|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 18:48:19 GMT 1
- Ugyan ne játszd már meg magad ... te beszélsz ? ... ki akarja bajba sodorni Arisát neki aztán véglép semmi köze hozzá. - mondtam egyszerűen. - Amúgy nyugi ráérünk nem ? ... és mi van ha itt akarunk örökre tartani ? ... szerintem elég vicces - mondtam majd neki dőltem a falnak. ~ Addig amíg nem találunk mást ez is jobb mint a semmi ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 18:57:11 GMT 1
- Ki mondta hogy ez a tervem ? - kérdeztem. ~ Remek ... nem sokára itt lesz ~ gondoltam. - És neked Gei kimondta hogy bárki GD-re vadászik ? ... hmmm? - kérdeztem egyszerűen. - Hát jó akkor elmondom csak hogy tudd nem Nathali találta ezt ki szóval ha hiába vagyunk mi a célpontjaitok azt aki ezt kitalálta nem fogjátok tudni elkapni .....és ő tovább fogja folytatni ... szóval hiába minden - mondtam majd leültem.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 19:11:02 GMT 1
-Nem igazán érdekel. És a bátyámat se. Benne vagytok..segítetek neki és ez épp elég.-Mondtam megrántva a vállam. -Süket vagy Ichirou?-Kérdeztem dühösen. -Te nem vagy normális komolyan mondom ..betűzzem? NEM MONDOM EL SENKINEK!-Mondtam a szememet forgatva. -Jézusom...bajba sodrod Arisat..pff..és még is mivel? Na mivel?-Kérdeztem. -Komolyan nem értitek amit beszélek? Ohmygoshsweetlord...van egy kis gond a kiejtésemmel de azért általában meg szoktak érteni...-Mondtam. -Tartsatok itt..nem igazán érdekel... de mellesleg csak egy sms-be kerül és kint vagyok...-Mondtam majd meglebegtettem a telefonomat a többiek előtt.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 1, 2009 19:16:23 GMT 1
- Gei van amit a tesód kezdett.Pl még mindig fáj... - mondani akartam de a végét inkább elharaptam. - Mindegy. - mondtam sóhajtva.Majd leültem az egyik székre. - Nem akarok itt maradni...menni kéne órára. - mondtam a többieknek.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 19:21:55 GMT 1
- Huu de dühös lett valaki - mondtam nevetve. - Meg ne haragudj de benned nem igazán lehet megbízni amúgy meg azzal hogy ...Nathali nem igazán kedveli Arisát betűzzem ? .... tudod szóval ha megtudja hogy Takeda nem támogatja azzal hogy GD-t kinyírja rögtön Arisát fogja okolni ... eddig világos ? .... és ha őt okolja valószínű nem fogja megúszni.... érted ? - kérdeztem cinikus mosollyal. - Arisa ne nyávogj már - mondtam. - Hát rajta telefonálj - mondtam. ~ Majd rá jönnek hogy nem nyílik az ajtó mert a kulcs selejtes volt és beletört .... de ezt inkább nem mondom ... de már én is unom ~ gondoltam miközben az ablakon át nézelődtem..
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 19:52:28 GMT 1
Ahogy a tantermek folyosóján sétáltunk benyitottunk mindenhova. Az egyik tanterem viszont zárva volt. Intettem Toranak és Kenjinek majd elmosolyodtam. -Hahóó...AJ. Be engednél?-Kérdeztem sokat sejtető hangsúllyal.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 19:55:32 GMT 1
Amint meghallottam,hogy valakik nyitogatják a tantermek ajtóit síri csendbe maradtam. Akárcsak a többiek. És amikor meghallottam GD hangját a többiekre néztem és a mutató ujjamat a szám elé tettem jelezve nekik,hogy legyenek csendbe. Elég irritáló,hogy tudta,hogy én bent vagyok. -Az a helyzet,hogy... a kulcs...hát kiesett az ablakon.-Mondtam hazudva. Kétszer olyan gyorsan vert a szívem és nem igazán mertem közelebb menni az ajtóhoz.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 19:58:38 GMT 1
-Igen? Hát az kár..akkor berúgom az ajtót....-Mondtam egyszerűen. '-Ne!Talán még megvan valahol a pót kulcs...-Hangzott AJ válasza a túl oldalról. -Uhum...-Mondtam. Tora meg mutatta,hogy bele tört a kulcs úgyhogy AJ hazudott nekem. -Jól van AJ van 30 másodpercet. Egy tizeddel sem több. Ha nem nyitod ki akkor berúgom..és azt hiszem akkor még dühösebb leszek. Úgyhogy siess picinyem...-Mondtam elmosolyodva.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 20:05:29 GMT 1
