|
Post by Takeda Houjo on Oct 18, 2009 18:45:54 GMT 1
- Na mi a baj Sacuky ? - kérdeztem mosolyogva. - Eddig azt állattad tök rendes - mondtam. '- Rendes ? ... Sacuky te komolyan azt mondtad rá ? - kérdezte hirtelen Ichirou aki közben hozzánk sétált közben egy fiú jött elő rejtekéből. ~ Nah hopsz nem csak mi voltunk itt ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 18, 2009 18:48:43 GMT 1
Miután GD elment rola folyt a szó. - Szerintem egy sztárnak is lehetnek rossz napjai...meg szinte most veszitette el a családját és lehet még nem tudja ezt hogy kezelje. - néztem a többiekre.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 18, 2009 18:51:23 GMT 1
-Hé szálljatok már le róla...-Mondtam Takedanak és Ichirounak. -Hogy lehettek ilyen nyomorékok. Persze lehet rágódni ezen..inkább mint megérteni.De miért is értenétek meg. Szart se tudtok róla...-Mondtam majd Sacukyra néztem. -Be kéne menni a Studioba.. ha vége van utána mehetünk is haza de ha elkésünk leszedik a fejünket..-Mondtam Sacukynak majd Kithara mosolyogtam. -Ja amúgy is aki infót akar az Kithat kérdezze. Ő járt GD-vel 1 évig. Én csak az unokatestvére és haverja vagyok... az egy dolog...-Mondtam megrántva a vállam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 19:02:27 GMT 1
~ Jó hogy mindet elrontok ~ gondoltam majd felálltam. - Akkor menjünk .- mondtam kedvesen. - Tatsuya bocs hogy bele szóltam - mondtam halkan. ~ Többször tényleg nem szólok bele senkinek a dolgába ~ gondoltam majd átöleltem Tatsuyát és megpusziltam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 18, 2009 19:05:08 GMT 1
-Ugyan már...semmi baj.. de most már tudod ilyenkor meg se szabad szólalni...-Mondtam mosolyogva majd Sacuky ajkára tettem a mutató ujjam. Ezután megcsókoltam Sacukyt majd mi is elmentünk a Studiohoz mert már így is késésben voltunk //Studoi//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 18, 2009 19:11:39 GMT 1
- Hát jobb hogyha megyünk. - mondtam majd megfogtam a tásákámat és elindultam a studio fele.
//Studio//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 18, 2009 19:13:03 GMT 1
- Hát tudom - mondtam kedvesen. ~ Elkésünk ... mindegy ~ gondoltam miközben elindultunk a Studiohoz. // Studio //
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 18, 2009 19:48:47 GMT 1
- Nekem bőven elég ennyi az ismeretekből - mondtam egyszerűen majd Arisához léptem és közel hajoltam hozzá. - Az nem érdekes majd megcsinálom máskor - mondtam kedvesen de ez már koránt sem szinlelés volt. '- Lehet hogy nem ismerem de ha a barátnőjével így viselkedik akkor már meg van a véleményem - mondta Ichirou. - Na jó szálljunk le Satayuról - mondtam egyszerűen közben Nathali rohant hozzám. "- Takeda basszus muszáj elkésned ? - kérdezte komolyan közben észre vette hogy Arisával túl kedves vagyok. - Azt sem tudtam hogy mikor kezdődik - mondtam. "- Á te sosem figyelsz ? - kérdezte majd elindult a Studio felé és én is. // Studio //
|
|
|
Post by Ren on Oct 19, 2009 18:05:11 GMT 1
Gyorsan siettem a stúdióba de még előtte lekellet adnom egy pályázat sorozatba illő összeállítást. Az igazgatónő asztalára raktam. Ekkor láttam meg az igazgatónő asztalán egy jelentést. Nem szokásom beleolvasni mások dolgába hacsak nem láttam volna meg rajta GD nevét. Kihúztam az iratot és elolvastam. Egyszerűen nem hittem a szememnek pedig feketén fehéren le volt írva. Mindent eltusoltak. GD Bandájából 3 fickó egyszerűen eltűnt és a mi osztályunkból 2 ember ment el. Azt mondták elmentek az iskolából és ennyivel elintézték. A Dokumentumban szerepeltek eléggé felkavartak. Gyorsan készítettem a lapokról egy pár fotót,hogy később tanulmányozhassam egy kávézóban valamilyen gépen. Vagy akár a telefonomon is. Ezután gondosan visszahelyeztem a lapot oda ahonnan elvettem és pucoltam az irodából amilyen gyorsan tudtam. Egy valamiben biztos voltam valami olyasmi történt ami elég csúnya volt. GD-nek köze van hozzá és az igazgatónőt lefizették,hogy ne hozzák nyilvánosságra. Mindenkit elfizettek a francba is. A Studioba menet már olvasni is kezdtem.