|
Post by Arisa Ikina on Nov 2, 2009 18:47:04 GMT 1
- Mi lenne ha elmennénk a Kasai Rinkai Parkba? - vetettem fel az ötletemet majd odabujtam hozzá. - Rég jártam ott. - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 2, 2009 19:33:41 GMT 1
- Akkor oda megyünk - mondtam kedvesen majd magamhoz húztam Arisát és megsimogattam az arcát. - Arisa tényleg nagyon sajnálom amit ma csináltam .... - mondtam őszintén.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 2, 2009 19:44:18 GMT 1
- Mér?Mit csináltál? - kérdeztem tőle majd felálltam a padról és kidobtam egy papírt a közeli kukába.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 2, 2009 19:52:50 GMT 1
- Muszáj felsorolnom ? ... már úgyis tudod - sóhajtottam majd felálltam és hátulról átöleltem Arisát. - Szeretlek ... és néha tényleg egy elég nagy hülye vagyok ... de nagyon szeretlek - súgtam Arisának őszintén.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 2, 2009 20:03:27 GMT 1
- Jó...rendben...de ne hagyj majd el...a hülyeségeid miatt. - mondtam halkan de a végére már kuncogtam.Megfordultam majd megcsókoltam. - Akkor induljunk. - mondtam majd a vállamra tettem a könnyű táskát és elidultunk.
//Edogawa/Kasai Rinkai Park//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 2, 2009 20:11:59 GMT 1
- Nem hagylak el - mondtam kedvesen majd viszonoztam a csókját. - Menjünk - mondtam mosolyogva majd megfogtam Arisa kezét és kiindultunk a suliból // Kasai Rinkai Parkba //
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 17:40:15 GMT 1
Az eső még mindig esett most még jobban mint eddig az udvaron sétáltam majd mikor észre vettem Matsut megálltam tőle tisztes távolságba de ő sem jött közelebb a karomat figyelte majd megszólalt. '- Sajnálom nem akartalak bántani ..... fáj még ? - kérdezte halkan. - Igen - mondtam komolyan. '- Tsuki hogy van ? - kérdezte. - Volt már jobban i - mondtam egyszerűen. '-Remélem jobban lesz Ichirou húga. mondta ere felkaptam a fejem. - Ichirou húga ? ... már ő is ?!.... még is miért csinálod ezt ?!.. egyátalán honnan veszed házzá a jogot hogy te döntsd el mit csináljunk ? ... Nagyon remélem hogy örülsz hogy tönkre tetted az életemet ! - mondtam dühösen de Matsu semmit sem szólt. - Csináljatok amit akartok öljétek meg egymást ... csak engem végre hagyjatok békén !... Nem hisezm el hogy sokat kértem volna de senki sem hallgat rám 1 olyan napom sincs hogy ne akarnátok kinyírni egymást szerinted ez nekem milyen ?! ... gondolkozz már egy kicsit nem hogy segítenél nekem még te is ellen vagy ... pedig nem ezt igérted most hol marad az hogy mindent megteszek hogy boldog legyél ? .... Ha hol marad ? - kérdeztem egyre dühösebben majd egy ideig mind 2-en csöndbe voltunk. '- Nem örülök ... egyátalán nem... nem akartam senkit sem bántani főleg nem téged.... ne haragudj - mondta halkan. - Aha persze csak ezzel van egy kis baj Matsu és még hozzá az hogy én ezt neked soha nem tudom megbocsájtani .... érted soha ! ... és nem azért mert engem bántottál ha nem mert a barátaimat is és csak azért hogy azt tegyem amit te akarsz mert Ichirouval is ezért szúrtál ki igaz ?! .... elmondhatatlanul nagyot csalódtam ... bárkiről eltudtam volna képzelni hogy hátba támad csak rólad nem .... de tévedtem mint mindig - mondtam dühösen közben már teljesen eláztam Matsu pedig semmit sem szólt. - Én nem szeretnék még jobban elázni .... szóval bemegyek - mondtam majd besétáltam az iskolába. // "a" termek //
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 17, 2009 16:21:19 GMT 1
Elmentem az egyik csaphoz inni majd leültem a padra,de mikor észre vettem Ayakát felálltam és jó messze mentem onnan. ~Na jó lehet hogy ez nem volt jó húzás de szeretem Tatsuyát.'-gondoltam majd mentem tovább.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 17, 2009 16:37:56 GMT 1
