|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 14:42:52 GMT 1
- Túlságosan feldühített - mondtam egyszerűen pont mintha minden napos dolog lett volna. ~ Pláne hogy nem is emlékszem ..... nem tudom miért öltem meg ... és arra sem hogy megöltem ~ tettem hozzá magamban. - Látod ezért ne biz meg senkiben ... mert ki tudja kivel barátkozol .... még ha most próbáltam más is lenni ugyan úgy fog végződni megint minden ezért akartam elmenni... viszont az igazság az hogy túl önző vagyok és szeretem Tatsuyát persze ah ezt neki is elmondom örökre elveszítem na nem mintha most nem haragudna rám - mondtam egyszerűen de a végét már halkan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 14, 2009 15:23:16 GMT 1
~ Feldühített....dejó.... ~ - gondoltam. - Azt hiszem kicsit összezavarodtam. - motyogtam. - Tatsuya most miért haragszik rád? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 15:36:03 GMT 1
- Igazából lehet csak szórakozott és igaza van Matsunak hogy ő is GD tervének része volt mivel mikor mondtam neki hogy elmegyek egy pá val lerendezte a dolgot - mondtam egyszerűen. - Amúgy őszinte akartam lenni de az előbb még sem voltam az .... mivel egyáltalán nem emlékszem hogy bárkit is megöltem volna - mondtam Arisának. - Jobb ha mostantól elkerülsz mert nem leszek kedves senkivel bár hogy .......Tatsuyával ne legyek kedves azt nem tudom hogy oldom meg - mondtam a mondat második felét halkan és közben a földet néztem ekkor észre vettem Takedát. - Ne enged ki Takedátékat az udvarra - mondtam halkan mikor a telefonomra néztem. ~ Még 5 perc és itt lesz ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 14, 2009 15:44:39 GMT 1
- Na jó.Rajtad aztán nem lehet kiigazodni. - mondtam reménytelenül. - Miért ne engedjem ki? - kérdeztem majd észrevettem Takedát.Intettem neki hogy jöjjön ide.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 15:48:06 GMT 1
- Egyszerűen csak ne enged ki - mondtam komolyan ellent mondást nem tűrően. ~ Nem hiszem hogy csak beszélgetnének ha össze találkoznának ~ gondoltam. - Hát igen rajtam az égvilágon senki sem tud kiigazodni - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 14, 2009 15:53:43 GMT 1
Oda sétáltam Arisáékhoz majd átöleltem Arisát és Sacukyra néztem. - Hát ebben tévedsz kilehet rajtad igazodni .... elég könnyen bár aki nem ismer az tényleg nehezen tudna rajtad kiigazodni .... viszont megszeretnélek kérni hogy fejezd ezt be.....csak magadnak ártasz vele te is tudod .... ha elmondod ezt mindenkinek .... egy csomóan ellened fordulnak - mondtam komolyan láttam rajta hogy nem tudja honnan tudom ezt. - Yuzuru mondta hogy épp mit tervezel - mondtam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 14, 2009 16:59:27 GMT 1
- Hát majd megprobálom. - mondtam bizonytalanul.Odajött hozzánk Takeda. - Ebben igazad van Takeda...de azért ha belegondolsz ez Sacukynak könnyebb. Igy legalább nem kell hazudoznia. - mondtam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 17:07:46 GMT 1
- Ha annyira jól ismersz akkor..... - kezdtem halkan de inkább abba hagytam és a földre néztem. - Igazad van de én nem tudom már hogy mit csináljak semmi sem jó ha haza is megyek ismét ugyan az lesz de ah itt maradok meg azzal fogok veszélybe sodorni embereket hogy megölik őket .... Takeda én haza akarok menni de 1 nem merek ... 2 pedig szeretem Tatsuyát ha ő engem nem is - mondtam majd neki dőltem a falnak és a földre ültem most már tényleg elégé össze zavarodtam. - AZ is igaz hogy nem akarok hazudni senkinek de ha elmondom akkor mindenki el pártól tőlem ha meg tovább hazudok még szarabbul érzem magam . - mondtam magam elé nézve.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 14, 2009 17:13:37 GMT 1
Tudtam mit akart mondani Sacuky így nem mondtam neki hogy folytassa elengedtem Arisát és Sacukyhoz sétáltam majd leültem mellé.. - Sajnálom de én úgy vettem észre hogy Tatsuyával nagyon jól elvagytok ezért is nem piszkáltunk már....igen jól ismerlek ha nem ismernélek nem tudnám mire gondoltál .... de aszem ezzel már kicsit elkéstünk - mondtam kedvesen. - Egyelőre én még is arra kérlek hogy hazudj tovább.....és majd kitalálunk valamit - mondtam kedvesen majd felálltam és vissza sétáltam Arisához. - Tényleg ti nem késtek el óráról ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 14, 2009 17:16:41 GMT 1
~ Jó...inkább megse szólalok. ~ - gondoltam. - Megbeszélésen vannak a tanárok. - mondtam. - Te hogy hogy itt vagy? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 14, 2009 17:21:19 GMT 1
~ Ideje lenne mennem ~ gondoltam mikor a telefonomra néztem és szó nélkül felálltam. - Tudom - mondtam alig halhatóan. - És ugyan mit találunk ki ? - kérdeztem halkan de meg sem vártam a választ elsétáltam. // Udvar //
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 14, 2009 17:25:08 GMT 1
- Már mondtam hogy nincs órám a másik pedig Yuzuru szólt- mondtam kedvesen majd magamhoz húztam Arisát és átöleltem. - Miért vagy te ennyire ellen állhatatlan ? - kérdeztem sunyi mosollyal majd megsimogattam az arcát és közelebb hajoltam hozzá. - Szeretlek - mondtam kedvesen majd hosszan megcsókoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 14, 2009 17:37:22 GMT 1
~ Lehet mégis kéne szólnom Takedának. ~ - gondoltam mikor Sacuky elment. - Én is szeretlek. - mondtam a csók után. - Nem hiszem hogy ellenállhatatlan lennék. - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 14, 2009 17:42:30 GMT 1
- Én sem hiszem ... mert tudom - mondtam mosolyogva majd ismét megcsókoltam Arisát de ezután elengedtem és pont ekkor jöttek ki a tanárok is. - Na szerintem siess mert vége a megbeszélésnek - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 14, 2009 17:44:29 GMT 1
- Jó rendben...találkozzunk majd az A folyosón. - mondtam majd elindultam a terembe.
//"A" tantermek//
|
|