|
Post by Jamamoto Niya on Mar 31, 2010 20:54:39 GMT 1
-Jól köszi. Csak már hiányzott Tokyo.-Mondtam mosolyogva. -Na és te? Veled mi újság?-Kérdeztem. -Áh Seiya. A nagy kapitány.-Mondtam mosolyogva. -Sikerült kivenned a könyvtárból azt a bizonyos könyvet? Vagy csak valaki érdekelt?-Kérdeztem sokat sejtetően. Seiya tipikus kapitány volt, nagyon jól kosarazott, kigyúrt volt és még jóképű is. Tipikus kapitány és kosaras példakép.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 31, 2010 20:55:14 GMT 1
- Ami azt illeti igen épp menni akartam de semmi gond - mondtam kedves mosollyal majd felnéztem rá ismerõs volt a neve de nem jöttem rá honnan de végül még is beugrott még mikor külföldön jártam hallotam róla. - Sayu ? .... ez komoly ? - elégé meglepet mert úgy tudtam küldöldön van. - Mióta jársz te ide ? - kérdeztem érdeklõdve de közben az egyik barátnõje is feltünt így felálltam. - Csak kiváncsi voltam- mondtam kedvesen - Na lépek majd valamikor beszélünk - mondtam majd elindultam a csapathoz föként mert Riku már csörgetett.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Mar 31, 2010 21:01:42 GMT 1
A kiterülésem után Satayu egy kicsit furcsán kezdett el viselkedni, nagyon minimálisan lehetett észrevenni. Aztán elvette a hasamról az üveget és megnézte, én csak mosolyogtam egyet ezen a mozdulaton majd lehunytam a szemem. -Nem értem, hogy lehet ezt megszokni... én mindig megsülök, bezzeg ha egy kicsit lengébben öltözök akkor már kurva vagyok mert minden porcikám kilátszik... de nem akarok megsülni senki kedvéért. Egy kicsit megrándult a hasam mikor hozzáért az üveg. Valami miatt kíváncsi lettem pár dologra. Kicsit perverz dolgok jutottak az eszembe, de csak kinyitottam a szemem és ránéztem a mellettem ülõre. Elõször nem szóltam csak néztem õt, majd lassan elmosolyodtam. -Megvan már kivagy... a rettentõ nõcsábász. Hallottam már rólad és végre eszembe jutott hogy mivel kapcsolatban. Bár... Inkább nem mondtam tovább, majdnem kicsúszott a számon, hogy én is szivesen megismerkednék vele egészen közelrõl.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 31, 2010 21:05:56 GMT 1
- Komoly .... hát csap pár hónapja - mondtam kedvesen . - Én meg már untam otthon jó egy kis levegő változás - mondtam kedvesen. - Rendben és bocs hogy feltartotalak - mondtam Seiyának. - Még élek csak sehogy sem akar elmúlni a fránya fejfájásom és mindjárt elalszom - mondtam mosolyogva. - Uh lassan lépnem kéne órára is de totál kieset az is hogy ma milyen nap van - mondtam halkan.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 31, 2010 21:19:36 GMT 1
-Igazad van ezek a fránya előítéletek.-Mondtam mosolyogva. -Áhh...-Mondtam megköszörülve a torkom. -Nos...igen.-Mondtam. -Bár? Mi?-Kérdeztem halvány mosollyal. Sokat sejtető, nem csupán kedves mosoly. Lilith nagyon vonzó nő volt úgyhogy igyekeztem nem sokat bámulni őt.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Mar 31, 2010 21:27:05 GMT 1
Halkan elnevettem magam a "metegetõzéstõl", nem tehettem róla kicsit gyenge próbálkozás volt, de azért egynek nem volt rossz. Elrejteni, hogy mekkora nõcsábász, nehéz dolog a hírneve miatt. -Bár... ennyire szeretnéd tudni? Mosolyogtam vissza rá, de ez már nagyon félreérthetõ mosoly volt az õ részérõl is meg az enyémrõl is. Nemtudom mi ütött belém, talán csak hiányzott pár dolog ami fiúval kapcsolatos. -Csak kíváncsi lennék pár dologra, hogy mire vagy képes... meg hasonlók, biztos tudod mire gondolok... Mondtam halkan, majd ismét ittam egy kortyot. Ez így azért kissé fura elsõ nap betámadok valakit. Nem lesz ennek jó vége.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 31, 2010 21:32:01 GMT 1
-Azt hiszem a tekinteted mindent elárul. De azért közölném, hogy nem vagyok átlagos... nem hiába előz meg a "hírnevem"-Mondtam mosolyogva. -Olyan kár, hogy az udvaron ülünk egy padon..és mindenki bámul...-Mondtam az orrom alatt mormogva egy sóhaj kíséretében.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 31, 2010 21:37:40 GMT 1
- Bocs Niya inkább bemegyek itt elég zavaró - mondtam mikor GD ék felé néztem jó talán kicsit tényleg féltékeny voltam elvégre az a csaj csak most jött és tessék.Bár annyira nem zavart jobban zavart az hogy még ki kell találnom hol leszek és milyen órám lesz bár ez nem volt annyira nehéz a gond csak hogy nem szívesen kérdeztem meg az osztálytársaktól 1 mert a lányok nem mondhatnám hogy rajonganak értem 2 pár fiú elég "ijesztő" gondoljunk csak arra mikor megkérdeztem hol a terem és egy csókért mondta volna csak meg kösz akk inkább haza megyek mint sem hogy kurváskodjak egy terem miatt nem azért jöttem ide bár nagy valószínűsége volt hogy nem sokáig járok ide a tegnapi után hála Johnak aki elmondja majd apámnak. Ekkor eszere vettem az egyik osztálytársamat elég normális volt már mint eddig így úgy döntöttem tőle kérdezetm meg merre is vagyunk é csoda végre valaki segített is. // B folyosó //
