt gondolnák most vagyok a toppon. Lelkileg vagyok darabokra hullva, ez tény. -Nem akartam, hogy a kórházi ágyban láss feküdni. Én...-Mondtam de nem bírtam befelyezni. Vettem egy mély levegőt majd megfogtam Ichirou kezét. -Szóval pont a te nyakadba varrtak két rossz tanulót. Érdekes.-Mondtam halvány mosollyal. -Hmmm. tudtad, hogy holnap után leszünk 18 hónaposak. Másfél éve járunk. Az piszok sok idő.-Mondtam mosolyogva. -És én meg mindin nappal egyre jobban szeretlek. A szerelem kifürkészhetetlen útjai.
|
|
|
Post by Ichirou on Mar 29, 2010 20:47:10 GMT 1
- De miért ? .... miért nem akartad hogy lássalak ? .... azt ne mond hogy azért mert attól féltél ott hagylak mert akk nem tom mit csinálok veled - mondtam komolyan a végén persze elmosolyodtam. - Csak az egyik rossz tanuló ő vette rá a tanárt hogy velem tanulhasson persze nagyon jó nekem ... a másikat pedig mert paszolok jól tudja a nyelvet még is rám van bízva - mondtam egyszerűen nem igazán érdekelt egyik sem főleg hogy Gei végre itt van. - Tudom .... és azt is hogy lassan itt a szülinapod is igaz ? - kérdeztem mosolyogva . - Ejj megkénne ünnepelni nem ? - kérdeztem sunyi mosollyal majd közel hajoltam hozzá. - Majd segítek neked hogy újra önmagad legyél és elfelejtsd ezt az egészet jó ? - kérdeztem halkan majd gyengéden megcsókoltam.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 31, 2010 17:17:11 GMT 1
Megnéztem a lapot amit Aiko adott. - Ez csodálatos ! .... miért nem mész valami művész iskolába ? - kérdeztem tőle meglepetten közben Aiko elment játszani én pedig a padról figyeltem nem akartam oda menni mert amilyen peches vagyok tuti estem volna egy nagyot és rajtam röhögött volna mindenki és azt nem akartam.Hátra dőltem a padon mint legutóbb és az eget néztem közben zenét hallgattam örültem hogy végre jó idő van és hogy nagyjából itt békés kint minden.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Mar 31, 2010 18:16:55 GMT 1
Ennek a napnak is elkellett jönnie, kénytelen voltam a turném után iskolába járni bár eléggé kivoltam merülve. Egy kicsit féltem is attól, hogy elalszok valahol vagy esetleg olyat mondok valakinek amit nem lenne szabad. Mikor beértem az iskolába már szünet volt. Remek! Már is elkéstem jópár óáról, de nembaj majd lelesz igazolva. A nagy hangzavar felé vettem az irányt, nem akartam antiszociális lenni. Az udvaron kötöttem ki. A fülem mögé tettem éjfekete tincseimet és egy kicsit lejebb húztam magamon a toppot, de ugyan úgy felcsúszott így a hasam kilátszott teljesen. A térdnadrág ami rajtam volt az meg amúgy is csak a csípõmig jött fel, de nem érdekelt különösebben hiszen nekem rettentõ melegem volt még így is. Keresni kezdtem a nagy tömegben Aiko-t azt mondta, hogy ma jön iskolába. Üdvözölnöm kell õt, bár elég furcsa volt nekem, hogy senki nem jön oda hozzám csak jópáran végigmértek esetleg megjegyzéseket tettek vagy összesúgtak. De már megszoktam, ez minden emberre jellemzõ. Egy kisebb társaságot vettem észre, egy jóképû fiú ült a társaság közepén, de én nem akartam közbeszólni. Elõször Aiko, aztán majd a többiek.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 31, 2010 18:33:04 GMT 1
'-Hűhha! Hello Baby!!-Mondta Tora és fűttyentett egyet. "-Grrrrr-Így hangzott Yomi véleménye. "'-Micsoda teste van.-Mondta tátott szájjal Miku. A lányok csak féltékenyen bámulták az idegen lányt. Végül is Minka szót is adott féltékenységének egy sértésben. ""-Mint egy kurva. Mindene kint van.-Mondta Minka hetykén. Elmosolyodtam de nem szóltam semmit. Helyettem már úgy is megtették ép elegen. Persze volt amelyikkel azért nem értettem egyet...de az titok legyen, hogy melyikkel. Bár nem nehéz kitalálni.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Mar 31, 2010 18:40:59 GMT 1
Ryota végül is elérte amit akart így már nagyjából értettem hogy miért csinálta ezt az egészet aszem elég tanulságos volt. Yuzuru kisétált hozzánk elégé maga alatt volt. - Neked meg mi bajod ? - kérdeztem tőle egyszerűen de nem válaszolt. - Mit szólnál ha szórakoznánk kicsit ? - kérdeztem ő elégé meglepetten nézett nem csoda a régi bandával voltam ráadásul épp elég nagy köcsögségre készültem. '- Még is mire gondosz ? - kérdezte gyanúsan. - Látod azt a 2 csajt ? - kérdeztem vigyorogva. - Elégé unatkozhatnak ha már gyerekekkel játszanak .... mi lenne ha segíetnénk nekik ? - kérdeztem sunyi mosolyal. '- Kösz kihagyom - mondta egyszerűen. - Jaj már én sem akartam oda menni - mondtam sunyi mosolyal majd leültem közben a többiek a 2 lányhoz sétáltak. "- Sziasztok beszállhatunk ? - kérdezték gunyosan majd megfogta az egyik az új csaj karját és magához rántotta. "- Hmm de kihívoan öltözködsz szívem - mondta nevetve. '- Takeda ez köcsögség - mondta komolyan. - És akkor mi van ? - kérdeztem egyszerűen. '- Állj le az - mondta határozottan. - Ne szólj bele - mondtam cinikusan. '- Takeda légyszíves - mondta komolyan majd felállt. - Én nem szabhatok nekik gátat Yuzuru nem vagyok a vezérük meg semmi ... látod én kimaradok ebből - mondtam unottan.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Mar 31, 2010 18:47:26 GMT 1
