|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:16:33 GMT 1
Egy hatalmas könyvtár, szinte minden érdekelt könyv megtalálható és ha valaki otthon hagyja valamelyik tankönyvét itt kölcsönözhet. Kényelmes bútorokkal felszerelt és pár számítógép NETTEL áll rendelkezésre.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Sept 26, 2009 12:46:04 GMT 1
Amikor beléptem a könyvtárba a könyvtároson kivül egy lélek se volt.Oda mentem hozzá mire felnézett a papirkupac alol. - Miben segíthetek? - kérdezte, miközbe mosolyogni probált. - Merre találom a fantasy témájú könyveket? - kérdeztem. - A harmadik sor végén. - felelte majd ismét a papirkupacot kezdte bújni.Oda sétáltam majd gyorsan levettem róla egy vámpíros könyvet, majd visszasiettem a nőhöz. - Ezt szeretném kivenni. - kelletlenül újra rámnézett.Elővette egy kártyát ráirt egy dátumot odaadott egy papirt hogy irjam alá és becsusztatta a könyvbe a kártyát. - Egy hónapon belül hozd vissza. - mondta majd mintha ott se lettem volna újra a papirokba bujt. - Köszönöm. - mondtam majd gyorsan kisiettem onnan. ~Sietnem kell mert mindjárt becsöngetnek.~
// "E" tantermek//
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 27, 2009 16:34:54 GMT 1
A könyvtárban léptem majd kerestem egy könyvet és leültem az egyik fotelba olvasni. - Szia - egy lány ültem le mellém látszott rajta hogy zavarban van. - Szia - köszöntem neki kedvesen majd letettem a könyvet és a lányra néztem aki kedvesen mosolygott. - Én ... ö .... Irie vagyok - mondta halkan. - Én Shin - mondtam mosolyogva. - Ö ... tudom .... hallomat hogy ide jársz ... én általában a könyvtárban segítek ... - mondta halkan a hogy nézem nem volt sok önbizalma közben egy másik lány jött felénk. - Áhá szóval igaz hogy a híres Yanachi fia ide jár . - mondta lelkesen én pedig fel álltam és az ajtóhoz indultam . - Várj kérlek .... Ryou jól van ? .... tudod a bátyám nem bánt vele túl jól - mondta halkan és őszintén rögtön vissza fordultam. - Ott voltál ? - kérdeztem hirtelen és vissza sétáltam. - Igen - mondta halkan. - Shin ne haragudj hogy nem tettem semmit de ha beleavatkoztam volna .... - mondta de a hangja elhalkult. - Mit történt ? - kérdeztem érdeklődve mivel Ryou nem volt hajlandó elmondani az egészet. - Ryou átjött hogy bocsánatot kérjen tőle erre a bátyám azt mondta neki hogy megbocsájt ha megmondja hol lakik most gondolom téged akart megkeresni hisz Ryouval csak játszik.Ryou nem árulta el erre felpofozta és nem egyszer durván megütötte hogy ezután mi történt az pontosan nem tudom de szerintem nyilván való magával húzta mikor Ryou elakart futni elkapta és berángatta a szobába majd bezárta az ajtót. - mondta szomorúan de a hangján érezni lehetett hogy a bátyja vele sem bánik jobban. - Mond meg a bátyádnak ha még egyszer hozzá mer érni Ryouhoz megölöm ! - mondtam dühösen. - Shin kérlek ne enged hogy Ryou vissza jöjjön mert következőleg nem ússza meg ennyivel mivel a bátyám megtudta hogy terhes - mondta zokogva Irie. - Irie .... veled is így bánik igaz ? - kérdeztem Irie hirtelen össze rezzent és a földet nézte. - Nem ... velem nem bánik így - mondta halkan de érezni lehetett a hangán hogy hazudik. - Irie komolyan válaszolj ! .... veled is így bánik igaz ?! - kérdeztem komolyan talán kicsit durván is.Irie nem válaszolt csak zokogott. - Ne haragudj - mondtam halkan majd leültem a lány mellé. - Kérlek ha valami baj van szólj - mondtam kedvesen. - Nem értem Ryou miért nem téged akar megszerezni miért a bátyámat ?! ... igaz hogy a balesete előtt rendes volt majd nem olyan mit te de egy szörnyeteg lett .... én a helyében hagynám hisz ott vagy neki te .... mond meg neki hogy szeretted ! ... akkor nem jön vissza !- mondta halkan. - Ez nem ilyen egyszerű Irie...számtalanszor kértem hogy ne menjen vissza ...de rám sem hallgat ... sé sok mindent nem is mond el ... nem bízik bennem elégé- mondtam kedvesen. - Ryou ugye nem tartja meg ? - kérdezte fájdalmas hangon remélve hogy nem lesz a válaszom. - Nem tudom - mondtam hallkan. - Shin miért vagy mindenkivel ilyen kedves ? .... nem is ismersz de még is felajánlottad a segítségedet és ahogy láttam sok embernek segítettél már ... pedig ha valaki csak hallja a neved rögtön arra gondol hogy olyan vagy mint a szüleid ...pedig egyáltalán nem- mondta kedvesen közben kisétáltam a könyvtárból. //E Tantermek //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 9, 2009 15:02:02 GMT 1
Amikor beértem a könyvtáros a pultszerü akármicsodánál olvasott.Köszöntem majd elindultam egy üres hely felé.Elövettem a könyvemet ott ahol abbahagytam. ~Hoppá...keresnem kell valami ismerőst aki megtudja mondani hol lesz az óra.~ Visszaraktam a könyvet a táskámba majd elindultam kifelé.
