|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:15:40 GMT 1
Mivel az iskola elég nagy több folyosó is van rajta de csak 4 folyosót neveztek el ezek a főfolyosók, amik a 4 emeleten vannak.
"B" folyosó ez az 1 emeleti folyosó. Itt található az Iskola orvos és a Tanári is. És Tantermek.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 17:16:35 GMT 1
A folyosóra érve átöleltem Tatsuyát és megcsókoltam. ~ Ma rászánom magam és beszélek Takedával ~ gondoltam. - Tegnap elég rossz idő volt .... kicsit meg is áztam - mondtam mosolyogva. ~ Kicsit nagyon ~ tettem hozzá magamban.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 17:23:21 GMT 1
A B folyosóra sétáltunk és ismét össze találkoztunk Sacukyval és Tatsuyával de én szintén nem szóltam semmit és most kivételesen Ichirou sem mivel épp Tyáról áradozott. - Ichirou azért mert beszélt veled nem kellene így elszállnod mert nagyot fogsz esni - mondtam egyszerűen. '- Ezt valami filmből vetted ? - kérdezte nevetve. - Neked az agyadra ment ... szóval tartsd a távolságott - mondtam egyszerűen. '- Jó akkor majd elsétálok Arisa és Sacuky felé - mondta viccelődve. - Felőlem - mondtam mintha nem érdekelne.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 19:11:45 GMT 1
Az egész bandával a B folyosóra sétáltunk és elég hangosak is voltunk. De mindenki lefagyott amikor meglátták Tyat. Széles mosollyal sétált felém majd megcsókolt és átölelt. '-Hiányoztál...-Mondta én meg visszamosolyogtam rá és megsimítottam a haját. -Hiszen csak röpke 1 órája láttál... '-Akkor is kevés lenen belőled ha 24 órán át veled lennék...-Mondta Tya mosolyogva. Minden fiú lefagyva figyelte őt. Kenji meg tiszta kész volt. "-Már is felszedted?-Kérdezte Kenji lefagyva. -Már 1 hónapja felszedtem..ahogy te mondod...-Mondtam széles mosollyal. "-Hűhaaaa... -Mondta Kenji és nagyon jól tudtam mire gondol. -Idióta...-Mondtam neki. Leültünk egy társalgóba mert a suli rádió bejelentette,hogy fél óra múlva kezdődik a gólyabálos eligazítás holnapra. Addig kaja szünet van mert sokáig fog tartani. Leültünk a társalgóba és a büféből hoztak nekünk fel kaját. Néhány bandatag lement így nem kell mindenkinek vonulnia.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 17, 2009 19:18:52 GMT 1
Visszacsókoltam Sacukynak majd továbbsétáltunk egy társalgóhoz.Sokan ültek most ott mert csak fél óra múlva kezdődik az eligazítás. Addig is leültünk a társalgóba. -Húha..az nem jó..akkor talán pihenned kéne...-Mondtam Sacukynak miközben GD-ék felé sétáltunk.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 19:25:00 GMT 1
- Ugyan miért más is elázik néha attól még semmi bajom - mondtam kedvesen. - Nah én mindjárt jövök - mondtam kedvesen majd Takedához sétáltam. - Takeda szeretnék veled beszélni - mondtam komolyan. ~ Lehet ez nem jó ötlet ~ gondoltam. - Ichirou nélkül -tettem hozzá.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 19:30:28 GMT 1
~ na ez már rég rossz ha ide jön magától ~ gondoltam mikor észre vettem hogy Sacuky eljön Tatsuyától. '- He ? .... Mert miről akkarsz vele beszélni ? - kérdezte felháborodva Ichirou. - Ichirou menj el - mondtam egyszerűen. - Mivan? - kérdeztem egyszerűen közben Ichirou meglökött és elment. - Mit akarsz ? - kérdeztem egy fokkal kedvesebben.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 17, 2009 19:39:13 GMT 1
A folyosóra érve megcéloztam egy padot ahol még volt hely.Mivel bejelentették hogy fél óra múlva kezdődik az eligazitás igy elővettem a könyvemet és olvasni kezdtem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 19:54:35 GMT 1
Magammal húztam Takedát az egyik üres terembe. - Figyelj ... nem érdekel hogy velem mit akarsz de legalább a többiekről szállj le .... és ne verd át őket - mondtam komolyan. - Bármit megteszek csak kérlek hagyd őket - mondtam halkan. ~ Ekkora hülyeséget ... de nem érdekel ~ gondoltam
