|
Post by Terashima Sayu on Dec 3, 2009 19:56:15 GMT 1
Elég unalmasnak véltem az órát bár lehet csak a tanár miatt aki biztos nem kerül a kedvenceim közé elképesztő hogy tud nyalizni GD-nek vagy inkább kivételezni hisz Reny sem tehetett erről az egészről nos mindegy óra végére kicsit lenyugodtam és nem volt kedvem több balhéba keveredni lesz még részem elégben óra végén GD-hez sétáltam önszántamból most először. - Bocs hogy miattam majd nem egyest kaptál - mondtam na igen erre lehet az a válasz hogy kapott is csak a tanár volt kedves most mondjuk így, és kihúzta neki. Vissza sétáltam Renyhez. - Bocs .... nem akartam hogy egyest kapj - mondtam neki is persze neki azt már nem tehetem hozzá hogy majd nem hisz ő meg is kapta. Most is úgy terveztem utoljára megyek ki és ha jobban belegondolok a mai és a holnapi napot is így terveztem a többit viszont már nem mert reménykedtem hogy megjegyzem merre mi van.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 3, 2009 20:09:36 GMT 1
Megrántottam a vállam Sayu megjegyzésére. Nem igazán érdekelt...mivel végül is meg se kaptam. Másrészt úgyse számít sokat....nálam. '''-Szia GD!-mondta Kaya vigyorogva majd belém karolt és ő is nekidőlt a falnak. Kayara néztem persze mindezt teljes komolysággal. A kezeimet zsebre tettem. -Szia...-Mondtam Kayanak. Tora és Kenji is odajött hozzám. '-Te figyuzdmáá.. nem kaptál egyest akkor? -Nem. "-Azért elég fura volt...-Mondta Tora értetlenkedve majd feltolta a szemüvegét. -Ja. Nekem mondod? '-De milyen jó csaj má az a Sayu? Láttad már micsoda segge van?-Kérdezte Kenji vigyorogva. -Szakadj már le erről a témáról. '-De most miért?-Kérdezte Kneji értetlenül. -Mert hülyeség. Képzeld a nők is emberek..nem csak seggből meg mellből állnak. '-Nah mintha te annyira úgy kezelnéd őket. -Az más.-Mondtam megrántva a vállam. '-Ja persze...Szerinted is más Sayu?-Kérdezte Kenji Sayutól.Szívesen fejbe vertem volna de valahogy még ehhez lusta voltam.Mint ahhoz is,hogy lerázzam magamról Kayat.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 3, 2009 20:33:14 GMT 1
Nem foglalkoztam senkivel egy ideig de mikor Keji engem kérdezett őszintén azt sem tudtam miről van szó de nem akartam megkérdezni így inkább nem válaszoltam neki még mindig jobb mintha kiröhögtettem magam mert hülye választ adok de végül is úgy döntöttem oda megyek hozzá és megkérdezem miről van szó így oda is mentem. - Bocs de nem figyeltem .... mit kérdeztél ? - kérdeztem egyszerűen nem voltam se túl barátságos se ellenséges inkább közömbös persze nem akartam senkivel sem rosszban lenni csak épp nem igazán szoktam beszélgetni olyanokkal akiket nem ismerek.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 3, 2009 20:47:22 GMT 1
'-Hát,hogy ha én azt mondom,hogy jó egy csaj..és azt csak a melléért vagy a seggéért akkor az bűn...de ha GD mondja akkor az nem... -Ez azért nem teljesen így volt...-Mondtam sóhajtva. '-Tökmindegy ez a lényeg...-Mondta Kenji akaratosan. -Hát ah te ezt szűrted le belőle..