//"E" folyosó//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 17, 2009 14:37:52 GMT 1
Mikor beértem odamentem a könyvtároshoz.Köszöntem neki.Ő felnézett köszöt majd megkérdezte mit szeretnék. - Visszahoztam a kikölcsönzött könyvet. - mondtam. '- Rendben. - mondta.Visszavittem a harmadik sorra a könyvet majd visszamentem a könyvtároshoz. '- Még valami? - kérdezte. - A könyv folytatása is megvan? - kérdeztem mosolyogva. '- Igen.Ott találod ahol az előzöt. - mondta. Mire visszaértem már kikészitte a kártyát.Mikor eláírtam beletette a könyvbe majd kiindultam.
//"C" folyosó//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 30, 2009 22:15:54 GMT 1
Mikor beértem a könyvtárba köszöntem a könyvtárosnak.Leültem az egyik asztalhoz majd elővettem a könyveket, füzeteket és elkezdtem tanulni.Gyorsan végeztem igy még olvastam egy kicsit a könyvet. ~Holnapra ki is olvasom.~ - gondoltam majd eltettem a könyvet.Felálltam az asztaltol és elindultam megkeresni a termet ahol kezdünk.
//"C" folyosó//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 7, 2009 19:41:51 GMT 1
A könyvtárba érve visszaadtam a könyvet a könyvtárosnak majd leültem az egyik asztalhoz.Elövettem a táskámból az egyik saját könyvemet és azt kezdtem el olvasni. ~Ma minden szünetemet itt fogom tölteni.Igy Matsunak egy szava se lehet hogy Takeda velem van mindig.~ - gondoltam majd belemélyedtem a könyvbe.Néhány perc mulva eszembejutott hogy nem tudom hol leszek igy elindultam megkeresni Sacukyt.
//"A folyosó//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 18, 2009 18:30:28 GMT 1
A könyvtárban gyorsan leültem az egyik aztalhoz és átnéztem az órához az anyagokat majd ismét olvasni kezdtem a könyvet.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 18, 2009 18:37:53 GMT 1
Másnap a D folyosóra siettem és Ayakával a könyvtár előtt beszélgetünk a könyvtáros épp kijött a könyvtárból és még pár ember. A könyvtárban csak Arisa volt elméletileg. '- Jó tanulást - szólalt meg Arisa mögül valaki. '- Takeda barátodat hol hagytad ? - kérdezte Matsu kedvesen most nem lehetett volna megmondani sőt elképzelni sem róla hogy egy csomó embert jutottat kórházban. '- Ha jól hallottam elmarad a Ki mit tud ... gondolom sokat gyakoroltál rá - mondta kedvesen .