Nem igazán zavart hogy GD-ek beakarják törni az ajtót a kulcsot egyszerűen eldobtam mivel sok hasznát nem vettem már. ~ Hmm GD nem fog örülni hogy szegény kishúga velünk van ~ gondoltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 20:26:13 GMT 1
-Hopsz..lejárt...-Mondtam elvigyorodva. Tora és Kenji hátrébb állt. Berúgtam az ajtót ami recsegve szakadt ki a keretéből. Utána kézzel megtoltam így a földre esett felkavarva a port. -Ezt a koszt...-Mondtam megrázva a fejem majd körbenéztem a termen. -Nicsak...milyen édes kis társaság.Csak egy valami nem passzol. AJ mi a francot keresel itt?-Kérdeztem majd a kicsit messzebb álló AJ-re néztem.Közben Kenji és Tora is bejöttek és körbenéztek. -Mind1 rátérek a lényegre. Szerintem úgyis tudtok szinte mindent.. szval húgi. Hogy is volt ez a Kiyoshi-s ügy?-Kérdeztem komolyan. Kenji és Tora az ajtóban álltak meg mint valami security páros. Elindultam Aj felé aki az utolsó pillanatban még lépett egyet hátra. Elmosolyodtam. -Bingó.-Mondtam. -Ezzel a mozdulattal mindent elárultál.Ha van mitől félned... akkor igaz. Csak meséld el miért...én türelmes vagyok...-Mondtam halkan.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 20:28:23 GMT 1
GD jéghideg szürke szemeibe néztem és vettem egy mély levegőt. -Megsajnáltam őt...akárhogy is mondod,hogy csak azt kapta amit érdemelt. Szerintem ezt azért nem kellet volna.-Mondtam elhaló hanggal. Hát igen álltalában ha valaki fél nem szokott ordítozni a félelem tárgyával.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 20:35:00 GMT 1
- Csak kémkedőset játszott - mondtam egyszerűen. ~ Na most meg mi van ? ,,, ki az a Kiyoshi ? ~ kérdeztem magamban de ahogy elnéztem Takeda sem tudta miről beszélnek így csak az maradt hogy ismét egy "maffiózós" ügy és ismét az ablakból nézelődtem. ~ GD elég pszichopata mostanában ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 20:39:49 GMT 1
~ Már megint túl sokan vagyunk ~ gondoltam. - Arisa neked nem kéne elkésned óráról - mondtam halkan. ~ Matsu vajon mit mondott Sacukynak ? ... nem hiszem hogy sikerül rá vennie hogy maradjon távol tőlük ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 1, 2009 20:45:27 GMT 1
Frászt kaptam amikor GD-t hallottuk kintről.Még jobban frászt kaptam mikor betörte az ajtót. ~Na de jó.~ - gondoltam. - Most már mindegy.Inkább kihagyom az órát. - mondtam Takedának.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 20:50:49 GMT 1
Kenji és Tora kiegyenesedtek és megrázták a fejüket jelezve,hogy senki nem megy ki. -Jól van AJ ha elmondod hol van nem lesz gond...-Mondtam egyszerűen. AJ megrázta a fejét megragadtam a kezét és a falnak löktem. -Mond meg hol van.-Mondtam dühösen. AJ megint megrázta a fejét. -Jólvan húgi...elmagyarázom mit csinált és akkor majd megérted. Emlékszel Mikarura? Kitha exe. Mikaru testvére Kiyoshi. Köztudott,hogy Mikarunak nem tetszik,hogy a "főnöke' vagyok és nem szeret úgy ugrálni ahogy én fütyülök...és hát én sem lehetek mindig figyelmes. Legalább is egy évvel ezelőtt így volt.Manapság már egész jól megy..másképp már rég kinyírtak volna...-Mondtam egyszerűen. Úgy döntöttem nem mondom el az egész sztorit csak egy sejtető kérdést teszek fel neki. -Tudod milyen érzés amikor leöntenek valamilyen savval?-Kérdeztem tőle halkan. De olyan csend volt,hogy mindenki nagyon jól hallotta a kérdést. AJ még levegőt is elfelejtett venni erre a kérdésemre. -Nos hát én tudom...-Mondtam AJ-nek majd feltűrtem a felsőmet és megfordítottam karom. Az alkarom belső részén rengeteg forradás volt. Olyasmi mint egy égési seb de látszott rajta,hogy már egy párszor meg volt operálva. Miután AJ végre odanézett letűrtem a felsőmet. -Kiyoshi mindent megérdemelt. És úgy is megtalálom ha akarom. Csak nem tudom ér e még ennyit...-Mondtam suttogva még is mérhetetlen dühvel. -Soha többet ne fordulj ellenem...Soha!-Mondtam AJ-nek majd a többiekre néztem. -Na most ti jöttök...-Mondtam sunyi mosollyal.
|
|