Ryota
New Member
|
Post by Ryota on Apr 13, 2011 17:32:13 GMT 1
- Dehogy is csak ... - majd nem sikerült elszólni magam. - Nem rajongok az órákért - folyattam mosolyogva ekkor az igazgató jött szembe velünk de mikor észre vett nagy ívben került ki nem is csodálom elég jól ismert már. - Nem kétlem hogy apád jó fej de engem utálni fog mert én meg a matek két külön világ - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Kameko Sógo on Apr 18, 2011 15:58:25 GMT 1
- Miért, ki rajong az órákért? Én nem szeretem őket, csak az infó és a matekot. Számomra ezek a legkönnyebb tantárgyak. - az igazgató velünk szemben jött, rám mosolygott de valami miatt elkerült bennünket pedig kérdezni szerettem volna tőle. Ebben az iskolában sok furcsaság történik, de gondolom ez itt már megszokott. - Te a matekot utálod én meg a törit. - mondtam viszont nevetve. - Szóval ajánlok neked egy egyességet. Én segítek neked a matekot megszeretni, ha te meg segítesz nekem a töriben. Mit szólsz? -kérdeztem megállva a folyosón. Kicsit furán néztek rám, mikor hirtelen megálltam, de hát ez így alakult.
|
|
Ryota
New Member
|
Post by Ryota on Apr 18, 2011 18:23:45 GMT 1
Kis híján neki sétáltam Kamekonak de időben megálltam. - Hát lehet róla szó - mondtam egy halvány mosoly kíséretében. - De a törit szerintem hamar megszereted ismerem a tanár urat és nem igazán van olyan tanítványa aki nem szeretné - mondtam kedvesen kivételesen egy tanár aki nem úgy ismer ahogy a többi itt ebben az iskolában mondjuk Erick csak most jött ebbe az iskolába.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 20, 2011 19:53:36 GMT 1
- Nem magadból kellene kiindulni - mondtam egyszerűn és már megfordultam hogy hagyom őket mikor újra megszólalt. '- Pont te beszélsz Sacuky .... Tatsuyát is tönkre tetted - Monako most túl messzire ment ökölbe szorítottam a kezem és azzal a lendülettel ahogy megfordultam le is ütöttem ő pedig a földre esett az arcához kapva. - Nem tudsz te semmit ! - mondtam hisztérikusan, ismit sikerült felszakítani az úgy mond régi sebeket amiket magamnak okoztam. '- Az egész iskola tudja szánalmas amit csináltál ! - mondta ridegen.
|
|
Ryota
New Member
|
Post by Ryota on Apr 20, 2011 20:01:56 GMT 1
Nem messze tőlünk össze ugrott két csaj először nem érdekelt csak mikor észre vettem hogy Sacuky az egyik mivel láttam rajta, hogy elég ideges oda siettem és lefogtam. - Nyugi ! - mondtam halkan közben megpróbáltam elhúzni a többiektől csak hogy a másik lány felállt és megpróbált neki menni Sacukynak akin láttam hogy teljesen ki van már megint így röktön elé álltam. - Na jó vagy most rögtön eltűnsz innen vagy nem érdekel hogy lány e vagy nagyon megbánod hogy egyáltalán Sacuky közelébe mertél jönni - mondtam ridegen és utálatosan a lány pedig hátrébb lépet.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 20, 2011 20:05:21 GMT 1
Elrántottam a karom Ryotától. - Nincs szükségem arra hogy megvédj ! - ~ Elég ! Hogy merészel bele avatkozni ! ~ kérdeztem magamban közben kicsit megszédültem így megtámaszkodtam a falba. - Ichirou merre van ? - néztem rá kérdően.
