|
Post by GD/G-Dragon on Nov 30, 2009 21:26:25 GMT 1
-Satayu!-Szólt az igazgató.Észbe kaptam majd felkeltem az addigi helyemről és bementem. -Csak Gei igazolását hoztam be. Szegény..elcsúszott úgyhogy..egy darabig gondolom nem teszi tiszteletét...-Mondtam az igazgatónőnek olyan magabiztossággal,hogy akár az egész világot megtudnám hódítani vele. Nos a tinilányok szívét már sikerült is...de azért ez nem téma. '-Rendben Satayu...de remélem te már nem akarsz sokat hiányozni...-Nézett rám kicsit aggódva mégis vasfegyelemmel. -Hát ami..azt illeti...-mondtam és próbáltam megfelelő mentséget találni nagy gyorsan...-nem. Igyekszem bent lenni.-Folytattam így és ezzel el is határoztam,hogy nem érdekel az a felvétel..majd megcsináljuk holnap. '-Helyes. De hát ha a tanulmányi eredményeid továbbra is ilyen kiemelkedőek..és ekkora példát statuálsz a többi diák számára még egy ilyen magas évfolyamban is. Akkor addig nincs semmi gond.-Mondta az igazgató. Én meghajoltam majd kisétáltam. Ekkor vettem észre a magába roskadt csajt. Már becsengettek miközben bent voltam az igazgatóiba..és ő előttem ment be, tehát nem értem mit keres még itt. Odaléptem hozzá majd megszólaltam: -Hé... gondolom új vagy? Hova fogsz járni? Esetleg elkísérjelek?! Nagy ez a suli...és nálunk a tanárok nem szeretik a késést.Azért ölni tudnak.-Mondtam a lánynak. Persze csak hivatalosan és komolyan.Hát ha valamivel akkor a szépségével biztosan kiemelkedett itt a többiek közül. Nem igazán vagyok bizalmaskodó és kedves típus. Ne legyünk túlbuzgók.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 30, 2009 21:51:29 GMT 1
Felnéztem GDre és haboztam kicsit mivel hogy néz már ki hogy eddig tagadtam hogy miatta jöttem ide és most meg vele megyek órára de nem akartam lemaradni az óráról sem. - Igen új vagyok - mondtam majd felálltam. - Hát megköszönném mert fogalmam sincs merre menjek .... 11/E most adta oda az igazgató ... tudom hülye vagyok hisz fel van írva csak ... nem tudom mi hol van - mondtam az óra rendemet nézve közben úgy tettem mintha nem tudtam volna hog yő is abba az osztályba jár.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 30, 2009 22:01:14 GMT 1
-Áhh..akkor velem jársz...rendben. Ez esetben lehet még én sem kések el...-Mondtam a lánynak. -Egyébként Satayu vagyok...de itt inkább GD-nek hívnak. Már ha nem hallottál volna rólam.-Mondtam csak úgy mellékesen. Ezután elindultunk a tanteremhez. //A tantermek//
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 30, 2009 22:33:17 GMT 1
- Tényleg ? ..... hát akkor remélem nem késsünk el - mondtam mosolyogva. - Örülök Sayu vagyok - mondtam majd GD után indultam. - Köszönöm hogy segítesz ... am igen hallatom rólad - mondtam kedvesen de nem vittem túlzásba. // A Termek //
|
|