|
Post by Jamamoto Niya on Mar 28, 2010 13:34:44 GMT 1
-Szia. Köszi.-Mondtam majd a fülem mögé tűrtem a hajam és felegyenesedtem. -Hát igen... néha bénázok.-Mondtam mosolyogva. -Hogy...hogy? ŐŐ...hát nem tudom. Attól függ mikor. De egyébként szívesen.-Mondtam majd elmosolyodtam. -Csak tudod elég sok dolgom van mostanság. De nemsokára lesz egy buli. Esetleg eljöhetnél.-Mondtam mosolyogva. -De most mennem kell. Tudod szünetekbe én váltom a könyvtáros lányt. Majd még beszélünk.-Mondtam majd odasétáltam a pulthoz. -Szia Yae. Mehetsz váltalak.-Mondtam neki. '-Szia Niya. Oh...Köszi.-Mondta Yae. Eléggé piros volt...volt egy olyan érzésem, hogy a fiúk hozták zavarba. Elsétáltam Seiya mellett, hogy be tudjak sétálni a pult mögé. Elkezdtem rendezgetni a papírokat majd Benitora néztem. -Szeretnétek valamit vagy csak itt lazultok? Arra ugyan is ott van a tornaterem.-Mondtam miközben visszanéztem a papírokra amiket épp ABC sorrendbe rendeztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 28, 2010 13:34:58 GMT 1
Mikor a fiú kimondta a lány nevét rögtön felkaptam a fejem de csak egy pillanatra kíváncsi voltam mit válaszol és arra is hogy Yasuoval mi van mert eddig azt hittem járnak vagy hasonló persze lehet hogy csak bebeszéltem magamnak csak legutobb pont olyan volt Yasuo reakciója vagy lehet ezért szakítottak is ? probáltam elhessegetni ezeket a gondolatokat mivel ettől még szarabbul éreztem magam.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 28, 2010 13:42:39 GMT 1
Benito kiment valoszínû Yae után Seiya pedig felállt. - Ja igazából jöttünk valamiért csak egy könyv és lépünk de majd megkeresük - mondta majd hátra sétált és levett a polcról egy könyvet közben észre vettem Sacukyt és oda sétáltam hozzá Sadao és Riku visszont ott maradtak. '- Nem unatkozol itt ? - kérdezte Sadao mosolyogva. - Hogy hogy egyedül ? - kérdezte miközben a könyt tartalmát olvasgatta.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Mar 28, 2010 13:50:17 GMT 1
-Nem. Csak 2 szünetben kell itt maradnom. És ma úgy is ma csak előadásokat tartok az osztályoknak. Melyik osztályba jártok?-Kérdeztem miközben egy aprócska jegyzetet készítettem a könyvtári teendő füzetbe majd beraktam a fiókba. -Szóval a kosárcsapat. Nem gondoltam, hogy ti szoktatok olvasni. Még csak 1 sportmániás és művelt férfival találkoztam. Ha jól tudom holnap lesz a következő meccs. Igaz?-Kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 28, 2010 13:52:31 GMT 1
- Szeretek egyedül lenni ennyi - mondtam egyszerűen majd felnéztem Seiyára és letettem a könyvet. - Milyen volt a tegnapi buli ? - kérdeztem mivel feltételeztem hogy az volt az a fontos dolog amit mondott. - Mellesleg a tegnapit még megbánod - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 28, 2010 13:57:10 GMT 1
- Nem bulizni voltunk most csak gyakoroltunk kicsit mivel kisett egy fontos emberünk - mondta majd leült Sacuky mellé és kinyította a könyvet majd olvasni kezdte. - Haza értél éppségben ? - kérdezte közben Sadao Niyával beszélt. '- Persze arra van idönk most .. és Kötve hiszem hogy Seiyát is egy könyv vette rá hogy bejöjjön - mondta vigyorogva. "- Ne is mond elég nagy hátrányba vagyunk - sóhajtott Riku.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Mar 28, 2010 14:03:41 GMT 1
-Hmmm a madarak azt csiripelték, hogy az edző új embert dob be hozzátok.-Mondtam sokat sejtető mosollyal. -Seiyat mindig csak egy dolog veszi rá mindenre.-Mondtam a szememet forgatva majd a hátam mögötti polchoz sétáltam és levettem egy könyvet. -Sacuky érdekében remélem, hogy Seiya nem akar tőle semmit. Nincs olyan állapotban.-Mondtam halkan.
