|
Post by Takeda Houjo on Oct 18, 2009 17:26:06 GMT 1
Ichirou felállt és vissza ütött GD-nek. - Bocs de ha hagynám hogy kinyírja magát még mindenki azt hiszi hogy szemét vagyok - mondtam kedvesen majd felálltam. - Nyugi nem szólok hogy itt vagy - mondtam. ~ Talán ~ tettem hozzá magamban majd lefogtam Ichirout és a földre löktem. - Ichirou nyugodj már le ! - mondtam komolyan majd GD-re néztem. - Hé Satayu mi ütött beléd ? - kérdeztem egyszerűen próbáltam kivételesen nem bunkózni vele. - Az előbb még jó kedvel óltógatál ... most meg úgy viselkedsz mint egy elmebeteg ... és ezt most nem sértésként mondom de komolyan ha így folytatod holnap ezzel lesznek teli az újságok ... és nem hiszem hogy örülnél neki ... hiába vagy most sztár ha így folyatod nem sokáig leszel az ... sokan buktak már el ilyen hülyeség miatt- mondtam .
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 18, 2009 17:40:08 GMT 1
Ichirou nem ütött olyan erőset mint amire számítottam de a piercingek helyén a bőr érzékennyé válik. Így ott fel is szakadt az ajkam. -Tudod is te Takeda..-Mondtam neki dühösen. '-Igaza van...-Mondta Tya. -Igazán? Akkor miért nem vele éled az életed? Adj csak neki igazat nem érdekel... de semmit nem tudsz Takeda...ne szóljon bele a görcs haverod..mert legközelebb még nagyobbat ütök és garantálom,hogy a mentő kell,hogy jöjjön majd érte..mert..-Mondtam dühösen de ekkor Tya befogta a számat majd megcsókolt. Így nem tudtam megszólalni.Majd elhúzódott tőlem. '-Elég. Légy már végre önmagad...-Mondta Tya és megtörölte a szemét.Rádöbbentem,hogy hiába harcolnék is ez ellen nem nyerhetek. Legalábbis még nem. Már nem dühös voltam inkább elkeseredett de amilyen hirtelen dühös lettem olyan hirtelen vettem fel a sztár maszkomat. Akárcsak Tya is. Őszinte egyszerűen látszólag boldog mosollyal mosolyogtam Tyara. Ha sztár vagy színészkedned nagyon kell tudni. Hisz légy tökéletes akárhogy is érzed magad. Tya odament Ichirouhoz majd újból elővette a zsebkendőjét és megtisztította Ichirou száját a vértől.Ő is tudta és én is,hogy ezt Ichirounak nem szabad elmondania senkinek. Tya pedig rendkívül értett a férfiakhoz. Tapasztalatból mondom. '-Fáj?-Kérdezte Tya halkan.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 17:45:38 GMT 1
A folyosóra értem és Tatsuyáék felé indultam de észre vettem Kitháékat és inkább hozzájuk sétáltam mielőtt még észre vettek volna. - Szia Kitha - köszöntem kedvesen. - Arisa ... mi folyik itt ? - kérdeztem halkan. ~ Remélem lenyugodott mát Satayu elég ijesztő volt az előbb ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 18, 2009 17:49:46 GMT 1
Ichirou felállt így ismét lekellet fognom. - Állj már le - mondtam komolyan Ichirounak. - Satayu ha legközelebb nagyobbat ütsz szerintem ketté is törődőd a karrieredet szóval csak figyelj hogy ne üss nagyot - mondtam egyszerűen közben Tyának sikerült látszólag lenyugtatnia GD-t. '- Meg sem éreztem - mondta Ichirou kedvesen. ~ Ja persze ... Ichirou már megint nagyzol ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 18, 2009 17:54:20 GMT 1
- Ichirou felkapta a vizet hogy GD hogy viselkedhet igy Tyával és verekedtek. - mondtam tömören. - GD nagyon ijesztő volt. - grimaszoltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 18, 2009 17:57:49 GMT 1
'-Akkor jó...-Mondta Tya elmosolyodva. -Na ne viccelj amíg vannak a világon sikítozó kislányok addig sose törik ketté a karrierem...-Mondtam széles mosollyal. -És amúgy is szerintem még mindig neked kéne aggódnod..ha egy sztár feljelent valakit abból nagy balhé szokott lenni és általában a pénzes félnek hisznek...-Mondtam elég gonosz mosollyal. Korántsem voltam nyugodt mindössze egy maszk volt az arcom és cinikusabb voltam mint valaha. Tyanak nem is tetszett,hogy ezt csinálom de annyira félt,hogy nem mert megpróbálni leállítani. Csak próbálta leplezni a félelmét.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 18:00:34 GMT 1