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 3, 2009 20:55:45 GMT 1
Végig hallgattam amit Kenji mondott és amit GD azt is és gondolkozás nélkül válaszoltam. - Szerintem mindegy ki mondja ugyan akkora bunkósság - mondtam könnyedén azt sem érdekelt hogy a legtöbben azt egyáltalán nem így látják én így gondoltam tehát ezt mondtam majd Renyre néztem aki nem tudom mit csinált ( nem írok a nevedben ). - Bár az tény hogy a legtöbben ezzel nem így vannak - mondtam majd Kenjire néztem és tudtam hogy aki ezt hallotta hülyének néz legalább is a csajok közül hisz ők pont az ellentétét állítanák.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 3, 2009 21:10:27 GMT 1
'-Milyen igaza van...-Mondta diadalmasan Kenji.Persze mindenki tök hülyén nézett rá. Kivéve Renyt akiről nem tudjuk,hogy nézett(nehogy a helyébe írjak). -Hát főleg,h nem is erről volt szó. Hanem arról,hogy én nem szoktam ezt csinálni. De Kenji igen.Erre kiosztottam és ő meg próbál kibújni a dolgok alól..-Mondtam főleg Kenjinek szánva de azért Sayu felé fordulva mondtam. '-Nem is igaz...arról volt szó,hogy Sayu jó csaj.De nagyon bombaa...-Mondta Kenji mosolyogva. Én meg alig bírtam türtőztetni magam,hogy ne verjem a fejem a falba.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 3, 2009 21:22:52 GMT 1
Éreztem hogy mindenki hülyének néz de nem érdekelt sokkal inkább az hogy Reny nem beszélt velem legalábbis nem válaszolt tudtam hogy mérges de nem fogok könyörögni nem az én műfajon. De azért igen is bántott a dolog még ha ez nem is látszott rajtam. - Uh elég nagy hülyeségről beszélhetek .... aszem én inkább megyek - mondtam egyszerűen és láttam hogy GD elég nehezen bírja ki hogy le ne csapja a barátját bár igaz nem tudtam hogy tényleg azok e de ahogy beszélgettek én arra következtettem. Elindultam az ajtó felé és az ajtónál megálltam mert még mindig a tervem szerint utóljára szeretem volna kimenni.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 10, 2009 20:05:54 GMT 1
A várva várt csengő szó hirtelen katasztrófába torkolt még nem mentem ki a teremből mikor sikítást hallottam és nem kevés zajt és aszem nyugodtan mondhatom hogy mikor kimentem és megláttam a halott lányt elégé lesokkoltam és hiába mondtak bármit én meg sem mozdultam egyszerűen nem jutott el a tudatomig hogy álljak félre csak néztem a lányt az egyik fiú rántott félre mikor majd nem lelőttek de lehet kicsit túlzok mivel így is eltaláltak persze csak súrolt még is fájt de legalább észhez térített az a lány aki az imént még rajtam gúnyolódott most a sarokba bújva zokogott én pedig elégé rosszul lettem a vértől szégyellem is de ez gyengém.A rendőrök elég hamar megjöttek és végre végett vetettek a borzalomnak. '- Jól vagy .....elég sápadtnak látszol - mondta a fiú látszott rajta hogy aggódik én pedig erőt vettem magamon és kedvesen rámosolyogtam. - Jól vagyok .... köszönöm - mondtam mosolyogva és csak most vettem észre hogy GD már nem volt a teremben és kezdtem aggódni hogy baja esett kezdtem egyre inkább félteni de ez nem szerelem volt koránt sem hisz ahhoz ennél azért több kell csak egyszerűen nem akartam elveszíteni azt aki irányt rajongok és aki miatt egyáltalán Europában elkezdtem énekelni mindig is felnéztem rá és mindig tartottam tőle hogy meg kell hogy ismerjem tudom hülyeség hisz minden rajongó álma ez de vannak dolgok amiben én más vagyok ez is közéjük tartozik, és még ha a szívem mélyén az én álmom is az volt hogy találkozóak vele végig elfojtottam mert nem akartam hogy olyat tudjak meg róla ami megváltoztatja a véleményem róla. Kiindultam a teremből a kezemet az oldalamra tettem mert hát igaz hogy csak súrolt de attól még igen is fájt igaz nem annyira de ilyenkor az ember képes kicsit eltúlozni.Megszólalt a telefonom. - Szia .... bocs nem tudtam szólni - mondtam a telefonban a hívás otthonról érkezett a barátomtól elég mérges volt rám mivel nem szóltam neki hogy eljövök végig hallgattam amit mondott majd sóhajtottam. - Most is mint mindig kénytelen vagyok megbántani téged képtelen vagyok arra hogy ez ellen bármit is tegyek. Mond miért nem tudtam kimondani ami bánt ? Biztos mert féltem, félek eldobni magamtól egy nagyon jó barátot.Az érzelmek tudom nem egyik napról a másikra változnak nem is így történt csak mint mindig nem tudtam most sem nemet mondani úgy éreztem hogy talán egy idő múlva megszeretlek de nem így történt és ez fájt . Nem a te hibád te mindent megtettél én viszont soha nem tettem ezért semmit és már nem is tehetek. Megértem a döntésed és így már eltudtam mondani ami már rég óta mélységesen bántott. - mondtam halkan és hogy számítottam rá valóban megsértettem de nem tehetem mást amúgy is ő szakított nem én bár hogy eddig hazudtam neki az tényleg nem volt egy jó ötlet.Elég ironikus hogy miután ennek az egésznek vége lett a nap kisütött és bevilágította egész Tokiot ahogy az ajtóhoz sétált szüntelenül arra gondoltam mit is érzek GD irányt hisz ahogy mondtam ez nem szerelem de már nem is rajongás aszem sokkal inkább féltékenység és vágy keveréke hisz GD maga a tökély mindenki szereti és igazán tehetséges is mi az hogy igazán ?Nagyon is és hogy így ezt élőbben is láttam kicsit tényleg féltékeny lettem persze ez nem az a fajta gyerekes féltékenység ami utálattal párosul inkább csak még nagyobb tisztelettel.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 14, 2009 19:49:42 GMT 1