És mire odaértem elég szarul nézhettem ki. Éreztem,hogy kiszökik a testemből a vér ahogy olvastam a jegyzőkönyvet. Az osztályunkból egy Tatsuo nevű fiú meghalt. GD bandájából 3 fiú javítóba vagy ha úgy tetszik börtönbe került ember ölés gyanújával. Egyszerűen úgy éreztem nem is ismerem GD-t, hogy lehet...hogy történhetett ez. Csupán a pénze miatt úszta meg... Mi van ha ő ölte meg azt a fiút? És mi történt a lánnyal? Túl sok volt a kérdés a fejemben...még nem beszélhettem erről senkinek. És amúgy sem mondanám el akárkinek. De elhatároztam,hogy beszélek erről Sacukynak...ha tanulmányoztam az egész jegyzőkönyvet. //Studio//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 28, 2009 18:36:34 GMT 1
Amint felsétáltunk a folyosóra már megbántam hogy bejöttem az iskolába Ayaka elégé meglepetten nézet rám mikor észre vett. '- Azt hittem nem jössz.... jobban vagy már ? .... Sacu jobb lenne ha haza mennél elég rosszul néztél ki reggel nem szeretném hogy valami bajod legyen ... inkább pihenj - mondta aggódóan. - Semmi bajom nyugi biztos csak valami rosszat ettem ..... nyugi nem lesz semmi bajom - mondtam mosolyogva . '- Remélem is .... de hova tűntél múltkor kerestelek ... a telefont sem vetted fel - mondta Ayaka erre hirtelen nem tudtam mit mondani. - Sajnálom .... én csak .... nem voltam túl jól és haza mentem - mondtam halkan. '- Miért nem szóltál haza kísértelek volna- mondta kedvesen. - Uh de hülye vagyok ... Ayaka ő Yasuo ....Yasuo ő Ayaka - mondtam kedvesen. '- Szia - köszönt Ayaka mosolyogva és elég gyanúsan nézett. '- Ejj Sacuky nem szép dolog megcsalni Tatsuyát - mondta viccelődve .
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 28, 2009 18:58:20 GMT 1
- Szia.- köszöntem kedvesen Ayakának, és azon mait utána mondott kicsit meglepett, de nem szóltam semmit, mert gondolom nem tudhatott semmiről. ~ Remélem Sacuky nem mondta el neki ~ˇ- gondoltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 28, 2009 20:16:54 GMT 1
- Nem csalom meg - mondtam halkan. '- Nyugi csak vicceltem - mondta Ayaka nevetve. - Tudom - mondtam kedvesen. '- És mióta ismeritek egymást ? - kérdezte Ayaka mint mindig most is kíváncsiskodott bár most nem tőlem ha nem Yasuo-tól várta a választ.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 28, 2009 21:23:41 GMT 1
- Rossz vicc már nem azért. - mondtam. ~ááá nem csalta meg... csak fűvel fával. ~- gondoltam, majd Ayakára néztem. - Ezt igazán még én sem tudom. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 28, 2009 21:34:43 GMT 1
'- Jó nyugi nem kell leharapni a fejem - mondta Ayaka. - Segítek Yasuonak - mondtam kedvesen. '- Áh értem - mondta kedvesen én közben leültem egy padra. - Nem ültök le ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Tatsuya on Dec 28, 2009 21:52:37 GMT 1
Amikor beértem a suliba már nagyon dühös voltam. Éppen jókora vitába keveredtem kedves kékvérű unokatestvéremmel .Persze a vita koreaiul folyt így senki nem érthette, de ez egyszer úgy gondoltam nem is baj. A kedvem már azóta szarvolt mióta próbált elhitetni velem egy dolgot amiről én hiszem,hogy hülyeség. Mindig keveri a szart...na jó ez azért erős túlzás, de akkor sem hiszek neki. Egy idő után, nem kis örömömre GD-t lefoglalták a barátai és átment egy másik részlegre. Így már csak én és Niya maradtunk. A mi beszélgetésünk sokkal halkabb volt...és talán elkeseredettebb is. Szintén koreaiul beszéltünk,hogy senki ne értse. De legalább nem ordítoztunk.
|
|