|
Post by Ryota on Jan 21, 2011 20:20:37 GMT 1
- Relax szívem, relax - mondtam sunyi mosollyal majd vészesen közel hajoltam hozzá. - Ne felejtsd el, hogy ki dolgozik kinek. Én a helyedben ezt észben tartanám - súgtam cinikusan. - Az meg hogy mit keresek itt nem rád tartozik és hogy kit keverek bele az sem te azt csinálod amit mondok ha tetszik ha nem - láttam Sacukyn hogy egyáltalán nem tetszik neki a felállás. - A helyedben örülnék hogy még élek mert elég durván átvertél nem igaz ? - vártam egy kicsit majd folytattam. - A játék most lesz csak izgalmas mondhatni most kezdődik s jobb ha figyelsz mert ha én elbukok te is Ichirou is és mindenki aki velem van vagy volt - látszott hogy egyre jobban élvezem ezt az egészet most kiderül ki az ellenségem már nyílt lapokkal játszunk.Ott hagytam Sacukyt majd vissza sétáltam Kamekohoz. - Ha jól tudom pont matek óránk lesz - vele egész máshogy beszéltem senki sem feltételezné rólam hogy miket tettem vagy teszek de persze Kamekot nem akartam bántani.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Jan 22, 2011 14:03:35 GMT 1
Ledöbbenve álltam. ~ Mi a frászt csinál ? ~ kérdeztem magamban közben észre sem vettem hogy már remegek az idegtől. ~ Mit jelentsen hogy mindannyian ? Már megint előröl kezdődik minden ? nem én ebből nem kérek elég volt már... megkeresem Ichirout és lelépek de ha igazat mond Ryota bárhova is megyünk megtalálnak. ~ Monako zavart meg a gondolat menetemben. '- Figyu arra gondoltam hogy kicsit meg kéne szívatni az új csajt - Monako kb 3 lépésre volt tőlem és épp barátnőivel beszélt. - Előre szólok Monako ha balhét csinálsz te is tudod egy szavamba kerül és kirúgatlak a barátnőiddel együtt - mondtam ridegen ő pedig vágott egy grimaszt és elsétáltak majd mikor távolabb voltak megfordult. '- Tudom hogy csak egy szavadba kerül mindenki tudja Sacuky de vajon mit csinálsz ezért cserébe ? - kérdezte nevetve pechére az igazgató pont mögötte állt. "- Befelé az igazgatóiba most rögtön ! - mondta dühösen persze Monako nem tudta hogy az igazgató "apám" ismerőse.
|
|
|
Post by Kameko Sógo on Jan 23, 2011 13:10:58 GMT 1
Éppen válaszolni akartam Ryota-nak, amikor odajött hozzánk egy lány, aki a folyosón ült. Másabb volt, mint az előző a büfénél. Ő sokkal kedvesebb volt velem, bár volt a viselkedésében valami furcsa, de én nem törődtem vele. - Sacuky nagyon örülök a találkozásnak. Biztos vagyok benne hogy jócskán lesz szükségem segítségre az első pár héten. - alighogy válaszolni tudtam már odébb is húzta Ryota-t. Tuti hogy látszott rajtam az értetlenkedés, hisz szinte semmit sem értettem belőle ami éppen történt. ~Biztos régről ismerik egymást. ~ gondoltam és szándékosan nem figyeltem arra, miről beszélnek. Néha-néha odapillantottam, kissé indulatos beszélgetés mehetett kettejük között. Nem kellett sokat várnom, nemsoká ismét mellettem volt Ryota. - Először is, elhiszem hogy jó fej a töri tanár, de csak akkor hiszem el ha megkedvelteti velem. - vágtam rá elsőre mosolyogva. - Amúgy igen, matekóra lesz az apámmal. Ő is nagyon jó fej. Elhiheted nekem. Öhm... ő a barátnőd? - kérdeztem eléggé megszeppenve, miközben a fejemmel Sacuky felé böktem.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jan 24, 2011 18:24:42 GMT 1
