|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:12:42 GMT 1
Az "A" folyóson lévő tantermek. Minden tanterem a legmodernebb eszközökkel van felszerelve.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 14:48:53 GMT 1
Szerencsére a terem üres volt hátra sétáltam és a falnak dőltem. ~ Nem lesz ez így jó ~ gondoltam és azon gondolkodtam hogy lehet ezt megoldani írtam egy sms-t "apámnak " hogy elég nagy baj van. Tudtam hogy most nincs Tokioban mert valamilyen tárgyalás szerűségen van hála az új munkájának szóval csak később fogja ezt megkapni.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 1, 2009 14:53:34 GMT 1
Miután beléptem a terembe megláttam Takedát hátul majd odasétáltam hozzá. - Itt vagyok. - mondtam dühösen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 14:55:55 GMT 1
Ahogy átsétáltam az A folyosón megláttam Takedat majd Arisat arra sétálni. Ők nem vettek észre, szerencsére. Követtem Arisat majd leültem az ajtó elő és hallgatózni kezdtem. Egy olyan teremben voltak ami a folyosó végén volt egy elég nagy és "láthatatlan" terem mivel egy "zsákutca" végén van.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 15:03:18 GMT 1
- Csak megakartalak kérni hogy mostantól lécci kerülj - mondtam halkan. - Mellesleg ne haragudj - mondtam halkan. - GD tényleg megtudta ... Nathali hogy lehetett ilyen felöletlen ... pedig nem jellemző rá - mondtam halkan inkább magamnak.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 1, 2009 15:09:31 GMT 1
- Nem foglak kerülni. Még a végén rámászol Gei-re. - mondtam a végét viccelődve. - Mire kéne haragudnom?Arra hogy vagy olyan hülye hogy ne beszélj GD-vel?Ha meszelnél vele akkor minden tisztázódhatna körülötted... - mondtam komolyan. - Azt gondoltam.Abba nem gondoltál bele hogy ez Sacukynak milyen nehéz lehet?...Gondolom nem.Mit vársz Nathalitól?Ideges volt és beszélni akart veled...nem csodálom hogy az ilyen dolgokkal nem foglalkozott. - mondtam. - GD kitől tudta meg? - tértem rá lényegre.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 15:19:48 GMT 1
- Nyugi nem mászok rá ... de tényleg jobb lenne ha te ennél jobban már nem keverednél bele ... az meg hogy beszéljek GD-vel hülyeség előbb öl meg .... és amúgy sem hinné el - mondtam kedvesen. - Amúgy is egyet értettem Nathalival ha még csak azért is hogy békén hagyjon az aki hallotta ezt nem tudja - mondtam kedvesen. - Nathali pedig nem igazán örülne .... és azzal sem magamnak ártanák hanem neked ... nem szeretném hogy tud milyen ha valakit utál - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 1, 2009 15:31:28 GMT 1
- Hát...majd meghúzom magam a háttérbe mintha semiről se tudnák.Így jó?...Most ugyis úgy tudják hogy szakítunk. - kérdeztem tőle. - De Takeda én ezt mondom...ha elmondanád a te verziódat GD-nek akkor legalább lesz kis esély rá hogy senki nem ől meg senkit. - mondtam komolyan. - Szerintem Nathalival is tudnál besélni...hogy mondjon le a tervéről.Ha jól tudom már mindenki ártott valamennyit a másik félnek.Ezt le lehetne zárni úgy hogy nem sérül meg senki. - mondtam majd odabujtam hozzá.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 15:37:38 GMT 1
Átöleltem Arisát. - Nem hiszem . - mondtam halkan. - Nem Nathali találta ki .... - tettem hozzá majd hirtelen elengedtem Arisát és kiindultam a teremből.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 15:40:12 GMT 1
A folyosón észre vettem Geit és oda sétáltam hozzá ekkor meghallotam Takedáékat Geit pedig kicsit előrébb löktem be a terembe. - Nincsak mit fogtam - mondtam mosolyogva. - Hallottam a kis beszélgetéseteket GD-vel .. nem szép dolog játszadozni másokkal - mondtam mosolyogva
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 15:42:06 GMT 1
