|
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 0:05:11 GMT 1
- Attól függ ki kérdi - mondtam mosolyogva de Irie oldalba bökött hogy válaszoljak. - Am igen én vagyok- mondtam majd a lányra néztem. - Miért ? - kérdeztem majd felálltam.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Dec 30, 2009 0:11:02 GMT 1
- hh remek. - mondtam megkönnyebbülve. - Tűvé tettem érted az egész iskolát az "A" folyosótól a szertárig, és most végre megtaláltalak. - mondtam lelkesen. - Csak azért jöttem , hogy szóljak Cho várt téged a "c" folyosón. - mondtam kedvesen. - Valami fontosat akar azt mondta. Szerintem siess. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 0:17:17 GMT 1
Mikor a szertárt említett nevetni kezdtem. - Mit kerestem volna a szertárba ?- kérdeztem nevetve. - Nem mondanád meg neki hogy jöjjön ide ő mivel nincs kedvem ahhoz a sok emberhez - mondtam kedvesen. - Amúgy végig kérdeztél mindenkit hogy te vagy Shin ? ... mellesleg oké te tudod hogy én ki vagyok de én nem hogy te ki vagy - mondtam ..Irie elégé meglepődött hogy nem voltam túl kedves.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Dec 30, 2009 0:26:40 GMT 1
- Azt honnan tudnám? - kérdeztem, - Ismerek sok olyan ferde hajlamú pasit ,aki minden nőt ,aki elmegy a szertár mellett beránt oda, hát ki tudja, hogy te oda tartozol e. - mondtam nevetve. - Most nekem sincs újra szaladgálni , szóval küldök neki 1 sms-t. - mondtam mosolyogva, majd miután megírtam Shinre néztem. - Nem nem kérdeztem végig senkit, mivel a telefonomban van rólad kép, szóval így kerestelek. - mondtam. - Elnézést az illetlenségem miatt. - mondtam ,majd meghajoltam. - Ashita Hatsuko vagyok Cho egyik gyerekkori barátnője. - mondtam mosolyogva, majd kiegyenesedtem.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 0:34:10 GMT 1
Ismét nevetni kezdtem - A ferda hajlamú pasik nőket erőszakolnak meg vicces ezt tennék nem ferde hajlamúak lennének - mondtam. - Hmm szóval ilyenek nézel Ashita ? - kérdeztem majd vissza ültem és hátra dőltem. - Shin .... Ryou hogy van ? - kérdezte kedvesen. - El van Sayuukival - mondtam egyszerűen. Sayuuki is ott lakik veletek ? - kérdezte meglepődve én nem válaszoltam neki.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Dec 30, 2009 0:42:52 GMT 1
- Hát ez van. - mondtam nevetve. - Nos.. igazából semiennek nem nézlek , mert még nem ismerlek téged, csak amiket Cho mesélt rólad azokból tudtam meg egy - két dolgot , viszont azokból nem ezt. - mondtam kedvesen , ekkor Cho lépett be az ajtón ,majd megfogta Shin kezét , és kicsit arrébb vitte , majd átkarolta a nyakát, és megcsókolta.- Szia Shin. - köszönt neki kedvesen közben én leültem az mellé a lány mellé.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 0:49:21 GMT 1
Choval mentem mivel sok választásom nem volt majd viszonoztam a csókját. - Miket mesélsz te ennek a csajnak ? - kérdeztem mosolyogva. - Ferde hajlamú nőcsábásznak hisz - mondtam nevetve majd sunyin elmosolyodtam és magammal húztam Chot a könyvtár végébe ahol nem lát senki és hosszan megcsókoltam.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Dec 30, 2009 1:01:40 GMT 1
- Semmi ilyesmit nem mesélek neki. - mondtam nevetve. - Nem baj az... TE az én drága , helyes ferde hajlamú szerelmem vagy. - mondtam , majd megcsókoltam Shint. - Miért jöttünk oda , ahol nem lát mindet senki? - kérdeztem ,majd odabújtam Shinhez.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 1:06:30 GMT 1
