|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 18:05:57 GMT 1
~ Túl sokat késinek a tanárok.... már csak 15 perc van az órából ~ gondoltam ekkor bejöttek a tanorok. '- Bocs mindenkitől .... nos úgy beszéltünk meg hogy mivel már nem sok idő van a ki mit tud-ig így ma a rendes órák elmaradnak és csak ki mit tudos órák lesznek - mondta az egyik tanár.
|
|
|
Post by Aya on Nov 14, 2009 18:09:49 GMT 1
- Én is.Akkor osztálytársak vagyunk. - mondtam mosolyogva. - Vajon hol lehet a tanár? - kérdeztem.Megláttam hogy Sacuky teljesen elázva jött be a terembe.Egy kis idõ múlva bejöttek a tanárok és elkezdték magyarázni a dolgokat.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 14, 2009 18:24:09 GMT 1
Az jó.-Mondtam kedvesen ekkor bejöttek a tanárok. ~Remek.Csak ki mit tud???Ez nem igaz-gondoltam ,aztán a két kezemmel megtámasztottam a fejem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 22:22:14 GMT 1
Egyátalán nem figyeltem a tanárokra és ezt észre is vették az egyik oda sétált hozzám. '- Megtudnád ismételni amit az előbb mondtam ? - kérdezte komolyan. - Hát ööö nem - mondtam egyszerűen. '- Hát épp ez a baj ... mi lenne ha figyelnél ? - kérdezte. - Minek ha úgy sem veszek rész rajta ? - kérdeztem egyszerűen. '- Ha jól tudom te osztály titkár vagy ... nos hát nem úgy viselkedsz - mondta gúnyosan. - Ha jól tudom ön pedig nem az osztályfőnököm hogy meg mondja mit csináljak - válaszoltam hasonló kedvességgel . '- Remélem óra után nincs semmi dolgod - mondta komolyan. - Most hogy mondja van - mondtam egyszerűen. '- Hát akkor most nem lesz mivel velem jössz az igazgatóiba - mondta komolyan. - És ha nem megyek ? - kérdeztem egyszerűen. '- Nem jósolok neked itt sok időd - mondta dühösen. - Csak egy kérdés volt - mondtam közben a tanár ismét beszélni kezdett a többiekhez.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 16, 2009 15:28:46 GMT 1
Már az utolsó óra volt a mai nap mikor a tanárok az osztályba jöttek ismét késve. '- Van egy hírünk valakinek jó valakinek rossz ....a ki mit tudot át tettük egy másik napra ... több ok miatt - mondta a tanár erre egy páran éljeneztek míg a többiek lehangoltan egymást közt beszélték hogy ez igazságtalan én egyik táborba sem tartoztam mert nem igazán érdekelt így csak az ablakon át nézelődtem a kopasz fákat amiken már csak itt ott volt pár darab levél és kicsit elgondolkoztam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 16, 2009 17:38:20 GMT 1
Az utolsó óra végén bejelentették hogy elmarad a Ki Mit Tud... ~ De jó...nagyszerű... ~ - gondoltam bosszúsan majd kiindultam a folyosóra Takedához.
//"A" folyosó//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 16, 2009 20:31:17 GMT 1
Mikor végre megszólalt a csengő ki sétáltam az osztályból. ~ Kicsit megkavartam mindent .... beszélnem kellene Tatsuval ~ gondoltam. // "A" folyosó //
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 17, 2009 17:14:46 GMT 1
Mikor kicsöngettek észre vettem Shint aki előttem ült.Oda mentem hozzá és kedvesen köszöntem neki.-Szia Shin.Hogy vagy?-kérdeztem kedvesen majd megcsókoltam.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 17, 2009 17:18:44 GMT 1
Mivel elég rég nem voltam így örültem hogy elmarad a Ki mit tud.Mikor kicsöngetek Cho sétált oda hozzám. - Kösz jól és te ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 17, 2009 17:25:17 GMT 1
-Nos...hát mint látod.-mondtam és ezzel a lábamon és a kezemen lévő kötésekre céloztam.Történt veled valami különös?-kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 17, 2009 17:30:04 GMT 1
- Mit csináltál ? - kérdeztem kedvesen mivel a Choról keringő hírek rendesen elkerültek. - Nem igazán csak pár családi dolog de nem fontos most már kicsit jobban elviseljük egymást a mostoha apámmal de ez persze csak kényszer ... csak az a gáz hogy rám akarják erőltetni a hülye filmjeiket ... ehhez meg nincs sok kedvem - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 17, 2009 17:36:00 GMT 1
-Csak bele jött az autómba egy kamion és két hétig kórházba voltam de semmi különös.-mondtam kedvesen.-Hát az gáz...-mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 17, 2009 17:38:12 GMT 1
- Nem is tudtam ... és jobban vagy már ?- kérdeztem aggódva. - Hát igen ... "apám" színész hát persze hogy tőlem is ezt várná el - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 17, 2009 17:42:55 GMT 1
-Fogjuk rá.-mondtam kedvesen. -Az miért lenne baj ha te is színész lennél?-kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 17, 2009 17:50:07 GMT 1
- Akkor jó- mondtam kedvesen. - Egyszerűen csak nincs hozzá kedvem ... nem szeretem a beképzelt embereket és ott pedig elég sok van...ebbe a szüleim is bele tartoznak - mondtam kedvesen. - Csak hogy már tervezgetnek ... anyám folyton azt akarja hogy kijöjjek a férjével de egyszerűen utálom hogy egy mondatban 1000x elmondja hogy ő milyen jó- sóhajtottam.
|
|