|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:20:42 GMT 1
Egy csodálatos kert teli virágokkal fákkal, a zöld gyepen több pad található és itt található egy kis tó is amiben gyönyörű aranyhalak úszkálna.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Aug 26, 2009 21:17:34 GMT 1
Mint minden évben most is az iskolakertben kezdődött el az év. Az új iskolaruhámban, egy szemüvegben és egy pántos fekete sulitáskával felszerelkezve léptem be az iskolakert kapuján. Az első nap azért hivatalosan néztem ki. Kicsit fáradt voltam.Tegnap valami talkshow-ban szerepeltem. És elég későn értem haza. Ahogy végigsétáltam a régről ismert kikövezett úton ismerős arcokat pillantottam meg. Persze volt jó pár új arc is.Mindenki klikkebe volt rendeződve, mindenki a saját csapatával beszélte meg az izgalmas nyárt. Én is odamentem a sajátomhoz. Ami a legnagyobb,vezető csoportok közé tartozott. Csak a szokásos iskolai hierarchiai rendszer. '-Helló GD!-Ordította egy fiú nekem integetve majd mindenki köszöntött. GD vagy G Dragon néven. Lelkessen fogadtak. És persze most is én voltam a vörös szőnyegen érkezett sztár.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 26, 2009 21:25:15 GMT 1
Az osztályomból már mindenki megérkezett sőt az egész iskolából csak én késtem szokás szerint de nem igazán izgatott. Amint az osztályomhoz értem rögtön körül rajongot egy csomó idegesítő ember. '- Sacuky már azt hittem nem jössz - szólalt meg mögülem egy fiú. - Hát nem volt szerencséd - mondtam egyszerűen erre nevetni kezdett az osztályfőnők pedig rögtön oda sétált és rendre utasította. ~ Az idióta ~ gondoltam közben észre vettem hogy két új osztálytársunk is lett aminek nem igazán örültem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Aug 26, 2009 21:34:03 GMT 1
Az ünnepség elkezdődött és mindenki összetömörült. Miután vége lett az ünnepélyes hercehurcának a tanárok bevonultak. Most kaptunk egy jó pár órát a tanároktól amíg ők átveszik az osztályaik órarendjét. Elintéznek mindent. Addig mi mind odakint várakozhattunk a kertbe. Ezt jó sokan igazán szerettük. Általában oda mentünk az évfolyambeliekhez. Vagy más csoporthoz kötözködni. Egy két fiú a csoportból már oda is ment az F-es évfolyamtársaink közül néhány fiúhoz és cukkolni kezdte. '-Mivan csicskák? Idén is mi leszünk a nyerők ti meg az utolsók..már megint..szívás...-Mondta Pearl mutogatva az egyik fickónak. "-Vesztesek...tavaly is mi zártunk jobb idényt... szívááááás...-Mondta Shio egy másik fiú a csapatunkból. Nem is tudom. Talán csak a csapatom béliek szerették terrorizálnia többieket. De ez afféle elvárás a klikkek között. Hatalmi harc..vagy mi. Én nem mindig szállok be az ilyesmibe de ami nem az én ügyem az is az én nevemre megy mint a vezérnek.Meg godnolom valamiféle biztonság volt nekik,hogy én nem csak az iskolán belül voltam híres hanem az iskolán kívüli világban is.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 26, 2009 21:40:56 GMT 1
