|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 20:31:15 GMT 1
Ezután beszélgettünk a többiekkel. Szóba került a ki mit tud. Jövőhéten Hétfőn lesz. Ki is mint a fejemből Arisa. -Bocs mindjárt jövök... csak kiment a fejemből Arisa...-Mondtam majd elnézést kértem megint és odasétáltam Arisahoz. -Őhm..Arisa jövő héten lesz a ki mit tud...és hát... segíthetek betanulni a táncot ha szeretnéd... meg ha tudsz énekelni az se lenne rossz... de ha nem az se gáz... úgy látom inkább a könyvek vonzanak mint a tánc vagy ének...-Mondtam Arisanak mosolyogva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 20:41:50 GMT 1
- Ki tudja hogy ki kivel miért jön össze - mondtam. - Az egész osztály róla beszélt ... na meg vele - mondtam kedvesen közben Satayu jött oda és Arisával beszélt. - Te nem az F-ek tanítod ? - kérdeztem egy szerűen. - Szerintem Arisának jó hangja van szóval biztos jól is énekel - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 20:48:09 GMT 1
-Nos a saját osztályomat is tanítom..mi már rég betanultunk nyáron a táncot... és tök egyértelmű,hogy mi nyerjük meg... de azért segítek nekik..még 2.-ok lehetnek...-Mondtam megrántva a vállam. -Jah az nem azt jelenti,hogy a hallása is jó...-Mondtam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 20:53:32 GMT 1
- Kit érdekel egy ilyen hülyeség ? .... felőlem megnyerhetitek azt összest ... nem érdekel - mondtam. - Ha nem jó a hallása akkor meg miért kérdezed tőle ? - kérdeztem egyszerűen közben Ichirou vissza jött hozzánk. '- Á GD milyen szerencsés vagy - mondta majd neki dőlt a falnak.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 20:57:33 GMT 1
-Hűűűha... milyen ideges valaki..tudtommal nem is hozzád jöttem ezt megkérdezni...és a hallásáról meg annyit,hogy pont azért szeretném meghallgatni,hogy tudjuk milyen...Nem jelentettem ki,hogy szar. Csak nem tudom milyen...-Mondtam Takedanak. -Egyébként is Takeda miben akarsz nyerni az életben? Te akarsz lenni a leghamarabb emberölésért letartóztatott tini vagy mi?-Kérdeztem elmosolyodva. -Vagy a leghamarabb megszégyenített? -Miért is?-Kérdeztem Ichiroutól.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 21:05:29 GMT 1
- Igazán vicces vagy - mondtam egyszerűen. '- Tya miatt - mondta majd elment mivel páran elhivták. - Tudod egy ilyen vacak iskolai rendezvény nem ér semmit .. mi abban a dicsőség ha megnyersz mondjuk egy tánc versenyt főleg ha már te amúgy is olyan nagy sztár vagy - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 21:08:33 GMT 1
-Hát nem látod a lényeget..én csak esélyt adok,hogy legyőzzenek...-Mondtam elmosolyodva. -Ja hogy Tya... hát ja mondhatjuk így is...-Mondtam megrántva a vállam.Megszoktam, hogy mindenből a legjobbat kapom ezért nem tudtam elsőre,hogy miről beszél Ichirou.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 21:18:55 GMT 1
Egy ideig ott voltam Tatsuyáéknál. ~ Pff hogy érti hogy jobbat találjak ki ? ~ kérdeztem magamban majd oda sétáltam Arsához GD-hez és Takedához. - Sziasztok - köszöntem kedvesen. - Arisa ... Takeda ne haragudjatok - mondtam halkan. - Nem fogok bele szólni abba Arisa mit teszel ... innentől senki dolgába nem szólok bele - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 21:23:24 GMT 1
Mikor Sacuky hozzánk sétál halványan elmosolyodtam. ~ Ez az új ötlete ? ... Most azt tervezi hogy megpróbál normálisan viselkedni ? ... Vicces nézni hogy ennyire lesüllyedt az áldozat szintjére ~ gondoltam. - De nagy lelkű vagy - mondtam GDnek egyszerűen. - Ugyan miért is ? ... tudod Sacuky az előbb nem erre céloztam ... de egy fokkal értelmesebb ötlet - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 18, 2009 8:32:59 GMT 1