Mielőtt Takeda kiért volna a teremből felálltam és benyitottam a terembe. Mind a ketten halálra vállt arccal bámultak rám miután meg Ichirou belökött. -Zseni vagy...-Mondtam neki a szememet forgatva.Nos kíváncsi vagyok Takeda most mit tesz,hogy ez ki ne tudódjon. AKár GD-nek akár Nathalianak elmondom ezt, Arisa azonnal bajba kerül majd. És ha mindkettőnek akkor mindketten rövid időn belül halálra vannak ítélve. -Nem én találtam ki. Ha úgy tetszik én csak egy csavar vagyok a gépezetben...igaz,hogy egy nagyon fontos csavar de az nem változtat a dolgokon... -Na és te mit csinálsz ha nem játszadozol te is az össze nővel? Úgyhogy csak ne ítélj el jogtalanul.-Mondtam egyszerűen Ichirounak.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 1, 2009 15:57:13 GMT 1
~Ennek nem lesz jó vége.~ - gondoltam. - Nem tudom hogy miféle "csavar" vagy a gépezetben, de ha ezt valaki megtudja nem csak a mi életünket teszed tönkre. - mondtam higgadta. - Nem tudom mér nem lehet ezt nyugisan elrendezni.Miért kell másokat is tönkre tenni.Én nem tudom hogy Takeda mit ártott GD-nek...Egyébként Ichirou milyen beszélgetésről van szó? - néztem értetlenül Ichiroura majd Gei-re aztán Takedára.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 1, 2009 16:01:47 GMT 1
- A kettő egészen más ne hasonlítsd össze mivel én nem akarok senkit megölni veled ellentétben - mondtam egyszerűen. - De én az miatt aggodnál hogy veled mi lesz mert 3 vagyunk egy ellen Gei - mondtam mosolyogva. - Attól mert gyáva vagy és félsz apádtól meg a testvéredtől is ehhez baromira nincs jogod .... ha megakarsz ölni valakit öld meg az apád ... miért tűritek el ha olyan rossz ? - kérdeztem komolyan közben becsuktam az ajtót. - Takeda kérem a kulcsot. - mondtam sunyi mosollyal közben Takeda odaadta a kulcsot szerencse hogy Nathali csinált másolatot a terem kulcsokról és eltettem a kulcsot majd az ablakhoz sétáltam. - Hogy milyen beszélgetésről ? .... Gei csak elterelés kép mászott rá Takedára hogy Nathaliról megtudjanak pár dolgot Kagétvel is ezt teszik bár azt nem tudom ő ki lényeg hogy Gei szépen be van adva kurvának hogy megtudjanak az emberek dolgokat vagy valami ilyesni persze GD parancsára. - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 1, 2009 16:05:28 GMT 1
- Na most hogy mész beköpni Gei ? - kérdeztem ridegen. Az ablakok elég magason voltak szóval ha valaki kiugrott volna amire már régebben volt példa az biztos nem ússza meg szárazon még ha sportos is. - Gei rossz emberrel kezdtél ... ha Arisát ebbe belekevered nagyon megbánod ... remélem tudod - mondtam cinikusan.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 1, 2009 18:12:27 GMT 1
-Ez az Takeda okos vagy nagyon..még is ,hogy gondoltad? Itt maradunk örökre vagy mi?-Kérdeztem felvonva a szemöldökömet. -Akárhogyan is nézem ez a terved egyszerűen kidolgozatlan...-Mondtam Takedanak majd leültem a földre ésa falnak döntöttem a hátam. -Ichirou már megint túl okosnak hiszed magad? Ki mondta,hogy meg akarunk ölni valakit is?Mindössze fontos leckét akarunk adni a felől,hogy tudják ki az akivel nem lehet átlagosan bánni. Egyébként is. Ha jól emlékszem egyszer sem GD kezdte a balhét. -Mondtam komolyan. -Mégsem olyan gonosz igaz? A védelemhez pedig mindenkinek joga van. Tessék most mond,hogy annyira ártatlan kiszolgáltatott áldozatok vagytok...-Mondtam megrázva a fejem. -Egyébként meg nem állt szándékomban elmondani senkinek...-Mondtam és láttam a nagy megdöbbenést mindannyiuk szemében. -Nahát még én is képes vagyok meglepni titeket? A beszélgetésünk során legalább harmadszor... nem biztos,hogy olyan vagyok amilyennek be vagyok állítva... a körülményke formálják a véleményeiteket...de valójában a körülmények még nem formálhatják mások valós személyiségét. Milyen furcsa ugye? Mégse vagyok az a buta Amerikai tyúk ahogy a körülmények beállítottak...-Mondtam szánakozó tekintettel.
|
|