|
Post by Cho Masaru on Nov 17, 2009 17:54:18 GMT 1
-Majd helyre jön minden.-mondtam kedvesen. -Amúgy mi van veled és Kithával?-kérdeztem mosolyogva. ~Olyan aranyos fiú~-gondoltam mosolyogva.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 17, 2009 17:57:40 GMT 1
- Ebben a családban helyre ? Nem hiszem - mondtam nevetve. - Nem tudom mi van vele mostanában nem láttam...mivel nem voltam a közelben- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 17, 2009 18:14:27 GMT 1
-De még előfordulhat.-mondtam kedvesen. -Csak azért érdekel mert én sem voltam itt már rég.-mondtam nevetve. -Jó hogy elmarad a ki mit tud nem?-kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 17, 2009 18:18:56 GMT 1
- Akkor lehet nem tőled kellene kérdeznem hogy miért néz ki mindenki úgy mitha tömeg verekedés lett volna pedig még nem is volt Péntek 13 - mondtam kedvesen. Hát ahogy hallottam elmarad ... vagyis másik napra teszik át... hát nem is bánom - mondtam mosolyogva
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 17, 2009 18:35:58 GMT 1
-Nos lehet.-mondtam nevetve és leültem Shin padjának a sarkára. Nem kéne mennünk?-kérdeztem majd körülnéztem az üres teremben.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 17, 2009 18:48:07 GMT 1
- Hát nem ártana - mondtam kevesen közben egy csaj sétált oda hozzánk. - Shin ... Ryou azt üzeni hogy kicsit később megy haza- mondta a lány kedvesen . - Nem tudod hova megy ? - kérdeztem. - Nem azt nem mondta - mondta kedvesen majd elsétált ~ Fogadni mernék hogy megint hozzá megy - gondoltam majd hirtelen felálltam mivel eszesbe jutott mit mondott a könyvtárban lévő lány. ~ Jó lenne tudni hogy oda e megy mert ha igen azt nem hagyhatom ... ha az a csaj igazat mondott Ryou veszélyben van - gondoltam majd megpróbáltam felhívni de ki volt kapcsolva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 17, 2009 18:56:55 GMT 1
-Mi a baj?-kérdeztem aggódva.-Mi van Ryouval?-kérdeztem. Remélem semmmi komoly baj nincs vele.~-gondoltam majd Shin mellé álltam.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 17, 2009 19:58:48 GMT 1
- nem tudom hova ment és elérni sem tudom... ha a barátjához ment akkor igen nagyon nagy baj van - mondtam közben felhívtam a barátja húgát aki szerencsére felvette visszont nem tudta hogy hol vannak. - Ez egyre jobb ... nincsenek ott - mondtam aggódva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 17, 2009 20:25:34 GMT 1
-Az nem jó.-mondtam ugyan olyan aggódással. -Remélem semmi komoly nincs.-mondtam még mindig aggódva. -Elő fog kerülni.-mondtam kedvesen.-Remélem.-mondtam de ezt már egész halkan.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 17, 2009 20:32:08 GMT 1
- Ryou barátjával történt egy baleset és elég agreszív lett csak hogy ezt ő nem hajlandó belátni de volt már olyan hogy bántotta nem is egyszer ... nem rég pedig szólt Ryou barátjának húga hogy ne engedjem át Ryout mivel a srác elég örült mostanában és lehet meg is öli mivel kiderült hogy Ryou terhes tőle - mondtam halkan. - Nem tudom hol lehet de jobb ha szolok a rendőröknek - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 17, 2009 20:36:20 GMT 1
Jujj..Az nem jó.-mondtam együtt érzően. -Szerintem is jobb lenne.-mondtam halkan Shinnek majd átöleltem persze ez csak olyan "nyugodj meg minden rendben lesz" féle ölelés volt.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 17, 2009 20:41:50 GMT 1
Átöleltem Chotközben felhívtam a rendőrséget és beszéltem velük. - Remélem hogy nem lesz semmi baja - mondtam aggódva. - Nem hiszem el hogy nem tudok figyelni soha senkire - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 17, 2009 20:50:30 GMT 1
-Biztos jól lesz.-mondtam aggódva. -Ez nem igaz...Amúgy sem szakadhatsz 2 felé.Ktha és Ryou mindig teljesen másfelé vannak és nem figyelhetsz egyszerre mind a 2-re.Meg a családod is szóval nagy volt rajtad a nyomás nem te vagy a hibás.-mondtam kedvesen közben még mindig Shin öleltem. -Te tényleg tökéletes plüss vagy.-mondtam kedvesen.-Puha is. Aranyos is.Tökéletes plüss.-mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 17, 2009 20:56:12 GMT 1
- Tudom de figyelnem kellet volna rá ... - mondtam. - Öh kösz ... de szerintem én elsétálok valamerre hát ha össze futtok vele ... ha akarsz gyere - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 18, 2009 16:00:50 GMT 1
-Oké.-mondtam kedvesen közben mér pár perce elengedtem Shint. -Remélem nem lesz baja.-mondtam aggódva. -Akkor menjünk.-mondtam kedvesen aztán elindultam és megvártam Shint az ajtóban.
|
|