|
Post by Terashima Sayu on Dec 14, 2009 20:49:49 GMT 1
Ismét GDre figyeltem hisz ha valakivel beszélünk arra figyelni is kell nem igaz ? - Ugyan mit köszönsz ? - kérdeztem halvány mosollyal majd a telomra néztem hogy megtudjam az időt. - Naponta 1000-ren mondják ezt neked és gondolom már a könyöködön jön ki szóval ne haragudj hogy ezt én is felhoztam - mondtam halvány mosollyal majd magam elé néztem mert kicsit hülyén éreztem magam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 14, 2009 20:54:40 GMT 1
-Oh..hát nemgáz. Csak nem mindig szeretek erről beszélni.Például most nem úgyhogy zárjuk le a témát.-Mondtam javaslatot téve majd elpöcköltem a cigimet. Ezután előkotortam egy rágót és rágózni kezdtem. A hajamba túrtam a kezemmel majd zsebre vágtam a kezeimet. A hajamnak mindenesetre tuti nem ártott a kócolgatásom mert ma úgy is olyan kócos style-ba csináltam meg. Ez a tipikus aranyos kisfiús style. -Na és mit tervezel...mit csinálsz a felszabadult 3 napodban?-Kérdeztem Sayutól.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 14, 2009 21:00:42 GMT 1
- Ne haragudj zárjuk le - mondtam halkan mivel nem tudtam hogy ez ennyire zavarja de nem baj most már tudom és majd igyekezem ezt elkerülni. - Hát vissza megyek a szállodába és filmet nézek vagy majd msn-eztek nem tudom mivel itt még nem igazán vannak sőt nincs is barátom a barátaim meg elég messze vannak tőlem - mondtam kicsit elgondolkodva mivel most találtam ki hogy mit is kéne csinálni vagyis próbáltam . - És te mit csinálsz ? - kérdeztem majd GDre néztem és a válaszra vártam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 14, 2009 21:13:26 GMT 1
-Nézzük csak... van 2 fotózásom. 1 TV interjúm. 2 felvételem... gyakorlás, gyakorlás,gyakorlás.Edzés.Utána magántanárok.Aztán gondolom bulizás. Meg van néhány konzultációs órám. Ha jól emlékszem. Azt hiszem ennyi.-Mondtam elgondolkodva majd alig láthatóan elmosolyodtam. -És fogok aludni is! Remélem...-Mondtam külön kiemelve. Mivel épp elég fáradt voltam. Ma már kéne aludnom...minden féle nő nélkül.Úgyhogy remélem nem jön rám semmi.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 14, 2009 21:21:08 GMT 1
Végig hallgattam GD-t és már abban elfáradtam ahogy sorolta. - Uh akkor te nem fogsz unatkozni - mondtam együtt érzően majd sunyim elmosolyodtam. - Ha nem jön össze majd alszok helyetted is - mondtam mosolyogva és reméltem hogy ezen nem fog megsértődni hisz ki tudja hogy mennyire veszi komolyan amit mondok még az is lehet hogy azt hiszi ezzel kiakarom gúnyolni pedig egyáltalán nem állt szándékomban már hogy is állt volna. Szóval úgy döntöttem inkább komolyan viselkedek mert kezdek kicsit gyerekes lenni.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 14, 2009 21:25:18 GMT 1
Elmosolyodtam azon amit Sayu mondott. -Megtisztelő.Előre is köszi.Majd szólok valahogy egy harmadik dimenzióban,hogy hé Sayu nem tudok ma aludni aludj már helyettem is.-Mondtam mosolyogva. -Vagy elég ha megadod a számod és akkor már könnyeben tudok szólni.-Mondtam elmosolyodva és vettem is elő a telefonomat. Nem szoktam bénázni a csajozással.Nekem már olyan rutinszerűen és magabiztosan mennek az ilyen alap dolgok mint ahogy másoknak a járás. Persze nem mintha most csajoznék...csak azért kitudja. Sayu egy igazán szép és szemrevaló csaj volt.Jobb magamnál tudni a számát. Na persze a száma csak azért kell,hogy tudjak neki szólni ha nem tudnék aludni,hogy aludjon már helyettem is.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 14, 2009 21:33:03 GMT 1
Igaz hogy komoly akartam lenni de ezen nevetni kezdtem persze csak halkan. - Nyugodtan - mondtam mosolyogva majd megmondtam a számomat GDnek. - Te is megadod a számod ha esetleg lenne egy kis segítségre szükségem mondjuk ha nem találom a termet - mondtam mosolyogva mert hát ebben van valami hogy nem tudhatom hol leszünk mert elég szokatlan számomra az iskola hisz ez az első alkalom hogy rendes iskolába járok persze ezt nem terveztem elmondani senkinek ahogy azt sem hogy miért jöttem ide na nem mintha ezt nem mondtam volna el annak a lánynak akinek elfelejtetem a nevét hát igen elégé szégyenlem is hisz ő az első aki szóba állt velem. - Nyugodtan hívhatsz bármikor ha nem tudsz aludni .... hogy aludjak helyetted .... vagy ha csak valami segítség kell akkor is számíthatsz rám na nem mintha sok hasznomat vennéd - mondtam halvány mosolyal.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 14, 2009 21:36:39 GMT 1
