|
Post by Arisa Ikina on Nov 18, 2009 20:12:57 GMT 1
- Naggyából értem. - mondtam elgondolkodva. - Persze...mi lenne az? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 18, 2009 21:53:21 GMT 1
- Ne mond el Takedának ... kérlek - mondtam halkan. - Ha ezt Takeda megtudja biztos megkeresi és az egyiküknek sem jó ...... amúgy ne aggódj Matsu hülyeségeket mond .... Takeda téged szeret ... és bevallom kicsit irigyellek is e miatt mivel veled sokkal jobban el van és ellen szegült a családjával miattad ez értem nem tette meg - mondtam kedvesen ekkor eszembe jutott Maya. - Már Tatsuyával sem hiszem hogy sokáig lehetek - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 19, 2009 17:35:43 GMT 1
- Jó nem mondom neki majd el. - mondtam. ~ Már mér ne lennének sokáig...ezt nem vágom~ - gondoltam. - Mér mi történt? - kérdeztem értetlenül.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 20, 2009 17:31:11 GMT 1
Egy ideig csak álltam és földet néztem szintem meg sem hallottam Arisa kérdését csak percek elteltével válaszoltam rá de elég halkan. - Aszem vesztettem Maya ellen - mondtam inkább csak magamnak majd Arisára néztem. - Mindent elrontottam ..... Tatsuyát megbántatom mikor azt mondtam haza megyek ...... és most mikor kijöttem a teremből épp Mayával csókolozott és nem igazán ellenkezett .... Maya pedig azt mondta mikor rá kérdeztem..... hogy szereti és nem fogja feladni .... ezután ismét megcsókolta és még akkor sem ellenkezett- mondtam halkan majd a falnak dőltem. - Én nem tudok harcolni .... főleg mivel már veszítettem..... lehet tényleg haza kéne mennem ... már nincs miért maradnom - sóhajtottam közben már megint a földet néztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 20, 2009 18:41:05 GMT 1
Épp hogy az iskolába léptem Ayaka magával húzott. '- Sacuky és Arisa a könyvtárban vannak - mondta sietve. - Jó és ahhoz nekem mi közöm van ? - kérdeztem egyszerűen. '- Ne légy hülye ... nem tudnak kijönni .... láttam Matsut bemenni - mondta aggodva. - Hogy mi ?! ... miért nem szóltál ?! - kérdeztem majd elhúztam a kezem és a könyvtárhoz siettem az ajtó nem nyílott. - Arisa ... Sacuky jól vagytok ? - kérdeztem aggódva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 20, 2009 18:53:28 GMT 1
- Szerintem győzhetsz. - mondtam kedvesen. - Lehet hogy a meglepődéstől nem reagált rá Tatsuya. - mondtam.Maj d meghallottam Takeda hangját. - Jól vagyunk...csak nem tudunk kimenni. - mondtam hangosan hogy értse.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 20, 2009 18:57:07 GMT 1
- Nem hiszem - mondtam halkan. - Áh mindenhol könyvek ... és nem tudunk ki menni sem - sóhajtottam. ~ Ha én ugranák ki még a nyakamat is kitörném .... na jó Matsu azért jobban hozzá van szokva ezekhez ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 20, 2009 19:00:44 GMT 1
Mikor Arisa válaszolt megnyugodtam hogy semmi baja. - Jó ... már hívtak segítséget szóval nem sokára kijutok - mondtam kedvesen. ~ Komolyan megölöm ... ma este megkeresem ... nem tudja kivel húzott újat Matsu .... de megfogja tudni garantálom ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 20, 2009 19:20:19 GMT 1
- Hamarosan kijutunk....de jó. - mondtam Sacukynak. - Amugy honnan tudod hogy itt vagyunk? - kérdeztem hangosan Takedától.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 20, 2009 19:26:02 GMT 1
- Ja tök jó nézhetem ahogy Maya a pasimra mászik az összes szünetben - sóhajtottam majd ablakhoz sétáltam. - Már alig látszik hogy tegnap esett a hó nem ? - kérdeztem kedvesen majd az égre néztem. A nap kellemes melegen sütött és a hó egyre jobban olvadt már alig látszott pár helyen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 20, 2009 19:28:58 GMT 1
- Nem volt nehéz mivel épp hogy beléptem az iskolába Ayaka magával rángatott szó nélkül és elég sokáig tartott mire végre kinyögte mi a baj - mondtam kedvesen mivel elég sokan voltak a folyosón így Matsut nem hoztam szóba. - Na kitartás már csak pár perc - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 20, 2009 19:49:34 GMT 1
- Fel a fejjel...menj majd oda Mayához és amikor Tatsuval enyeleg fágd képen...elvégre a szó szoros értelmében még nem szakítottatok. - mondtam elszántan Sacukynak. - Jó...végülis nem olyan fontos hogy gyorsan kijussunk. - mondtam Takedának.Leültem majd próbáltam összerakni a telefonomat.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 20, 2009 19:55:06 GMT 1
- Jah és utána még jobban megutálna - sóhajtottam. ~ Főleg ha Tatsuya szereti Mayát amit nem tudok mert nem kérdeztem meg ... majd ha találkozok vele megkérdeztem hogy most akkor mi van ~ gondoltam majd leültem a földre és a falnak dőltem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 20, 2009 20:02:39 GMT 1
Az ajtót nehezen de kitudták nyitni az igazgató nő dühösen sietett be és Arisára és Sacukyra nézett. '- Ki tehet erről ?! - kérdezte dühösen én pedig oda sétáltam. - Lehet hogy csak baleset volt - mondtam. '- Hát nos az lehet - mondta halkan. '- Igaz ez ? .... tényleg baleset volt ? - kérdezte az igazgatónő komolyan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 20, 2009 20:09:15 GMT 1
Mikor bejött a tanárnő felálltam. - Tudja tanárnő baleset volt. - mondtam komolyan. - De nem történt nagy baj.A könyveknek nem esett bajuk...csak visszakell majd pakolni öket. - mondtam.
|
|