|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 20:53:38 GMT 1
Csak egy pillanatra néztem GD kezére. Ez épp elég volt. Mikor a többiek felé fordult és elég sokat sejtető és gonosz mosollyal elmosolyodott egyszerűen nem tudtam mit tegyek. Túl sok minden kavargott a fejemben de tudtam,hogy addig nem megy ki senki amíg GD azt nem mondja,hogy menni lehet. Tora volt a leggyorsabb futó a suliban.Úgyhogy ha valaki ki is jut simán utoléri. Nem beszélve arról,hogy ilyen távolságból GD is simán megfogja.Jobb ilyenkor nem ugrálni csak reméltem nem csinál hülyeséget.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 21:01:50 GMT 1
~ Nem hiszem hogy nem megy ki senki ~ gondoltam. ~ Már csak pár perc ... nem hiába választottam ezt a termet ~ gondoltam és már lehetett is hallani az igazgató nőt és pár embert. - Bocs GD de amint látod itt óra lesz - mondtam. "- Mi folyik itt ?! ... Mi történt az ajtóval ? - kérdezte az igazgató elég dühösen. ~ Még jó hogy az új tanárral mászkál ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 21:04:09 GMT 1
~ Ez nem jutott volna eszembe ... ~ gondoltam mikor az igazgatóra néztem. ~ De most meg az igazgatóval fogunk beszélni egyik sem jó 1 gondoltam majd Takedához és Arisához sétáltam. - Még jó hogy gondoltál erre - mondtam halkan.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 21:10:32 GMT 1
-Áh igazgatónő...bele tört a kulcs..ők meg beszorultak. A karbantartó úr meg sehol sem volt. Nem tudom miért zárták magukra de én csak kiszabadítottam őket...-Mondtam kedvesen. '-Kedves tőled Satayu..hát ennek az ajtónak mindenesetre annyi...még jó,hogy most kaptunk egy kis adományt...-Mondta az igazgatónő. -Nos akkor viszont látásra...-Mondtam kedvesen megragadtam a karját és kisétáltam vele a teremből. Majd a folyosón elengedtem a kezét és elsétáltam. Tora és Kenji meg követett. /5 óra múlva/ //Iskola udvar//
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 21:16:33 GMT 1
Miután GD elment a folyosón megálltam és Ichiroura néztem. -Nem szokásom bocsánatot kérni. De erről beszéltem. Mindenki utál minket csak azért mert tehetséget kaptunk. Meg pénzes szülőket.Tessék abból az egyik bedrogozta magát és öngyilkos lett. A másik meg egy pszihopata, nőfaló aki nem ismeri azt a fogalmat,hogy apa. Ennyi. Micsoda csodás ajándék. Inkább laknék az utcán...-Mondtam dühösen. -Csak..hagyjatok végre minket békén.El gondolkodhatnátok mielőtt elítéltek minket...hogy mit miért teszünk. Azt hiszem el sem bírjátok képzelni mennyi hideget kapunk. De mit is panaszkodok én hiszen milliárdosok vagyok. Szép az élet!-Mondtam cinikusan majd elindultam a folyosón. //Iskola udvar//
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 21:23:17 GMT 1
- Szegény még a végén megsajnálom - mondtam majd elköszöntem Arisától és kisétáltam a teremből. ~ Örülök hogy Takeda erre is gondolt ha nem jött volna az igazgató beszélgethetünk volna ~ gondoltam. // Udvar//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 1, 2009 21:23:51 GMT 1
~Épp időbe.~ - gondoltam és az igazgatóra néztem majd kimentünk a teremből. - Én nem utállak titeket.De néha borzalmasan viselkedik a bátyád. - néztem Geire. - Délután talizunk az udvaron? - kérdeztem Takedától.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 21:26:13 GMT 1
~ Ennek még nincs vége ~ gondoltam. - Persze - mondtam kedvesen majd kisétáltam a teremből. // Udvar //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 1, 2009 21:31:12 GMT 1
- Akkor jó. - mosolyogtam.Majd elindultam az órára. ~Talán nem kések olyan sokat.~ - gondoltam. /5 óra múlva/
//Iskola udvar//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 12, 2009 19:58:36 GMT 1
Besétáltam a terembe majd leültem és elővettem a telefonomat majd rákötöttem a headset-t és zenét hallgattam kint közben a napot felhők takarták el és elkezdett esni az eső. ~ Remélem mire haza érek eláll az eső ~ gondoltam miközben az ablakon át figyeltem az udvart. ~ Nincs kedvem elázni megint bár .... mindegy - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 12, 2009 20:09:45 GMT 1
-Leültem a padba,majd elővettem a könyveket és néztem a zuhogó esőt és azon gondolkodtam vajon mikor jön Miya,,de kár is volt mert abban a percben bejött és leült a mögöttem lévő padba. -Szia húgi.Mizujs?-kérdezte kedvesen. -Semmi különös.Veled?-kérdeztem tőle. -Semmi.Yuzuki eléggé távolságtartó velem.-mondta nevetve,én közben elő vettem egy nagy fehér lapot és egy grafitot és rajzoltam egy szárnyas lányt.Nem tudom miért,ez mindössze a hobbim volt.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 12, 2009 20:11:41 GMT 1
Már azt hittem ismét elkések de mikor a terembe léptem tanárt sehol sem láttam. ~ Nem hiszem el hogy ekkora szerencsém van ~ gondoltam majd leültem mert a nagy rohanásban kicsit elfáradtam páran elég furcsán néztem nem csoda hisze elég sokat hiányzok Sayuuki elém sétált. - Betaláltál az iskolába ? Kész csoda - mondta nem épp kedvesen. - Engem inkább az lep meg hogy te még hozzám szólsz - mondtam hasonló kedvességgel erre Sayuuki tovább is ment.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 13, 2009 18:47:06 GMT 1
-Pont mikor kész lett a rajz bejött egy fiú.Aranyosnak tűnt.de ki tudja. -Tessék Miya.-mondtam kedvesen majd oda nyújtottam a rajzot. -Kösz.Pont ilyet akartam lerajzolni......csak hosszabb hajjal-mondta nevetve ,aztán elvette a rajzot.-Majd azt te kijavítod...-mondtam nevetve aztán megnéztem az üzeneteimet.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 13, 2009 19:22:31 GMT 1
Ashita és a barátnője elég hangos volt így fel felálltam és az ablakhoz sétáltam. ~ Elegem van ~ sóhajtottam majd a telefonomra néztem az óra már 10 perce ment. ~ De jó .... pedig nem soká ki mit tud .... így aztán nem sok időnk van ~ gondoltam miközben az ablakon át nézelődtem közben Ayaka sétált a terembe és mögém sétált. '- Sacuky kicsit velem tudnál jönni ? - kérdezte. - Óra után nem lesz jó ? ... most nem megyek- mondtam kedvetlenül. '- De a tanárok úgyis késnek az értekezlet miatt - mondta kedvesen. - Ayaka a nem az nem .... most nem megyek - mondtam komolyan Ayaka pedig szó nélkül elindult ki és mivel Ashita útban volt odébb lökte.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 13, 2009 19:47:54 GMT 1
Miután Ayaka odébb lökött, a földre estem és utána kiáltottam: Hülye barom!-kiáltottam utána dühösen, majd Miya felsegített.
|
|