-Megadom csak el ne osztogasd a fanjaimnak.Tudom,hogy jó pénzt kapnál érte de nem szeretnék zaklatókat főleg akkor nem amikor talán végre sikerül aludnom.Így is van elég..ugye.-Mondtam elmosolyodva majd visszacsörgettem Sayut. -Tessék.-Mondtam Sayunak. Mielőtt összecsuktam volna a mobilom megnéztem mennyi az idő. -Van még egy pár órám. Esetleg elugrasz velem moziba vagy valami?-Kérdeztem Sayutól halál nyugalommal.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 14, 2009 21:41:43 GMT 1
Mikor megcsörgetett GD elmentettem a számát majd sunyim elmosolyodtam. - Na jó akkor most drágán eladom mindenkinek uh gazdag leszek - mondtam viccelődve majd kicsit komolyabbra váltotam. - Nyugi nem adom meg senkinek nem szokásom .... és köszönöm ... nyugi nem foglak zaklatni - mondtam komolyan majd ismét meglepődtem mikor elhívott moziba vagy valahova de ezt ismét nem mutattam ki nyugodtan felleltem a kérdésére. - Persze ... úgy is ráérek mint már mondtam - mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 16, 2009 20:47:09 GMT 1
-Király.-Mondtam majd a parkoló felé mutattam. -Ott az autóm...-Mondtam majd elindultunk az autóm felé. -Na és eddig mi a véleményed az osztályról?-Kérdeztem majd mikor odaértünk a kocsimhoz ajtót nyitottam Sayunak.Látszott,hogy igazán meglepődött rajta,hogy ajtót nyitok neki de engem már csak így neveltek.Miután Sayu beült becsuktam az ajtóját majd én is beültem a szuper kocsimba. Hiába, én is férfiből vagyok és imádom a kocsikat. És meg is tehetem,hogy igazi stílusos ritkaságokat vásároljak. Gond nélkül. Előkotortam a kulcsaimat majd bestartoltam a kocsit. Benyomtam egy gombot amire mellettem kinyílt egy CD tírtó. Tele mindenféle CD-vel. -Válassz egyet...-Mondtam elmosolyodva és csak reménykedtem,hogy 1 CD sincs ami az én "művem". Márpedig megeshet főleg hogy ma reggel kaptam meg egy demo CD-t.Remélem nem ide raktam be.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 16, 2009 21:11:41 GMT 1
Gd után sétáltam teljesen lenyűgözött GD autója nem hittem volna hogy ilyen kocsival jár be én félteném a kocsimat mert ki tudja ki mit csinál vele amin még jobban meglepődtem az az volt hogy GD milyen udvarias pedig az ember azt hinni hogy egy ilyen ünnepelt sztár ilyenekre nem figyel. - Hát pár embert leszámítva egész normálisak - mondtam kedvesen közben nézegetem a cd-ket és találtam egy CD-t amin GD számai vannak egy ideig figyeltem a lemezt de mivel gondoltam hogy GD nem szeretné hogy ezt hallgasuk pedig én szívesen hallgatnám így inkább választottam egy másikat . - Ez új CD-d ? - kérdeztem a CDre mutatva.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 16, 2009 21:21:32 GMT 1
-Hát. Igazából még csak demo. Nem hinném,hogy kiadjuk.-Mondtam megrántva a vállam. -Legalább is nekem nem lesz a kedvencem. De ez kit érdekel...-Mondtam komolyan majd megrántottam a vállam. Miután beraktam a CD-t amit Sayu választott a kormányra tettem az egyik kezem. -Én a helyedben bekötném magam.-Mondtam Sayunak teljesen komolyan. Nem voltam az a tatás vezetőtípus. Magyarán nem szerettem 80-nál kisebb sebességgel menni. Sayu ugyan egy darabig nézett rám de szerintem rájött,hogy igazam lehet. Ezután ráléptem a gázra és már indultunk is. Igyekeztem azért nem úgy vezetni ahogy akkor szoktam amikor magam vagyok. De hát kitudja,hogy ment. //Toshima//Sunshine City//
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 16, 2009 21:29:29 GMT 1
Végig hallgattam azt amit GD mondott majd halványan elmosolyodtam de nem is lehetett észre venni. - És melyik a kedvenced ? - kérdeztem komolyan közben bekötöttem magam és aszem kicsit arra is gondoltam hogy mit szólnak majd apámék ha megtudják hogy GD-vel felcsavarodtunk egy oszlopra bár nem tudhatom hisze nem tudom GD hogy vezet visszont az biztos hogy az anyám jó kis hírt csinálna belöle. //Toshima//Sunshine City//
|
|