|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 11:29:48 GMT 1
'- Felőlem ha te leakarod magad buktatni hívhatlak Hisako nak - mondta komolyan. - Tedd azt - mondtam egyszerűen majd észre vettem hogy be jött a terembe Raina közben üzenetem jött.
'...Fél óra múlva gyere az udvarra By Matsu
elolvastam az üzenetet majd eltettem a telefonom és egyszerűen kisétáltam a teremből. - Raina szerintem nem árt ha mostantól jobban figyelsz - mondtam ami elégé fenyegetően hatott. // Igazgatói iroda //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 14, 2009 12:53:58 GMT 1
A terembe érve leültem az egyik padhoz majd elkezdtem nézelődni hogy kik vannak benn. ~Nahát....Shint is látni...~ - gondoltam.Mikor láttam hogy Sacuky kimegy a teremből utána mentem.
//Igazgatói iroda//
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 14, 2009 13:16:19 GMT 1
-Bementem az osztályba és leültem egy padba.Pont Shin mögé ültem,de nem is vettem észre.Előpakoltam és ráborultam a padra.El volt törve a kezem és az egyik lábamon is kötés volt.
|
|
|
Post by Aya on Nov 14, 2009 14:02:45 GMT 1
Akkor léptem be a terembe mikor Arisa kiment.Elindultam a padok között és leültem hátra.Elõvettem a táskámból egy tábla csokit és azt kezdtem el majszolni.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 14, 2009 14:09:06 GMT 1
Bejött egy lány aki miután leült elkezdett csokit majszolni. -Jó étvágyat.-mondtam neki kedvesen.Finom?-kérdeztem nevetve.
|
|
|
Post by Aya on Nov 14, 2009 14:36:52 GMT 1
- Köszi...igen finom. - mondtam mosolyogva. - Imádom a csokikat.Kérsz? - kérdeztem tõle kedvesen. - Aya vagyok.Téged hogy hivnak? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 14, 2009 14:47:59 GMT 1
Akkor egészségedre.-mondtam kedvesen. Elfogadok egy kicsit de nem kell sok.Elég egy kocka.-mondtam kedvesen.-Én is szeretem a csokit.-mondtam mosolyogva. Szép neved van.Amúgy én Cho vagyok.-mondtam kedvesen Ayának.
|
|
|
Post by Aya on Nov 14, 2009 15:26:20 GMT 1
- Neked is szép neved van. - mondtam kedvesen.Odanyújtottam neki a csokit hogy törjön magának.Majd én is törtem magamnak. - Ne haragudj de mi történt veled? - kérdeztem aggodva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 14, 2009 15:30:39 GMT 1
-Kösz.-mondtam kedvesen majd törtem egy darab csokit. Semmi különös,csak bele jött az autómba egy kamion és a kórházba voltam 1 hétig.-mondtam neki majd bekaptam a kis csokidarabot. -Ez nagyon finom.-mondtam neki kedvesen.
|
|
|
Post by Aya on Nov 14, 2009 17:38:47 GMT 1
- Ez a kedvenc csokim. - mondtam mosolyogva. - Bár van a táskámba egy csomó...de én ezt szeretem nagyon. - mondtam. - Melyik osztályba jársz? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 17:45:02 GMT 1
Elégé elázva sétáltam be a terembe de nem igazán foglalkoztam vele majd megszáradok. Leültem és ismét az ablakon át nézelődtem. ~ Most tényleg összezavarodtam azt sem tudom mit csináljak ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 14, 2009 17:47:07 GMT 1
A terembe érve gyorsa leültem a helyemre és vártam hogy a tanár befusson.Láttam hogy Sacuky csurom vizesen jön be és hogy mindenki őt kezdi el nézni.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 17:52:53 GMT 1
Nem foglalkoztam vele hogy páran engem néztek a padra dőltem mivel elég fáradt voltam. ~ Aszem be kellene vennem azt a vacak gyógyszer mert kezd egyre jobban fájni a kezem de mindegy ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 14, 2009 17:59:50 GMT 1
~ Kivel találkzhatott kinn?...lehet hogy...nem az nem lehet...vagy mégis...Matsuval...hiszen Takeda most csak vele verekedne...mással nem... ~ - gondoltam.Mivel még nem érkezett meg a tanár így elővettem a könyvemet és tovább olvastam.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Nov 14, 2009 18:02:26 GMT 1
Nem csodálom hogy ez a kedvenced.Tényleg fantasztikus.-mondtam kedvesen.-De jól megy neked.Ha csokival van tele a táskád akkor nagyon jól mehet neked.-mondtam nevetve.Én a 11-E-be járok.Te?-kérdeztem kedvesen,közben Arisa jött be és kicsivel később Sacuky is.
|
|