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 18, 2009 18:40:36 GMT 1
Mikor Matsu megszólalt mögöttem megijedtem. - Kösz. - mondtam higgadtan. - Nem tudom hol van. - mondtam feszülten. - Nem igazán. - mondtam. - Hol voltál?Tegnap kerestek téged. - majd letettem az asztalra a könyvet és ránéztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 18, 2009 18:55:33 GMT 1
'- Hogy hol ? .... voltam itt is meg még sok helyen meg találkoztam pár olyan emberrel aki olyan volt mint ..... - Matsu abba hagyta a mondatott és közelebb sétált Arisához közben én halkan besétáltam a könyvtárba mert beszélni akartam Arisával de mikor észre vettem Matsut az egyik könyves polc mögé siettem szerencsére nem vett észre. '- Gondolom kicsit mérgesek ... nem csodálom .... valószínű Takeda elég mérges Sacuky miatt ... hisz szereti Sacukyt .... kíváncsi vagyok valamire ... ez nem hagy nyugodni - mondta majd elvette Arisa telefonját és a földre dobta. ' - Ki találod mi az ? ..... nem ? .... akkor elmondom .... valyon ha neked bajod esik Takeda ugyan olyan dühös lesz ? - kérdezte én pedig véletlenül levertem egy könyvet. ~ Francba ~ gondoltam Matsu pedig oda sétált. '- Lám lám .... mit keresel itt Sacuky ? - kérdezte mosolyogva majd hirtelen meglökte a polcot én pedig épp odébb ugrottam a polc az ajtónak estett. - Látom megint nem vagy normális - mondtam ridegen. - Hagy békén Arisát - mondtam komolyan. '- Hát bocs de nem fogom mivel kíváncsi vagyok .... lehet azzal még jobban feldühíteném ha veled is történne valami Sacuky - mondta cinikusan. - Gyere és próbáld meg - mondtam egyszerűen persze ahogy sejtettem nem jött oda. - Csak a szád nagy Matsu vagy csinálsz is valamit ?! - kérdeztem dühösen majd elé sétáltam. - Rajta .... itt vagyok ... most miért nem ütsz meg ?! ... ha ? - kérdeztem ő pedig hátrébb lépett. '- Mert hülye vagy ... hogy a frászba mondhatsz ilyet ? - kérdezte láthatólag ismét észhez tért. - Ezt pont te kérdezed ? ... Ha ? .... Tudod te mit csináltál majd nem ?.... Ha nem jöttem volna be Arisa is kórházba lkerült volna ?! - kérdeztem dühösen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 18, 2009 19:11:20 GMT 1
~ Takeda még szereti? És Sacuky mikor jött be? ~ - kérdeztem magamban döbbenten.Nem szólaltam meg inkább lehajoltam a mobilomért. ~ Eltört a kijelzője. ~ - gondoltam bosszúsan. ~ Matsuval mivan? Hisz ugy beszél most mintha az előző pár perc megse történt volna. ~ - gondoltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 18, 2009 19:28:33 GMT 1
'- Sajnálom - mondta halkan. - Sajnálhatod is ! ... Matsu ha először megtudtál ütni most miért nem ?! - mondtam komolyan. '- Hisako fejezd be kérlek .... nem tudom ... nem tudom mi lett volna ... - mondta halkan Matsu. - Miért ?... Mit ártott neked Arisa ?! vagy Tsuki ?! ,... vagy Ichirou húga ?! ... és a többiek ?! - kérdeztem komolyan és nem kicsit dühösen erre valaki bepróbált jönni persze sikertelenül és az ajtót verte Matsu pedig félre lökött és kiugrott az ablakon és elfutott. - Jól vagy Arisa ? - kérdeztem halkan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 18, 2009 19:58:46 GMT 1
~ De fura ez a név. ~ - gondoltam majd lestem nagyokat hogy Matsu kiugrott az ablakon. - Én jól vagy bár a telefonom nem. - mondtam nevetve. - És te? - kérdeztem komolyan. - Mi ütött Matsuba? - kérdeztem aggodva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 18, 2009 20:08:20 GMT 1
- Meg vagyok ... örülök hogy te nem osztozol velünk a kórházi dolgokban - mondtam mosolyogva. - Mivel nem túl kellemes de én nem is szólhatok egy szót sem mert Tsuki-t és Ichirou húgát jobban elintézte én meg megúsztam egy kéz töréssel és egy kis agyászkordással az egészet ... viszont remélem te még jobban megúszod mert nem szeretnék kórházba menni látogatni - mondtam kedvesen. - Nem tudom ... de már nem is úgy szólít ahogy kéne ... vagyis sejtem ... tudod mi sose voltunk hu de jók ezt mondtam de Matsuék elégé benne voltak a drog bizniszben és pár szer elég furán hat az emberekre főleg ha már nem szedi valaki és vágyik rá .... akkor elég agresszív lehet az illető ... és az hogy Matsu így viselkedik szerintem ennek az oka - mondtam halkan. - Lehetne egy kérésem ? - kérdeztem miközben a földet néztem.
|
|