|
Post by Reiko Shinzo on Nov 14, 2009 13:09:10 GMT 1
Felhúztam a szemöldökömet.Hirtelen annyian lettek körülöttem, hogy kezdtem összezavarodni. -Ejnye...Mi van itt?Csoportos igazgatólátogatás? És ez lenne olyan jó hírű iskola... -Igen, valóban most jöttem... ~Tömeg...Jaj...Ha nem szólnak hamar, hogy léphetek, akkor ki fogok akadni.-Visszamentem a falhoz és megint nekidőltem.Elkezdtem az öngyújtómat keresni, mire rájöttem, hogy már nincs is nálam... -Francba...-morogtam.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 14, 2009 13:15:58 GMT 1
- Kimy nem azért van az igazgatóiba mert valami rosszat tett pont ellenkezőleg - mondtam kedvesen. - Mellesleg Ichirou vagyok és te ? - kérdeztem kedves mosollyal. - Hát azt inkább hagyjuk mondjuk úgy hogy Matsunak van ehhez köze és nem kevés. - mondtam egyszerűen. - Áh szia Arisa - köszöntem neki.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Nov 14, 2009 13:25:08 GMT 1
~Kis eminens... -Reiko vagyok...Örülök...gondolom... Kibámultam az ablakon.Nem sok kedvem volt bekapcsolódni a beszélgetésbe.Inkább szabadultam volna. ~Csak azt tudnám, mit fogok csinálni ennyi unalmas alak közt...
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 14, 2009 13:31:23 GMT 1
Reikohoz sétáltam. - Mi ez a nagy kedvetlenség ? - kérdeztem sunyi mosollyal . ~ Kimy aszem elég sokáig nem jön ki ~ gondoltam. - Mit csináltál hogy máris az igazgatóiba kötöttél ki ? - kérdeztem még mindig sunyi mosollyal.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Nov 14, 2009 13:35:28 GMT 1
Egy pillanatra ránéztem, aztán vissza az ablakra. -Azért vagyok itt, mert megszegtem egy ostoba szabályt. Meg mert még nem tudom, melyik osztályba kell mennem...Ez igazából nem is érdekel.A kedvetlenségem oka pedig, hogy itt kell lennem, ezen a stréber tanyán.-Karba fontam a kezemet és ránéztem. -Mi a francon mosolyogsz?-Kérdésem ellenséges volt, nem volt már türelmem.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 14, 2009 13:42:12 GMT 1
- Mert vicces vagy ... te most komolyan azt hiszed ez jó iskola ? .... most épp mindenki kiakar nyírni mindenkit .... szóval ne igazán idegesítsd a népet .... vagyis pár embert - mondtam kedvesen. - Hát gondolom 11.-es leszel nem ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 14, 2009 13:43:31 GMT 1
- Arról hogy mi az oka annak hogy el akarsz menni. - mondtam. - Amúgy ki ez a csaj? - kérdeztem de ezt már halkan hogy csak Sacuky hallja.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Nov 14, 2009 13:50:26 GMT 1
-Aha...Kösz a figyelmeztetést, de megsúgom, velem sem éri meg kikezdeni.Nem vagyok olyan ártalmatlan, mint amilyennek tűnök. -Gondolom igen...Bár ebben a kócerájban már ezt sem lehet biztosra venni. Körbenéztem a társaságon, akik az igazgatóinál voltak.Nem tűntek veszélyesnek.Hogy lesz alkalmam verekedni, máris biztosnak tűnt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 13:52:59 GMT 1
- Ichirou szerintem hagyd ... még a végén AJ feltűnik vagy pedig Kimy kijön vagy valamelyik barátnőd - mondtam egyszerűen majd Arisára néztem elkaptam a karját és közelebb rántottam majd közel hajoltam hozzá. - Nem megyek el .... mivel már nem érdekel senki .... amúgy csak az volt az oka hogy egyszerűen nem bírom ezt .... a barátaim egymást akarják megölni .... ha Tatsuyával akarok lenni Matsu megöli a közelébe sem mehetek .... Ha pedig nem teszem amit akart nem csak Tatsuya kerül veszélybe ha nem mindenki ..... Tsuki is miattam került kórházba .... és elegem van de nem érdekel már .... egyszerűen olyan leszek mint régen és akkor nem fogok senkit sem veszélybe sodorni - mondtam halkan hogy csak ő hallja és elég feszülten majd halványan elmosolyodtam. - Ha már itt vagy neked is elmondom amit Tsukinak csak hogy ne hazudjak tovább ..... amit rólam tudsz az mind hazugság egyszerűen hamis minden adat rólam... és a nevem sem Sacuky.. hanem Hisako Nakamura - mondtam még mindig ugyan olyan halkan és cinikusan majd elengedtem és hátrébb lépem tőle.