|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 29, 2009 19:24:43 GMT 1
- Okés - mondtam kedvesen Tatsuyának. Örültem hogy Yasuo-ék kibékültem viszont kicsit ismét hülyén éreztem magam nem igazán mertem Yasuohoz szólni mivel úgy éreztem haragszik rám én már csak ilyen voltam legalábbis az utobbi időben de nehezen végre megbírtam szólalni de csak a földet néztem. - Örülök hogy kibékültetek ...... és még egyszer bocsánat - mondtam és érezni lehetett a hangom hogy nagyon bánt ez az egész helyzet.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 29, 2009 19:29:01 GMT 1
- Majd igyekszem . -mondtam nevetve , majd Niya elsétált Tatsuval. ~ Remélem sikerül neki ~-gondoltam , majd egy helyben állva vártam vissza Niyát. Nem volt kedvem leülni , főleg , hogy Sacuky is ott volt. 1 Nos mint látom kibékültek , tehát aggodalomra semmi ok ~ - gondoltam. - Nos még semmi sem biztos... bármikor úgy dönthet , hogy nem akar már semmit tőlem.. de akkor tényleg elmegyek innen. - mondtam.. - Nem igazán haragszom, de legközelebb nem hallgatok rád. - mondtam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 29, 2009 20:00:41 GMT 1
- Hát igen .... hülyeséget csináltam .... kis híján mindent tönkre tettem de nekem még így is elkell utaznom egy időre... és elég problémás lesz vissza jönnöm bár egyszer már eljöttem nem igaz ?- kérdeztem halkan. - Drukkolok hogy minden rendbe legyen veletek - mondtam halvány mosollyal próbáltam nem féltékeny lenni de azért az voltam bár ez azért érthető ekkor eszembe jutott hogy valyon Yasuo mennyit mondott Niyának és mivel ők elég messze voltak fel álltam és kicsit közelebb sétáltam Yasuohoz persze azért megtartottam a távolságot hogy ne érték félre. - Niyának elmondtad hogy mi .... ? - kérdeztem de nem fejeztem be mivel reméltem érti mire gondolok mert nem akartam hogy valaki vissza mondja ezt Tatsunak mert valószínű elégé megvetne ezért.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 29, 2009 21:27:18 GMT 1
- Nos igen így volt. - mondtam egy kis gondolkodás után. - Én is elégé..... remélem minden rendbe jön velem és Niyával.... Persze Tatsuya nem nagyon örül nekünk.- mondtam. - De a szerelmet nem lehet elvenni tőlem. - mondtam.. - Van inkább tőlünk.. már ha.. - kezdtem,de befejeztem. - És nálatok minden rendben van? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Dec 29, 2009 22:05:00 GMT 1
A folyosóra érve Sacukyékba botlottam. - Szia Sacuky. - köszöntem kedvesen. - Szia... nem tudom kicsoda.... Nem téged láttalak a metrónál? - kérdeztem kedvesen. - Amúgy hogy vagytok? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 29, 2009 22:07:38 GMT 1
- Tatsuya adott még egy esélyt .... soha többé nem fogom megbántani ...soha ... előbb leszel öngyilkos - mondtam a végét elég halkan majd kedvesen Yasuora mosolyogtam. - Tudom mondta már mint nem azt hogy nem örül nektek csak hogy Niya szülei nem .... de segítek ha tudok ... mire valók a barátok nem igaz ? - kérdeztem mosolyogva. - Persze ha barátok vagyunk - mondtam halkan mivel nem tudtam hogy Yasuo is így gondolja e vagy tényleg haragszik. - Tudod ... Tatsuya csak félti Niyát de nem hiszem hogy közétek áll ... lehet neked is lépned kéne Tatsu felé ... barátkozz össze vele ... hidd el nem fog megenni - mondtam kedvesen. - Gondolom Niya elégé utál most - sóhajtottam majd vissza ültem a padra. - Nem ülsz le ? - kérdeztem kedvesen bár tudtam hogy nem fog mert most tényleg komolyan gondolja ezt az egészet de én is persze nem csoda hogy még ő sem bízik bennem erre a gondolatra ismét elszomorodtam nem akartam Yasuoval össze veszni közben Tsuki jött oda hozzánk. - Szia ... elég rég találkoztunk - mondtam kedvesen. -Részemről voltam már jobban is - mondtam halkan. - És te hogy vagy ? - kérdeztem Tsukitól.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Dec 29, 2009 22:28:49 GMT 1
- Nos igen elég rég találkoztunk... Kicsit megváltoztál. - mondtam kedvesen. - Egész jól vagyok. - mondtam kedvesen. - Ezt hogy érted? Mi a baj? - kérdeztem meglepődötten. - Amúgy , hogy álltok Tatsuyával? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 29, 2009 22:40:24 GMT 1
