|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 13, 2009 19:55:01 GMT 1
Ayakát egyáltalán nem érdekelte Ashita kiment és bevágta az ajtót. ~ Aszem vele sem kell beszélnem többször ~ gondoltam de fura módon nem is érdekelt. - Jól vagy ? - kérdeztem Ashitától bár nem igazán érdekelt a válasz.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 13, 2009 19:57:57 GMT 1
Persze ,hogy ne- mondtam kicsit durcásan, és beültem a padba. - Ez a lány nem normális! - súgtam oda Miyának.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 13, 2009 20:03:25 GMT 1
- Szerintem nem ilyen nyilvánvaló ha valakit ellöknek hogy semmi baja szóval örülnék ha rendesen válaszolnál mivel nem én löktelek el - mondtam egyszerűen most már kb úgy mint ahogy szoktam régebben viselkedni majd vissza sétáltam és leültem. ~ Most már legalább nem röhögnek ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 13, 2009 20:16:24 GMT 1
-Bocs,nem úgy értettem,csak megkérhetett volna hogy álljak arrébb.-mondtam neki kedvesen. -Jajj ne!-kiáltotta Miya majd felé fordultam. -Mi az?-kérdeztem felhúzva az egyik szemöldökömet. -Nincs sárgám a hajához.-mondta kicsit kétségbeesetten. -Az gáz,mert nekem sincs.-mondtam neki majd oda sétáltam a fiúhoz aki az előbb jött be. -Szia.Nem tudnál kölcsön adni egy citromsárga színest?-kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 13, 2009 20:19:31 GMT 1
- Chö ... akkor előbb gondolkozz mielőtt megszólalsz - mondtam undokul. - És örülnék ha nem ordibálnátok mert így is fáj a fejem - mondtam egyszerűen majd tovább hallgattam a zenét.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 13, 2009 20:23:08 GMT 1
~ Sacuky megint nincs jó kedvében ~ gondoltam miközben akaratlanul de oda néztem a veszekedésükre majd az egyik lány oda sétált hozzám. - Persze - mondtam kedvesen majd oda nyújtottam egy színest a lánynak.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 13, 2009 20:29:24 GMT 1
~Látom nem túl boldog~-gondoltam,majd a fiú felé fordultam. -Köszönöm.Mindjárt vissza hozom.-mondtam kedvesen majd elvettem a ceruzát ,aztán vissza sétáltam.-Tessék.Nyújtottam oda Miyának. 5 perc múlva vissza sétáltam a fiúhoz. -Itt van. Ki is hegyeztem,mert kicsit tompa lett.-mondtam kedvesen,majd oda nyújtottam a színest.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 13, 2009 20:33:10 GMT 1
- Nekem nem kell tartsd meg - mondtam kedvesen. - Amúgy mi szépet rajzoltok ?- kérdeztem mosolyogva majd mivel kíváncsi voltam bár sejtettem hogy hülyét csinálok magamból megint feltettem egy kérdést. - Amúgy te melyik osztályba jársz ? - kérdeztem tőle.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 13, 2009 20:40:55 GMT 1
.Hát..akkor kösz..-mondtam majd a végén halványan elmosolyodtam. -Ashita egy szárnyas lányt rajzolt és a hajához kellett a sárga.-mondta Miya halkan a fiúnak úgy, hogy ne zavarja a lányt. -A 11 F-be.-mondtam neki kedvesen elterelve a rajzról a szót mivel szerintem elég kínos lehetett neki ez a kérdés. Ööö..Te?-kérdeztem kicsit bátortalanul.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 13, 2009 20:45:36 GMT 1
- Ez vicces te már nem az első vagy akitől ezt kérdezem és ezt válaszolja- mondtam nevetve. - Én is ugyan oda ... bocs a kérdésért elég sokat hiányzottam - mondtam kedvesen. - Szépen rajzolsz - mondtam mikor megnéztem mit rajzol.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 13, 2009 21:11:00 GMT 1
- Semmi baj...- mondtam kedvesen.Biztos volt jobb dolgod is nem?-kézdeztem kedvesen.-Amúgy köszönöm.Habár szerintem nem lett olyan jó. - mondtam a fiúnak.
|
|
|
Post by Shinichi on Nov 14, 2009 10:46:09 GMT 1
- Hát csak családi dolgok - mondtam kedvesen. - Shin vagytok - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Nov 14, 2009 10:59:18 GMT 1
-Én Ashita vagyok ő meg a nővérem Miya.-mondtam kedvesen. -Szia.-köszönt neki Miya és egy integetés félét dobott belé majd letette a kezét.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 11:06:16 GMT 1
Yuzuru besétált a terembe és hozzám jött. '- Mi a baj ? - kérdezte. - Ugyan semmi .... tök vidám vagyok mint mindig - mondtam egyszerűen szinte nem is figyelve Yuzurura. '- Nem úgy néz ki - mondta komolyan. - Akkor vegyél fel szemüveget .... vagy jobbat mondok .... hagyjatok békén - mondtam komolyan erre ő közelebb jött. '- Képzeld csak Sacuky .... azzal hogy így viselkedsz egy kicsit sem lesz jobb sőt csak rosszabb szóval nem ártana ha erőt vennél magadon végre - mondta komolyan Yuzuru én pedig egyszerűen kinevetem. - És mi van ha engem baromira nem érdekel ? .... sőt sz sem hogy ki kerül miattam bajba ?.... nem megyek haza mert nem érdekel az égvilágon senki - mondtam undokul majd fel álltam és odébb löktem az utból. - Yuzuru ne légy láb alatt - mondtam egyszerűen. '- Te nem vagy normális .... mi értelme ennek Sacuky ? - kérdezte Yuzuru. - Sok ... és tudod mit ne hívj így - mondtam mosolyogva.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 14, 2009 11:24:39 GMT 1
-Bementem a tanterembe és láttam ahogy Sacuky egy fiút lök el.Arrébb is álltam mert látszott rajta hogy nincs jó kedvébe és nehogy fellökjön.
|
|