|
Post by Tatsuya on Oct 18, 2009 14:35:48 GMT 1
Amikor GD kijött láttam rajta,hogy dühös. Egy cseppet sem nyugodott le mindössze ól palástolta. Amikor nekem jött majdnem elestem olyan hévvel lökött meg. Sóhajtottam egyet majd Tyara néztem. -Tya... gyere menjünk le...úgy is mindjárt kezdődik a cucc..és nyugi..majd lehiggad ismered...-Mondtam Tyanak aki csak bólintott de cseppet sem lett vidámabb. Megfogtam Sacuky kezét majd bátorítólag megszorítottam a kezét és rámosolyogtam. -Gyere menjünk...-Mondtam neki. //Studo//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 14:39:34 GMT 1
Satayura néztem aki elsietett majd Tatsuyára néztem kicsit elkeseritett hogy hiába próbáljuk megnyugtatni ránk sem figyel. - OKés - mondtam majd kedvesen Tatsayura mosolyogtam és elindultunk. // studio //
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 18, 2009 14:50:22 GMT 1
Végig hallgattam a veszekedést ami elég vicces. - Milyen csend lett nem ? - kérdeztem kedvesen Arisától. - Majd lenyugszik ....bár mintha kicsit hirtelen haragú lenne nem ? - kérdeztem Arisától miközben figyeltem ahogy elmennek.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 18, 2009 14:54:23 GMT 1
- Igen... - feleltem Takeda kérdésére. - Ja...szerintem is az. - mondtam. - Mikor kezdődik már?Tök sokan vagyunk.Nem lehet ezt kibirni. - mondtam s a végére vágtam egy grimaszt.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 18, 2009 15:17:28 GMT 1
- Hát nem tudom ... de már nem hiszem hogy soká - mondtam kedvesen kivételesen nem színlelve. '- Oh ez a GD mekkora egy bunkó szegény Tya - mondta Ichirou kicsit felháborodva - Hát előfordul biztos nem direkt üvöltötte le a fejét - mondtam. '- Jah ok akk véletlen leüvöltöm mondjuk Arisa fejét örülni fogsz ? - kérdezte. - Hé ez nem ugyan az ... mellesleg nem de utána te sem fogsz örülni - mondta egyszerűen. '- Igaz ... nah mindegy - mondta.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 18, 2009 15:36:18 GMT 1
~Hogy ez az Ichirou mekkora egy hülye!~ - Ichirou te kit viszel a bálba? - kérdeztem tőle kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 18, 2009 15:45:21 GMT 1
'- Hát még nem tudom - mondta majd leült. - Vidd el Nathalit - mondtam nevetve. '- Nem szeretnék öngyilkos lenni .... ne értsd félre a nővéred kedves de nem ha feldühítik... vidd el te - mondta Ichirou. - Ugyan nem olyan rossz ... de én nem jövők nem érek rá az nap - mondtam. '- És te Arisa ? .... te kivel mész ? - kérdezte.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 18, 2009 15:58:10 GMT 1
- Senkivel.A nevelőszüleim szombaton jönnek és még nem vagyok biztos benne hogy megyek.De lehet leugrok majd megnézni hogy milyen. - mosolyogtam rájuk.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 18, 2009 16:05:15 GMT 1
'- Takeda mi ilyen fontos hogy nem érsz rá az nap ? - kérdezte Ichirou. - Az apám rám bízott valamit - mondtam egyszerűen. '- És mit ? - kérdezte kíváncsian. - Ahhoz semmi közöd - mondtam. '- Értem ... szóval fontos ? .-- kérdezte. - Igen ... miért ? - kérdetem. '- Hát arra gondoltam hogy ..... - kezdte majd rám nézet. - Lógjak el . - fejeztem be helyedte. '- Igen ... nincs kedvem egyedül menni- mondta nevetve. - Nem rossz ötlet de eszem ágában sincs veled menni - mondtam nevetve. - Arisa nincs kedved velem jönni ? - kérdeztem kedvesen. '- Hé ... ez nem ér - mondta nevetve.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 18, 2009 16:09:22 GMT 1
- Szivesen elmegyek veled. De mi lesz azzal amivel apukád megbizott? - kérdeztem Takedától.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 18, 2009 16:47:10 GMT 1
A folyosó teljesen üres volt. Egy darabig teljesen csendben sétáltunk a folyosón majd végül Tya megszólalt. '-Kérlek. Hagy abba ezt.Tudom,hogy haragszol apádra.... de legalább ne mutasd...-Mondta Tya megértő hangnemben. -Tudod épp elég éven keresztül tettünk úgy mintha mi sem történne..elég rutinos vagyok benne,hogy teljesítsem a hülye parancsait...hogy mosolyogjak még akkor is ha minden porcikám fáj. Hogy úgy tegyek mintha minden szép lenne. Mintha tényleg úgy élnék mint egy herceg...-Mondtam dühösen és egy cseppet sem voltam kedves Tyahoz. '-Tudom...sajnálom. De lehet,hogy nemsokára elmegy megint... és akkor sokáig nem jön vissza... csak gondolj erre...-Mondta Tya halkan. -De előtte még maradandó sérülésekkel lát el,hogy fél évig emlékezzek rá,hogy ki a főnök...szerinte...gyűlölöm őt...-Mondtam a lehető legnagyobb dühvel. '-Sajnálom. Sajnálom. De mi tényleg nem tehetünk erről. -Ti... ti... kik azok a ti... '-Ne mondj ilyet..tudod ,hogy kik azok a mi... szeretlek -Fantasztikus de én nem szeretlek téged... tudod jól úgyhogy ne várd el,hogy úgy bánjak veled mint azzal akit szeretek...-Mondtam egyszerűen. Tya erre megtorpant és én is megálltam. '-Nem tehetek róla...én se szerettelek. De valamiért még is beléd szerettem. és tudod elegem van abból,hogy mindig megalázol. Mintha egy senki lennék...pont úgy viselkedsz mint az apád. Semmivel sem vagy jobb nála...-Mondta Tya zokogva. Én pedig olyan dühös lettem,hogy azonnal szembe fordultam vele...