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Mar 31, 2010 21:40:14 GMT 1
Halkan nevetni kezdtem, de ezt a nevetést nem tudtam abbahagyni pár pillanat múlva. Ezt kikellett adnom magamból, a végefele már éreztem hogy a hasam is fáj egy kicsit. Mikor befejeztem vettem két nagyobb levegõt és ránéztem Satayu-ra. -Senki nem mondta, hogy átlagosnak nézlek... ha annak néznélek, már nem álltam volna le veled beszélgetni és nem mondtam volna azt, hogy nagyon szivesen kipróbálnék veled pár dolgot. Elég halkan beszéltem, kezdtünk belemerülni egy olyan témába amit jobb ha a többiek nem hallanak. -Különben nagyon egyszerû a dolog... csak keresni kell egy olyan idõpontot és helyet ahol nincsenek sokan. Mosolyogtam egyet, de ez nem a szokott kedves mosoly volt. Már túlságosan elkanyarodtam. Szóval így hídót a jófiú, gratulálok hozzá. -De talán te nem is vagy kíváncsi olyan dolgokra mint én. Nyújtoztattam meg egy kicsit a végtagjaimat, aztán rendesen felültem mert már szinte feküdtem a padon.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 31, 2010 21:44:33 GMT 1
-Talán...még is.-Mondtam. Úgy beszéltem mintha csak az időjárásról beszélgetnénk. -Hogy ne lennék már kíváncsi egy nőre aki ilyen jól néz ki?-Kérdeztem elmosolyodva. -De nem szép dolog ilyeneket mondani egy fiúnak. Bele fogok halni a várakozásba...-Mondtam széles mosollyal majd egy picit megnyaltam az alsó ajkam.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Mar 31, 2010 21:51:29 GMT 1
-Hm... de talán nem fogsz belehalni. Vagy is remélem, nem szeretném megölni az iskola ászát. Mondtam mosolyogva, majd azt néztem hogyan fut végig Satayu nyelve az ajkán. Nem tudom mit találtam benne olyan vonzónak és izgatónak, de tetszett. -Szóval kíváncsi lennél... gondolni sem merném mennyire vagy kíváncsi rám. Mosolyogtam ismét egyet, aztán megköszörültem a torkom. Már mindenki minket nézett, talán mert nevettem az elõbb talán mert túl halkan beszélünk és ez sokat elárul. Tudtam, hogy idõvel megbánom ezt a kérdést. -Mikor lennél rá kíváncsi? Ostoba kérdés, de kíváncsi voltam arra, hogy mennyire fûtöttem fel. Esetleg semennyire, vagy csak egy kicsit. Bár az is benne lehet, hogy teljesen eltitkolja majd.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 31, 2010 21:57:11 GMT 1
-Nos attól függ mit veszel ki abból, hogy akár most felkutatnám az erre alkalmas helyet.-Mondtam. -De természetesen ezt nem tehetjük. Úgyhogy esetleg...nem is tudom. Ha ma ráérsz. De csak késő este jó...-Mondtam elgondolkodva. Még előbb be kellett mennem a kórházba. Még jó, hogy jó az önkontrollom másképp biztosan már most leteperném. De legalább megcsókolnám.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Mar 31, 2010 22:02:10 GMT 1
Mosolyogva hallgattam végig amit mond, teljesen tisztában voltam azzal, hogy akár most is mélyebben belemenne dolgokba. -Én ráérek... ma szabadnapom van, turné után mindig van pár nap szabadságom. Úgyhogy te tervezel én megyek. Mondtam halkan, aztán az ajkaira néztem. Fura volt ez a dolog, soha nem csináltam még ilyesmit, de most egyszerûen rettentõ kíváncsi lettem mindenre vele kapcsolatban. -Szóval, a lovag megy a királylányhoz vagy fordítva? Kérdeztem nevetve.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 31, 2010 22:11:25 GMT 1
-Nos természetesen elmegyek érted.-Mondtam mosolyogva. -Csak kell egy cím meg egy telefonszám.-Mondtam. -Azt hiszem izgi lesz a mai napom...-Mondtam sokat sejtető mosollyal. -Várjunk csak. Hiszen te még kiskorú vagy. Anyuci mit fog ehhez szólni?-Kérdeztem majd alig láthatóan hozzá értem a combjához, végighúztam az ujjam hegyét a combjának az oldalán majd a hajamba túrtam a kezemmel és előredőltem. Az alkarjaimmal a combomra támaszkodtam és sóhajtottam egyet.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Mar 31, 2010 22:17:57 GMT 1
-Rendben van, akkor írok neked egy címet meg egy telefonszámot. Mondtam halkan, aztán gondolkozni kezdtem az anyucis témán. Közben elõttem a táskámból egy lapot meg egy tollat, de eközben hozzáért a combomhoz és végighúzta az ujjait a külsõ felén. Nyeltem egyet, tudtam hogy természetesen kell viselkednem ezek után is így csak hátradõltem a padon és elkezdtem írni a címet és a számot. -Hát... imátkozz, hogy ne legyen otthon vagy lemûti a helyérõl a kicsikédet. Mondtam nevetve, persze nem gondoltam komolyan anyukám soha nem volt ilyen tipus. -Figyelj... egyedül utazok el már 14 éves korom óta, szerinted nincs azzal tisztában hogy miket csinálhatok útközben? Kérdeztem mosolyogva, miközben a kezébe adtam a cetlit és óvatosan végighúztam a mutató ujjam a tenyerén. -Rövidebben, semmit nem fog szólni hozzá, hiszen már hozzászokott. Mondtam nyugodtan, majd betettem a táskámba a tollat.
|
|