Mikor beléptem a suliba olyan volt mint első nap most, hogy mostoha anyám meghalt elfogadtam Syn studio ajánlatát bő egy hónap alatt elég jól felhoztam magam. Mindenki csodálkozva nézett mondjuk nem csodálkozom eddig elég kevesen tudták hogy a zene iparban dolgoztam most viszont a hírek gyorsan eljutottak ide is. '- Sayu kérhetek egy autogramot ? - kérdezte pár 9. es lány félénken. " - Bocs de Sayu elég elfoglalt - szólalt meg mögülem Taka a lányok majd nem elolvadtak mikor meglátták a 3 fiút mögöttem. - Taka ne légy szívtelen - mondtam majd elvettem a lányoktól a papírt meg a tollat és alá írtam nekik majd oda nyújtottam Takának őket. - Írjátok alá - mondtam mosolyogva a lányok szeme káprázni kezdett. Fél fülel hallatom ahogy egy lány a barátnőjével beszél. '- Kik ezek ? - kérdezte az egyik csodálkozva '- Nem rég debütáltak Taka a dobos Yumita gitár Masuo pedig basszer jah és persze Sayu pár ő már régebben is elég befutott volt Amerikában - mesélte lelkesen a barátnője. Eközben egyre többen vettek körbe de szerencsére az iskola csengő megmentett és Taka végig vonszolt a terem felé. - Össze vont matek állítólag új tanárt kaptunk - jegyezte meg mosolyogva Masou én pedig elhúztam a kezem és Masou mellé léptem. - Tényleg hogy hogy ? - kérdeztem csodálozva . - Elütött egy autó - vágott közbe Taka.Eközbe Yumita neki sétált egy lánynak ( Kamekonak ) és azzal a lendülettel a földre is esett a lány persze rögtön felsegítette. - ne haragudj figyelmetlen voltam - mondtam bocsánat kérő mosollyal. - Nem is bánom legalább nem csesztet...hmm vidámpark suli után? - kérdezte lelkesen Masou. - Jaj de jóó menjüünk ! - mondtam akár egy kis gyerek . - Pff ne égessetek már - - Ünneprontó - mondtuk egyszerre Masuoval majd nevetni kezdtünk Taka pedig csaka fejét csóválta. Yumita pedig egy szót sem szólt és mivel gyanús volt megfordultam és csak akkor vettem észre hogy nincs mellettünk ha nem épp egy lányt segít fel nem messze tőlük ott volt Sacuky is rögtön oda rohantam és a nyakába ugrottam. - Mizujs nővérkém ? - kérdeztem fülig érő vigyorral. - Jól vagy ? - kérdeztem Kamekotól.
|
|
|
Post by Kameko Sógo on Feb 4, 2011 18:46:07 GMT 1
Már éppen indultunk volna Ryota-val matekra, amikor egy hirtelen lökést éreztem, a következő pillanatban pedig már a földön ültem. A kezemben lévő pár ismertetőm az iskoláról, az épületről mind kirepült a kezemből. - Remek. - néztem a lapok után, ahogy a folyosón elhaladók szanaszét rúgták a lábaikkal. Épp a kezemet akartam vizsgálgatni amivel felfogtam az esést, amikor egy srác nyújtotta felém az övét. - Ne haragudj figyelmetlen voltam - mondta bocsánat kérő mosollyal. A tekintete valamiért megfogott. Felsegített én pedig automatikusan elkezdtem lesöpörni a ruhámat, hogy az apán ne vegyen észre semmit. - Semmi gond, de legalább ha már fellöktél fel is segítettél. Nem mindenki tenné ezt meg. Vagyis nekem úgy tűnik, amióta itt vagyok. Egyébként a nevem Kameko Sógo. - tettem hozzá, hogy legalább ő ne akarjon viccet csinálni belőlem, ha már számíthatok rá mástól esetleg másoktól.