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 18, 2009 16:59:13 GMT 1
Ichirou volt az első aki felfigyelt a veszekedésre és rögtön fel is állt de vissza rántottam. - Ichirou ez nem a te dolgod - mondtam hallkan. '- Nem érdekel Takeda ... azt ne mond hogy tényleg ennyire közömbös számodra Tya - mondta dühösen. - Nem mondtam ... de nem fogok olyas valaki után futni vagy aggódni akit úgy sem érhetek el és ráadásul megjátssza magát és azt ajánlom te se fuss olyan után - mondtam egyszerűen de Ichirou ismét felállt és GD-ékhez ment. - Idióta - mondtam mitha nem érdekelne pedig most tényleg elég dühös lettem. '- Hé sztár kölyök .... másnak is vannak gondjai ... és még sem ekkora tahok egy csajjal szemben ... tudod sokan irigyelnek ... de ha tudnák hogy ilyen vagy biztos inkább szánalmasnak tartanának - mondta ridegen Ichirou. - Mi a frászt hősködik ? - kérdeztem Arisától.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 18, 2009 17:05:43 GMT 1
Amikor Ichirou felbukkant csak olaj volt a tűzre. Megfordultam és mivel csak mindössze 2 lépésre volt tőlem egyet léptem és behúztam neki egyet. És egyáltalán nem fogtam vissza magam. Amikor ennyire ideges voltam nem érdekelt,hogy tilos lenen használnom a harcművészettől kapott erőmet. Egyszerűen csak használtam had fájjon neki minél jobban. Ichirou a földre is esett és neki is rontottam volna ha Tya nem fogja le a kezem. '-GD ne csináld...-Mondta majd miután leengedtem a kezem odalépett Ichirouhoz és egy zsebkendőt nyújtott neki.Ugyanis nem kicsit kezdett vérezni Ichirou szája. Ezután rám nézett és megrázta a fejét. '-Ez nem te vagy...-Mondta halkan Tya és elég rémült is volt. -Mi van ha még is?-Kérdeztem és láttam Tyan,hogy összezavarodik tőlem. -Akkor sem teszel semmit ugye? Persze,hogy nem...-Mondtam gúnyos mosollyal. -Mit is tehetnél...csak hallgatsz és tűrsz...érzed már ugye?-Kérdeztem gúnyosan.
|
|
|
Post by Ren on Oct 18, 2009 17:09:59 GMT 1
Benyitottam a társalgóba és megláttam a ki rohanó Ichirout a folyosóra utána csak a beszélgetést hallgattam. Takedara majd Arisara pillantottam és éreztem , hogy nem kéne elárulnunk,hogy itt vagyunk. Főleg, hogy tudtam ilyenkor milyen GD. Hangtalanul odasettenkedtem Takedaékhoz és odasúgtam nekik. -Ne áruljátok el,hogy itt vagyunk...szerintem nem lenne jó ötlet...-Mondtam suttogva Takedanak és Arisanak. Rémült voltam és tudtam,hogy nem kéne kimennünk.Még nem.Amíg nem lát addig még nincs akkora gond.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 18, 2009 17:19:38 GMT 1
- Nem tudom.Nem válaszoltál a kérdésemre. - mondtam neki. ~Na most egy kicsit sajnálom Ichirout.~ Kitha jött oda hozzánk. - Rendben...de menni kéne még a végén lekéssük a bálról az infokat. - súgtam Kithának.
|
|