|
Post by Shinichi on Nov 18, 2009 16:25:47 GMT 1
~ Lehet csak kicsit eltúlzom ~ gondoltam majd Cho után indultam. // Kötö -- Utcák //
|
|
|
Post by Aya on Nov 22, 2009 12:25:55 GMT 1
Mivel Ki Mi Tud! elmarad így nyugott szivvel mentem haza.Egész délutánt az öcsémmel töltöttem.Másnap reggel meg korán isdultam a suliba.
(Kicsit sok idõ telt el hogy itt jártam ugyhogy ha nem baj most nem mek vissza a házba és nem irom oda le a délutánomat)
Másnap: //"A" folyosó//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 1, 2009 17:24:46 GMT 1
Miután beértünk az órára 15 percig hallgattuk a tanárnő ordítozását,hogy milyen hasznavehetetlenek vagyunk.Meg,hogy a folytonos hiányzásaink és késéseink.És így meg úgy... Sayut a mellettem lévő padba ültették azzal a hülye indokkal,hogy mivel én jeles vagyok segíthetek neki a felzárkózásban. Az óra többi részén vagy az ablakon bámultam ki vagy valamelyik karkötőmmel szórakoztam esetleg rajzolgattam. Nem szoktam oda figyelni a tanárnő óráira..hiszen ki nem állhatom őt, persze a tisztelet megvan...de akkor is egy rikácsolós hárpia. Az óra utolsó 15 percében kijelentette,hogy az igazgatóiba kell mennie és arra a 15 percre foglaljuk el magunkat majd kiment az osztályból.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 1, 2009 18:04:56 GMT 1
Hálás voltam GD-nek hogy az osztályba. Egy ideig figyeltem mit rajzol persze úgy hogy ne vegye észre. Mikor a tanár kiment a tananyagot nézegetem, viszont sajnos az a lány is ide járt aki elég rossz indulatú volt velem szemben látszott rajta hogy odáig van Satayuért így nem volt nehéz rájönni hogy miért utál. '- Sayu nem vagy semmi mintha azt mondtad volna semmi köze GD-nek hogy ide jöttél ahhoz képest rögtön ráhajtottál ..... már alapból vele jöttélbe . - mondta cinikus mosollyal én viszont nem is figyeltem rá csak olvasgattam az sem zavart hogy mellém sétált. '- Ha hó neked beszélek Sayu - mondta nevetve. - Azt hiszed érdekel ? - kérdeztem közömbösen. - Már egyszer mondtam miért jöttem és nem ismétlem meg ha ennyire hülye vagy hogy nem tudod megjegyezni sajnállak - mondtam nyugodtan és nem is néztem rá. '- Biztos nem GD kért meg hogy kísérd ide - mondta nevetve. - Igazad van mivel én nem tudtam hol a terem ... esetleg valami gond van ezzel ? .... vagy te rögtön kívülről fújtad az iskolát ? .... és nem szóltam hozzád örülnék ha lekopnál - kérdeztem majd fel álltam és közel hajoltam hozzá. - Mellesleg ha ennyire tetszik miért nem mondod meg neki ? ..... enyhén feltűnő - mondtam halkan a lány pedig elégé elvörösödött és vissza sétált a helyére én pedig leültem.
|
|
|
Post by reny on Dec 1, 2009 20:16:27 GMT 1
Az osztályban kellemes volt a levegő. Megláttam Sayut GD mellett ülni. ~ Hehe.. látom neki jó 1-gondoltzam , közben elmosolyodtam , és oda mentem Sayuhoz. -Sziasztok. -köszöntem kedvesen nekik , persze csak nem akartam megbántani GD-t azzal , hogy levegőnek nézem.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 1, 2009 20:36:28 GMT 1
- Szia Reny ... milyen volt a felvétel ? - kérdeztem mosolyogva persze rögtön viszább vettem a lelkesedésből mert nem akartam feltűnést kelteni így inkább tovább lapozgattam a könyvet persze azért vártam hogy Reny válaszoljon közben néha még mindig azt figyeltem hogy mit rajzol GD persze ezt próbáltam úgy csinálni hogy ne vegye észre.
|
|
|
Post by reny on Dec 1, 2009 20:44:34 GMT 1
-Remek volt. -mondtam kedvesen. -Ennyire szeretsz tanulni? -kérdeztem kedvesen. -Amúgy hogy találtál ide?-kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 1, 2009 20:57:47 GMT 1
- Nem csak átnézem de ahogy látom én már ezt tanultam - mondtam majd Renyre néztem kb egy fél pillanatra. - GD segíttet .... pedig már gondolkoztam rajta hogy benyitok majd mindenhova - mondtam halvány mosollyal majd lapoztam egyet a könyvben de kicsit zavart hogy Reny mellemet áll. - Nem ülsz inkább le ? - kérdeztem kedvesen de most nem néztem fel.
