|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 28, 2010 15:03:58 GMT 1
- Meg van rá az okom - mondtam sóhajtva közben ismét a földet néztem a változatosság kedvéért nem akartam ismét vissza esni arra a szintre mint mikor Tomoyo meghalt ezt utáltam magamban hogy nehezen tudok túllépni bármin is miközben ezen gondolkodtam a kezemez fogtam mivel már megint elégé fájt remek múltkor is pont ezt a kezem szívta meg hála Matsunak akit azóta sem láttam.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Mar 28, 2010 15:22:15 GMT 1
-Pontosan. Annak már két éve. Csak nem tartott 2 évig a gyógyulás. És ahogy ismerem nem bírja ki kosárlabdázás nélkül. Biztos, hogy minden nap a környékbeliekkel kosarazott. Ő már csak ilyen.-Mondtam. -Már csak az a kérdés, hogy vissza e akar menni.-Mondtam. -Irigyellek titeket. Az edző egy csomó napot kivesz nektek egész napos edzésekre. Én is szívesen futkároznék inkább a matek helyett...ma úgy is dogát írnánk. Még jó, hogy én előadok.-Mondtam unottan majd szélesen elmosolyodtam.
|
|
|
Post by Seiya on Mar 28, 2010 15:23:50 GMT 1
A könyvtárba pár elég lengén öltözött sexy csaj jött be majd Riku és Sadao elé áltak akik elégé még bámulták õket az egyik lány közelebb lépet. '- Seiya merre van ? - kérdezte csábos mosolyal Riku hirtelen nem tudott megszólalni csak hátra felé muatatott. '- Kösze Riku - mondta de Sadao elé állt. "- Bocs Seiya már elment aszem az udvaron van - mondta komolyan a lány halványan elmosolyodott és kiindult az udvarra. - Értem de szerintem csak te reagálod túl vagy tévedek ? - kérdezte Seiya.
|
|
|
Post by Tatsuya on Mar 28, 2010 15:26:32 GMT 1
Épp el akartam indulni a pult felé amikor eszembe jutott a karkötő. Sacukytol kaptam születésnapomra. Már nem hordtam de a zsebemben volt. Odasétáltam hozzájuk és odanyújtottam Sacukynak. Mivel nem akarta elvenni egyszerűen elengedtem és a földre esett. -Bocs ha megzavartam valamit. Kapitány úr.-Mondtam érdektelenül majd hátat fordítottam nekik és odaadtam a könyvet Niyanak. -Köszi. Remélem ma nálunk is előadsz. Szegény kosarasok lemaradnak rólad az edzés miatt. Bár biztos bepótolják.-Mondtam mosolyogva majd elvettem a könyvet miután Niya bejegyezte a computerbe a nevem és a könyv címét a mai dátum alatt. Intettem a többieknek majd kisétáltam. //"E" folyosó//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 28, 2010 16:04:05 GMT 1
Nem bírtam tovább felálltam és ki indultam könyvtárból elegem volt mindenből nagyon rosszul esett az ahogy Tatsuya viselkedett velem de épp hogy kiléptem neki sétáltam Yuzurunak mivel elém állt és vissza tolt a könyvtárba. '- Mi a baj ? - kérdezte komolyan. - Engedj ki lécci - mondtam a könnyeimmel küszködve. '- Nem amíg nem mondod meg mi a baj - mondta komolyan közben Ayaka is bejött. "- Remek legalább tudok veled beszélni - mondta Ayaka komolyan. '- Ayaka most ne - mondta Yuzuru komolyan. "- Magának köszönheti az egészet - mondta dühösen közben Yuzuru magához húzott és dühösen Ayakára nézett. ' - Jobb lenne ha elmennél - mondta ridegen Ayaka pedig kisétált.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Mar 28, 2010 20:14:20 GMT 1
Nemsokára visszajött a váltás így én szabadultam. -Nah jót dumáltunk fiúk. Aztán ügyesek legyetek.-Mondtam mosolyogva majd intettem nekik és elindultam az udvar felé. Rögtön van egy lyukas órám... utánna ugyan a kosarasoké a terem de elég tágas így tudunk gyakorolni a szabad terepen is akár. //Iskola udvar//
|
|
|
Post by Seiya on Mar 29, 2010 19:55:58 GMT 1
Nem teljesen értettem a történteket viszont Sacuky reakciójából nagyjából levágtam a lényeget. - Ugyan mit eddig is rólad volt szó igazából nem értem hogy képes miattad így elkeseredni ... de őszintén gratulálok hogy majd nem apa lettél mennyit fizettél az orvosnak ha ? - kérdeztem enyhe szánalommal mást jelen esetben nem tudtam érezni ami nem csoda hisz ez a cselekedet nem kicsit volt általános iskola első osztályos dolog.Amint elment Sacuky is elrohant így úgy döntöttem nekem sincs maradni valóm tovább tehát elindultam az ajtó felé a fiúk rögtön felálltak Sacukyt nem akartam zavarni így kiindultunk a könyvtárból de mielőtt kiléptünk volna felé fordultam - Hé Sacu nem éri meg ezért az érzéketlen tuskóért sírni szedd össze magad ... majd beszélünk - mondtam komolyan ezzel kiléptem és becsuktam az ajtótt. // D folyosó // //
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Mar 29, 2010 20:56:59 GMT 1
Nem tudtam megszólalni sem így nem mondtam semmit Seiyának mikor Niya kiment elmondtam Yuzurunak mi történt ő pedig rögtön felállt és az ajtó felé indult elég dühösen és mire megmozdultam már ki is rohant tudtam hogy Tatsuya után akar menni így gyorsan utána siettem. // E - folyosó //
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 8, 2010 20:17:38 GMT 1
Az A folyosó helyett inkább a könyvtárba mentem. Kerestem egy hátsó részt, ahol nem láttam senkit és leültem a földre. Volt mit megemésztenem. Pont fölöttem volt az ablak, így inkább oda telepedtem és rágyújtottam. A füst lassan szált el az ég felé. Kellemes szél fújt. Behunytam a szememet és Takumira gondoltam.
