|
Post by Aiko Ninie on Mar 28, 2010 20:39:15 GMT 1
Szokásomhoz híven egyedül mentem iskolába és szinte az egész napomat egyedül töltöttem, csak néha szóltam hozzá valakihez ha esetleg nem találtam valamit. Hosszú és unalmas órák tolongtak még elõttem, pedig mennyire örültem volna ha már vége lenne ennek a napnak. Nem sok értelmét láttam ennek sem mint ahogy a többinek sem. Talán a sok lézengés közben nem fog megártani ha egy kicsit kimegyek az udvarra, így szép lassan ki is sétáltam és félrevonultam. Elõször csak néztem az elõttem elhaladó alakokat, aztán elõvettem egy füzetet meg egy ceruzát és apró kis jelentéktelen dolgokat kezdtem el firkálni. Talán így jobban telik majd az idõ és gyorsabban hazakeveredek. Hirtelen egy nagy koppanást hallottam és lenéztem a földre, a telefonom csúszott ki a zsebembõl egy arrahaladó lány vette fel nekem és felém nyújtotta. -Köszönöm. Mosolyogtam rá aztán ismét zsebre vágtam a haszontalan kütyüt amit mindig leejtek.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 28, 2010 20:50:48 GMT 1
Hagytam, hogy megöleljem. Furcsán megnyugtató érzés volt. Még mindig ugyan olyan illata volt mint régen. Leültünk és a vállára hajtottam a fejemet. -Valóban nem kaptam meg... -Minden és semmi.-Próbáltam figyelmen kívül hagyni a másik társaságot.-Amióta te elmentél, minden megváltozott. Han nem értette mi van, hogy mért mentél el búcsú nélkül, és hogy miért nem kerested. Hiányoztál neki... Egyre rosszabb emberek jelentek meg a bandában és belevittek minket veszélyes dolgokba is. Ami miatt engem kirúgtak, az is az ő művük volt. Behunytam a szememet. Rengeteg érzés kavargott bennem. - Elmondod, hol voltál?
|
|
|
Post by Takumi Jifudotu on Mar 28, 2010 20:57:35 GMT 1
Egy időre csöndbe maradtam. ~Vajon megmondjam neki? Meg hát, nincs mit szégyellni rajta. -Hiszed vagy sem, egy időre javítóba dugtak sikkasztás, testi sértés miatt, meg ráadásul a nálam lévő halucinogének se segítettek. A többi meg csak jött egymásután. Nagyon sajnálom, hogy otthagytalak benneteket.- eközben figyelmes lettem a mellettünk lévő csoportra, akik ferde szemmel figyeltek minket. -Reiko. Nem akarunk elmenni innen? Látom, hogy nemnagyon tetszek nekik. Meg amúgysem akarok balhét, nincs kedvem első nap megint verekedni. Felálltam a padról, Reiko kezét szorongatva.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 28, 2010 21:06:00 GMT 1
Egy idő után felálltam a 2 számomra idegen még mindig ott volt ha bár John azt mondta idézem" Ajánlom hogy innentől kerüld a rossz társaságokat " még is ennek ellent mondva oda sétáltam hozzájuk elvégre nem tudom hogy ők most melyik kategoriába tartoznak csak azt tudtam hogy GD és társai nem igazán kedvelik őket a hallotakból. - Sziasztok - köszöntem bár elég hülyének néztem hogy csak így ide jöttem és nem is ismerem őket. - Terashima Sayu vagyok bocs a zavarásért - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 28, 2010 21:06:25 GMT 1
-Értem...Szóval neked sem volt könnyű... Ránéztem a társaságra. Felsóhajtottam és felálltam. Takumi nem engedte el a kezemet. -Igazad lehet...Csakhogy ebben a kócerájban egy nyugodt hely sincs...Hacsak... Beleharaptam a számba és elgondolkodtam. ~Most nem mehetek el...Még csak ma járt le a felfüggesztésem...Pedig inkább lennék Takumival, mint ezekkel a beképzelt majmokkal. -Gyere. Van itt egy szökőkút, az jó lesz... Elindultam abba az irányba, amerről jöttem. Tudtam, a szökőkútnál van egy nagy fa, gondoltam, majd felmászunk arra. ~Hátha ott békén hagynak minket... Megfordultam és a lány szemébe néztem. -Helló...-Végül csak ennyit bírtam kinyögni. ~Ha ő is belénk köt...nem állok jót magamért...
