|
Post by Ichirou on Nov 25, 2009 17:12:40 GMT 1
- Rendben ... majd hívlak - mondtam kedvesen majd viszonoztam a csókjait és közelebb húztam magamhoz Geit és én is megcsókoltam majd elengedtem és elment. Közben senki nem sejtette hogy Matsu figyel minket és mikor Gei elment biztos távolból követte.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 29, 2009 18:21:08 GMT 1
Már mikor az iskola elé léptem inkább vissza fordultam volna nem igazán szeretem az új helyeket és nem tudtam hogy hogy fogadnak az itteniek be sétáltam az udvarra páran rögtön hozzám rohantak.Persze mostoha anyámnak hála elkerülhetetlen volt hogy feltűnés nélkül Tokióba jöjjek. '- Sayu ... miért hagytad abba az éneklést ? - kérdezték páran persze meg sem tudtam szólalni mert sokan kérdeztek sok félét. - Bocs ... de ha össze vissza kérdeztek nem tudok válaszolni senkinek - mondtam kicsit zavartan. - Azért mert meguntam .... és mert nem szeretem hogy mindenki csak azért foglalkozik velem .... mint például most ti - mondtam kicsit feszülten erre nagy csend lett. '- Ne haragudj csak kíváncsiak voltunk - mondta az egyik lány. - Jó csak épp hogy belépek és rögtön mindenki össze vissza kérdez.... azért jöttem ide de gondolom halottátok mert új ajánlatot kaptam de még nem biztos hogy elfogadom csak megbeszélni jöttem ide - mondtam. '- Én úgy hallatom GD miatt - mondta az egyik lány kedvesen. - Ez hülyeség - vágtam rá rögtön. ~ Hát igazán kösz anya ~ sóhajtottam. '- Pedig elég meggyőző volt - mondta ugyan az a lány. - Na jó tisztázom ..... tényleg GD egyik rajongója vagyok de nem miatta jöttem ide ... ez most afajta média fogás mert ide jöttem és ezel növelik a nézetséget mert egy érdekelés hír ennyi ... és ráadásul sokan el is hiszik a hírek amiket a sztárokról hallotok több mint fele kitalált baromság - mondtam komolyan. '- Lehet - mondta mosolyogva.
|
|
|
Post by reny on Nov 29, 2009 21:44:33 GMT 1
Az udvaron láttam egy lányt , aki gondolom új volt , ami jó, mert nem én voltam így az új. Oda mentem hozzá , de nem szóltam neki , még csak rá sem néztem. Csak álltam egy helyben mert nem akartam összekoszolni szép fehér ruhám azzal , hogy neki dőlök egy fának.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 29, 2009 21:48:06 GMT 1
Nehezen tudtam tovább menni mert elég sokan kérdezgettek vagy autogramot akartak kiszemeltem egy lányt aki hála nem logott a nyakamon oda sétáltam hozzá. - Szia ! - köszöntem mosolyogva.
|
|
|
Post by reny on Nov 29, 2009 21:50:22 GMT 1
Oda jött egy lány akit nem ismertem és mégis köszönt nekem. -Szia.-köszöntem kedvesen.-Te ki vagy? -kérdeztem mosolyogva a lánytól , majd megigazítottam a hajamat és leporoltam a ruhám.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 29, 2009 21:59:58 GMT 1
Örültem hogy ez a lány nem ismert mert már elégé untam a hülye kérdéseket. - Terashima Sayu vagyok - mondtam mosolyogva közben a többiek is oda sétáltak hozzánk. '- Sayu melyik osztály fogsz járni ? - kérdezte valaki. - Még nem tudom - sóhajtottam mivel már rájöttem hogy tudom lerázni az normális embereket oda léptem a fehér ruhás lányhoz hát igen ebből a viselkedésemből nagyon sok cikk is született. - Téged hogy hívnak ? - kérdeztem majd vészesen közel hajoltam hozzá erre már páran elmentek főleg mikor átöleltem a lányt végre elment mindenki így gyors elengedtem és hátrébb léptem. - Bocs de csak így tudom őket lerázni - mondta mosolyogva ne nem mintha ennél durvábbat nem csináltam volna máskor azért hogy a rajongokat lekoptassam.Megigazítottam a hajam mivel a szél a szemebe fújta. ~ Jee most már egy csomóan tudják hogy úgy mond az egyik leg botrányosabb csaj az iskolába van ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by reny on Nov 30, 2009 15:28:13 GMT 1
Örülök- mondtam kedvesen , de még így sem tudtam ki , aztán oda jött pár ember és a kérdéseik után már gondoltam , hogy valami ismert ember lehet.Aztán átölelt.. Naná , hogy félre értettem , de hogy lehetne ezt értelmezni?! Aztán mikor mondta , hogy így tudta őket lerázni akkor úgy gondoltam , hogy ok , csak kicsit ijesztő volt. -A nevem Reny Skadoske.-mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 30, 2009 15:35:24 GMT 1
- Örülök .... tudnál nekem segíteni ? .... hol van az igazgatói ? - kérdeztem kedvesen persze észre vettem rajta hogy kissé megijedt. - Nyugi nem a csajokra bukok - mondtam nevetve. - Na nem mintha a paparazzik nem úgy állítanának be .... de hát ez van aki ismer tudja hogy ez nem igaz a többi meg nem érdekel itt Japánban meg még hála nem igazán ismernek - mondtam mosolyogva ebbe az volt a legrosszabb hogy a legtöbbet a mostoha anyám terjesztette.