|
|
|
Post by Ren on May 8, 2010 20:27:53 GMT 1
Besétáltam a könyvtárba és odamentem a "recepcióhoz". -Szia Miya. Visszahoztam Daphne könyveit.-Mondtam. '-Szia Ren. Ejnye. Daphne ugráltat?!-Kérdezte nevetve. -Na még ez kéne. Nem...csak tudom, hogy mindig mindent elfelejt. És a családnak meg igazán nem kéne még egy újabb büntetés.-Mondtam és lemondóan megráztam a fejem. Miya bólintott majd felajánlotta, hogy hátra viszi a könyveket de inkább úgy döntöttem én viszem hátra. Úgy tűnt van épp elég dolga. Mikor hátraértem megpillantottam egy lányt... az eget kémlelte és közben dohányzott. Vagy ideges vagy rutinos. Nem tudhatom. Csak pár másodpercnyi időt fordítottam a felmérésére utánna rögtön keresni kezdtem a könyvek helyét.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 8, 2010 20:34:07 GMT 1
Oldalt léptek zaja, majd neszezés hallatszott. Egy fiú épp a polcok között pakolászott, mikor odanéztem. Nem szólt be, így jobbnak láttam hallgatni. Elnyomtam a cigit, a csikket pedig a dobozba dobtam. -Ez is elfogyott... Lehet le kéne szokni...- Halkan beszéltem, szinte csak magamnak. Az öngyújtót is beletettem a dobozba és az egészet a táskámba dobtam. A hajamat babráltam és a könyvekkel matató fiút figyeltem. ~Vagy nagyon szereti a könyveket, vagy rendmániás...ez az iskola tényleg gáz...
|
|
|
Post by Ren on May 8, 2010 20:54:39 GMT 1
-Itt tilos a dohányzás.-Mondtam úgy, hogy rá se néztem a lányra. Épp megtaláltam egy könyv helyét így odahelyeztem az x-edik könyvet is. A húgom szeret szerelmes regényeket olvasni és ha nem járnék ebbe a suliba kiskorom óta még azt hinné valaki, hogy buzi vagyok mert ilyesmit olvasok. Még jó, hogy nem így van.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 8, 2010 20:58:09 GMT 1
Elnevettem magam. -Szerinted úgy nézek ki, mint akit érdekel, mit szabad és mit nem?- Elmosolyodtam, odaléptem a fiú mellé és kikaptam a kezéből a könyvet. Az ajkamba haraptam, hogy ne nevessek fel hangosan. -Hogy lehet ezeket elolvasni?- Kérdeztem cinikusan és felé nyújtottam a könyvet.
|
|
|
Post by Ren on May 8, 2010 21:01:39 GMT 1
-Jó kérdés. Én sem tudom. Ez valami lányos dolog.-Mondtam egy kisebb nemtetsző grimasz kíséretében majd helyre raktam a könyvet. -Hát igen. Az ilyen szabályokra fittyet hányó alakok keserítik meg az ember életét.-Mondtam.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on May 8, 2010 21:07:29 GMT 1
-Hm...Ezek szerint én nem vagyok lány...-Megvontam a vállam. -Lehet, hogy azoknak akik szabálymániások, ez a kis kihágás rossz, de akik tudják élvezni az életet, azok csak nevetnek. Különben is, nem gyújtottam fel semmit, csak elszívtam egy szál cigit. Hátradobtam a hajamat és a vállamra kaptam a táskámat. Sajnos elfelejtettem behúzni a cipzárt, így a dolgaim a földön landoltak szanaszét. Kinevettem magam és lehajoltam, hogy visszapakoljak mindent.
|
|