|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:17:22 GMT 1
Az igazgatói iroda. Ide az utóbbi időben elég sok diák jár és nem a jó viselkedésük miatt.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Nov 14, 2009 11:37:48 GMT 1
Keresztbe font karral ültem az igazgatóval szemben.Nagyon dühös rám, de engem ez a legkevésbé sem érdekel. '-Ez az első napja itt és máris bajban van. Még az osztályának sem mutatták be és máris az irodámban kötött ki.Mit csinált?-Hangja metszően gúnyos volt.Ettől azonban én csak mosolyogtam.Benyúltam a zsebembe és az asztalára dobtam az épphogy felbontott cigarettámat.Egy szál hiányzott csak belőle. -Rágyújtottam...-Hangom elég flegma lehetett, mert az igazgató arca lángvörös lett a haragtól. -Kifelé!Mindjárt eldöntöm mit csinálok magával! -Felőle...-Felálltam és már vettem volna el a cigarettámat, mire az igazgató erélyesen rám szólt:-Az itt marad! Kimentem és hanyagul nekitámaszkodtam a falnak. ~Egek...
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 11:42:04 GMT 1
Az igazgatói elé sétáltam mivel érdekelt miről beszélnek így megálltam az ajtónál és figyeltem hát ha meghallok valamit. ~ Vajon mi lehet ilyen fontos ? .... remélem nem közülünk valakivel van valami ~ gondoltam igaz hogy nem úgy viselkedtem most mintha bárki is érdekelne de hát megfogadtam hogy többé nem leszek túl kedves senkivel már bele fáradtam hogy mindig ugyanaz lesz a vége ha valakivel barátkozom és köszönöm ebből nem kérek de attól még aggódtam a többiekért ez nem változott. Mikor meghallotam miről van szó hátrébb léptem az ajtótól. ~ Már azt hittem valamelyikünkkel van valami ... de ez esetben nem érdekel ~ gondoltam majd odébb sétáltam és neki dőltem a falnak.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Nov 14, 2009 11:50:21 GMT 1
Felnéztem és körbepillantottam a folyóson.Egy lány állt a fal mellett vagy kíváncsiskodni jött, vagy ő is bajban volt, bár nem úgy nézett ki. Igazából nem érdekelt .Elkezdtem az öngyújtómmal játszani. ~Mennyire szánalmas...Soha nem hagytam, hogy irányítsanak, most pedig meg kell hunyászkodnom. Ha nem akartam nevelőbe kerülni, akkor meg kellett próbálnom viselkedni... -Te is megszegted ezt a nyavalyás házirendet?
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Nov 14, 2009 11:54:17 GMT 1
Végig követtem Sacukyt.Nem tudtam miért egyszerűen csak valami hajtott.Valami miatt végig követtem.Elbújtam a folyosó sarkán ami csak 30 cm-re volt Sacukytól és hallgatózta,néha i is dugtam a fejem a sarok mögül és nézelődtem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 11:57:25 GMT 1
- Nem tartozik rád - mondtam egyszerűen. ~ Ha csak a házirendet szegtem volna meg jó is lenne ~ gondoltam közben az egyik tanár jött a folyóson. '- Maga azonnal tegye el azt az öngyújtót - mondta szigorúan a tanár majd megállt mellemet. '- Sacuky mit csináltál a kezeddel ? - kérdezte mikor rám nézett. - Chö ... volt egy kis konfliktusom - mondtam egyszerűen erre meglepődve nézett rám nem csoda eddig az összes tanár kedves jó kislánynak tekintett rám. '- Kivel ? - kérdezte aggódva. - Ugyan már nem mindegy ?.... valakivel ... megszoktam ... mindig van - mondtam a tanárnő pedig döbbenten nézett rám és nem is tudott mit mondani közben észre vettem Tsukit. - Tsuki miért követsz ? - kérdeztem nem épp kedvesen.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Nov 14, 2009 12:05:15 GMT 1
-De nagy szád van! ~Ez a mai nap...-Kelletlenül zsebre tettem és a szememet forgattam.Érdeklődve figyeltem a tanárnőt és a két lányt.Az igazgató még mindig nem mondta meg, hova kerülök. Kezdtem azon aggódni, hogy ennek a pökhendi csajnak az osztályába küldenek. ~Ha ez a mai nap így megy tovább, akkor idő előtt le fogok lépni...-Megint előhúztam az öngyújtómat, de ezúttal meg is gyűjtottam. Elgondolkodva néztem a lángot.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Nov 14, 2009 12:07:19 GMT 1
-Nos......Az mindegy...Te mit keresel itt..?-kérdeztem tőle ugyan olyan kedvességgel.~Nem értem miért viselkedik mostanában így Sacuky~-gondoltam majd neki dőltem a falnak.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 12:11:30 GMT 1