|
|
|
Post by Tatsuya on Mar 28, 2010 14:06:00 GMT 1
Besétáltam a könyvtárba és a pulthoz mentem. -Áh Szia Niya. Kéne egy könyv a töri tanárnak.-Mondtam. -Várj...majd idehozom. Ne fáradj.-Mondtam neki és hátrasétáltam a töri könyvekhez. Miközben keresgéltem megláttam Sacukyt és Seiyat. Kinyitottam az egyik könyvet és megnéztem, hogy tartalmazza e azt a leckét amit a töri tanár kért.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 28, 2010 14:12:26 GMT 1
- Haza értem - mondtam egyszerűen. - Hát ez megértem hajrá - mondtam majd észre vettem Tatsuyát és a földet néztemahhoz képest hogy azért jöttem be hogy elkerüljem és hogy senki ne zavarjon elég sokan vannak itt és még ő is itt van remek gondoltam majd letettem a könyvet a helyére. - Bocs de inkább haza megyek - mondtam halkan de vissza ültem. - Megvárom a csengőt - mondtam halkan mivel nem volt kedvem a megjegyezésékhez.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 28, 2010 14:19:08 GMT 1
'- Úgyan már nem lesz baja Seiya nem mászik rá ha erre célzol - legyintett Sadao. "- Igen ? ... és ki az az új ember ? - kérdezte Riku érdeklõdve. Seiya is észre vette Tatsuyát és így már értette miért akar Sacuky elmenni. - Kösz igyekezünk - mondta kedvesen. - Csak nem a kedves szívbõl szólo megjegyzésektõl félsz ? - kérdezte egyszerûen. - Ne foglalkozz velük innentõl inkább elbújsz mindenki elõl ? - kérdezte.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Mar 28, 2010 14:26:16 GMT 1
-Két éve. Csapatkapitány. Baleset...hmm. Megfejtitek?-Kérdeztem majd feléjük fordítottam a könyvet amit levettem. A 2 évvel ezelőtti évkönyv volt. Az akkori kosárcsapat képével. "Tokyo ez évi legjobb csapata lettünk!" - ez volt alá írva. Rámutattam a csapat közepén tartózkodó csapatkapitányra. Ren-re. -Yamashita Ren. Azt mondják, hogy kosárlabdával a kezében született...-Mondtam nevetve. -Már csak az a kérdés, hogy vissza e megy. Hajlandó e vissza menni. Fele fele az esély.-Mondtam sóhajtva majd összecsuktam a könyvet amit a csapattagok szemléltek és visszaraktam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 28, 2010 14:33:26 GMT 1
- Inkább - mondtam halkan s még mindig a földet néztem mivel nem akartam Tatsuyára nézni gondolni sem akartam rá mert elégé fájt ez az egész. - És hogy ment a tegnapi edzés ? - kerteztem mivel valamivel elakartam terelni a figyelmem.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 28, 2010 14:40:05 GMT 1
- Sacuky istenem ne csináld már - mondta komolyan majd maga felé fordította a lány fejét - Figyelj rá érsz ? - kérdezte halány mosolyal. - Bebizonyitom hogy nem utál az egész iskola jösz ? - kérdezte mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 28, 2010 14:43:57 GMT 1
- Kösz kihagyom - vágtam rá gyorsan egyátalán nem akartam innen kimenni amíg ott kint van egy csomó ember aki Tatsuyát isteníti. - Mellesleg nem épp jó ötlet ha veled mászkálok még azt hiszik nyomulok rád és ezt is kihagynám a másik pedig hogy jól nézne ki hogy ... jah és most meg együtt sétálgatunk .... hidd el félre értenék - mondtam komolyan és ez elég össze visszára sikerült.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 28, 2010 14:54:53 GMT 1
Seiya mosolyogva megcsóválta a fejét majd elengedte Sacukyt. - Miért hiszed hogy mindenkinek gondot okozol ? - kérdezte majd felállt. - Tegnap Ren-t is ilyesmivel fárasztottad - sóhajtott majd vissza tette a könyvet és leült ismét. '- Komolyan ? - kérdezt emeglepõdve Sadao "- De annak már két éve és ha sétülése miatt gondolom mostanában nem játszott - mondta Riku.
|
|