|
|
|
Post by Takumi Jifudotu on Mar 28, 2010 21:15:41 GMT 1
~Egy lány. Kedvsek tűnik. -Szia. Takumi Jifudotu vagyok, ez a hölgy itt mellettem meg Reiko Shinzo.- kissé remegő kezet felényújottam. -Örülök, hogy megismerhetlek. Éppen sétálni indultunk. Nem tartasz velünk?- mondtam, miközben egyre szorosabban fogtam Reiko kezét.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 28, 2010 21:20:21 GMT 1
Halványan elmosolyodtam. - Örülök a találkozásnak ... látom Satayuék nem igazán kedvelnek titeket - sóhajtottam. - Ha nem zavarlak titeket szívesen - mondtam kedvesen de nem igazán értettem GD miért ilyen ellenséges bár ahogy Aikoval is beszélt az sem volt szép tőle na de nem az én gondom.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 28, 2010 21:21:05 GMT 1
-Én is örülök...Kérlek, ha jössz, induljunk... Takumi nagyon szorította a kezemet. Megérintettem a karját és elindultam. Levegőt is alig mertem venni. Kellemetlenül éreztem magamat a hátam mögött azokkal a ripacsokkal. -Mond, te ismered ezeket?-Kérdeztem félreérthetetlen hangsúllyal.
|
|
|
Post by Takumi Jifudotu on Mar 28, 2010 21:27:14 GMT 1
Miközben sétáltunk, nemjárt Reikon kívül más a fejemben. ~Eddig is szép volt, de az odő rajta csak segített. Álmaimban sem gondoltam volna, hogy valak iilyen gyönyörű is lehet. Bár lehet, hogy csak azért gondolom ezt, mert szerelmes voltam belé. Közben csendben sétáltam a két hölgy között, és hallgattam.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 28, 2010 21:29:04 GMT 1
- GD-ket ? persze Satayu az osztálytársam a haverjait meg csak nagyjából nem értem miért viselkedik így most - mondtam hallkan talán a tegnapi dolog miatt amit nem akart elmondani vagy ma ilyen kedve van vagy csak szimplán ilyen amit én nem vettem észre ahogy John mondta lehet kicsit tén yleg elvakult vagyok. - Mióta jártok ide eddig még nem látalak titeket - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 28, 2010 21:38:07 GMT 1
-Bunkó egy társaság...Jól el vannak szállva... Jó érzés volt, hogy Takumi mellettem van. Egy kicsit olyan volt, mint régen...Mindig kézen fogva sétáltunk... -Én év eleje óta....Csak eddig fel voltam függesztve... -Egyébként melyik osztály?-A kérdés mind a két társamnak szólt.
|
|
|
Post by Takumi Jifudotu on Mar 28, 2010 21:46:02 GMT 1
-Várj csak 1 picit. Amit kaptam papírt, rávan írva. Mindjárt megkeresem. Hosszasan turkáltam át a szebeimet. -Egy pillanat, mindjárt meglesz.- mondtam kissé szégyellősen. Épp a farzsebeimnél jártam, mikor megakadt a szemem a másik lányon is. ~De szép Ő is. Mindig a lányok voltak a gyengéim. Közben meglett a papírt. -Az van ideírva, hogy a 12/E-be járok mától. tudtok-e valamit erről az osztályról?- és gyorsan zsebrevágtam a papirost.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 28, 2010 21:49:14 GMT 1
- Erre inkább nem mondok semmit mondjuk úgy nem ismeritek Satayut - mondtam halkan mivel nem akartam már is össze veszni velük. - Én a 11 / E -be járok - mondtam kedvesen. - Az egyik barátnőm egyik ismerőse oda jár elég vandálok - mondtam mosolyogva majd eszembe jutott még pár személy. - És páran oda járnak a kosárlabda csapatból is - tettem hozzá.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 28, 2010 21:58:19 GMT 1
-11.F, ha már én kérdeztem. Közben odaértünk a szökőkúthoz. Leültem a szélére. -Szóval kosarasok, mi? Akkor sűrűn fogok az osztályod körül lófrálni. Ránevettem Takumira és megigazítottam a szoknyámat. ~Kedves lány...Nem olyan mint a többség...
|
|
|
Post by Takumi Jifudotu on Mar 28, 2010 22:03:57 GMT 1
-Most nemazért, de én útálom a kosarasokat. Ezek szerint nekem csengettek, hogy egy kedves barátnosném szavaival éljek. Gyorsan körbenéztem. Szerencsére nemkövetett minket senkisem. Elővettem egy kis üvegcsét, és kivett belőle 1 Salvia levelet, majd elkezdtem rágcsálni. -Kértek tiis? Teljesen legális. Rágcsálni kell, de nemszabad lenyelni.- és feléjük nyújtottam az üveget, ~Remélem ettől ellazulnak, és jobb lesz a hangulat.
|
|