Nem lepett meg hogy Yuzuru is követett. - Yuzuru ez rád is vonatkozik ..... tudjátok hogy szánalmas mást követni ? - kérdeztem cinikusan. '- Nem is ismerek önre Nagashii - mondta ledöbbenve a tanárnő közben Yuzuru sétált oda hozzám. "- Tanárnő nézze el neki .... tegnap volt egy kis baleset és szegénykém beverte a fejét - mondta kedvesen mire megszólaltattam volna a tanárnő Reikohoz lépett és elvette tőle az öngyújtót majd egy kedves mosoly kíséretében besétált az igazgatóiba. - Erre senki nem kért - mondtam dühösen. "- Hát te tényleg nem vagy normális - mondta Yuzuru majd elment. - De Yuzuru ne felejtsd el hogy te azt teszed amit én mondok .... ahogy a többiek - mondtam egyszerűen mielőtt elment. - Nos Tsuki betartom amit mondtam a kórházba ha ezért jöttél nyugi ... viszont nem megyek haza mert ott unalmas ... szóval ezt nem tartom be - mondtam cinikus mosollyal. - És hogy én mit keresek itt az ne érdekeljen - mondtam egyszerűen majd oda sétáltam Tsukihoz és közel hajoltam hozzá. - Mellesleg az én nevem nem Sacuky ez csak egy kitalált név minden amit rólam tudtok hazugság mivel az én nevem Hisako Nakamura - súgtam neki majd távolabb léptem tőle és az új csajra néztem. - Van egy rossz hírem neked .... ma szólt az osztályfőnők hogy lesz egy új osztálytársunk és szerintem az te vagy .... bár remélem nem - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Nov 14, 2009 12:25:08 GMT 1
Amikor a nő elvette a gyújtót, éreztem, kezdek ideges lenni. Ökölbe szorítottam a kezemet és égő szemekkel néztem rá. -Hé...-Sziszegtem a fogaim között.Mire mást is mondhattam volna már mindegy volt. Ellöktem magam a faltól és dühtől villogó szemmel néztem a lányra. -Tudod te, hogy kivel beszélsz?-Lassan, fenyegetően elindultam felé.-Vegyél vissza aranyom, vagy nagyon megjárod!Érted? ~Ha ennek a libának leszek az osztálytársa, akkor rövid időn belül ellátom a baját...az biztos.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 12:31:45 GMT 1
- Vicces te akarsz engem fenyegetni és mond csak te tudod kivel beszélsz ? - kérdeztem cinikusan. - Jobb ha innentől meghúzod magad méghozzá elég jól mert garantálom hogy az itt léted nem lesz kellemes....és hidd el nem a semmibe beszélek - mondtam komolyan. - Baromira nincs jó kedvem ne tegyél még te is erre rá .... ide jössz és rögtön azt hiszed hogy huha de jó vagy ... szerintem ciki amit csinálsz a folyosón dohányzol chö szánalmas - mondtam elég idegesen majd a telefonomra néztem. ~ Még 15 perc .... ez jó lesz ezután még Matsu is kikészít .... alig várom már de hála ennek a csajnak nem teszi zsebre amit tőlem fog kapni ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Nov 14, 2009 12:45:04 GMT 1
Hangosan, bár nem szívből, felnevettem. -Kislány...Lehet, hogy új vagyok itt, viszont, kevés vagy te ahhoz, hogy megkeserítsd az életemet!Arról meg, hogy mi ciki és mi nem, szerintem még lenne mit tanulnod.-Ellöktem magam a faltól.Cipőm sarka hangosan kopogott ahogy odasétáltam hozzá. -Egyébként a nevem Reiko Shinzo...
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 14, 2009 12:48:59 GMT 1
Kimyvel az igazgatói elé sétáltunk. - Sziasztok - köszöntem az ott lévő embereknek és Kimy is. ~ Látom nem épp egy vidám társaság ~ gondoltam. '- Ichirou mindjárt jövők megvársz ugye? - kérdezte mosolyogva majd besétált az igazgatóiba. - Látom nem vagytok túl jó kedvetekben - mondtam közben őket figyeltem. ~ Tényleg Matsu intézte el így őket ? ~ kérdeztem magamban majd a számomra ismeretlen lányra néztem. - Gondolom most jöttél ide - mondtam neki.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 14, 2009 12:57:14 GMT 1
Az igazgatói elött értem utol.Egy páran voltak ott. - Jajj de sokan vagytok. - mondtam majd odamentem Ichirouhoz meg Sacukyhoz. - Sacuky ráérsz majd egy kicsit? - kérdeztem tőle.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 12:59:18 GMT 1
- Remélem akkor is így fogsz nevetni mikor rájössz mekkorát tévedtél ... az én nevem pedig Sacuky Nagshii - mondtam gúnyos mosollyal. ~ Tényleg kíváncsi vagyok hogy Tatsuya igazat mondott e ..... lehet megkérdezem személyesen GD-től .... persze nem hiszem hogy elmondja de majd valahogy rá veszem ~ gondoltam közben Ichirou és oda jött hozzánk. - Sziasztok - köszöntem majd mikor Kimy bement Ichirouhoz sétáltam. - Hogy hogy ezzel a csajjal vagy miért nem AJ- al ? - kérdeztem tőle közben ARisa is megjelent. - Az attól függ miért ? - kérdeztem egyszerűen.
|
|