|
Post by Terashima Sayu on Dec 2, 2009 20:10:34 GMT 1
Egy ideig vártam hogy válaszoljon Reny már kezdtem azt hinni hogy nem is hallotta meg nekem meg nem volt kedvem ismét feltenni a kérdést így inkább vissza fordultam és elő vettem egy másik könyvet. Ekkor GD jött oda hozzánk elővettem egy zsepit és oda nyújtottam majd vissza fordultam és ismét a könyvet tanulmányoztam reméltem hogy ez is megegyezik azzal amit tanultam.Direkt nem szóltam GD-hez az előző okok miatt is meg nem volt kedvem már az első nap magamra haragítani az egész osztályt hisz csak rájuk kell nézni és lerí róluk hogy szinte az összes csaj teljesen bele van zúgva, szóval szerintem nem fogja bánni ha én nem lógok a nyakán.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 2, 2009 20:16:10 GMT 1
Odahajoltam Sayu füléhez majd bele suttogtam. -Bocs...-Mondtam suttogva. De nem akárhogy suttogtam a fülébe...kissé érzéki volt és ez pont azért lehetett még hatásosabb mivel eddig nem sokat szóltam Sayuhoz. Pláne nem ilyen bensőségesen. Megtöröltem a kezem miközben vissza sétáltam a padomhoz majd leültem. 2 perc volt csengetésig. Hátradobtam a zsepit és csont nélkül a kosárban landolt. Pedig szinte oda se néztem...még jó,hogy járok kosárlabda szakkörre.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 2, 2009 20:34:35 GMT 1
Nem igazán értettem miért kért bocsánatot de kicsit ki is rázott tőle a hideg hisz igaz hogy nem mutattam de én is elég nagy rajongója vagyok. Nem néztem rá csak tovább tanulmányoztam a könyvet de mikor elindult vissza a helyére egy pár pillanatra még is utána néztem persze ezt nem feltűnően inkább úgy tűnt mintha Renyre néztem volna majd ismét a könyvet néztem és kicsit megnyugodva láttam hogy ezzel sem lesz gondom így becsuktam és eltettem. - Hát aszem ez igazán könnyű év lesz - mondtam halvány mosollyal Renynek bár kicsit halkan mondtam így ismét kezdtem kételkedni hogy meg e hallotta.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 2, 2009 20:42:58 GMT 1
Miután kicsengettek mindenki kivonult.Én az utolsók között. Mikor fáradt vagyok kicsit lassabban csinálok mindent de reménykedtem,hogy majd felébredek az utolsó órától.Főleg,hogy kémia...labormunka lesz. A párom pedig kórházba van. AJ-t osztották be mellém...mivel ő béna kémiából mert utálja és mindig segítenem kell neki.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 2, 2009 20:51:54 GMT 1
Mikor megszólalt a csengő mindenki rögtön kiindult az osztályból én úgy döntöttem utoljára hagyom el a termet mivel elsőnek hülyeség lenne mert nem tudom hol leszünk meg ha tudnám is nem ismerem az iskolát így megvártam még mindenki ki ment és elindultam az osztály után. ~ Ha jól tudom most kémia lesz .... pont azt utálom a legjobban na mindegy ~ gondoltam miközben az órarendemet néztem és kicsit túlságosan is belemerültem így épp hogy megálltam mikor az egyik fiú elesett pont elém.Mivel nem akartam lemaradni a többiektől így tovább sétáltam és nem segítettem neki.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 2, 2009 21:02:25 GMT 1
Miután felsorakoztunk a szemben lévő teremhez...mivel csak 5 perces szünet volt engem már megint mindenki körbe vett. Fárasztottak a hülye kérdéseikkel de nem igazán válaszoltam rájuk.Csak néhány szóban,csak bólogatva vagy hümmögve. Miután vége lett a mindössze 5 perces szünetnek becsengettek és bevonultunk. Az F-el összevontak minket labor és elméleti csoportokba osztva. Így elég sokan voltunk. Ezért a labormunkákat párosan végeztük. '-Rendben..nos az új kislány Satayuhoz menjen kérem.Mivel ha sejtéseim nem csalnak maga nem szereti a kémiát...és legalább a fiatalember mellett ragad magára valami...-Mondta a tanár majd kiosztottak a feladatokat. Kísérleti folyamtok leírásait, a felhasználandó anyagot és a kitöltendő tesztlapot. Amit persze párba kellett megoldani.Az asztalon volt egy szemüveg, kesztyű és köpeny. Én elkezdtem felvenni a kellékeket közben a kísérleti lapot tanulmányoztam.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 2, 2009 21:09:50 GMT 1
