|
Post by Ryota on Mar 31, 2010 19:40:25 GMT 1
Az igazgató elvette az új lány ellenőrzőjét majd szigoruan végig nézett a társaságon. - Mélységesen meg vagyok döbbenve hogy így viselkednek az iskola területén jegyezzék meg amíg én vagyok sz igazgató mindegy hogy ki az aki rendbontást csinál de megkapja büntetését ... eddig lehet hogy bármit megtehetek de ennek vége !.... a 2 fiú pedig következőre pedig fegyelmire megy ha folytassák ezt a viselkedést - mondta határozottan . - Következő szünetben jöjjenek be az igazgatóiban és vissza kapják - mondta szigorúan majd elindult az iskola felé.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Mar 31, 2010 19:45:59 GMT 1
Felálltam mivel a fiúk vissza jöttek hogy oda adják az ellenőrzőjüket. "- Tessék csak egy kis móka és már is felkapják a vízet - dunnyogta az egyik. - Máskor nézetek körül - mondtam miközben elmentek. '- Arisával mi van ? - kérdezte Yuzuru. - Él még gondolom - mondtam majd vissza ültem.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Mar 31, 2010 19:50:11 GMT 1
Teljesen lényegtelennek tartottam azt a dolgot, hogy elvették az ellenõrzõmet. Volt jobb dolgom is ennél meg nagyobb bajom is szóval teljes mértékben hidegen hagyott. Szó nélkül arébb sétáltam a tömegbõl egyszer rápillantottam az iskola ászára... vagyis nagyon úgy nézett ki, aztán elõkaptam a táskámból a pulcsimat és magamra kaptam. Inkább megsülök minthogy miattam vesszen össze az egész iskola. Leültem egy padra és elõvettem a telefonomat, gondoltam úgy jobban járok ha írok egy sms-t Aiko-nak talán így egyszerûbb lesz megtalálni õt.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 31, 2010 19:57:32 GMT 1
Egy pillanatra összetalálkozott a tekintetünk. 15 perc múlva felálltam a padról és megfordultam. -Ne ökörködjetek.-Mondtam majd odasétáltam az új lányhoz. Leültem mellé persze csak tisztes távolságból. Sikerült elcsípnem a címzett számát és azonnal beugrott, hogy Aikoé. Egy kiskora baleset következménye, hogy a memóriám az átlagos emberéénél legalább 3szor jobb. -Hello. Aiko épp a gyerekekkel játszik.-Mondtam könnyedén. Már rég nem a telefont néztem hanem inkább az eget. Közben halottam ahogy a "bandám" össze vissza füttyög meg minden. De egyenlőre nem mondtam nekik semmit. Halottam foszlányokat mint például: ezzaz! Hajráá...toljad! Dobd magad hanyat baby! És ilyenek.... -Veszélyes így sétálgatni ebben az iskolában. Főleg ha valaki ilyen szép.-Mondtam könnyedén. Nem úgy ahogy Yomi és Tora beszélt volna vele. Vagy akármelyik más fiú. Egyszerűen közvetlen voltam vele. Nem csorgattam a nyálam és nem bámultam a mellét vagy valami mást. És ha épp nem a felhőket nézegettem volna akkor is valószínűleg az arcát vizsgálgatnám. Tapasztalat, hogy a nők nem szeretika loholó fickókat. Sokkal jobban érzik magukat az érintett fiúval ha az közvetlen.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 31, 2010 20:03:27 GMT 1
Az udvarra mentem kiszellõztetni kicsit a fejem most kivételesen egyedül mentem páran furcsálták talán mert hát elég ritka hogy nem a csapattal vagyok de hát olyan teljeséggel kizárt hogy 5 percig egyedül is maradjak mert valaki úgy is faggatni kezd. '- Seiya várj - kiálltott Riku és hozzám dobta a kosérlabdát. '- Nem jössz velünk ? - - De 10 perc és megyek jó ? - tettem fel a kérdést majd a telefonomat elõvettem. '- Barátnõdet hívod ? - kérdezte közben vissza dobtam a labdát és intettem hogy igen így vissza sétált az iskolába én pedig leültem és eltettem a telefonomat legalább volt 10 szabad percem több mint a semmi bár nem sokkal.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Mar 31, 2010 20:10:20 GMT 1