- Megvagyunk Tatsuval ....semmi gond nincs tehát jól állunk - mondtam kicsit zavartan. - Semmi .. vagyis sehogy nem értetem - vágtam rá kicsit túl gyorsan. - Te is megváltoztál .... örülök hogy jól vagy ... mi jót csináltál mostanában ? - kérdeztem kedvesen persze ezt téma terelésnek szántam de reméltem hogy nem jön rá és nem fogunk vissza térni.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Dec 29, 2009 23:16:50 GMT 1
Az jó. - mondtam nevetve. - Áhhá.. értem. - mondtam , de tudtam , hogy van valami bibi , viszont nem akartam rá vissza térni. - - Hát annyira nem sokat. - mondtam mosolyogva.- Nos szoliba nem voltam mostanság , mert nem volt rá időm , ugyanis vásároltam , megcsináltattam a hajam , manikűr , pedikűr , koktél kortyolgatás ,és ma jöttem vissza Tokióba egy jó meleg vizes fürdő után. Csodákra képes. - mondtam nevetve. - És pár kiegészítőt is vásároltam mint pl .: a szemöldökömnél a pc. , és a szám fölött, meg a csuklószorítók , és a szegecses nyakláncos, meg a halálfejes csecsebecsék.- mondtam kedvesen. - TE mit csináltál mostanság? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 30, 2009 10:25:38 GMT 1
- Az jó ....legalább nem unatkoztál - mondtam kedvesen. - Én nem igazán csináltam semmit - mondtam nevetve. ~ Csak megcsaltam Tatsuyát a barátnője pasiával aki a rokonom és itt áll melledet ~ tettem hozzá magamban ekkor eszembe jutott hogy nem is ismerik egymást vagyis aszem. - Tsuki ö Yasuo .... Yasuo ő pedig Tsuki - mondtam kedvesen. - Nem ültük le ? .... Yasuo fél tőlem aszem - mondtam viccelődve nem mintha kedvem let volna viccelődni csak ismét próbáltam témát váltani. ~ Remélem nem kérdezi meg ő is honnan ismerjük egymást ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Dec 30, 2009 14:45:44 GMT 1
- Szia. - mondtam kedvesen Yasuonak. -Nem , nem unatkoztam mivel Ritsuko folyton a nyakamon lógott.-mondtam ,majd Ritsuko jött oda hozzánk. - Emlegetett szamár... - mondtam halkan , majd átöleltem Ritsukot. - Szia Sacuky. - köszönt neki kedvesen , majd ő is átölelt engem. - Amúgy honnan ismeritek egymást? - kérdeztem Sacukytól. .- Amúgy de , leülhetünk, ha már ő fél. - mondtam kedvesen, majd leültem,és Ritsuko is.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 30, 2009 15:07:20 GMT 1
- Szia - köszöntem neki kedvesen majd kicsit elkalandoztam hát igen rossz szokás főleg ha közben kérdeznek. - Az unokatestvérem - mondtam majd hirtelen a szám elé kaptam a kezem. ~ Jó vagyok már megint ... el is szólom magam~ gondoltam majd megpróbáltam kijavítani. - Mutatta be .... csak ezt nem kellet volna mondanom mert ő nem lehetne itt és kitudja ki hallotta most meg - mondtam kedvesen
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Dec 30, 2009 15:19:49 GMT 1
- Ahha.. értem.. - mondtam ,de gondoltam van valami ,amit nem akar elmondani. - Nem ülsz le? - kérdeztem. - Csak mert az előbb te ajánlottad fel , hogy üljünk le , és most meg te állsz mi meg ülünk. - mondtam nevetve. - Amúgy Sacuky emlékszel még arra, ami Matsuval volt? - kérdeztem ,de nem vártam meg a választ. - Nos nem haragszom miatta. - mondtam kedvesen. - Nem a te hibád volt, hanem Matsué , és ezért nem rád kell haragudnom.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 30, 2009 15:47:15 GMT 1
Már majd nem elfelejtettem de most hogy Tsuki felhozta csak a földet néztem. - Nem ... inkább állok - mondtam halkan. - Tényleg sajnálom ami történt ha nem jöttem volna ide Matsuék sem jöttek volna utánam és akkor ez nem történt volna meg mert Matsunak nem kellet volna Tatsuyától távol tartani hisz nem is ismertem volna és akkor Tatsut sem bántottam volna meg soha és Yasuot sem sőt senkit - mondtam halkan. ~ Már megint ezt hozom fel .... de hát ha igaz ~ sóhajtottam majd a falnak dőltem - Bocs mostanában kicsit nem vok magam - mondtam mosolyogva
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Dec 30, 2009 16:02:00 GMT 1
- Jajj ne csináld már Sacuky... Nem azért hoztam fel ,hogy még te sajnáld a dolgot, hol ott nem is a te hibád. - mondtam. - Azért hoztam fel ,hogy tudd ,hogy nem a te hibád ,és én azt mondom ,hogy nem a te hibád , akkor nem a te hibád. - mondtam. - Úgyhogy ,ha megkérhetlek ne mondd ezt , mert nem igaz!!- mondtam ,majd oda mentem Sacukyhoz, és megöleltem, egy olyan baráti ölelés képpen.
|
|