Kisétáltunk a folyosóra és észre vettem hogy Reny eltűnt már épp vissza akartam menni hogy megkeresem de gyorsan letettem róla mivel nem akartam eltévedni és a tanár is bármelyik percben megjöhet a folyosót figyeltem és reméltem hogy megtalál minket most bántam hogy nem kértem el a számát bár azt már lehet tényleg félre értette volna miután kis híján lesmároltam az udvaron bár elmagyaráztam neki hogy miért csináltam de mondani bárki tudja hogy elhiszi. Leültem egy üres helyre és rajzolgatni kezdtem hogy valamivel kicsit lefoglaljam magam nem akartam senkihez sem oda menni nem is tudtam hogy viselkedjek másokkal mert még soha nem volt osztálytársaim és ha a szüleimen múlott volna most se lennének.Bár ez aszem kétséges hisz anyám aki igaz hogy csak később került a családba én még is annak tekintem még ha sűrűn meg is aláz, kifejezetten örül hogy ide jöttem így legalább lesz mit kitalálnia az otthoniaknak hogy Terashima Sayu vajon miért ebbe az iskolába és miért pont ebbe az osztályba jött. Na vajon ? De azt biztos kifelejti majd hogy ő kérte az igazgatott hogy ide kerüljek pontosabban átkölti arra hogy én könyörögtem ki. Elég sokan voltunk így gondoltam hogy egy másik osztállyal vontak minket össze bementünk a terembe és naná hogy a tanár kiszúrt és mondván hogy én nem szeretem a kémiát GD-vel tett egy csoportba. - Az hogy nem szeretem nem jelenti azt hogy nem értem - mondtam a tanárnőnek bár szerintem fölöslegesen mert már rég másfelé figyelt, én pedig arra vártam most kifog kérdőre vonni hogy miért én vagyok vele együtt és igazából vártam is erre a kérdésre ahogy arra is hogy Reny előkerüljön egy ideig néztem az ajtót de nem jött senki, így én is elkezdtem felvenni a kellékeket.
|
|
|
Post by reny on Dec 2, 2009 21:13:25 GMT 1
Sayu tök fura volt óra végén. Az előzmények meglepőek voltak. GD és az a csaj... Miután Sayu kiment segítettem a fiúnak aki elesett. Ő hálából átölelt , de úgy meg szorított , hogy majdnem össze roppantak a csontjaim. Alig kaptam levegőt úgy szorított , de aztán elengedett és kiszaladt. ~ Ez kicsit gáz volt.. Még jó , hogy nem volt benn senki.. ~ -gondoltam , majd kiindultam. A szünetnek gyorsan vége lett és egy kicsit késve is értem be a terembe. 1 Remélem elnézi nekem a tanár 1 -gondoltam , majd bementem a terembe , és leültem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 2, 2009 21:31:41 GMT 1
'-Maga meg mit csinál? Nem ülhet le ! Labormunka van..ilyenkor mindenki álla pultja mellett? Ki párja?-Kérdezte a tanárnő dühösen Renytől.Persze így mindenki rá figyelt. '-Maga is új mi? na menjen oda maga is Satayuhoz... azután dolgozzon... itt vannak a felszerelései azután fáradjon oda és egy szót se a megbeszélendőkön kívül...-Mondta a tanárnő szigorúan majd kirakott egy köpenyt,egy pár kesztyűt és egy szemüveget. Miután Reny is odajött hozzánk már felszerelkezve az első tesztfeladatra mutattam. Persze én lettem legkésőbb kész amíg leraktam az ékszereket. Gyűrűket, karkötőket, láncokat,pc-ket és fülbevalókat. Minden fémet le kellett raknunk mielőtt a labormunkához fogunk. -Ehhez 2 rész folyékony hidrogén kell...-Mondtam majd végigmondtam mi kell és kiszedegettem a fiókból a dolgokat. Fel toltam a szemüveget majd mindkettő lány elé raktam egy kis edényt, meg magam elé is. Ezután csináltam amit kellett. Persze figyeltem megy e nekik mert ha nem akkor kész voltam segíteni.Ahogy elvárta tőlem a tanárnő is.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 2, 2009 21:43:56 GMT 1
Már elkezdtük a munkát mikor Reny bejött a teremben örültem és főleg mikor ő is egy csoportba került velünk bár ez nem látszott. Neki kezdtem a feladatnak elég egyszerű volt. El is felejtettem hogy a folyosón bekapcsoltam a telefonomat és nem némítottam le de hamar eszembe jutott mivel megszólalt és elég fontos hívás volt amit nem nyomhattam csak úgy ki de mivel úgy gondoltam hogy a tanár nő már így is elég mérges kisiettem a teremből és felvettem az ügyvédem hívott egy fontos találkozó miatt. - Figyelj beszélj meg egy találkozót... majd megbeszéljük - mondtam majd letettem és vissza sétáltam és felkészültem arra hogy a tanárnő elég dühős lesz rám.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 2, 2009 22:22:16 GMT 1
