|
Post by GD/G-Dragon on Oct 18, 2009 13:00:02 GMT 1
-Húha...remek...-Mondtam kelletlen grimasszal. Pont ekkor láttuk meg a folyosó végén a szüleinket. Mindhárman mosolyogtak és persze azonnal elözönlötték őket a diákok autógrammért. Megráztam a fejem majd Tatsuyara néztem. Aki biztatóan rám mosolygott. Sóhajtottam egyet majd mikor apám odaért és átölelt mosolyogtam. Vagy is próbáltam.Tatsuya szülei viszont nagyon aranyosak voltak. Mint az igazi szülők. Az igazgató nő is ott volt velük. '-Kaurogawa úr az ön fia egyszerűen kivételes tehetség...-Mondta az igazgatónő a jegyeimre is utalva. Apám pedig büszkén bólogatott. "-Olyanok mint két tojás...-Mondták páran. És örültem volna neki ha nem hallom. Nem akartam rá hasonlítani.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 18, 2009 13:04:53 GMT 1
-Anya, Apa ő itt Sacuky...-Mutattam be a szüleimnek Sacukyt. Anyukám krdves mosollyal átölelte Sacukyt. '-Örvendek Tatsuya anyukája vagyok..ő pedig a férjem ...-Mutatott apám felé aki mosolyogva kezet fogott Sacukyval. -Nah hogy lesz akkor a performálás?-Kérdeztem édesanyámat. "-Kaoru és mi ketten performáljuk a gólyabált... úgyhogy most ez így a főpróba és tájékoztató egyben...-Mondta az édesapám magyarázva a dolgot. Én meg bólogattam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 13:13:13 GMT 1
~ Tatsuya szülei igazán kedvesek ~ gondoltam. - Örülök hogy megismerhetem önöket - mondtam kedvesen. ~ Na jó most már tényleg hülyén érzem magam Tatsuya szülei is ilyen híressek ? .... azt tudtam hogy GD rokona na de ezt nem ~ gondoltam miközben Tatsuya szüleit figyeltem meg GD-ét.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 18, 2009 13:20:11 GMT 1
'-Nos mi megyünk is.. előkészülünk a mikrofonokkal meg ilyesmi... még van 15 percetek úgyhogy csak bátran...-Mondta anyukám kacsintva. -Anyaaaa...-Mondtam forgatva a szemeimet. Ő csak mosolygott majd intett és elmentek. GD apukájával és az igazgatónővel együtt. Átöleltem Sacukyt majd megcsókoltam. -Szeretlek...-Súgtam Sacuky fülébe.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 13:27:31 GMT 1
Átöleltem Tatsuyát és visszonoztam a csókját. - Én is szeretlek - súgtam Tatsuyának kedvesen. - Kedvesek a szüleid - mondtam mosolyogva. ~ Legalább ő jobban van a szüleivel ~ gondoltam. - Am hogy hogy ebbe az iskolába jöttél ?... lehet hogy már kérdeztem ha igen akkor bocs - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 18, 2009 13:30:50 GMT 1
-Nem is tudom.. megtetszett.. így külsőre is meg ilyesmi.. meg itt van az unokatestvérem és azt mondta nem annyira gáz ez a suli..úgyhogy ha már úgy is váltani akarok akkor ide jöhetek...-Mondtam Sacukynak. -Köszi...
