|
Post by Ren on May 8, 2010 21:10:58 GMT 1
-Hmm.. ha szabálytisztelők lennének a terroristák nem halnának meg ennyien.-Mondtam sóhajtva. Leguggoltam, hogy segítsek összeszedni a lány dolgait. -És ha szabálytisztelő lennél behúztad volna a táskád.-Mondtam viccelődve egy halvány mosoly kíséretében.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 8, 2010 21:17:10 GMT 1
-Tudod, van néhány különbség köztem és egy terrorista között. Például egy: én jobban nézek ki. Kettő: nem embereket ölök, hanem dohányzok a könyvtárban. Három: nem vagyok öngyilkos hajlamú. -Ez nem szabálytisztelet, hanem ostobaság. Egyszerűen feledékeny vagyok. Elvettem a holmikat, amiket összeszedett. Ezúttal becipzároztam a táskát. Felkeltem, de túl gyorsan így visszahuppantam. Pislogtam néhányat, hogy megint tisztán lássak. -Kéne még egy szál...-Megvakartam a fejemet és nekidőltem a falnak.
|
|
|
Post by Ren on May 8, 2010 21:21:16 GMT 1
Elmosolyodtam majd felsegítettem a lányt. -Mindenki így kezdi.-Mondtam egyszerűen. -Mellesleg valaki minél szebb annál veszélyesebb.-Mondtam és a helyére raktam az utolsó könyvet is. -Szerintem meg lekéne szoknod erről. Halálos méreg.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 8, 2010 21:25:40 GMT 1
-Hát igen. De a szépség kétélű penge. Nem csak egy irányba árt. Továbbra is a falnak támaszkodtam, de most már állva. Így kényelmesebb volt. -Tudom...Már én is gondoltam rá, de ez nem megy egyik napról a másikra. Majd szép lassan, apránként... ~Ha pedig nem megy, akkor ez van... -Egy ilyen jófiú, mint te, hogy keveredett egy ilyen gengszter gyűjtőbe?
|
|
|
Post by Ren on May 8, 2010 21:29:17 GMT 1
-Mint tudod a látszat csal. Nem vagyok én olyan jó fiú...csak ragaszkodom az elképzeléseimhez. Eddig még mindig igazam volt.- Mondtam. -Régebben én is fütyültem a szabályokra. De hát az élet megtanítja az embert egy s másra. Úgy is visszakapjuk ha ártunk valakinek. Legalább is reménykedem benne, hogy a sors elintéz néhány dolgot helyettem.-Mondtam.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 8, 2010 21:34:33 GMT 1
-Hm...Nem tűnsz aberráltnak, és nem hinném, hogy drogoztál. Talán az alkoholizmust is kizárhatjuk. Szerintem bandáztál, vagy maffiózó voltál. ~Ez tényleg egy iskola? Bűntanyára jobban hasonlít... -Én nem hiszek a sorsban. Az ember magának csinál problémát és a szemetet is magának kell eltakarítania. Ha pedig valakinek az adósa vagy, ne várd, hogy más intézi el...Lépj oda, légy kemény és megkapod az elégtételt. Erre a gondolatra megnyaltam a számat. Eszembe jutott a régi életem. Mi is így intéztük a vitás ügyeket.
|
|
|
Post by Ren on May 9, 2010 11:42:57 GMT 1
-Régen én is így gondolkodtam. De ha sosem ártottál annak aki tönkreteszi az életed majd te is így fogod látni.-Mondtam egyszerűen. -Nem drogoztam de kipróbáltam, nem vagyok alkoholista de ki nem iszik ha bulizik? Nem bandázok csak vannak barátaim, és nem vagyok maffiózó csak kiállok az igazamért.-Mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 9, 2010 14:11:37 GMT 1
-Egek...-Megráztam a fejemet. -Ez nagyon érdekes...Az igazáért mindenki kiáll. Ki így, ki úgy. Szerintem ez természetes. Bár vannak, akik gyáván elfordulnak a gondoktól... ~Vagy a gondot elküldik... A könyvespolcokat nézegettem: filozófia, kémia, biológia. A másik oldal tele volt szerelmes regényekkel.
|
|
|
Post by Ren on May 9, 2010 14:20:02 GMT 1
-Naja. Még jó, hogy nem tartozom közéjük.-Mondtam egy halvány mosoly kíséretében. -Talán kikölcsönözhetnél egy ilyen szerelmes regényt. Megtanít egy kicsivel nőiesebbnek lenni.-Mondtam egy csipetnyi gúnnyal a hangomban.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 9, 2010 14:27:56 GMT 1
-Az látszik rajtad... -Na persze. Mert egy nő meg tudja állni a helyét ebben a világban, ha ilyen marhaságokat olvas. Különben is, ha a helyzet megkívánja, igen is tudok nőies lenni. A fiú mögé léptem és a fülébe súgtam: -Nem mondod meg a neved?- Az államat a vállára tettem és mosolyogtam. ~Takumi nem fog megharagudni...