- Nem vagyok - mondtam majd hirtelen hátra dőntőtem és szenvedélyesen megcsókoltam. - Csak úgy ... miért talán zavar ? - kérdeztem kedvesen majd magamhoz húztam és újból megcsókoltam. - Mi jót csináltál mostanában ?- kérdeztem tőle kedvesen.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Dec 30, 2009 1:12:28 GMT 1
Dehogy zavar , viszont te akkor is az én helyes pasim maradsz , hacsak nem szándékozol elhagyni. - mondta nevetve. - Tulajdonképp semmi különöset nem csináltam . - mondtam , majd viszonozta a csókjait,és a szemébe nézett. - Szeretlek. - mondta. - Te mi jól csináltál? - kérdezte kedvesen, ezalatt én ültem a kanapén ,és nézem a falakat. ( bocs ,hogy az előzőknél úgy írtam , mint ha én lennék Cho ,csak még nem szoktam hozzá ,h az 1ik karimmal a másikét is egírom ,ami most is csak azért van , mert nincs kedvem átlépni)
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 1:25:11 GMT 1
- Jah igen ezért jöttem ide - kezdtem komolyan és ridegen. - Igazából már egy ideje elakartam mondani - folytattam határozottan. - Sajnálom Cho de én nem szeretlek - mondtam komolyan egy csepp érezlem nélkül majd nevetni kezdtem. - Nem igaz el ne hidd szeretlek .... imádlak - mondtam mosolyogva majd megcsókoltam. - Viszont most csak miatt jöttem be mivel már nem járok ide ahhoz kicsit sokat hiányzok és fog is mostanában így inkább magántanárnál tanulok majd viszont azért majd bejövök néha ..... bár most kifognak nyírni a szüleim mert leléptem a forgatásról - mondtam mosolyogva majd leültem én is és átkaroltam az egyik kezemmel Chot majd magamhoz húztam. - Pár most amúgy is áll minden hála egy balesetnek... vagyis nem minden de nekem most nem kell ott lennem - sóhajtottam mivel hosszú ujjú volt rajtam nem látszott hogy a kezem be van kötve ezért is nem bírtam megtartani Iriét és esten neki az ajtónak vele.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 30, 2009 12:23:06 GMT 1
Amiket Shin mondott kicsit megijedtem , de mikor azt mondta , hogy csak viccelt pár könnyem kicsordult, és erősen szorítani kezdtem. - Ez még viccnek is rossz volt. - mondtam. - De azért szeretlek , viszont megijedtem. - mondtam ,majd megcsókoltam. - Értem.... hát... így - is úgy is keveset látlak majd sajnos.... de legalább látlak. - mondtam. - Ha kinyírnak én is kinyírom őket , mert téged senki nem bánthat. - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 12:38:20 GMT 1
Letöröltem Cho könnyeit majd gyengéden megsimogattam az arcát és megcsókoltam - Bocs ... nem kell mindent elhinni szívem - mondtam kedvesen. - Hé mondtam hogy ezért bejövök amint tudok mostanában nem szándékozom vissza menni - mondtam kedvesen. - Hát pedig ha ilyen bénák vesznek körül akkor biztos megölnek - mondtam nevetve majd megcsókoltam Chot.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 30, 2009 14:17:05 GMT 1
- Jó-jó ,de akkor is.....- mondtam majd megcsókoltam Shint. - Épp ezért mondtam , hogy legalább látlak, mert még így is jobb , mint ha sosem látnálak.Mert ha látlak ,akkor jó, hogy látlak , de ha nem akkor rossz.- mondtam kedvesen. - Te érted, hogy mit mondok? Mert én kezdem elveszíteni a fonalat. - mondtam nevetve. - És mint mondtam ,.... ha bántanak téged, akkor én ölök. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 14:56:29 GMT 1
- Uh hát aszem értem - mondtam mosolyogva. - Hmm hát lehet inkább neked kéne segítened az helyet a béna kellékes vagy mi helyet....kész élet veszély - mondtam nevetve közben valakik bejöttek a könyvtárba és hülyéskedni kezdtek én közben felálltam és felhúztam Chot is. - Nem kéne órára menned ? - kérdeztem mosolyogva majd megcsókoltam közben egy nagy reccsenést hallottam majd félre húztam Chot és a helyén az egyik könyves polc landolt diadalmasan.
|
|