|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 30, 2009 16:35:01 GMT 1
- De miért mondjam ha egyszer nem igaz - kérdeztem halkan ~ Kicsit össze kéne szednem magam ..... mert így még Tsuki is rájön hogy valami egyáltalán nincs rendben ~ gondoltam. - Hétvégén haza megyek - mondtam kedvesen hát igen minél előbb haza kellet mennek elrendezni a dolgokat még mielőtt Tatsu megtudja.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Dec 30, 2009 16:57:35 GMT 1
- Sacuky te most hülye vagy , vagy hülye vagy? - kérdeztem. - Ha én azt mondom , hogy nem miattad van , akkor azzal ne ellenkezz.- mondtam elég dühösen. - Kár volt felhozni ezt a témát.Pedig csak azért volt, hogy tudd , hogy nem miattad van.Vagy ha igen akkor sem zavar, mert a barátom vagy. - mondtam majd Ritsukoval elindultunk. // Iskola udvar//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 30, 2009 17:08:19 GMT 1
~ Gondoltam hogy megsértődik .... hopsz remélem nem értette félre hogy haza megyek nem szándékozom ott maradni ~ gondoltam majd leültem és úgy döntöttem hogy amég Tatsu nem jön vissza inkább zenét hallgatok.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Jan 2, 2010 15:38:20 GMT 1
-Mi van? Ta megzakkantál?-Kérdeztem a szememet forgatva. -Csak a segítségedet kérem... nem érdekel mit gondolsz Yasuorol.Egyébként is mintha te nem fogadtad volna vissza Sacukyt nem tudom hányadszorra. Ne papolj nekem..-Mondtam.
|
|
|
Post by Tatsuya on Jan 2, 2010 15:53:29 GMT 1
-Jólvan.Akkor kérj segítséget valaki mástól.-Mondtam egyszerűen. -Úgyse fog menni. Te is tudod. Hiszen könyörgöm mai napig velem zaklatnak. Utánam ez a fickó...hát valljuk be..akárki mondja úgyse egyeznek bele.-Mondtam majd egyszerűen vissza indultam Sacukyhoz.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Jan 2, 2010 16:00:17 GMT 1
-Pont ez az. Ha azt hiszik akkor nem fognak kutakodni utánam. Csak fedezz. Kérlek. Segítened kell.-Mondtam Tatsuyanak. Csak remélni mertem,hogy segít. Elvégre elég nehéz dolgot kértem tőle....de nem volt más választásom.Igaza volt... a szüleim talán akár úgy is imádták őt mint a pénzt, mivel gazdag volt. Nagyon gazdag. És a drága szüleimnek csak ez számít...
|
|
|
Post by Tatsuya on Jan 2, 2010 16:04:40 GMT 1
-Segítek. De remélem tudod,hogy ha ilyesmit kell tennünk egy perc nyugtunk nem lesz. Tudod milyenek. Szerinted Yasuo így is elfogad. Nem hinném.Niya meg van az esélye,hogy elvesztem a fejem...ahogy nálad is. Nem lenne jó ötlet még ennél is többet együtt lennünk.-Mondtam halkan. -Jólvan. De figyelmeztetlek,hogy ezért rohadtul sokkal tartozol nekem. Yasuonak meg jobb ha nem mondod el ezt. Nem hinném,hogy túl bizakodó lenne ez után. Elvégre ő is pasiból van...tudja milyen ez.-Mondtam majd odasétáltam Sacukyhoz. -Nah megjöttem. -Mondtam mosolyogva majd felhúztam Sacukyt a padról és megcsókoltam.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Jan 2, 2010 16:08:26 GMT 1
-Köszönöm.És tudom... de én ki fogom bírni. Legalább is remélem.-Mondtam halkan. Vissza sétáltam a többiekhez majd elmosolyodtam. -Na milyen órám is lesz?-Kérdeztem magamtól de még is hangosan. -Jobb ha nem lógok az "első" napomon.-Mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Jan 2, 2010 16:43:03 GMT 1
Kedvesen Tatsura mosolyogtam majd átöleltem és viszonoztam a csókját majd hozzá bújtam. - Szeretlek - mondtam halkan. - Teljesen elfelejtettem hogy milyen óráink vannak ma - sóhajtottam bár az igazság az hogy nem is hoztam semmit mivel ma nem is terveztem hogy bent maradok.