|
|
Ryota
New Member
|
Post by Ryota on Apr 20, 2011 20:12:00 GMT 1
- A világért se értsd félre drága csak nem akartam balhét pont nem érdekel mi van veled és ez kölcsönös tudom csak 1 dologra válaszolj - egy kis szünetet tartottam. - Mitől vagy rosszul ? - elég halkan kérdeztem pont úgy hogy csak ő hallja utáltam az egész GD familyát mondjuk ők is engem és már attól kirázott a hideg hogy talán igaz a feltételezésem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 20, 2011 20:17:56 GMT 1
- Talán mert engem találtál el a haverod helyett ? - néztem rá megvetően. ~ Mondjuk kétlem hogy csak lenne de én sem tudom ~ gondoltam miközben a földet néztem ami forgott körülöttem. ~ Azt hiszi hogy .... ~ hirtelen felnéztem és sunyi mosollyal ránéztem. - Attól félsz hogy terhes vagyok Tatsuyától ? - kis szünet majd folytattam. - Még az is lehet - ~ Lehetetlen de higgye csak azt ~
|
|
Ryota
New Member
|
Post by Ryota on Apr 20, 2011 20:27:53 GMT 1
A kérdése meglepett nem gondoltam hogy nyíltan rá kérdez de a válasza is rögtön hátrébb léptem tőle. - Chö nincs szükségem olyanokra akik ennyire gyengék .... remélem érted a célzást - mondtam majd elsétáltam Sacukynak most elveszett az egyetlen lehetősége hogy megússza a mostani galibát mert eszem ágában sincs olyannak segíteni akinek kicsi köze is van hozzájuk.Hirtelen megálltam. - Ichirou elutazott - válaszoltam a már régebben feltett kérdésére majd cinikusan elmosolyodtam és ő jól tudta min hisz teljesen egyedül maradt. Vissza sétáltam Kamekohoz majd hirtelen átöleltem hátulról mivel háttal állt. - Ne haragudj csak egyik ismerősőm barátnője és megígértem hogy figyelek rá - mondtam mosolyogva de elfelejtettem elengedni mondjuk lehet nem is akartam . - Ugye nem haragszol ? - kérdeztem halkan.
|
|
|
Post by Kameko Sógo on Apr 22, 2011 18:27:29 GMT 1
- Hát lehet róla szó. - mondta egy halvány mosoly kíséretében. - Örülök hogy valaki legalább segít a töriben. Én viszont... - folytattam volna a mondandómat ha Ryota nem fordul meg és megy oda Sacukyhoz. Érdekes kis beszélgetés és cselekvés történt arra. Láttam elég jól ismerik egymást így gondoltam ez az ő magánügyük és elfordultam. A távolban megláttam apám közeledő alakját és sokkal jobb kedvem lett. A hangok alapján a történtek még mindig zajlottak mögöttem de a kíváncsiság nem engedett nem hátranézni. Ryotáék valami érdekes dologról beszélhettek mert mind a ketten elég érdekes fejet vágtak. Én visszafordultam és láttam ahogy az apám félénken jön a terem felé és még most is a jegyzeteit olvassa és elpróbálja magában. Elég jól ismertem már ahhoz hogy tudjam mi jár a fejében, ezért elmosolyodtam. A következő pillanatban meglepődtem mert egy kéz ölelt át. Ryota állt ott mellettem, úgy látszik már végeztek. - Miért haragudnék? Te ismered így van jogod beszélni vele vagy megvédeni. Bármit mondanék nincs beleszólási jogom mert nem vagyunk összekötve. És elég jól elvoltam egyedül. Ugyanis az apám éppen ott jön és eléggé vicces amikor a jegyzeteit próbálja előadni magának. Nézd csak! - mutattam apám felé aki a kezével hadonászott és tátogott. - Amúgy ott tartottam hogy biztos vagyok abban hogy te meg a matekot fogod szeretni. Sőt fogadhatunk is ha gondolod. - mosolyogtam Ryota felé. Nem kellett sok idő ott állt előttünk az apám is. - Szia apa. Ne izgulj ennyire mert még a végén elrontod a belépődet, mint például hasra esel. - Ne aggódj emiatt, annyira nyugodt vagyok, hogy nyugodtabb már nem is lehetnék. - nevetett és látszott hogy jó kedve van. - És ő a... izé, a barátod? - kérdezte és ezen egy kicsit meg is lepődtem. Ekkor vettem észre hogy Ryota keze még mindig rajtam van. - Öh... apa ő itt Ryota. Ő egy matekra járunk és segít tájékozódni is ebben a naaaaaagy iskolában. Jah és még töriben is korepetál majd én meg segítek vele megszerettetni a matekot. És igen, jó srác ha erre vagy kíváncsi. - mondtam elvörösödve a fejemet szinte belehajtva a mellkasomba. Apám ezt észre is vette és rögtön bement a terembe. Persze annyira sietett, hogy majdnem hasra esett. - Ööö, azt hiszem be kellene menni, mert mindjárt kezdődik az óra. - mondtam még mindig olyan vörösen mint a rák páncélja, vagy mint a vörös hadsereg.
|
|