|
|
|
Post by reny on Dec 1, 2009 21:03:08 GMT 1
-Hm... Legalább neked jobban megy majd. -mondtam halvány mosollyal. -Még jó hogy GD ott volt. -mondtam , közben őt néztem. - Nem hiszem ,, hogy így kényelmes lenne nektek. Hárman nyomorognánk egy padon. -mondtam , majd egy pillanatra elmosolyodtam.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 1, 2009 21:23:42 GMT 1
- Magántanárral kicsit gyorsabban halad az ember - mondtam majd becsuktam a könyvet majd hátra dőltem. - Te tudod - mondtam egyszerűen majd a válaszoltam egy sms-re és eltettem a könyvemet. ~ Könnyű lesz ez az év ~ gondoltam közben ismét hátra dőltem. - Amúgy elég gyors voltál ... és ahhoz képest hogy te is most vagy itt először megtaláltad az osztályt ... lehet csak én vagyok ennyire béna - mondtam kicsit elgondolkozva majd ismét GD rajzára néztem de ezután most nem fordultam vissza. - Ügyes vagy - mondtam neki kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 2, 2009 6:00:23 GMT 1
Amint Sayu azt mondta,hogy ügyes vagyok összecsuktam a füzetet. -Kösz.-Mondtam neki közömbösen. Ekkor szinte az osztály egy ember ként fordult az ajtó felé...mert valaki jött.Lin volt az és amint meglátta Sayu-t mellettem eléggé ideges lett. Azonnal odanyargalt a padhoz és csípőre tett kézzel készült kérdőre vonni Sayut. Minden mozdulatát követték a többiek is. '-Te meg mit keresel itt? Ez az én helyem...-Mondta dühösen. Mivel Sayu nem válaszolt neki...talán időt sem adott neki az asztalra csapott és Sayuhoz hajolt. '-Süket vagy??Azonnal kelj fel!!-Mondta nyomatékosan és látszott rajta,hogy bármire kész. Én nem szóltam semmit, nem is állt szándékomban. Minek dumáljak feleslegesen közbe. Majd csak elintézik...Persze egy csomóan felváltva bámultak rám,hogy ugyan mondjak már valamit...de nem tartottam szükségesnek.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 2, 2009 16:21:06 GMT 1
Felnéztem a kicsit indulatos illetőre, hát meg volt a véleményen róla. - Látom jól tudod minősíteni magad...ha meg sem várod hogy válaszoljak , miért kérdezel ? .... gondolom ezt te magad sem tudod - mondtam nyugodtan majd felálltam. Eszem ágában sem volt magyarázkodni, sőt igazából még örültem is nem kell GD mellet ülnöm és nem kell annyira tartanom attól sem hogy azt terjesztik miatta jöttem ide. Átültem egy másik helyre ahol senki sem ült végül is ahogy néztem a könyvet nem vagyok lemaradva így segítségre sem lesz szűkségem a felzárkozáshoz. - Reny, nem jössz ide ? - kérdeztem kedvesen mivel nem volt kedvem egyedül ülni. ~ Remélem a nap további része már jobb lesz ~ gondoltam és reméltem hamar kicsöngetnek.
|
|
|
Post by reny on Dec 2, 2009 17:28:58 GMT 1
~ huhh .. Ez gáz .. ~ -gondoltam , mikor oda jött a csaj , és rámordult Sayura. Aztán Sayu reakciója eléggé meglepett , mivel én leütöttem volna csajt. -De , megyek .-mondtam kedvesen , majd oda mentem és leültem.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 2, 2009 17:58:22 GMT 1
Elővettem a telefonomat hogy megnézzem az időt csak hogy rengeteg üzenetem érkezett és nem értettem hogyan a legtöbb a rajongóimtól jött szinte mindenki rákérdezett hogy igaz e hogy Japánba jöttem. - Pff király .... közé tette a telefon számomat vagy mi ? - kérdeztem halkan majd válaszolni kezdtem az sms-ekre. ~ Szép kis telefon számlám lesz ~ gondoltam ekkor valaki hívni kezdett mivel nem volt bent tanár fel vettem. - Igen én vagyok ..... uh köszönöm ... igen Tokyoban ..... még nem tudom ...... azért nem olyan szörnyű nézd pozitívan jó ? .... hehe nem ígérek semmit .. szia- mondtam majd letettem. - Telefonszámot kéne cserélnem - mondtam közben kikapcsoltam a telefonomat. - Reny mesélj magadról - mondtam miközben zsebre tettem a telefonomat.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 2, 2009 19:42:58 GMT 1
Lin leült mellém nagy diadalmasan majd rám mosolygott. Én még csak halványan sem mosolyodtam el. Hagyjon engem békén...A táskámban kezdtem kutakodni és nagy szerencsémre a piám félig nyitva volt..kiesett majd kiömlött. -Nemár...-Mondtam halkan. Tora mellettem lévő padba ült így segített nekem felállítani az üveget.Igenis fáradt voltam és semmi kedvem nemvolt lehajolni érte. De a kezem tiszta cukros szar lett..Nah persze senkinél nem volt zsepi. Felkeltem a padból majd Renyhez sétáltam, az egyetlen esély ő meg Sayu. Ha már nem akarok 10 percet sétálni a legközelebbi csaphoz. -Bocs. Nincs egy zsepitek?-Kérdeztem az új lányoktól. Mindenki úgy bámult rám mint valami UFO-ra de most,hogy hozzájuk szóltam biztos befogadják őket. Ez mindig így szokott lenni. Aki GD-vel tárgyal azt az egész osztály szereti.Gázos.
|
|