|
|
|
Post by Tatsuya on Jan 2, 2010 16:49:50 GMT 1
-Én is szeretlek szivem... -Összevont matek.-Mondtam sóhajtva. -Melyik csoportba vagy?-Kérdeztem Sacukytól mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Jan 2, 2010 17:07:58 GMT 1
- A jobbik csoportba de lehet nem megyek be vagyis nem tudom mivel nem hoztam semmit otthon felejtetem - sóhajtottam azt persze nem tudtam hogy ne öljön meg a tanár azért amiért ellógok főleg hogy nem szokásom a lógás ahhoz meg nem volt kedvem hogy az igazgatott megkérjem hogy ne keljen be mennem igazából annyit azért nem ér hogy azzal a pedofil igazgatóval legyek már mint az óra helyet neki segítsek.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 31, 2010 21:38:36 GMT 1
Mivel többnyire az iskola kertben és az udvaron voltak hála a jó időnek bent elég kellemes békés volt így leültem a terem ajtó elé persze előtte megnéztem nyitva e van mert nem akartam hogy rám csapját de zárva volt így neki dőltem de meguntam és inkább az egyik padra ültem nem volt kedven most semmihez aszem egy zombi is aktívabb lett volna.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Jan 15, 2011 18:48:15 GMT 1
Egy padon ültem és kicsit elgondolkodtam mennyi minden történt ebben az évben, rengeteg barátomat veszítettem el és olyan embereket is akik mindennél többet jelentettek nekem és olyanok támadtak hátba akikről sosem hittem volna és ezektől olyanok védtek meg akikről szintén nem gondoltam volna összességében csoda hogy élek már nem tudnám összesíteni mennyiszer múlót pár másodpercen hogy most ne üljek itt.Eldöntöttem hogy ha lehetőségem lesz mindent helyre teszek persze ez úgy könnyebb lenne ha azok a személyek is itt lennének akikek szándékozom ezt tenni.
|
|
|
Post by Ryota on Jan 20, 2011 21:41:25 GMT 1
- Pedig állítólag jó fej a töri tanár - mondtam kedves mosollyal miközben a B folyosóra sétáltunk. - Az én életem pedig extra uncsi most költöztünk ide Tokióba apám ügyvéd anyám pedig meghalt 2 évvel ezelőtt egy merényletben eddig nem igazán jártam iskolába több ok miatt is. - mondtam ami annyiból igaz is volt hogy nem jártam sehova de ez nem azt jelenti hogy hülye gyerek lennék ha így volna már nem élnék. Ekkor észre vettem Sacukyt persze nem szóltam hozzá gyanús lett volna ha állítólag most költöztünk ide de azért fél iskolát ismerem. Azzal pedig úgysem lesz gond hogy szóba e áll velem elégé utál ahhoz hogy ne tegye.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Jan 21, 2011 20:08:27 GMT 1
Remek ha Ryota itt van csak baj lehet. Ez volt az első gondolatom mikor észre vettem, de eszembe jutott hogy most épp helyre próbálok hozni dolgokat tehát felálltam és oda sétáltam. - Sziasztok - próbáltam barátságos lenni. - Ryota te hogy hogy .... ? - megszoktam hogy nem kérdezek rá konkrét dolgokra hisz nála sosem tudni mit miért tesz majd a melletelévő lányra néztem és gyorsa kezembe lévő papírra. - Szia Sacuky Nagashii vagyok a 11/F osztályelnöke .... biztos te vagy Kameko Sógo. Üdvözlek az osztályba ha bármi kérdésed lenne vagy segítségre van szükséget nyugodtan szólj - mosolyogtam a lányra persze csak akkor vettem észre a másik papírt is. - Oh ez rád is vonatkozik Ryota - kicsit értetetlenül néztem rá már megint mit tervezhet ? Elkaptam Ryota karját és félre húztam. - Mi ez az egész ? Kétlem hogy csak azért jöttél mert tanulni szeretnél ez már magában is vicces lenne ... tudod mit hagyd ne mondj semmit de minket hagyj ki belőle - mondtam úgy hogy csak ő hallja.
|
|