Mivel nem szerettem az osztálytársaimat de azt még jobban utáltam ha cikizik őket oda sétáltam én is. - Jobb ha leszálltok az osztálytársaimról .... világos ? - kérdeztem utálatosan. - Ez nem verseny... ha jól tanultok örüljetek neki de nem hiszem hogy olyan jók lennétek mert akkor szorult volna belétek egy kis kultúra - mondtam elég lenézően. '- Igaza van Sacukynak .... Kis Stréberek - mondta pár fiú majd észbe kaptak. '- Ezt ne vedd magadra Sacuky - mondták kedvesen. - Ugyan nem érdekel még ha valóban ezt is gondoljátok - mondtam ridegen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Aug 26, 2009 21:52:47 GMT 1
'-Héé kislány... babákkal nem dumálunk..szval gyorsan tipli... okkk??-Mondta Pearl és intett a csajnak. "-Héé.Pearl... nagy a szád de csak azért mert gazdag a csávó..köztudott,hogy az F-esek csak azért jók mert a fickónak van pénze...-Mondta egy fiú.Erre felvontam a szemöldököm és intettem a fejemmel Pearlnek,hogy engedjen oda. -Nah idefigyelj...ez már elég lejárt szöveg nem gondolod? Azért mert neked nincs tehetséged,hogy előteremts ennyi pénzt azért még nem kéne ránk kenni minden szart...egyszerűen csak jobbak vagyunk itt mind annyiótoknál... és ha Pearl azt mondja,hogy zsebpénzt akkor zsebpénzt...szerintetek a kicsi Gai miért ment el..vagy Harou..egyenként szálunk rátok amíg el nem fogytok...úgy fogunk összesajtolni drága Khaori mint a mazsolákat..úgyhogy..pofa befog...ha mosolyogni akarok akkor játszod a bolondot...tudod.. Tokióban a pénz a hatalom..akárhogy is vesszük...-Mondtam és a fickó szeme elé emeltem a kezem majd ökölbe szorítottam a kezemet szemléltetve egy s mást.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 26, 2009 22:02:29 GMT 1
- Na most már tényleg álljatok le mert elég unalmasak vagytok - mondtam egyszerűen. - Mellesleg aszem vak is vagy - mondtam nyugodtan bár elég dühös voltam és nem sokk kellet hogy neki ne menjek de nem akartam kirúgatni magam ekkor a híres kölyök is csatlakozzon ekkor közé és az osztály társam közé álltam. - Szállj le a lóról és menj vissza az osztályodhoz - mondtam ridegen. '-Sacuky nyugi - szólalt meg az egyik lány majd oda sétált hozzám és megpróbált elhúzni de ennek eredménye csak az lett hogy esett egy jókorát. - Nem emlékszem hogy olyan jobban lennénk Mia hogy húzogass - mondtam érzéketlenül. ~ Na jobb ah lépek mert ennek nem lesz jó vége ~ gondoltam de most nem volt kedvem elmenni.
|
|
|
Post by Shinichi on Aug 27, 2009 20:39:59 GMT 1
Igen csak az ünnep végére értem oda ráadásul még azt sem tudtam melyik osztályba is fogok járni. ~ Nem igaz elfelejtettem melyik osztály .... ráadásul mindjárt elalszom ... miért nem aludtam az este ~ sóhajtottam közben észre vettem hogy páran veszekednek. ~ Eh de békés ez a hely...remélem nem kerülök egyikük osztályába sem ~ gondoltam majd tovább sétáltam ekkor valaki rám ugrott hátulról. '- Shin de jó hogy látlak - mondta a lány. - Sayuuki megfojtasz - mondtam a lánynak miközben majd nem előre estem. '- De jó egy osztályba kerültünk elintéztem...de sajna a többiek nem velünk lesznek - mondta a lány mosolyogva. - Leszállnál rólam ? - kérdeztem kedvesen. '- Ő persze - mondta a lány nevetve majd leugrott róla. - Mond csak Sayuuki hogy érted hogy többiek nem csak te jöttél ? - kérdeztem ovatossan. '- Nem mert ha én kérlek nemet mondasz de ha mind rád szállunk nem lesz más választásod - mondta a lány nevetve.