|
|
|
Post by reny on Nov 30, 2009 15:39:33 GMT 1
-Persze. -mondtam mosolyogva. -Hehe... nem nagyon hittem azt , csak egy percre.-mondtam kínosan , de ,hogy ne legyen feltűnő nevettem egy picit. -Ezt úgy érted , hogy sztár vagy? -kérdeztem meglepődötten.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 30, 2009 15:43:59 GMT 1
Nevetni kezdtem. - No para persze hogy félre értetted ez volt a lényeg .... örülök hogy ennyivel lekoptak mivel otthon nem elég ennyi - mondtam nevetve. - Ez kicsit még túlzás vagy inkább már az mert nem rég hagytam abba az éneklést már csak modellkedem néha ..... ezért elég sokan kérdőre vontak és leveleket írogattak hogy miért hagytam abba de csak egy levélre válaszoltam ezért jöttem ide .... lehet újra kezdem de ez nem biztos ..... csak az a gáz hogy rögtön mindeni azzal jön hogy GD miatt jöttem pedig ez nem igaz- mondtam mosolyogva az igazi okot pedig nem mondtam el hiszen nem szeretem volna hogy a sajtó fülébe jusson az pedig hogy leszerződök itt szinte 100% volt mert ha nem mehetek haza és nem fogom tudni megtalálni azokat akiket keresek.
|
|
|
Post by reny on Nov 30, 2009 17:38:45 GMT 1
Áhh...értem.-mondtam kedvesen. -Én most is énekes vagyok. Amúgy én is rajongok érte , de nem miatta jöttem én se. Csak be kellett iratkoznom egy suliba és ez volt a legjobb iskola a környéken. Amúgy nekem is mennem kell az igazgatói irodába. El kell kérnem magam innen , mert lesz egy klip forgatás a TV Tokyoban. Oda kell mennem. Szóval akkor megyünk? -kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 30, 2009 17:45:45 GMT 1
- De örülhetsz téged legalább nem ezzel fáraszt mindenki .... főleg saját anyád nem ..... mivel ő az egyik legnépszerűbb hír tv vezérigazgatója - sóhajtottam. - Persze menjük - mondtam kedvesen. - Akkor aszem jobb ah nem téged használlak fedezéknek még tönkre teszem a hírneved - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by reny on Nov 30, 2009 17:55:46 GMT 1
-Rossz lehet neked.-mondtam lehúzva az alsó ajkam bal felét.Aztán elindultunk. Arra meg amit mondott utána Sayu nem akartam válaszolni , mert nem akartam megbántani. //Igazgatói iroda//
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 30, 2009 18:01:54 GMT 1
- Hát ez van - mondtam nevetve. - De legalább nagyobb lesz a nézettsége végül is őt csak ez érdekli .... itt meg nem sokan nézik azt az adót szóval nem gáz - mondtam mosolyogva miközben Reny mellet sétáltam. - Nekem meg még elkell kérnem az óra rendett meg hogy melyik osztályba fogok járni ..... tényleg te melyikbe jársz ? - kérdeztem kedvesen. // Igazgatói //
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 26, 2009 21:41:39 GMT 1
Végre végeztünk így kisétáltam az udvarra és leültem az egyik padra és egy dalt dúdoltam halkan közben a hóesést néztem Ayaka kölcsön adott egy telefont mivel nála mindig 2 van így a telefont vizsgálgattam már most untam a bált legszíveseben haza mentem volna vagy valami jó buliba de hát geyiket sem lehetett egyesül meg pláne nem Tatsuyán meg nem akartam egész nap lógni.
|
|