'-Még is,hogy képzeli,hogy ki megy az órámról? Kész van már a feladat? persze,hogy nincs...-Mondta a tanárnő dühösen és az asztalunknál csapkodott. Én próbáltam megőrizni a hidegvérem de kezdtem elveszteni a türelmem. '-Adja oda azt a telefont!-Mondat a tanárnő dühösen. Mivel Sayu vacilált most már én is közbe szóltam. -Add már oda azt a telefont és gyere ide...-Mondtam Sayunak komolyan. '-Jólvan rendben! 1-es órai munka..mindhármuknak!-Mondta tanárnő egyszerűen. -Micsoda? '-Talán nem hallotta Satayu?! Ha nem tudja kordában tartani a társait akkor magával rántja önt is akármennyire okos...-Mondat a tanárnő egyszerűen. Ökölbe szorult a kezem és per pillanat szívesen kinyírtam volna egy s mást. Nem hiszem el. Alul osztályoztak..ez kész.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 2, 2009 22:28:34 GMT 1
- Elnézést - mondtam halkan és szokás szerint most sem találtam értelmét annak hogy magyarázkodjak ki mentem és kész az meg mindegy miért valószínű ő is ezt mondaná de mikor kijelentette hogy mind3-nak 1-est ad azt már nem hagytam szó nélkül. - Elnézést de fontos hívás volt az apám hívott hogy anyám balesetet szenvedett és kórházban van - mondtam halkan közben a földet néztem persze ez igaz is volt csak nem az anyám volt kórházban hanem a nagymamám de az mindegy ja és persze a hívás sem volt igaz de ezek részletek a tanárnő fel is hívhatja őket hisz ők fedeznek. - Adjon csak nekem egyest de a többiek keményen dolgoztam - mondtam halkan és tisztelet tudóan.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 3, 2009 18:19:40 GMT 1
'-Ez engem nem érdekel. Attól még engedély nélkül ment ki és én ezt nem tűröm. Remélem végre felfogja ez az osztály,hogy ez egy iskola! És ha az órámon, tanteremben vannak az nem a játszótér! Szabályok vannak...például,hogy mindent tőlem kell megkérdezniük ha valami órai munkán kívül eső dolgot akarnak.-Mondta a tanárnő szigorúan. '-Rendben ah ennyire védi őket..kaphat 1-est. A másik mellé. És ha nem hagyja abba a visszabeszélést kisasszony akkor a társai is gazdagodnak még néhány büntetéssel.- Mondta a tanárnő azzal a könyörtelen tekintettel amivel le szokta szidni az osztálytársaimat.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 3, 2009 18:29:25 GMT 1
Elég mérges lettem és úgy döntöttem hogy amint kicsöngetnek megkeresem az igazgatott és panaszt teszek nála ez ügyben az biztos.Nem kevés ön uralom kellet ahhoz hogy ne szóljak vissza. ~ Hát most tuti elég mérgesek rám ~ gondoltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 3, 2009 18:50:38 GMT 1
Az óra további része viszonylag balhé mentessen telt. 10 perccel a csengetés előtt mindenkihez odament a tanárnő osztályozni a munkáját. Utoljára hozzánk. Megnézte a feladatlapokat, a jegyzeteimet a megfigyeléseimről meg a lányok jegyzeteit és és a kísérlet eredményeit. '-Rendben. Legalaposabb jegyzet a csoportban Satayu-é. Kitértél a még nem tanult dolgokra is gratulálok. Legalaposabb adagolás... Sayu és Satayu. Mindkettőtök adagolása szinte tökéletes volt. Feladatlapok kitöltése.. Satayu a maximális 100 pontot érte el a plusz megjegyzéseivel dobva azért még ezen. Sayu 95 pont... hát ez még 5-ös. Rey 94,5 pont. Ez már 4-es. Rendben. Satayu önnek kihúzóm az 1-est....de többet ne forduljon elő.-Mondta a tanárnő. '-Indulhatnál a közelgő versenyen. Tavaly úgy is megnyerted nekünk remélem idén is képviseled az iskolát...-Mondta a tanárnő. -Természetesen. Ahogy időm engedi.-Mondtam a tanárnőnek. Az utolsó 5 percben megkaptuk az ékszereinket. És mindenki egy egy tükörhöz sétált,hogy helyrehozza magát. Én csak azért,hogy berakjam a pc-eimet mert vakon kicsit nehezebb. Miután beraktam meg igazítottam a hajam..közbe már rég levettem a labormunkás kellékeket.Miután elmostuk az edényeket és a helyükre raktuk őket. Mindenki az ajtónál várakozott,hogy csengessenek és kimehessen. Én a falnak dőlve várakoztam...
|
|