Ayaka eltűnt Maya mögül és elé került. '- Hé Maya ... hova hova ? - kérdezte Ayaka komolyan. '- hogy is van ez a Tatsuyás dolog ? - kérdezte nem épp kedvesen. '- Maya jól jegyezd meg nem hagyom hogy elvedd Sacukytól így is van elég baja szóval vegyél vissza - mondta fenyegetően és épp ütni akart mikor elé álltam és elkaptam a kezét. - Ayaka ez nem a te gondod majd én megoldom - mondtam halkan. '- Nyisd már ki a szemed könyörgöm ! ... épp elakarja venni a pasidat te pedig nem teszel semmit ! - mondta Ayaka dühösen erre már én is elég ideges lettem. - Ayaka mond meg mit érek azzal hogy megfenyegetem ... vagy bántom ?! ... Ez Tatsuyán múlik és nem nem hagyom ..... mivel nem akarom elveszíteni .... de mit érek vele ha utána meg azért utál meg mert Mayát bántom ?! .... semmit ! ... inkább te gondolkozz .... az igazgatónál is 1 húzásom van .... és nem fogom magam kirúgatni .... Bízok Tatsuyában ahogy eddig is tettem .... de nem fogok gyerekesen viselkedni hogy most oda rohanok és ölelgetem és csókolgatom hogy senki sem menjen a közelébe ..... mert ez nagyon gyerekes és csak azért mert Maya azt csinálja én nem fogom - mondtam dühösen erre Ayaka elhúzta a kezét. '- De ha egyszer a gyerekes viselkedéssel többre mennél ..... miért nem teszed ? - kérdezte halkan. - Mert Tatsuya nem egy tárgy melyet egy verseny fődíjaként kap az ember - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 17, 2009 16:44:57 GMT 1
Ez mindössze annyi hogy szeretem Tatsuyát és még ha ő engem nem is...én akkor is szeretni fogom.-mondtam komolyan ekkor oda jött Sacuky is.-Ha Tatsuya a tied lesz én továbbra is szeretni fogom.-mondtam neki majd vissza mentem a padhoz.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 17, 2009 16:53:43 GMT 1
- Tatsuya nem egy tárgy szóval nem mondhatnám azt hogy az enyém de egyerőle még így van mivel nem mondta hogy szakít és mondtam hogy nem mondok csak úgy le róla .... de ettől még nem akarok senkivel sem össze veszni - mondtam közben Ayaka nem szólt semmit. ~ Bár még nem tudom hogy ebből mi lesz nem tudom hallgatok Takedára és még másnak nem szólok szóval egyelőre maradok mindenkivel ismét kedves de hogy meddig azt nem tudom ~ gondoltam. '- Nem szólok bele Sacuky ..... de vedd komolyabban mert nem szeretném hogy el veszítsd tudom ez hülyén hangzik de komolyan gondolom. - mondta halkan.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 17, 2009 17:00:01 GMT 1
A padon nem tudtam mit csinálni ezért csak azon töprengtem vajon Tatsuya kit választ.~Biztos Sacukyt mivel őt szereti de én akkor sem adom fel~-gondoltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 17, 2009 17:13:30 GMT 1
Így nap végére már megszáradtam és örültem hogy már elállta az eső viszont nem éreztem magam túl jól és ez kicsit látszodt is rajtam. '- Sacuky szerintem ma nem kellet volna bejönnöd .... fáj még a kezed ugye ? - kérdezte Ayaka. - Hát most már elégé .... de mindegy .... csak a fejem ne fájna - mondtam nevetve. '- Hát ezen meg ne csodálkozz elég jól beverheted a fejed ha csak a kórházban vetted észre hogy fáj a kezed és ott sem rögtön - mondta Ayaka halkan. - Hát őszintén nem is igazán emlékszem hogy miután Matsu hátra lökött mi történt csak halványan hogy Tsuki-t kórházba vittük - mondtam kedvesen. '- Szerintem ma rögtön haza menj - mondta kedvesen Ayaka. - Ma nem .... ma más dolgom van - mondtam kedvesen. // "e" folyosó //
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 20, 2009 18:48:37 GMT 1
Ki sétáltam az udvarra már jobban voltam hisz a húgom túl volt az élet veszélyen de még mindig legszívesebben megkerestem volna Matsut ekkor észre vettem Mayát. - Nicsak nicsak .... kit láttok - mondtam nevetve. - Láttam kicsit kikészíteted Sacuky-t ejnye nem szép dolog ... de vigyázz mert Takeda elégé védi - mondtam majd a fának dőltem. - Amúgy mizujs veled ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 17:02:55 GMT 1
Miután kiértünk az udvarra még egy 15 percet együtt voltunk utána indulnunk kellett. -Nah akkor én megyek. Hívj ha végeztetek...-Mondtam majd megcsókoltam Ichirout. -Vigyázz magadra! Szeretlek...-Mondtam mosolyogva majd még egy csókot adtam Ichirounak. Muszáj volt. Ezután pedig elsétáltam. Kisétáltam az iskola kapun és egy park felé indultam. Ha ott átvágok gyorsabban haza érek. //Edogawa/Kasai Rinkai Park //
|
|