|
|
|
Post by Ren on May 9, 2010 14:32:42 GMT 1
-Nem rég óta járhatsz ide ha nem ismersz és én nem ismerlek. -Yamashita Ren vagyok. És benned kit tisztelhetek?-Kérdeztem a lánytól. Szokásomhoz híven laza maradtam akármilyen közel is volt hozzám a lány. Ez a rutin hatalma.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 9, 2010 14:39:11 GMT 1
-Év eleje óta ide járok, csak eddig fel voltam függesztve. -A nevem Reiko Shinzo, örvendek a szerencsének.-Nem zavartatta magát, hogy ilyen közel álltam hozzá, így nem távolodtam el. Az egyik kezemet nekitámasztottam a hátának, éreztem a csigolyáit az ujjaim alatt. ~Kíváncsi vagyok, meddig incselkedhetek vele...Türelmesnek tűnik... -Nem kell ilyen távolságtartónak lenni, nem harapok...nagyot.
|
|
|
Post by Ren on May 9, 2010 14:48:12 GMT 1
Megfordultam, hogy Reiko velem szembe legyen majd a hátára tette a kezem és közelebb húztam magamhoz. -Miért félnék egy kislánytól?!-Kérdeztem és felvontam a fél szemöldökömet. Szabad kezemmel megsimítottam a haját ekkor hallottam, hogy valaki megköszörüli a torkát. Miya volt az. Egy pár könyv volt a kezébe és elég dühösen nézett ránk. Lerítt róla, hogy féltékeny. '-Ren. Segítenél egy kicsit?-Kérdezte. Nos igen, jó indok. Azt hittem fél év elég volt neki, hogy elfelejtsen. Átok a fejemre. -Persze. Szívesen segítünk.-Mondtam kiemelve a többes számot majd megfogtam Reiko kezét és Miya után indultunk. '-Oda kéne felrakni ezeket a könyveket.-Mondta Miya és úgy nézett Reikora mintha megölte volna a hörcsögét. Vagy valami olyasmi. Reiko kezébe nyomta a könyveket és türelmetlenül karbafonta a kezeit.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 9, 2010 14:56:23 GMT 1
-Kislány?- Felemeltem a fejét, hogy a szemébe tudjak nézni. Ekkor egy lány jelent meg. Vonakodva ugyan, de engedtem, hogy Ren a lány után vezessen. ~Kis pukkancs...- A fiú kezébe adtam a könyveket és felléptem az emelvényre. Nem voltam magasabb a lánynál, így meglepődtem, hogy lazán elérem. ~Lássuk, erre mit reagálsz...-Féloldalas mosollyal vettem el az utolsó könyvet, de amikor felnyújtottam a kezemet elengedtem. Úgy tettem, mintha utána kaptam volna, ettől elvesztettem volna az egyensúlyomat és készülnék leesni.
|
|
|
Post by Ren on May 10, 2010 19:37:16 GMT 1
Elkaptam Reikot majd lesegítettem az emelvényről. -Hoppá...jól vagy? Minden oké?-Kérdeztem kedvesen. '-Ren!-Mondta hangosan hangjában jól érezhető dühvel. '-Beszélhetnénk?!-Kérdezte sokkal visszafogottabban. Ha nem tudtam volna, hogy ezért nem lehet letört akkor megesküdtem volna, hogy a hangja nagyon szomorú volt. -Ööö..persze.-Mondtam majd Reikohoz fordultam. -Egy perc és jövök. EL ne szaladj.-Mondtam a csajozós széles mosolyommal majd Reikora kacsintottam és elsétáltam Miyaval. Mikor számára is úgy tűnt, hogy nem hall senki rám nézett. -Igen?-Kérdeztem csevegő hangnemben. Miya elkapta rólam a tekintetét és esküszöm elkezdett sírni. Elkerekdteka szemeim és egy pár másodpercig egyszerűen megfagytam a döbbenettől. Utánna végre összeszedtem magam és odaléptem elé. A vállaira tettem a kezem és gyengéden megszólaltam: -Miya. Ne sírj. Kérlek.-Mondtam halkan. '-Sajnálom...én csak...nem bírom..elviselni, hogy...hogy...-Mondta szipogva aztán hátrébb lépet tőlem. A szája elé kapta a kezét és hátrálni kezdett. '-Én..nekem...most mennem kell.-Mondta és elrohant. Egy darabig csak álltam ott értetlenül majd úgy döntöttem ideje vissza menni Reikohoz. Már ha még ott van.
|
|