Már javában írtam a szöveget Aiko-nak mikor leült mellém valaki, persze nem mászott rám, csak szépen leült. Mikor épp elküldtem volna az üzenetet, megszólalt. -Szia! Igazán? Köszönöm. Ennek ellenére elküldtem neki az SMS-t, hátha ez is valami átverés lesz meg így legalább tudja, hogy pontosan hol is vagyok. Érdekes volt ez a fiú nem mint a többiek, nem a mellemet nézte vagy csorgatta a nyálát esetleg gyanúsan közeledik felém hogy jól letapizhasson. Valami azt súgta nagyon nagy játékos ez a fiú, de oké bekell vallani valóban jóképû srác volt, de jobb ha vigyázok vele. -Igen arra már rájöttem én is, hogy így nem szabad idejönni... csak én akkor sem fogok nagybundába jönni suliba nyáron, mert van itt jópár kiéhezett egyén. Mondtam magabiztosan, aztán törökülésbe húztam a lábaimat. -Amúgy... Lilinett-nek hívnak, ha érdekel. Mondtam mosolyogva, aztán a többi emberre néztem aki vagy minket nézett vagy nevettek valamin. Gondolom fogadtak arra, hogy mikor dönget meg.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 31, 2010 20:19:17 GMT 1
-Satayu vagyok.-Mondtam halvány mosollyal. -Lilith...olyan ismerős....-Mondtam elgondolkodva majd Lilith arcát kezdtem vizsgálgatni. -Áhh megvan. Tudom már. Versenytáncos vagy ugye?-Kérdeztem. -Egyszer táncoltál egy díjátadón.-Mondtam majd megvillantottam tökéletes hófehér fogsorom. Még jó, hogy ilyen jó a memóriám másképp hülyén is kijöhettem volna a helyzetből. Azután egy újabb füttyöt halottam. Felemeltem a jobb kezem és leintettem őket, hogy kussoljanak már. Erre abbahagyták és inkább hátat fordítottak. Úgy tettek mintha mással foglalkoznának...persze jól tudtam, hogy nem így van. De legalább nem folytatják ezt az alpári ordítozást. -Bámulatos, hogy valaki ilyen fiatalon mások több 10 éves tudását legyen képes felülmúlni. Gratulálok.-Mondtam elismerően.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Mar 31, 2010 20:27:16 GMT 1
Kicsit felvontam a szemöldököm, mikor megmondta hogy ki vagyok na meg hogy hol léptem föl. -Igen. Mondtam mosolyogva aztán a leintést figyeltem. Erõsen elgondolkoztam azon, hogy valójában ki is õ. Rettenetesen ismerõs volt, de nekem a memóriám annyira pocsék volt, hogy az valami eszméletlen. -Neked aztán szép kiskutyáid vannak.. már bocsi, de szépen szótfogadnak még egy legyintésbõl is tudják mit kell csinálni. Kezdtem el nevetni halkan, hiszen ezt nem hagyhattam ki. Bár lehet, hogy ezt megbánom. -Viszont, lehet hogy jó barátok is egyben. Az elismerést pedig köszönöm szépen. Rengeteg munkám van benne és közel sem vagyok olyan jó mint amilyen szeretnék lenni. Mondtam sóhajtva aztán hátradobtam a hajam, mert a szél elõrre fújta.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 31, 2010 20:32:20 GMT 1
Felálltam mivel úgy éreztem ha tovább így maradok el is alszom gondolkoztam már egy ideje hogy jobb lenne ha haza mennék mert elég fáradt voltam de végül úgy döntöttem mindig hogy kibírom ezt a pár órát bár hogy őszinte legyek azt sem igazán tudtam milyen nap is van nem hogy azt hogy hány órám van még. Elégé zavart már a hang zavar bár más oka is volt hogy nem akartam kint lenni de az mellékes befelé sétáltam de megáltam út közben mikor észre vettem Seiyát vagyis aszem így hívják. - Szia - köszöntem kedvesen nem tudom mi volt ma velem olyan ismerkedős hangulatomban voltam talán bár lehet nem kellene hisz az előbb is elég rosszt társaságot választotam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 31, 2010 20:32:37 GMT 1