~Hallgattam egy ideig a vitájukat de amikor idejött Sacuky is meguntam.~ - Köszi GD, nem igazán szeretek táncolni meg eddig nem is igazán táncoltam.A volt sulimba mindig énekelni kelett.Kicsit beleuntam...mármint az énekbe.Ha nem gond és van rá időd akkor elfogadom a segitséged. - mosolyogtam GD-re. - Sacuky nem haragszok, tudom milyen érzés ha egy barátod olyannal barátkozik akit nem kedvelsz. - néztem Sacukyra. - Miről van szó? - Néztem értetlenül hol Sacukyra hol Takedára. ~Valamiről mindig lemaradok.~
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 11:13:25 GMT 1
- Bocs hogy beleszóltam a beszélgetésetekből - mondtam. - Mert nem voltam túl kedvese ... ls ezt nem azért csinálom Takeda- mondtam halkan. - Semmi érdekesről - mondtam kedvesen Arisának. ~ Fogadjunk el mondja Takeda az előző kérésemet ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 18, 2009 11:34:53 GMT 1
~ Persze majd elhiszem ~ gondoltam majd Arisára néztem. - Jah semmi érdekes ... csak a tegnapi mikor olyan kedves volt veletek .... lehet kicsit magához tért - mondtam kedvesen tudtam hogy Sacuky arra számít hogy elmondom azt amit tőlem kért tőlem de eszem ágában sem volt így tenni.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 18, 2009 11:37:55 GMT 1
-Tudom...-Mondtam mosolyogva Takedanak. Ekkor egy tanár jött oda hozzánk.Éppen Sacuky és Takeda nagy veszekedése közben. El is hallgattak amint meglátták a a tanárnőt. '-Satayu lenne egy kérdésem. A gólyabállal kapcsolatban...Sikerült megoldanotok a dolgokat apukáddal?-Kérdezte a tanárnő elég megértő tekintettel. -Igen...sikerült. Minden rendben.-Mondtam egyszerűen. Mintha nem érdekelne. Holott ahányszor apámról volt szó rendkívül dühös lettem. Gyűlöltem őt teljes szívemből mégis mindig úgy kellet viselkednünk mintha a legjobb barátok lennénk. '-Óh nagyon jó. Akkor holnapra el tudjátok hozni a szükséges...-Mondta a tanárnő de félbe szakítottam. -Tanárnő nyugodjon meg. Minden rendben lesz.Ha az apám a szavát adta... akkor...úgy is lesz.-Mondtam. De annyira nehezemre esett a végét kimondani,hogy még egy mosollyal is alá kellet támasztanom amit mondok. A tanárnő végül is örömteli mosollyal búcsúzott ez tőlem és elsietett. Persze még emlékeztetett minket, hogy tájékoztató lesz.Mintha nem tudta volna így is mindenki. Minden évben az apám volt a főszervezők egyike a gólyabálon. Mivoltunk a nagy anyagi támogatás. Mint általában. Csak most Tatsuya szüleit is meghívták.Hiszen ők is gazdagok voltak. Ami azt jelentette,hogy ma mind a 3-an itt lesznek. Hárman, milyen nehéz is ebbe belegondolni. Néha nehéz rádöbbennem mennyire hiányzik az édesanyám. Hogy apámat mennyire nem is érdekli ez az egész.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 18, 2009 12:08:59 GMT 1
- Ugyan úgysem túl érdekes dolgokról beszéltek - válaszoltam egyszerűen Sacukynak közben egy tanár jött GD-hez és valamiről beszélni kezdtek közben Ichirou ismét vissza jött. '- Takeda tudtad hogy Nathali suli után ki akarja nyírni Namikát? - kérdezte nevetve. - Mert ? - kérdeztem csodálkozva. '- Nem tudom de elégé összevesztek .... szerintem beszélned kéne veled - mondta mosolyogva. - Csináljon amit akar ... miért mindig én figyeljek rá ? - kérdeztem kelletlenül. '- A te nővéred nem az enyém és én Namikával sem vagyok jobban veled ellentétben . - mondta mosolyogva. ~ Persze ... Nathali nem is a nővérem ... Namikával meg nem is igazán vagyok jobban akkor meg semmi közöm hozzá nem ? ~ kérdeztem magamban. - Majd beszélek vele - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 18, 2009 12:50:16 GMT 1
Miután Sacuky elsétált tőlem beszélgettünk Kenjiékkel. Egy idő után viszont megcsörrent a telefonom. -Szia..aha..oké...rendben..találkozunk...-Mondtam a telefonba majd összecsuktam a telefonomat és odasétáltam GD-hez. De azért Sacuky mögé és átöleltem őt. -Itt vannak az ősök...-Mondtam GD-nek aki erre olyan kelletlen grimaszt vágott,hogy tudtam mennyire nem örül neki.
|
|