|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 20, 2009 21:08:33 GMT 1
Én nem néztem az igazgatóra és nem is válaszoltam hisz Arisa már megtette. '- Hát ezt nem mondanám ..... nem türöm még ha balesett is volt hogy rongáljátok az iskolát ! - mondta dühösen az igazató. - Én voltam - mondtam egyszerűen az igazgató pedig meglepődve nézett rám. '- Maga volt ?! ... ezt még is hogy képzeli ? - kérdezte. - Volt egy kis nézett eltérésem Arisával - mondtam egyszerűen. '- Garantálom hogy repül az iskolából Nagashii ! ... és most az igazgatóúr sem védheti meg ! - mondta a nő dühösen. - Tegye azt .... csak ne a szája járjon - mondtam unottan . '- Most rögtön velem jön ! - mondta egyre idegesebben. - És ha nem megyek mi lesz ? - kérdeztem cinikusan. '- Ne akarja megtudni ! - mondta még dühösebben. - Hát pedig én nem megyek ha akar valamit mondja ... azért nem fogok el sétálni odáig ... elvégre én nem akarok öntől semmit - mondtam gúnyosan.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 20, 2009 21:13:55 GMT 1
Meglepődve néztem Sacukyra és nem is értettem miért csinálja ezt. - Igazgató nő ... beszélhetnék önnel ? - kérdeztem kedvesen az igazgató pedig felém fordult. '- Mondja - mondta komolyan majd félre sétáltunk. - Nem hiszem hogy nincs mondja annak hogy ezt az előbbit semmisé tegyük - mondtam sunyi mosollyal. '- Takeda nem értem miért védi ennyire ezt a lányt de mivel elég jobban vagyok az apjával és rendszerint megtaláljuk a megoldást ... most utoljára elnézem neki - mondta majd elsétált én pedig vissza sétáltam. - Hogy vagytok ? - kérdeztem kedvesen majd átöleltem Arisát. - Hiányoltál - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 21, 2009 9:06:22 GMT 1
~ Na de Sacuky nem is a te hibád. ~ - gondoltam. ~ Na jó elegem van ebből a nőből. ~ - gyorsan összeraktam a cuccaimat. - Te is hiányoztál. - mondtam majd megcsókoltam. - Jól aludtál? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 21, 2009 11:04:58 GMT 1
Takedára néztem majd felálltam. - Erre semmi szükség nem volt - mondtam egyszerűen bár tudtam hogy tényleg túlzásba vittem de most valahogy nem érdekelt. - Majd találkozunk sziasztok - mondtam egyszerűen majd kisétáltam. //D folyosó //
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 21, 2009 11:34:29 GMT 1
- De szükség volt rá .... mellesleg beszélni szeretnék majd veled - mondtam Sacukynak miközben elsétált előttünk. - Jól és te ? - kérdeztem Arisától kedvesen. - Régóta vagy itt ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 21, 2009 11:51:51 GMT 1
- Én is. - mondtam. - Nem...nem igazán. - mondtam mosolyogva. ~ Amit Matsu mondott...nem tudom kiverni a fejemből...mégha Sacuky az ellenkezőjét is mondta. ~ - gondoltam. - Miről akarsz vele beszélni? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 21, 2009 12:03:05 GMT 1
- Semmi érdekesről - mondtam kedvesen majd megcsókoltam Arisát. - Remélem nem bántott téged Matsu - mondtam halkan. - Mert ez ugye nem baleset volt ?.- kérdeztem komolyan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 21, 2009 12:23:51 GMT 1
- Na persze. - mondtam halkan hogy ne hallja meg. - Nem volt itt benn Matsu...baleset volt...tényleg. - mondtam. ~ Honnan tudta meg? ~ - gondoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 21, 2009 12:33:10 GMT 1
- Gondolom Sacuky mondta hogy mond ezt ..... de Ayakának elfelejtette mondani .... ő pedig látta - mondtam. - És azért Sacuky története elég abszurd volt nem gondolod ? - kérdeztem majd elengedtem Arisát és az ablakhoz sétáltam majd becsuktam. - Na mindegy nem lényeges- mondtam. - Lényeg hogy nincs semmi bajod ... nem igaz ? - kérdeztem kedvesen ami most elég nehezemre esett mivel elég dühös voltam Matsura persze ez nem látszott. - Ma kivételesen jól nézel ki - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 21, 2009 13:25:49 GMT 1
- Jajj Takeda...nem mindegy mi történt? - kérdeztem majd visszaültem a székre. - Nem történt semmi baj...még a könyvek is jól vannak. - mondtam. - Köszi...de ne tereld el a témát...nem akarom hogy verekedj Matsuval. - mondtam suttogva de úgy hogy hallja.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 21, 2009 14:03:11 GMT 1
- Nem nem mindegy - mondtam komolyan. - És nyugi én hozzá sem fogok érni de nem fogok úgy tenni mintha nem csinált volna semmit ... most nagyon rossz emberrel húzott újat - mondtam kicsit ördögien közben Nathalitól jött üzenetem és azt olvastam. ~ Nathali egyre többet ugráltat kezd unalmas lenni ~ sóhajtottam majd mikor elolvastam az sms-t majd kitöröltem - Lásd be Arisa ez így nem mehet tovább ... ki tudja kit szemel ki .... és mi lett volna ha csak 2-en vagytok itt ? .... ez nem játék ... meg is ölhetett volna - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 21, 2009 14:54:38 GMT 1
- De itt volt Sacuky is...de ha nem lett volna itt akkor is...maximum csak korházba kerültem volna...és tudom hogy nem játék...de nem ölt meg...és jó lenne ha napirendre térnél ezzel. - mondtam dühösen majd kibaktattam a könyvtárból. ~ Idióták...mér kell állandóan gyilkolni egymást?! ~ gondoltam.
//Büfé//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 21, 2009 15:06:02 GMT 1
- Szerinted én ezt jó kedvemből csinálom ? - kérdeztem egyszerűen. - Persze .... akkor csak szólok hogy nagyon nagy szerencséje volt Tsukinak is és Ichirou húgának is .... hidd el nem arra megy hogy kórházba kerülj....de csinálj amit akarsz - mondtam mikor Arisa elment ez kb úgy hangzott mintha egyátalán nem érdekelne mi lesz Arisával pedig igen is érdekelt és bár legszívesebben utána mentem volna nem tettem csak később indultam ki a könyv tárból.
// D folyosó //
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 29, 2009 23:20:49 GMT 1
Mivel elég rég voltam már iskolában úgy döntöttem bemegyek a könyvtárba mert nem akkartam hogy kérdezősködjenek hogy hol voltam de amint beléptem Irie a nyakamba ugrott és az ajtónak estem vele most örültem hogy becsuktam az ajtót. - Shin szia .. rég találkoztunk - mondta mosolyogva. - Szia .. mond csak megakarsz ölni ? - kérdeztem nevetve. - Jaj sajnálom - mondta mosolyogva. - De ha itt állunk 1 valaki félre érti 2 ha kinyitják az ajtót esünk - mondtam kedvesen de mivel láthatóan nem érdekelte nem volt más választásom mint hogy egy egyik fotelba lökjek persze nem vadul én pedig leültem mellé.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Dec 29, 2009 23:58:38 GMT 1
Már szinte az egész sulit körbe jártam Shinichi után, így reménykedtem ,hogy itt lesz.Oda mentem hozzá , és illedelmesen meghajoltam. - Szia. Te vagy Shinichi Yanachi? - kérdeztem kedvesen.
|
|