|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 1, 2009 22:14:46 GMT 1
-Odalopakodtam a bokorhoz.Elég halk voltam,ezért azok akik mögötte rejtőztek nem hallottak meg. -Látom elég jól elvagytok itt a bokor mögött.-mondtam nekik. -Nem szép dolog hallgatózni nemde?-kérdeztem,majd karba tettem a kezem.-Most hogy mindent hallottatok...boldogabbak vagytok?-kérdeztem cinikusan.majd elindultam Ichirou felé. -Nos ezt csak azért kérdeztem,mert ha felvennél 33.-nak.Akkor abban nem szeretnék részt venni.-mondtam Ichirounak. -Amúgy nem tom hogy te ki vagy...de úgy viselkedsz mint egy testőr.. És mostmár nyugodtam beszélhetsz Ichirouval.Nem zavarok...-mondtam,majd leültem egy sokkal messzebb lévő padra.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 22:23:22 GMT 1
'- Koptasd már le - mondta Matsu mielőtt oda jött volna Maya. - Mert így nem tudsz kioktatni ? ... jaj de kár - mondtam viccelődve. - Jól van megmondom a frankó szivi én ilyen vagyok tetszik nem tetszik igazából egyik sem a barátnőm egyiket sem tekintem annak .... ha ők azt hiszik istenem ez van - mondtam Mayának majd Geire néztem. '- Te meg olyan vagy mint egy pióca - mondta Matsu Mayának. - Sziasztok .. mit kerestek a bokorban ? - kérdeztem mosolyoga.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 22:30:45 GMT 1
'-Bogarakat...-Mondta Momo majd egy pókot vett fel a földről. Mikor pár centire emelte az arcomtól azonnal sikítozva ugrottam ki a bokorból. -Vidd innen azt a szőrös dögöt fúúúj...-Mondtam és topogni kezdtem mint valami hülye. Meg a hajamba turkáltam..tényleg be voltam szarva,hogy valami ilyesmi mászott rám. '-Relax AJ. Csak egy pók...-Mondta Momo majd kimászott a bokorból utánam. '-Ellenben te most úgy nézel ki mint valami szakadt csöví...-Mondta Momo kiröhögve. Az összeborzolt hajam ami mögül Momora bámultam előre csúszott úgyhogy felfújtam de visszaesett. -Kösz...-Mondtam neki majd copfba fogtam a hajam utána kiengedtem. Így már nem lógott a szemembe. '-Oké..én kerestem bogarakat ő meg..sikított..Így bújnak elő a rejtekhelyükről...-Mondta Momo rám mutatva. Én meg szélesen elmosolyodtam mint valami termék bemutatós csaj.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 22:32:36 GMT 1
Kisétáltunk a suliból és a suli falnál ücsörögtünk. Mindig ott tanyázunk. Nagyban dumáltunk amikor valamelyik kölyök megdobott egy labdával. Illetve nem direkt csak rám pattant. Mindenki halálra vállt arccal bámult a kölyökre. Leugrottam a lépcső faláról és felvettem a labdát. Odasétáltam a kisfiúhoz majd a kezébe adtam a labdát és összeborzoltam a haját. Rámosolyogtam ő meg meghajolt és elfutott. Oda futott az apukájához aki mosolygott rá. Mikor visszaültem a falra mindenki megkönnyebbült. Mivel az udvar másik felében voltunk így senki nem hallott semmit AJ-ékből. Közben egy csapat csaj jött oda hozzám tenni a szépet. Mint mindig. Kezdtem unni. De azért jó móka.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 22:38:54 GMT 1
- Jól vagy ? - kérdeztem mosolyogva mivel elég vicces volt ahogy előjött a bokorból. '- Na itt a barátnőd - mondta cinikusan Matsu persze csak halkan. - Most miért vagy ilyen ? - kérdeztem Matsutól. '- Menjünk - mondta majd felállt. - Pff ... nem szeretnéd komolyan inkább Sacukyt csesztetni biztos Tatsuyával van - mondtam. '- Nem hinném mert veled ellentétben ő hallgat rám. - mondta komolyan. - Veszek neked egy kutyát ... biztos nem volt gyerek szobád - sóhajtottam. '- Nem szeretem a kutyákat - mondta egyszerűen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 22:42:24 GMT 1
'-Hé nagyfiú... miért nem szórakozol egy kicsit? Egyébként meg mi van Sacukyval és Ta-val? Ta egy nagyon jó arc...-Mondta Momo mosolyogva. -Ez az unokatesóm...-Mondtam Momonak. '-Behalok ennek a szövegnek...arc ez a csávó.Nem csak sexy...-Mondta Momo Ichiroura engem oldalba bökve és rohadt feltűnően rám kacsintott. Gyilkos pillantást vetettem rá majd mentegetőzve elmosolyodtam. -Nem tudom miről beszél...-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 22:53:22 GMT 1
