|
Post by Cho Masaru on Dec 30, 2009 15:07:40 GMT 1
- Akkor jó. - mondtam mosolyogva. - Hát talán lehetnék. - mondtam nevetve, majd észre vette Shin kezén a kötés egy részét, de nem szóltam. -Nem hiszem , vagy ha mégis , akkor is elterveztem , hogy lógok . - mondtam nevetve. - De csak mert itt vagy ,és emiatt ne menj el , ha megkérhetlek. - mondtam ,majd Shin félre húzott, és kis híján megismerkedtem a könyves polc sarkával. - Ez hajszálon múlt. - mondtam még egy kicsit sokkosan. - Kösz ,hogy félre húztál. De kicsit érdekes , hogy mindig előre látod az ilyesmit, de jó. Sokszor mint most is a hasznomra válik.- mondtam ,majd megcsókoltam Shint.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 15:29:49 GMT 1
- Hát nem látok előre dolgokat...ez baj - mondtam kedvesen majd viszonoztam a csókját közben a könyvtáros mérgesen veszekedett azokal akik feldöntöték majd hozzánk sétált. - Jól vagytok ?- kérdezte aggódva. - Persze semmi gond- mondtam kedvesen. .
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 30, 2009 15:38:09 GMT 1
- De van mikor, és ezzel ne kötekedj. - mondtam nevetve. - Persze jól. - mondtam kedvesen , majd átöleltem Shint. - Amúgy nem hinném , hogy jobb kellékes lennék. - mondtam kedvesen. - Esetleg csak azért , mert nem kísérelnélek meg kinyírni. - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 16:40:21 GMT 1
- Lehet .. bár ki tudja lehet hogy utálsz és megcsinálod azt amit az a szerencsétlen - mondtam nevetve. - Viszont szerintem ki káne menni innen - mondtam majd megfogtam Cho kezét és ki indultunk a könyvtárból. // C folyosó //
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 30, 2009 17:02:41 GMT 1
- NEm is ... Sosem csinálnék ilyet , mert szeretlek. - mondtam mosolyogva. - Hát jó menjünk. //" C " folyosó //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 23, 2010 17:19:37 GMT 1
~Soha többé nem akarom látni...olyan hülyének érzem magam ha meglátom õt. ~ gondoltam, s közbe elkezdtem a szekrények között járkálni. ~De még mindig nem tudom mi legyen vele...nagyon szeretném megtartani...de nem akarom abbahagyni a sulit...és így már nem is éri meg...lehet hogy Takeda gyilkos...de attól még õ az apja. ~ gondoltam, majd megálltam az egyik polcnál és levettem róla egy "Japán 200 legszebb lányneve és fiúneve" címû könyvet, és leültem vele az egyik asztalhoz.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 23, 2010 18:31:07 GMT 1
Beléptem a könyvtárba és megláttam Arisát lassan oda sétáltam hozzá és leültem mellé. - Arisa ... annyira sajnálom ... ne haragudj ... hülyeségeket mondtam neked ... hidd el tényleg szeretlek - mondtam összintén tényleg elégé bántott az ahogy viselkedetem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 23, 2010 18:36:55 GMT 1
Megdöbbentem amikor Takeda odajött hozzám...és amit mondott. ~Engem ne nézzen hülyének senki.~ - Tudod ez semmit sem változtat a dolgokon...talán tényleg nem volt jó kapcsolat...és tényleg sokat veszekedtünk...talán tényleg a legjobb hogy szakítottunk. - mundtam suttogva. ~Nagyon fáj hogy ennyire hülyének néz...biztos csak megakar alázni...mégjobban. ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Feb 23, 2010 19:25:00 GMT 1
- Nem azért mondtam .... csak a legrosszabbkor jöttél ... tudom ez nem mentség de kérlek higgy nekem - mondtam halkan majd átöleltem Arisát és gyengéden megcsókoltam majd felálltam. - Tudod mit .... örülj .... elmondom a rendőrségnek - mondtam majd megfordultam és kisétáltam a könyvtárból és ezt most komolyan is gondoltam. // Chiyoda - utcák //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Feb 23, 2010 19:35:55 GMT 1
- Nem kell elmondanod. - szóltam utána de már eltûnt az ajtó mögött. ~Nem fogom szarul érezni magam ezért. ~ gondoltam és utána futottam.
// Chiyoda - utcák //
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 28, 2010 10:51:55 GMT 1
Besétáltam az iskolába és egyenesen a könyvtárba sétáltam nem volt kedvem senkivel sem össze futni Ayaka csak leüvöltené a fejem ahogy a barátaim nagy része jelenleg az iskola többsége pedig rajtam nevetne így tökéletesen megfelelt nekem a könyvtárban egy csendes rész leghátul ahol szinte senki nem vesz észre. Csak azért jöttem be a suliba mert nem akartam otthon maradni de órákra sem akartam menni.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Mar 28, 2010 12:48:27 GMT 1
Bementem a könyvtárba és megkerestem a sort ahová vissza kell raknom a könyvet amit kivettem. Végül is megtaláltam elég félreeső helyen volt. Egy lány ült leghátul. Így messziről nem ismertem fel. Lábujjhegyre álltam és megpróbáltam felrakni a könyvet. Sehol nem láttam sámlit vagy létrát amire felállhatnék, hogy elérjem. Végül is sikerült levernem még 5 könyvet. Leguggoltam és igyekeztem minél hamarabb összeszedni a könyveket. Még jó, hogy a hajam a segítségemre sietett. Az arcom bal oldalára csúszott így függönyt képezve a fürkésző tekintetek és az arcom között.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 28, 2010 13:07:43 GMT 1
Egy ideg csak ültem és nézelődtem majd zenét hallgattam ekkor észre vettem egy lányt és elfordultam nem tudom ki az de nem is akartam megtudni mivel nem volt kedvem ahhoz hogy piszkáljanak így levettem egy könyvet és olvasgatni kezdtem reméltem hamar össze szedi a könyveket.
|
|
|
Post by kaita on Mar 28, 2010 13:15:31 GMT 1
Be kellett mennem a könyvtárba vissza vinni a könyveimet, aztán észre vettem Niyat, aki nem rég segített lerázni azt a bunkót a folyosón. - Szia Niya.- köszöntem kedvesen, és oda mentem hozzá, majd segítettem felszedni a könyveket, és vissza raktam a helyükre. - Kicsit ügyetlen vagy.- mondtam egy mosollyal együtt. - Azt szeretném kérdezni, hogy...... izéé.... lenne kedved találkozni velem?- nyögtem ki végre. - Mármint eljönni valahová...- mondtam,kicsit félősen. ~ Jajj nekem... Ennek jobban kéne mennie~-gondoltam.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 28, 2010 13:29:30 GMT 1
Seiya csapattal épp a folyosón sétált mikor észre vette Sacukyt aki besétált a könyvtárba. - Benito múltkor mondtad hogy bejön a könyvtásos csaj nem ? - kérdezte vigyorogva. '- Nem... és Yae-nek hívják - mondta erre nevetni kezdűnk. - Akkor lessük meg hogy van ma Yae - mondta Seiya vigyorogva majd 4-en besétáltak a könyvtárba. - Csá Yae - mondta mikor belépet majd leült az egyik fotelba. - Hogy s mint ? .... Benito szeretne veled beszélni - mondta lényegre törően a lány rögtön elpirult és Benito is elégé zavarban volt. "- De köcsög vagy Seiya mondta nevetve Sadao majd leült mellé Rikuval együtt.
|
|