|
|
|
Post by Ryota on Feb 9, 2011 21:18:22 GMT 1
Sacuky húga elégé figyelemre méltó lány lett mondjuk elég rég találkoztam vele így több mint valószínű hogy azt sem tudja ki vagyok nem úgy mint az apja és a nővére. - Az iskola új kis üdvöskéje első nap nem jöttél ilyen maga biztosan végig az iskolán drágám - mondtam egy cseppnyi gúnnyal. - Mondjuk mind tudjuk minek köszönhető ez de véletlenek vannak igaz ? - kérdeztem sunyi mosollyal és reméltem rájön hogy a mostoha anyjáról van szó. - Na de nem az én dolgom miért pont én ítélnélek el ezért nem igazu ? - kérdeztem nevetve. - Kameko jól vagy ? - kérdeztem majd Yumitára néztem. - Jobban is figyelhetnél azért mert hu de nagy sztárok lettetek nem kell elszállni - mondtam egy cseppnyi kedvesék nélkül.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 9, 2011 21:25:55 GMT 1
~ Honnan tudja ?! ~ első gondolatom ez volt és elégé el is sápadtam azt sem tudtam ki ő. ~ Első nap ? Hisz én soha nem is láttam ez előtt vagy igen ? nem emlékszem ... ~ Taka észre vette rajtam hogy valami nincs rendben de egyenlőre csak figyelt távolról. - Már meg ne haragudj de bocsánatot kértem a lánytól - mondta Yumita komolyan. - Hehe fogalmam sincs miről beszélsz - szólaltam meg végül elégé össze zavarodva. - Chö azt sem tudom ki vagy ... - jelentettem ki majd egyszerűen ott hagytam őket és Takáékhoz sétáltam.
|
|
|
Post by Ryota on Feb 9, 2011 21:31:28 GMT 1
- Érdekes volt ez a hatás szünet Sayu - mondtam sunyi mosollyal. - Chö ezt most sértésnek veszem - mondtam nevetve. - Yumita inkább hagyjuk jó nem szeretnék ebbe belemenni - mondtam egyszerűen persze róla is tudtam pár dolgot nem is csoda hogy így viselkedtem vele na de pont én ítéljek el másokat ? vicces. - Amúgy Ryota vagyok - mondtam nemes egyszerűséggel.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Feb 9, 2011 21:36:43 GMT 1
Hirtelen megálltam. ~ Ryota ? nem lehet .... ~ ha lehet most még inkább elsápadtam mint az előbb. Apám egyszer őt kérte fel egy ügye lebonyolítására emlékszem arra a napra kihallgattam az egész beszélgetést azt hittem nem vették észre de miután Ryota elvégezte amit apám rábízott ismét vissza jött apám nem volt otthon és ezt ő is tudta. - Nem emlékszem rád - mondtam végül ridegen.
|
|
|
Post by Ryota on Feb 9, 2011 21:43:09 GMT 1
- Érdekes én az előbb nem ezt vettem észre - mondtam nevetve. - Haragszol rám azért ? - kérdeztem érdeklődve majd közelebb sétáltam hozzá. - Kis Sayu olyan édes voltál most meg rád sem ismerek ez pedig elkeserít életem - mondtam cinikusan persze volt egy egyességünk amit nyilván valóan nem vett figyelembe jelenleg Sayu. - Nem kötözködni jöttem csak nem szeretem ha hülyének néznek ! - mondtam majd vissza sétáltam és leültem egy padra ma már elégé felhúztam magam.
|
|
|
Post by Kameko Sógo on Mar 9, 2011 15:35:01 GMT 1
- Kameko jól vagy? - kérdezte Ryota, miközben Yumitára nézett. - Jobban is figyelhetnél azért mert hú de nagy sztárok lettetek nem kell elszállni! - mondta egy cseppnyi kedvesék nélkül és én is csak alig tudtam erre reagálni. - Nyugi Ryota, bocsánatot kért és nekem sem lett semmi bajom. Inkább menjünk mint egymásnak essetek! Oké? - fogtam meg a kezét és elkezdtem húzni abba az irányba amerre indultunk persze kevés sikerrel. Meg sem tudtam mozdítani. Nem értettem a kettejük beszélgetését Sayuval, de biztos megvolt az okuk rá. Inkább csendben álltam Ryota mellet és szinte észre sem vettem, de még mindig a kezét fogtam. - Oh bocsi! - rántottam el a kezemet és persze azonnal vörösebb voltam a kelleténél. Hátat fordítottam és a folyosó fala mellé álltam, onnan szemlélve a cselekményeket. Megcsörrent a telefonom. Apu volt az, írt egy sms-t. ~Kam, ne késs el légyszi az óráról. Szeretném a véleményedet kikérni, jól csináltam-e. Mi van ha nem felelek meg?... ~izgult az első napja miatt ebben az új iskolában, de hát ki nem. ~ Nyugi ott leszek és ne izgulj, menni fog!~ írtam neki válaszként. Mikor végeztem Ryota már a padon ült tőlem nem messze.