Miután megjöttek a "jófiúk" kisétáltam a suliból. Persze ez azért nem olyan egyszerű mert általában úton félen megállítanak. Szóval nem egyszerű. De végül is már alig voltak a suliban így még annál is könnyebb volt mint amire számítottam. Kisétáltam a suli elé és megnéztem a kiírást az ajtón. Valami olyasmi volt,hogy közel 2 napig nem lesz suli.Hát ez király. Ahogy így sétálgattam kifelé megláttam Sayut. Elmosolyodtam majd mögé lopództam és összetúrtam a haját majd mellé léptem és rámosolyogtam. -Hello kislány.-Mondtam neki halvány mosollyal és a mutató és középső ujjamat összetéve intettem neki a homlokom felől. Általában ezt a mozdulatot csinálom a rajongóimnak úgyhogy ez már csak rutinszerűen jött. Végül is ez is a GD style-hoz tartozik.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 14, 2009 20:05:11 GMT 1
Már majd nem kiléptem az ajtón mikor GD utól ért bevallom megleped hisze nem számítottam rá hogy egyáltalán szóba áll velem sőt azt hittem utál amiért majd nem egyest kapott miattam de lehet utált is nem tudom de az biztos hogy kizökentett a gondolkodásomból mert már azt sem tudtam min gondolkodtam eddig. megálltam mikor össze túrta a hajam és megigazítottam gondosan a hajam. - Szia - köszöntem neki és igaz hogy a szívem hevesebben dobogott és teljesen elvarázsolt GD de ez nem látszott rajtam csak halványan rámosolyogtam. - Elég zűrős volt ez a nap - mondtam kedvesen majd GD mellé sétáltam és elég nagy vonzalmat éreztem az irányt hogy én is össze borzoljam a haját de rám az e fajta gyerekes viselkedés nem volt jellemző vagyis nem mindig hisz mint tudjuk egy kis gyerekesség mindenkiben van.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 14, 2009 20:14:02 GMT 1
-Az ám!-Mondtam egyet értően majd elhalásztam egy szál cigit. Sayura néztem majd felemeltem a cigit. -Szabad?-Kérdeztem udvariasan. Mindig megszoktam kérdezni ha nem tudom,hogy a környezetemet zavarja e,hogy dohányzom.Végül is van aki utálja a cigifüstöt.Minek terheljem vele..kibírni kibírom.Csak most úgy rám jött.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 14, 2009 20:22:15 GMT 1
Kedvesen GDre mosolyogtam majd bólintottam hogy engem nem zavar a füst legalábbis nem annyira mivel nem rég szoktam le na jó azért már majd egy éve szal nem most de gondolnom kellet arra is hogy a cigi füst nem tesz jót a hangomnak és ha szeretném folytatni az éneklést nem ártana ha a hangom is megmaradna hisze nem egy olyan emberről hallottam akinek műtenie kellet a torkát és vagy gép hanga lett vagy elég rekedtes az utóbbiból még ismertem is egy embert még hozzá az egyik magántanáromat. - Szerinted mikor kell újra bejönni ? - kérdeztem halkan mert hát nem szívesen gondoltam arra ami ma történt mivel az oldalam azért még mindig fájt mint már mondtam nem azért mert súlyos volt csak az ember ezt ilyenkor eltúlozza.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 14, 2009 20:25:35 GMT 1
Rágyújtottam majd mélyen beszívtam a füstöt. Megrántottam a vállam a kérdésre és zsebre raktam az öngyújtóm. Majd kifújtam a füstöt. -Egy-két nap. Max. 3. Szerintem viszonylag gyorsan meg fogják oldani.-Mondtam majd a nyelvpiercingemmel kezdtem játszani.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 14, 2009 20:30:58 GMT 1
GD-re figyeltem majd sóhajtottam nem volt kedvem napokig otthon lenni vagyis hát a szállodában mert az elég unalmas főleg ha még barátjai sincsenek az embernek egyszer csak akaratlanul is kimondtam amit gondoltam. - Eszméletlen mennyire tehetséges vagy .... irigyelek .... nem tudom hogy tud valaki ennyire jó lenni mint te .... tudom hogy nem egyszerű de neked ehhez még is van bátorságod és látszik rajtad hogy élvezed is amit csinálsz - mondtam GDre nézve miután ezt elmondtam rá jöttem hogy talán ezt nem kellet volna csak így de ha már egyszer elmondtam akkor ez van nem fordíthatom vissza az időt hogy ezzen változtassak. - Gratulálok - tettem hozzá halvány mosollyal.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 14, 2009 20:35:48 GMT 1
-Oh...hát. Igen szeretem. És a sok év gyakorlat meg az egyéb szerencsés természeti adottságok valahogy összejöttek.-Mondtam elmosolyodva. De nem akartam erről beszélni. Utálok folyton ezzel hencegni. Egoista vagyok de nem bírom a karrierem a téma vagy az,hogy tudok a szaltózni vagy se. Kösz nem. Inkább figyelj és meglátod alapon élek. -Köszi.-Mondtam Sayu-ra mosolyogva.
|
|