Ügyet sem vetettem a megjegyzéseknek, viszont azt már jobban megjegyeztem, hogy egy utcai szociális munkáshoz hasonlítottak. Nem igen tehettem róla, hogy baromi melegem volt meg arról sem, hogy így szeretek öltözködni. Ebbõl is látszik, hogy elsõ látásra ítélik meg az embert. Nem szóltam vissza semmit, csak a szememmel kerestem Aiko-t, de még mindig nem találtam õt. Két fogócskázó kislány szaladt felém én pedig egy könnyed tánclépéssel kikerültem õket és sátéltam tovább. Aztán kénytelen voltam megszólítani valakit. -Ne haragudj, nem tudod merre van Aiko? "-Azt sem tudom kiaz... Kicsit félre húztam a számat, aztán kutakodtam tovább. -Köszönöm a segítséget. Léptem párat, de nagy meglepetésemre valaki megragadta a kezemet és magához rántott. -Sorry... de elengednéd a kezem? Sok választ nem kaptam így ellöktem magamtól az alakot, de õ ismét magához húzott. Kissé kilátástalannak láttam a helyzetemet, gondolkozni kezdtem valami ésszerû megoldáson, de a fáradtságtól valami miatt csak olyanok jutottak eszembe, hogy megverem szegényt. De azt még sem tehetem, ráadásul az elsõ napon, na meg erõm sem volt sok.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 31, 2010 18:59:17 GMT 1
Yomi azonnal odament és lerántotta a fickót a lányról majd elé állt, persze csak miután bólintottam, hogy mehetnek. '-Hé nyomikám. Hagyd a csajt oks? A miénk. "-Mi előbb láttuk meg!-Mondta Tora mosolyogva. '-Jah úgyhogy takarodás vili?-Mondta Yomi szinte ugrásra készen.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 31, 2010 19:03:59 GMT 1
Az igazgató dühösen sietett ki az udvarra majd a rendbontokhóz lépet. - Ellenőrtőtt ! most mindenkitől - mondta haragosan közben az ajtón egy lány sétált ki látszodt rajta hogy nem ide jár mivel mikor meglátta az igazgatótt rögtön megtorpant és elővett egy borítékot és egy papírt majd lassan elindult. - Kisaszony hova hova ? - kérdezte az igazgató a láyn pedig felmutatta a papírt amit az előbb vett elő az igazgató elolvasta és vissza adta a lány pedig GD-hez sétált majd megállt előtte és oda nyújtotta a borítékot.A borítékot Ryota küldte.
" Csá Satayu rem nem viselt meg annyira a kisjátékunk add át Geinek üdvözletemet és gratulálok hogy sikeresen teljesítette Jigsaw elvárásait bár gondolom elégé megviselte elvégre ez volt a célunk nem árt ha valaki nem annyira önfejű nem ? Amit sajnálok hogy Jigsaw végül nem fejezte be a játszmát veled Satayu pedig érdekesnek bizonyult a dolog de nem ezért írtam csak gondoltam ha már így alakult szólok hogy jobb ha mindig a hátat mögé nézel "
A lány közben kisétált az iskolából.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Mar 31, 2010 19:07:05 GMT 1
- Ezért nem mentem oda - mondtam egyszerűen az igazgatóra célozva miközben a többieket néztem. '- Ez akor is szemétség volt - mondta komolyan. - Tudom ... de nem lehet mindig a jót játszani játszodtam már eleget - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Mar 31, 2010 19:14:00 GMT 1
Egész szép veszekedés kerekedett értem, pedig én nem csináltam semmit csak kerestem Aiko-t de ha az igazgatónak kell az ellenõrzõm akkor odaadom neki szivesen. Írjon bele azt amit akar, akár még szerelmes levelet is anyámnak, hogy ne haljon meg ha kórházba kerül. Kihúztam a kezemet a fiúéból, aztán a táskámba nyúltam és kivettem az ellenõrzõt és a górénak nyújtottam. -Tessék. Mondtam illedelmesen, majd elléptem onnan és tovább kerestem Aiko-t viszont valami azt súgta, hogy ennek sem lesz jó vége úgy ahogy a megjelenésemnek sem. Végignéztem azon a rengeteg fiún akik összevesztek rajtam, majd sóhajtottam egyet.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 31, 2010 19:35:54 GMT 1
Tora és Yomi visszajöttek a padhoz előszedték a táskájukból az ellenőrzőt és szabályosan a dirihez dobták. -Most nem segíthetek ugyanis nem csináltam semmit.-Mondtam nyugodtan. Erre Tora meg Yomi odarohantak a dirihez gyorsan felkapták az ellenőrzőiket és alázatosan a diri kezébe adták sűrű bocsánatkérések közepette. Elmosolyodtam a mókás helyzeten. Hogy mennyire függnek néha tőlem.
|
|