|
|
Ryota
New Member
|
Post by Ryota on Apr 6, 2011 17:38:04 GMT 1
Felálltam és Kamekohoz sétáltam. - Semmi baj - mondtam halvány mosollyal . - Bocs régi ismerősőm és kicsit nem szeressük egymást - mondtam mosolyogva közben megszólalt a telefonom persze csak sms. ~ Szereztem kocsit mikor tudsz jönni dolog van ~ ebből aztán semmit sem értettem hova kellene nekem egyátalán mennem. ~ Milyen dolog ? nem beszéltünk meg semmit ..... ~ elküldtem az smst. - Aranyos voltál - szólaltam meg váratlanul majd Kamekora néztem.
|
|
|
Post by Kameko Sógo on Apr 11, 2011 17:56:46 GMT 1
- Gondoltam hogy régi ismerősök vagytok. Legalább is ez jött le abból ahogy egymással beszéltetek. Jártatok? Ehm... bocsi, nincs közöm hozzá. - zavaromban lefelé bámultam, mikor észrevettem a kikötődött cipőfűzőmet. Leguggoltam és addig bekötöttem, míg Ryota a telefonját babrálta. Gondolom sms-t kapott. - Aranyos voltál. - mondta felém fordulva. Ez most komoly? Tényleg azt mondta amit hallottam vagy máris halucinálnék? - Ez most komoly? Mármint azt mondtad amit hallani véltem, vagy kezdek megőrülni és hangokat hallok? Egyébként örülök hogy aranyosnak tartasz, de nem tudom miért is. Én csak magamat adom és próbálok beilleszkedni, ami nem fog könnyen menni ahogy egyesek rám néz. Főleg ha megtudják, hogy a matek tanár az apám. Képzeld csak el... -belegondolván mi vár még rám az itt létem alatt... kész szenvedés lesz ha nem kedvelnek meg. - De egyáltalán nem teperek azért hogy befogadjanak. Vagy így szeretnek vagy utáljanak csak nyugodtan. Bár úgy nehéz lesz az év az már biztos. - néztem szét a folyosón lévő diákok alakján.
|
|
Ryota
New Member
|
Post by Ryota on Apr 11, 2011 19:32:13 GMT 1
Halványan elmosolyodtam majd egy lépéssel közelebb léptem hozzá és vészesen közel hajoltam Kamekohoz. - Maradj is ilyen mindig - mondtam kedvesen miközben a szemébe néztem nem tudom mi ütött belém de szerencsére észbe kaptam és hátrébb léptem mondjuk ez leginkább annak volt köszönhető hogy ismét írtak. - És ha valaki bántani mer csak szólj - kacsintottam a lányra. ~ Nem telefon téma mikor érsz rá ?! Vagy tudod mit 1 óra múlva az iskola előtt ! Ne késs !~ kicsit zavart hogy miről lehet szó persze ezt próbáltam leplezni de elég nehéz úgy ha valaki penge élen táncol és nem is érdekelne ha nem igéztem volna meg Tarának hogy vigyázok. - Nem sokára kezdődik az óra - szólaltam meg egy sóhaj kíséretében.
|
|
|
Post by Kameko Sógo on Apr 13, 2011 16:35:17 GMT 1
Tetszett Ryota mosolya. Már régen láttam ilyen őszinte mosolyt. Mire feleszméltem azon kaptam magam hogy Ryota egy lépéssel közelebb jött hozzám. Egy nagyon nagy lépéssel és nagyon közel. Egyre vörösebb lettem és a szívem is egyre hevesebben kezdett el verni. De hát ez ilyen helyzetben ez normális is. Győzködtem magamat hogy természetes, bár még ilyen nem történt velem. Az előző sulimban sem közeledett felém senki se, mert a matektanár az apám. Piszkáltak, gúnyolódtak egész nap, így fura érzés amikor valaki foglalkozik velem. Az apámon kívül. - Maradj is ilyen mindig - mondta miközben a szemembe nézett, majd megint jelzett a telefonja. - Igyekszem majd ilyen maradni. Csak nem tartasz a matekórától? - mosolyodtam el én is. - Meglásd, kedvelni fogod. Nagyon jó ember és tanár. -majd abba az irányba fordultam amerre indultunk.
|
|