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 19:57:27 GMT 1
- Hmm igazán jó ajánlat de nem szeretném ha tisztességtelen ajánlatokba mennél bele - mondtam egyszerűen majd kisétáltam a teremből. - Találj ki jobbat - mondtam kedvesen majd kisétáltam a folyosóra közben Ichirou vissza jött. '- Takeda inkább vagy valami zombi mint ember jelen pillanatban - mondta Ichirou röhögve. - Igen ? - kérdeztem majd sunyin elmosolyodtam. - Te akkartad Ichirou - mondtam még mindig sunyi mosollyal. '- Mit tervezel ? .... hallod semmi jót nem jelent ha így viselkedsz .... számomra - mondta kicsit hátrálva . - Nem is fog - mondtam Ichirou pedig ígyekezett vissza vágni valamivel így oda sétált Arisához és leült mellé majd átkarolta. '- De szép is a mai nap - mondta jó hangosan. ~ Fuladj meg Ichirou ~ gondoltam majd oda sétáltam. - Lennél szíves tartani Arisától a 200 km távolságot ? - kérdeztem mosolyogva. '- Nem ... nekem ez így tök jó sőt - mondta majd neki dőlt Arisának. '- Így még kényelmes is - mondta cinikusan. - Ichirou ... nem kéne újat huzznod velem - mondtam mosolyogva . '- Hogy ? - kérdezte mintha nem hallota volna. - Jól van láttom jól elvagy Arisával már nem is érdekel téged Tya... Pedig Tya épp téged néz - mondtam hangosan Ichirou pedig hirtelen felugrott a padról de hamar rájött hogy csak átvertem. '- Takeda .... ez szemétség volt - mondta. - És még nem fejeztem be - mondtam sunyi mosolyal majd leültem. '- Figyelni foglak Takeda - mondta nevetve. - Elég ha Kaiji figyel - mondtam közben Ichirou elsétált. - Ne foglalkozz Ichirouval .. nem normális - mondtam kedvesen Arisának. - Na milyen volt az óra ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 20:05:39 GMT 1
Takeda néhány "bandatagja" sétált oda Takedahoz. '-Figyeld már micsoda lábak...-Mondta az egyik megbökve Takedat. "-Meg micsoda mellek...-Mondta a másik áradozva. '-Biztos csak a pénzéért van GD-vel...-Mondta az előző félrehúzva a száját. "'-Beszéltem Carl-al... kérdezte megyünk e a TV Tokyo-hoz ma..mondtam,hogy igen. És mondtam neki,hogy haragszol rá.-Mondta Tya és a bal kezét a lábamra rakta és úgy simogatott. -Jól tetted..tényleg haragszom rá..király,hogy neked hamarabb elmond mindent mint nekem...-Mondtam majd az asztallapra raktam a fejem. A hűs fém jól hűtötte a homlokomat. Így is eléggé fájt a fejem. Tya a hátamat kezdte simogatni és hozzám bújt. "'-Mi a baj?-Kérdezte majd megpuszilta az arcom. -Semmi..csak fáj a fejem.-Mondtam egyszerűen megrántva a vállam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 17, 2009 20:06:53 GMT 1
Takeda és Ichirou nevetségesen viselkedtek de csak mosolyogtam rajtuk. - Valami nem százas nála. - nevettem. - Unalmas volt. - mondtam. - Ki az a Kaiji? - vontam fel az egyik szemöldököm. - Amugy nektek milyen volt az ora? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 20:18:36 GMT 1
- Csak szerelmes - mondtam nevetve majd oda jött hozzám pár tag. ~ Persze majd Arisa előtt fogom isteniteni a csajt mi ? ~ kérdeztem magamban. - Ahha nagyon jó - mondtam egyszerűen még mindig mintha nem érdekelne. - NA ott tartottunk ... Kaiji támadott el az udvarom mikor Tsukitval sétáltunk - mondta kedvesen. - Hát nem túl izgalmas leginkább Tyáról volt szó - mondtam kedvesen. ~ Nah majd órán .... Ichirou vissza kapja az előzőt ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 20:23:41 GMT 1
Kijöttem a teremből és Tatsuyáékhoz sétáltam. ~ Ez nem jött össze ... komolyan sem vett ~ gondoltam közben figyeltem Arisát. ~ Jobbat találjak ki .... hát kösz ~ gondoltam. - Sziasztok - köszöntem kedvesen Satayuéknak.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 17, 2009 20:29:41 GMT 1
~Szegények...Tya ugyse dobja GD-t értük.Na meg Tya is gazdag akkor nem hiszem hogy GD pénze érdekelné.~ - Tyáról? - hitetlenkedve kérdeztem vissza.
|
|