|
Post by reny on Nov 30, 2009 18:04:26 GMT 1
Az iroda ajtajánál várakoztam , hogy Sayu is utol érjen. Mikor ő is ideért neki dőltem a falnak. -Nos ki menjen előbb? Én vagy te? -kérdeztem mivel nem volt olyan sürgős kikérnem magam onnan.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 30, 2009 18:12:40 GMT 1
- Menj csak én csak az órarendemért jöttem meg hogy melyik osztályba fogok járni .... tényleg te hova jársz ? - kérdeztem kedvesen. ~ Remélem valami értelmes osztályba kerülök ~ gondoltam közben egy csaj sétált el előttünk elég lengén volt öltözve és kis híján szét esett úgy riszálta magát mint később kiderült ő az egyik igazgató.
|
|
|
Post by reny on Nov 30, 2009 18:18:51 GMT 1
Oké.Akkor én megyek előbb.-mondtam kedvesen. -Én a 11. E -be járok.-mondtam mosolyogva. Szóval akkor te még nem tudod hova mész...-jegyeztem meg magamnak. Nos akkor megyek. Majd megvárjalak? -kérdeztem.-Csak mert érdekel melyik osztályba mész majd.-mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 30, 2009 18:21:03 GMT 1
Az igazgatóiba sétáltam de mivel voltak páran előttem így leültem egy székre és vártam. A várás konkrétan abból állt,hogy Gei leleteit olvasgattam, vagy csak a piercingemmel játszottam.A szokásos fogkopogtatást de ekkora zajba nem igazán lehetett hallani. Szval csak a megszokás miatt volt. Elővettem a mobilomat majd megnéztem,hogy mennyi az idő. Még 20 percem volt odaérni...remek. Nembaj, mostanában úgyis hozzám tartozik a késés is.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 30, 2009 18:27:39 GMT 1
- Várj meg hát ha egy osztályba kerülönk - mondtam mosolyogva. - Jó fej az osztály ? - kérdeztem érdeklődve. ~ Amilyen szerencsém van biztos szar osztályba kerülök ~ sóhajtotam majd leültem egy padra. - Sies - mondtam kedvesen-
|
|
|
Post by reny on Nov 30, 2009 18:58:00 GMT 1
-Azt én is nagyon remélem. -mondtam kedvesen. -Nem tudom. Még nem voltam bent. -mondtam kedvesen. -Nekem ez itt az 1. napom. -Mondtam mosolyogva. -Jó sietek.-mondta nevetve , de mikor GD oda jött belegyökerezett a földbe a lában , és nem bírtam levenni róla a tekintetem.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 30, 2009 19:02:36 GMT 1
~ Na ne ráadásul ide jár ? ~ kérdeztem magamban mikor észre vettem GD-t majd Reny mellé léptem. - Ha nem sietsz még elkésel - mondtam mosolyogva majd egy pillanatra GDre néztem de aztán ismét Renyre. Sosem szoktam ez embereket sokáig bámulni még akkor sem ha most nagy késztetést éreztem ez iránt.
|
|
|
Post by reny on Nov 30, 2009 19:13:09 GMT 1
Jó sietek...-mondtam a szemem forgatva. -Amúgy tudtad , hogy ő is az E-be jár? -kérdeztem sunyin ,majd vissza néztem GD -re de csak egy percre aztán vissza Sayura. -Ez is egy ok , hogy ide kerülj.-mondtam nevetve , de kedvesen , majd bementem az igazgatóhoz.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 30, 2009 19:31:11 GMT 1
~ Hát akkor remélem nem oda fogok járni .... mert akkor lesem tudnám mosni magamról hogy miatta jöttem ide .... utálom a sajtót ~ sóhajtottam közben Reny bement ekkor az igazgató jött velem szembe és mielőtt bement volna mosolyogva oda nyújtott pár papírt. '- Édesanyád telefonált hogy mit szeretnél - mondta majd bement az igazgatóiba megnéztem az óra rendet és csak utána tűnt fel az osztály 11/E. ~ Baromi jó kösz anya újabb tv fogás mi ? ~ sóhajtottam és a falnak dőltem. ~ Ez nagyon ciki ~ gondoltam majd leültem az egyik padra.
|
|
|
Post by reny on Nov 30, 2009 19:36:29 GMT 1
Pár perc múlva kijöttem és láttam Sayun , hogy nincs túl jó kedvében. -Na mi az? Nem mész be? -kérdeztem kedvesen. -Aúgy , ha ráérsz elkísérhetnél a TV Tokyoba.-mondtam kedvesen , majd leültem mellé.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 30, 2009 19:41:08 GMT 1
- Á semmi csak anyám már megint intézkedett - sóhajtottam majd oda nyújtottam a papírt amin az osztály van amibe kerültem. - Aszem ez elég ciki lesz rám nézve - sóhajtottam. - Elkísérnélek de nem kéne első nap lógnom - mondtam mosolyogva. ~ Otthon már biztos ezt reklámozza ~ gondoltam kicsit dühösen na ez volt az amiért abba hagytam az éneklést és kezdem fontolora venni hogy újra kezdem-e .
|
|
|
Post by reny on Nov 30, 2009 19:45:02 GMT 1
-Jujj..Te szegény..-mondtam sajnálkozva , de jobb lett a hangulatom mikor eszembe jutott valami. -Nos majd megvédelek. -mondtam nevetve.-Persze nem hiszem , hogy neked az én segítségem kell , de azzal is jobb.-mondtam kedvesen.-Amúgy téged is elkérhetlek. Nekem is ez az első napom.És nem hiszem , hogy ez akkora probléma lenne. -mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 30, 2009 19:52:00 GMT 1
- Nem szeretném azt olvasgatni hogy Sayu már az első nap ellógott mivel anyám lenne az első aki megtudná hogy elmegyek és ha ráadásul veled megyek abból jó nem sülhet ki gondolj bele milyen baromságokat írhatnának .... pff bassza meg remélem senki olyan nem látta a kinti dolgot aki .... jaj ..... de hülye vagyok .... nem figyeltem - mondtam halkan. ~ Király ha ezt valaki lekapta ..... otthon ez lesz a főoldalon .... eltudom képzeli "Sayu új áldozata" vagy valami sokkal rosszabb ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by reny on Nov 30, 2009 19:55:21 GMT 1
-Hát jó. -mondtam kicsit letörten , majd elindultam kifelé.
//Shinagawa / TV Tokyo//
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Nov 30, 2009 20:01:41 GMT 1
Reny elment de én ott maradtam azt sem tudtam hol kezdek oké fel volt írva jogos de nem ismertem az iskolát és nem tudtam mi hol van. ~ Na szép lemaradok minden óráról mert nem ismerek senkit és azt sem tudom hol kezdek ~ sóhajtottam.
|
|