|
Post by Reiko Shinzo on May 10, 2010 19:45:07 GMT 1
-Igen...Hála neked... Leültem az földre és nekidőltem a könyvespolcnak. Kellemes csend volt. ~Ez a csaj...Tuti bele van esve Renbe...Ha tovább játszok, gazdagabb leszek egy új ellenséggel...Abból van elég, még egy nem oszt, nem szoroz...Egy kis mókáért nem túl nagy ár. Csak Takumi meg ne haragudjon... A lány rohant el ellőttem könnyes arccal. Néhány pillanat múlva felbukkant Ren is. -Szerelmi civódás?-Kérdeztem nyugodtan.
|
|
|
Post by Ren on May 10, 2010 19:50:07 GMT 1
-Inkább csak a szokásos. Túl jól bánok a nőkkel. A pokolba is. Inkább lennék bunkó...akkor menekülnének előlem és nem lenne ez a kavarás.-Mondtam de a kényelmetlen helyzet ellenére továbbra is fesztelenül viselkedtem. -Szar.-Mondtam röviden majd én is leültem Reiko mellé. Úgyszintén nekidőltem a könyvespolcnak és a plafont kezdtem bámulni. Közben a kezemen lévő karkötővel játszottam, jobb híján gondolkodás közbe ezt szoktam csinálni. -Na és nálad? Szerelem? Pasi?-Kérdeztem egy sóhajt követően.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 10, 2010 19:59:52 GMT 1
-Nem minden nőt vonz a gyengédség, hidd el... Sokan odavannak azokért a pasikért, akik vagy vannak, vagy nincsenek, mert a másik nőjével foglalkozik.Bunkónak pedig nem kell lenni...egyszerűen csak fogd vissza magad...Vagy add meg neki, amit akar. -Van és van. Legalábbis, azt hiszem együtt vagyunk...Ez elég bonyolult, tudod... ~Hát igen...már megint eltekerte a fejemet...Talán ezúttal ténylegesen is egy pár leszünk és nem csak én hiszem azt...Megígérte, hogy ezúttal nem lép le... -Persze, ha van, akkor elég érdekes, hogy éppen veled játszadozok...De nem baj...én szeretek játszani...Az élet csak így izgalmas.-Szembeültem vele és félrebillentett fejjel mosolyogtam rá. Ez régebben is bejött, ha flörtölni akartam.
|
|
|
Post by Ren on May 10, 2010 20:21:08 GMT 1
-Jó vicc. Megadtam neki amit akart...meg amit né i. Csak még jobban belém zúgtak. Mindenki imádja a sztárkosarasokat.-Mondtam a szememet forgatva. -Akkor vele kéne lenned. Ha tényleg jártok. Nem magam miatt miattad.-Mondtam komolyan és egy aprócska jelét sem adtam annak, hogy tetszene nekem Reiko. Pedig igazán gyönyörű volt. De valahogy megtanultam annak mutatni magam ami nem vagyok. Gyakorlat teszi a mestert.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 10, 2010 20:31:57 GMT 1
-Hm...értelek. Ráültem a sarkamra és elgondolkozva figyeltem egy pillanatig. -Kéne...rengeteg dolgot kéne...De ha az ember bizonytalan, az nem is olyan egyszerű. Különben is, csak az én felelősségem, hogy mit teszek. Vele és a lelkiismeretemmel nekem kell elszámolnom!-Dühösen félrenéztem. Vettem néhány mély levegőt, hogy lehiggadjak. Beletúrtam a hajamba. Lassan felálltam. -Esik.-Mondtam egy pillanatnyi hallgatás után. Végignéztem magamon.- Ez érdekes lesz. Mindjárt ebédidő, úgyhogy én lassan búcsúzok. Este lesz egy Dj verseny lent a Shantalban, nézz majd be; várni foglak. //Shantal Club//
|
|