'- Ichirou gyere - mondta Matsu majd felállt. - Matsu ne légy már ilyen .. olyan vagy mint egy rémálom ... miért akarsz minden áron távol tartani mindenkitől ? ..... mondtam már hogy nem vagy az esetem - mondtam viccelődve. '- Ha ha ha igazán vicces vagy .... és gyerekes - mondta komolyan. - Szólok Takedának hogy inkább valaki más legyen velem neked nincs humorod és nem hagysz érvényesülni sem - sóhajtottam. '- Tudod miért utálom a kutyákat Ichirou mert pont olyan kezelhetetlenek mint te vagy - mondta egyszerűen. - Szóval engem is utálsz .... mondhatom szép ... pedig én azt hittem szeretsz - mondtam nevetve. '- Eltaláltad ..... nem szeretlek sőt .... az idegeimre mász- mondta Matsu egyszerűen. - Akkor nem zavar ha lelépek ugye ? - kérdeztem. '- Á nem csak hagyjál már végre békén - mondta. ~ Nyeretem .... egész könnyű volt ~ gondoltam közben Matsu elsétált. - Csodás vagyok siker ... jee - mondtam nevetve. - Mellesleg Gei bocs megértem hogy nem könnyű neked ... de ők nem értik meg hogy megértem - mondtam kedvesen
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 2, 2009 11:32:34 GMT 1
-Nem kell megértened..megszoktam,hogy nem értik meg...-Mondtam Ichirounak halvány mosollyal. '-Héé..Ichirou. Eljössz ma a bulimba? Nagyon állat lesz...AJ-ék házába tartjuk...Nyugi GD is bulin lesz és nem otthon úgyhogy nem jön haza egy hamar...szóval ha van kedved ugorj be... 10-kor kezdődik...-Mondta Momo.Én elmosolyodtam majd az udvar végébe néztem és ekkor megláttam Kaget. Azonnal lefagyott a mosoly az arcomról.Inkább bánat vette át a helyét. Ekkor a falon üllők közül láttam,hogy mindenki felénk néz. GD intett a fejével Kage felé úgyhogy sóhajtottam egyet majd elmondóan intettem Ichirounak. -Mennem kell...Majd..valamikor beszélünk.Leghamarabb a bulin...-Mondtam Ichirounak. Kage pont ekkor ért felénk azonnal széles mosolyra váltottam. Odasétáltam hozzá majd belé karoltam. És tovább sétáltam vele. '-Chöö... idióta kölyök...-Mondta Momo Ichirounak a szemét forgatva. '-Óh szóval,hogy is van ez a csaj ügy Ichirou?-Kérdezte Momo érdeklődő tekintettel. '-Óh banyek...már ennyi az idő..elő kell készülnünk bulira..tépek...-Mondtam körül belül olyan 15 perc múlva. '-Aztán ott legyél nekem a bulin mert ha nem akkor megharagszom..és AJ is...-Mondta Momo mosolyogva majd elsietett. //Sumida/Házak//
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 2, 2009 15:11:11 GMT 1
- De én megértelek - mondtam kedvesen. - Persze szívesen elmegyek... kösz - mondtam mosolyogva. ~ Nem igazán örül Kagénak ... bár kiörülne neki ? ~ kérdeztem magamban közben AJ elköszönt. - Szia akkor majd találkozunk - mondtam kedvesen. - Öh hát igazából erre a nővérem szoktatott ... így nem unatkozom főleg ha valamelyik túlságosan is rám száll és "bújócskázok" ... vicces - mondtam nevetve. - NA jó ne értsd félre nem vagyok ilyen szemét csak néha .... szia ... nyugi ott leszek - mondtam kedvesen. //Sumida/Házak//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 2, 2009 15:56:18 GMT 1
Miután vége lett az utolsó órának is leültem egy padra az udvaron. ~Remélem nem késik sokat Takeda.~ - gondoltam majd unaloműzés gyanánt elövettem a könyvet és olvasni kezdtem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 2, 2009 16:05:48 GMT 1
Arisához sétáltam majd leültem mellé. - Bocs Matsu feltartott - mondtam kedvesen majd elvettem Arisától a könyvet és átölelem. - Milyen volt a napod ? - kérdeztem kedvesen majd megcsókoltam és vissza adtam a könyvét.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 2, 2009 16:10:10 GMT 1
- Semmi gond. - mondtam mosolyogva. - Egész jó. - mondtam majd viszonoztam a csókot. - Tied milyen volt? - kérdeztem tőle kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 2, 2009 16:18:57 GMT 1
- Nélküled unalmas - mondtam mosolyogva. - Na mit szeretnél csinálni ? - kérdeztem kedvesen. ~ Remélem ma már semmi bonyodalom nem lesz ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 2, 2009 16:44:09 GMT 1
- Nekem mindegy. - mosolyogtam majd megcsókoltam. - Te mit szeretnél csinálni? - kérdeztem kedvesen majd eltettem a könyvet.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 2, 2009 17:11:27 GMT 1
- Nem tudom - mondtam mosolyogva majd majd hosszan megcsókoltam közben végig simítottam Arisa hátát. - Nekem mindegy mit csinálunk - mondtam kedvesen.
|
|