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 14, 2009 13:57:56 GMT 1
- Igazad lehet ... pff egyik sem túl jó - mondtam Sacukynak. - Hát kíváncsi vagyok .... itt elég sokan tűnnek ártalmatlannak ... miközben nem azok - mondtam majd kijött Kimy aki oda sétát hozzánk. '- Kösz hogy eljöttél velem Ichirou - mondta kedvesen. - Nem hagytál sok választási lehetőséget de most már tényleg meg kénne néznek a húgomat- mondtam halkan-
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 14, 2009 13:59:14 GMT 1
~ Na erről beszéltem...igy senkinek nem jó. ~ - gondoltam. - Akkor jó...mármit az hogy nem akarsz elmenni. - modtam mosolyogva. - Szóval akkor mostantól hivjalak Hisakonak? És miért változtattál nevet? Tsuki hogy keveredett ebbe bele? - kérdeztem zavartan majd kinéztem a mellettünk lévő ablakon. ~ Esik. ~ - gondoltam bosszúsan.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Nov 14, 2009 14:01:24 GMT 1
~Uh...Egek...Szánalmas! -Teljesen mindegy... Ellöktem magam a faltól és el sétáltam mellettük. -Ha az igazgató keres, hazamentem.Majd ha van kedvem, visszajövök holnap. ///Valahol máshol///
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 14:13:28 GMT 1
- Arisa ne légy ilyen naív .... Nem Tsuki volt .... ha kíváncsi vagy elmondom - mondtam egyszerűen majd elkaptam Arisa kezét és távolabb húztam a többiektől. - Mivel minden adatom hamis nem itt lakom hanem Okinawán eredetileg de kénytelen voltam eljönni mivel nem voltam valami jó kislány de erről Takeda barátod is tehet mivel szépen átvert így egy bandába kerevetem ami scak rontott a dolgokon elég sok rendőrségi ügyem lett a mostoha apám az ottani iskola igazgatója és ő pedig azt mondta ha nem változtatok a dolgokon kirúg az iskolából és nem csak onnan hanem a lakásából is mivel anyám ügyvéd keveset van otthon így ő ezt nem tudta, Én pedig elég sokat ittam és megöltem egy embert aki ráadásul elég fontos volt nekem és volt pár " jó akarom " akik beköptek így kénytelen voltam lelépni és papírokat hamisítani hogy ne találjanak meg ... Senkinek nem szóltam az alatt léptem le miközben Matsuék elintézték ezt így valaki más került ki bűnősként ... de még mindig keresnek és már bele fáradtam hogy ezt játszom ... ráadásul ha Matsu lebukik én is .... és Matsu most nem épp normális - mondtam egyszerűen mintha nem is érdekelne ez az egész.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 14, 2009 14:17:41 GMT 1
A folyosó végéről figyeltem Sacukyt és Arisát mivel Yuzuru szólt hogy leakarja magát buktatni így mikor észre vettem gondoltam hogy elmondja Arisának az igazat ezért is nem mentem oda nem akartam megzavarni őket. ~ Tényleg nem normális ~ gondoltam majd neki dőltem a falnak.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 14, 2009 14:34:51 GMT 1
~ Ezt azért nem hittem volna. ~ - gondoltam döbbenten.Egy jó darabig megszólalni sem tudtam. - Ezt nem tudom elhinni. - suttogtam. - Na de miért? - kédeztem, még mindig döbbenten.
|
|