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 18, 2009 13:36:22 GMT 1
Miután apám elment Tya jött oda hozzám és átölelt. Jobban mondva rám akaszkodott. A nyakamhoz fúrta a fejét és megpuszilta. Majd ráfeküdt a vállamra és a hajammal kezdett el játszani.A másik kezével pedig a hátamat simogatta.Én is átöleltem őt, vagy is a derekát fogtam. -Tiszta gáz,hogy folyton az ősink járkálnak itt...-Mondtam Tatsuyanak elég idegesen. -Legalább is nekem nem jön be...mikor anyám itt volt legalább nem volt ennyire rizikós...-Mondtam félrehúzva a számat majd az egyik nyelvpiercingemmel kezdtem el játszani.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 13:44:04 GMT 1
- Akkor lehet Satayut nem tanítja a matektanár...mert ha tanítaná nem hiszem hogy ezt mondta volna - mondtam nevetve. - Bár neked nem akadály amint láttam - mondtam kedvesen. ~ Csak engem szeret piszkálni ~ tettem hozzá magamban. - De a matek tanárnál van rosszabb is a magyar tanár .... elég furán beszél és elég idegbeteg is ... csak ez a 2 tanár ilyen gáz és sajnos mind2 tanít - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 18, 2009 13:51:44 GMT 1
-Ja valószínűleg...-Mondtam mosolyogva. -Az lehet... de szerintem nem kéne ezt mondanod..még is csak az apád...-Mondtam Satayunak. Bár tudtam hiába mondom neki és inkább meg kéne értenem de valahogy nekem ez elég ellentmondásos volt. Hiszen ő is sok mindenben ugyanúgy viselkedett mint az apja.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 18, 2009 14:02:12 GMT 1
-Sajnos...bárcsak ne lenne az.. jobb lett volna ha ő hal meg nem anyám...-Mondtam Tatsuyanak. De amint megláttam a tekintetét tudtam,hogy azt hiszi olyan vagyok mint az apám. -Könnyen beszélsz..téged babusgatnak imádnak... a cuki kis szüleid... nem tudom miért..akkor miért szólsz bele ebbe...ha utálni akarom akkor utálni fogom...nem mind1 neked?!-Mondtam dühösen Tatsuyanak. '-GD légyszi...ne idegeskedj.-Mondta Tya elhúzódott tőlem és a szemembe nézett. -És még is miért ne?! Te is idegeskednél... '-AZ lehet...de te legyél okosabb nálam.Kérlek... -Leszarom...-Mondtam Tyanak a lehető legtöbb utálattal. És láttam a szemében,hogy megbántottam de nem éreztem egy csepp bűntudatot. '-Úgy viselkedsz mint egy gyerek.-Mondta Tya. RÁ is átragadta a feszültségem de próbált ésszerűen gondolkodni és nem összeveszni velem. -Mert az vagyok! Hahó!!-Mondtam megrázva a fejem.Láttam tyan,hogy eléggé megdöbbent de rájött,hogy igazam van. '-GD...-Mondta de nem hagytam,hogy befejezze ellöktem magamtól és elsétáltam be az egyik terembe és tiszta erőből becsaptam az ajtót majd leültem az ajtó mögé.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 14:12:51 GMT 1
A földet néztem miközbe a többiek veszekedtek nem igazán értettem Satayut hogy miért viselkedett így Tyával de ettől még én is elég rosszul éreztem magam pedig nekem aztán semmi közöm ehhez a veszekedéshez. ~ Szegény .... nem lehet neki könnyű ~ gondoltam szeretem volna valamit mondani de valahogy nem tudtam semmit.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 18, 2009 14:21:17 GMT 1
-Gd várj már...-Mondtam GD-nek és odamentem a terem ajtajához. Nekidőltem és beszélni kezdtem. -GD ne csináld már..tudom,hogy utálod őt...de...kérlek ne csináld ezt... Tya nem tehet róla..nem azokat kéne bántanod akik szeretnek...-Mondtam GD-nek. -GD! Az istenért...-Mondtam és már kezdtem dühbe gurulni.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 18, 2009 14:23:13 GMT 1
~GD és Tatsuya szülei nagyon kedves emberek lehetnek.GD nem kedvelheti az apukáját.~ - gondoltam s közbe elraktam a könyvet.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 14:28:14 GMT 1
Én még mindig ugyan ott álltam ahol az előbb mivel csak rosszabb lett volna ha én is oda megyek legalábbis én így gondoltam de aztán oda sétáltam de kicsit messzebb álltam meg. - Satayu kérlek ... gyere ki .... ne csináld ezt Tyával csak segíteni szeretett volna ... egy csomó minden elnézett neked nem igaz ? .... most miért viselkedsz így ? .... tudom hogy nem könnyű nem szereted az apáddal és az anyád is hiányzik de azzal hogy így viselkedsz nem lesz jobb - mondtam együtt érzően közben felkészültem hogy mindenki rám förmed hogy ehhez nekem semmi közöm.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 18, 2009 14:32:39 GMT 1
Feltápászkodtam a földről majd kinyitottam az ajtót. Farkasszemet néztem az unokatestvéremmel. De az arcom olyan közömbös volt amilyen csak lehet. Majd kisétáltam az ajtón de úgy,hogy a vállunk összeütközzön Tatsuyaval. Azután elsétáltam. //Studio//
|
|