- Hát nem tudom miért lett ennyire dühös vagy nagyából tudom de ez azért túlzás - mondtam halkan. ~ Nem tudom mit higgyek most .... előszór azt hittem GD sem különb a többi sztárnál utána meg azt hogy tévedtem de most ismét nem tudom ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 18, 2009 18:05:46 GMT 1
- Hát nem tudom ... nem hiszem hogy sok rajongója lenne egy olyannak akinek ha rá jön az 5 persze elmegy az esze - mondtam de most Ichirou szólt rám. '- Takeda hagyd - mondta. - Ne hogy azt hidd hogy egy sztárnak akkora befolyása van - mondtam sunyi mosollyal. - Vajon ha most teli lenne folyosó mit gondoltak volna rólad ? - kérdeztem egyszerűen. '- Takeda ... az előbb te akartál le állitani most meg te hergeled - mondta Ichirou komolyan. - Igaz ... hát bocs - mondtam majd vissza sétáltam Arisáékhoz. - Kedves a kis védenced Sacuky - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Ren on Oct 18, 2009 18:10:07 GMT 1
-Meghibbantál?-Kérdeztem Takedatól idegesen. -Te idióta...-Mondtam és az alsó ajkamba haraptam. -Mit hergeled még? Szétfog verni ah tovább hergelitek...ilyenkor nem szabad... hozzá se szólni.Nem még megpróbálni lenyugtatni. Fogadjunk,hogy napok óta nem aludt és itt van az apja azért ilyen.Biztos parancsolgat neki mint valami kölyök kutyának...és amúgy meg kösz,hogy most elárultál minket...-Mondtam Takedanak. -Előre szólok Takeda ha meg akar ütni magam elé rántalak...-Mondtam Takedanak.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 18, 2009 18:14:37 GMT 1
-Tudod... az embereket nem ez érdekli..csupán a külsőségek...-Mondtam elmosolyodva. Ekkor Takeda bement a társalgóba. Persze,hogy felhúzott. Mert igazán kíváncsi voltam még ki van ott. -Na szép.. videótok nincs? Megnézném...-Mondtam felvont szemöldökkel majd Tatsuyara tévedt a tekintetem. -Öcsém de beszari vagy...most mi van? Szólni fogsz apucinak,hogy a csúnya GD bántotta a kicsiket?-Kérdeztem gúnyos vigyorral. -Vagy talán te Sacuky?Esetleg te Arisa?-Kérdeztem. Tya nem szólt semmit csak próbált távol maradni tőlem és Ichirout is távol tartani.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 18, 2009 18:18:13 GMT 1
- Ez igazán kedves - mondtam mosolyogva. - Amúgy meg nem érdekel kezeltese magát ha ilyen ingatag - mondtam egyszerűen közben GD ismét nem bírt magával. - Nem csak tudod van egy mondás Okos enged Szamár szenved - mondtam úgy döntöttem nem fogok ilyen hülye vitába állni vele.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 18:23:37 GMT 1
~ Na elegem van ~ gondoltam. - Most meg mi bajod van ? - kérdeztem. - Satayu magyarázd el mi a frász ütött beléd ! - mondtam dühösen. ~ Na jó nyugi ~ gondoltam. - Tudod nem csak neked vannak gondjaid .... sok embernek vannak még sem dühöng- mondtam halkan. ~ Ennyi erővel már én is lerombolhattam volna az iskolát ~ gondoltam. - Próbálj már lenyugodni egy kicsit - mondtam kedvesen. - Semmi értelem annak hogy így viselkedsz csak elvadítasz magadtól mindenkit - mondtam halkan.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 18, 2009 18:30:59 GMT 1
-Magyarázzam el?-Kérdeztem felvont szemöldökkel. -"Wassup" Sacuky?-Kérdeztem Savukytól majd leintettem őket. -Hagyjuk...nem fontos.. lényeg,hogy azt hiszem megengedhetem magamnak,hogy évente legalább egyszer kiboruljak ha már ennyit szívok nem?-Kérdeztem. -Vagy talán annyira tökéletesnek kéne lennem,hogy ne legyek dühös. De akkor boldog se legyek igaz? Csak egy vitrinbe zárt baba...-Mondtam gúnyosan felnevetve. -Hát akkor legyetek boldogok...-Mondtam Sacukynak majd hátat fordítottam nekik és elsétáltam. //Studio//
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 18, 2009 18:33:53 GMT 1
Nem szóltam semmit. Mert csak olaj lett volna a tűzre. Rá kel ilyenkor hagyni. Majd délután megbeszéljük vele.Akkor nyugodtabb lesz és mindent elmagyaráz vagy legalább lesz olyan,hogy bocsánatot kér. -Sacuky hagyd...-Mondtam Sacukynak.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 18:40:06 GMT 1
- De ... - inkább nem mondtam semmi csak leültem. ~ Tessék hozzá sem szóltam és megint veszekedni kezd .... király ~ gondoltam és nem szóltam senkihez. ~ Mikor kezdődik már el ez hülyeség ? ~ kérdeztem magamban mert már haza akartam menni.
|
|