Nevetni kezdtem azon amit Lilith mondott. A bandámból szinte mindenki odanézett és még jó pár lány aki az udvaron volt. Előbb engem néztek majd ha sejtéseim nem csaltak gonosz szúrós tekintettel bámultak arra a lányra aki meg nevettetett. Mivel ők sose tudnak. -Ez tetszik. Te aztán szókimondó vagy... hát igazából a nagy részük csak azért van velem mert egyikük-egyikük jól táncolt, más okos...mintha belőlem szedték volna ki őket...és ők egyben lennék én. Ezért vagyok én a "bandavezér"-Mutattam a macskakörmöket a levegőben. -Meg mert egyszerűen menő velem lenni.-Mondtam sóhajtva. -Mond csak melyik osztályba fogsz járni Lilith?-Kérdeztem.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 31, 2010 20:38:54 GMT 1
Egy lány jön ott oda hozám mikor már épp indulni akartam de mivel nem akartam bunkó lenni maradtam. - Szia - köszöntem neki vissza kedvesen. - Szeretnél valamit ? - kérdeztem rá mivel lassan tényleg mennem kellet volna.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Mar 31, 2010 20:40:06 GMT 1
-Sétálok egyet Ren. Addig csak vigyázz magadra. És hajrá.-Mondtam mosolyogva majd leugrottam a kőfalról. Ekkor láttam meg Sayut. Az egyik legjobb barátnőmet. Azt aki mindig mellettem állt ha gond volt, akivel kiskoromban együtt fagyiztam a parkban és együtt sütöttünk homoksütit a homokozóban. Odarohantam hozzá és hátulról átöleltem mivel pont háttal állt nekem. -Sayu!Sayu!Sayu!-Mondtam széles mosollyal. -Istenem olyan régen láttalak! Sayu!!!-Mondtam. Az örömtől teljesen hiperaktív lettem.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Mar 31, 2010 20:44:47 GMT 1
Én szintén körbe néztem mikor elkezdett nevetni, mindenki felénk nézett. Kicsit kínosan éreztem magam, sejtelmem sem volt miért néz mindenki vagy engem vagy Satayu-t. -Nem tehetek róla, én mindent kimondok amire gondolok tehát egyben jó véleménnyel is vannak rólam, na meg persze elég rossz véleménnyel is, mert jópár embert megsértettem már, pedig nem akartam. Megvakartam a karomat és erõsen elgondolkoztam. -Ha jól emlékszem, akkor a 11/C ... bár a memóriám rettentõ pocsék, szóval lehet hogy rossz osztályba megyek majd be. Megköszörültem a torkomat, aztán elõ vettem a táskámból az üdítõmet és lassan inni kezdtem. Nagyon jól esett ahogy lassan végigszaladt a hideg folyadék a torkomon. Nem tehettem róla, de kénytelen voltam még is levenni magamról a pulcsit és szinte kiterültem a padon. -Csak nekem van ilyen melegem? Kérdeztem halkan, és a hasamra fektettem az üdítõs üvegemet ami egy kicsit hûsített.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 31, 2010 20:45:50 GMT 1
- Hát ami azt illeti nem - mondtam most aztán hülyén éreztem magam. - Csak annyit akartam mondani hogy izé hajrá - mondtam és reméltem nem néz annyira hülyének mint amennyire én éreztem magamat. - Terasima Sayu vagyok - mondtam kedvesen na nem mintha nagyon érdekelhete volna mivel láttam hogy épp indulni készült. - Bocs a zavarásért ... gondolom dolgod van - mondtam halvány mosollyal ekkor tényleg elégé megijedtem mivel valaki ölelgetni kezdett és a nevemet kiabálta ismerős volt a hangja így megfordultam. - Szia Niya - mondtam mosolyogva. - Hát elég rég láttalak én is - mondtam mosolyogva na persze valószínű ha ő régen látott akkor én is jó már megint hülyét csinálok magamból remek. - Hogy vagy ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 31, 2010 20:50:44 GMT 1
-Értem.-Mondtam. -Azt hiszem én már megszoktam. És szeretem ha meleg van.-Mondtam mosolyogva. Elég nagy késztetést éreztem arra, hogy végighúzzam a kezem a hasán. A bőre makulátlan volt és valószínűleg olyan puha mint a legfinomabb selyem. Rámosolyogtam majd kivettem a kezéből az üdítőt és megnéztem. Aztán visszaraktam a hasára. -Hát ezt én is szeretem.-Mondtam halvány mosollyal.
|
|