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 16:02:06 GMT 1
Nem értem el a megnyitót mert bonyodalom akadt az étteremben. Éppen készítettem a sushikat mikor észrevettem,hogy már is késésben vagyok. Nem jellemző rám de mivel egész nyáron dolgoztam 4 órai kezdéssel megszoktam,hogy leghamarabb 11-kor indulok valamerre is az étterem területéről. Úgyhogy egyszerűen csak elfelejtettem. Úgy kellett hívnia Masakonak. Talán az egyetlen igazi barátnőm. Kirohantam a konyhából be a személyzeti öltözőbe. Gyorsan átkaptam a ruhám kifésültem a hajam és rohantam is. Az ajtóban felkaptam az iskolatáskám és lerohantam a közeli metróba. Majdnem 2 óra múlva már az iskolakert felé igyekeztem. Az osztályom szerencsére még nem vett észre mert egy új fiúval foglalkoztak. A kalapom peremét gyorsan lejjebb húztam,hogy takarja a szemem. Persze azonnal felismertek volna ha nincs ez a fiú. Sose voltam valami jó álcázásban. Ekkor viszont a kedves Joumonji csapatot pillantottam meg. Persze megint a szomszéd évfolyamot zaklatták. Nem akartam beleszólni, nem szeretem a feltűnősködést, inkább csak próbáltam egyáltalán nem fel tűnni.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 16:46:24 GMT 1
Végre leugrott rólam Sayuuki ekkor komolyan rá néztem. - Bocs de aszem ezért fölösleges volt ide jönnötök - mondtam egyszerűen. '- Kérlek te vagy az egyetlen akire számíthatunk - kérlelt Sayuuki. - Már mondtam .... Nem és nem érdekel mivel próbálkoztok akkor is nem lesz a válaszom . - mondtam majd elsétáltam. '- Mikor lettél ilyen önző Shin ?! .... Aszem tényleg kezdesz olyan lenni mint a többség - mondta dühösen a lány erre hirtelen megfordultam és vissza mentem hozzá. - Ne merészelj velük hasonlítani .... nem tudom ki az önző kettőnk közül - mondtam egyszerűen. '- Bocs hogy meg kértelek valamire nem halnál bele ha elvallanád vagy nincs időd a tökéletes életedből ? .... Ha így van mond azt hogy cikinek találod hogy velünk vagy - mondta dühösen. - Nem erről van szó....csak már nincs kedvem vissza menni mást szeretnék csinálni nem tudom mit nem tudsz ezen megérteni. - mondtam halkan. '- Bocs hogy fen tartottalak - mondta dühösen majd elrohant de pont neki ütközött egy lánynak akit fel is lökött ( Kithának XD ) ~ Ez nem normális ~ sóhajtottam majd oda sétáltam a lányhoz és felsegítettem. - Jól vagy ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 16:54:17 GMT 1
Ahogy próbáltam szinte "levegővé válni" valaki nekem jött és fel lökött. Ezek szerint jól ment a levegővé válás. Felszisszentem mivel egyenesen a kis kavicsos ágyásokba estem. Felnéztem az illetőre aki fel lökött. A felém nyúló kar tulajdonosa az új fiú volt akire rámászott egy csapat lány. És azt hiszem nem is csodálom. Talán el is pirulhattam ... egy kicsit...talán. Remélem nem. -ŐŐ.. őő......-Dadogtam halvány alig látható mosollyal. Inkább zavarban voltam. -Nem...vagyis..igen!-Mondtam a fiúnak majd meghajoltam előtte üdvözlés képen. Ezt a tisztelet kimutatást és egyben köszönést már sikerült kitanulnom a Japán kultúrából.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 17:07:44 GMT 1
- Fáj valamid ? - kérdeztem aggódva. - Bocs Sayuuki kicsit felkapta a vizet biztos nem direkt lökött fel - mondtam mosolyogva. ~ Uh legalább egyel kevesebb majd ha a többiek is letámadnak hogy menjek vissza hozzájuk ~ gondoltam kicsit és kalandozva és már azon gondolkodtam őket hogy rázzam le bár tudtam hogy anélkül nem fogom tudni hogy meg ne sértsem őket vagy ne hogy úgy süljön ki hogy már nem akarok velük lógni. - Melyik osztályba jársz ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 16, 2009 17:14:48 GMT 1
Mikor az osztálytársak sugdolózni kezdtek az új fiúról rögtön levontam a következtetést hogy elég egy beképzelt alak lehet. - Héé Tomoyo gyere ide egy kicsit - szóltam a tőlem nem túl messze álló lánynak. '- Megyek - mondta majd hozzám futott. - Ki ez az új kölyök ? - kérdeztem egyszerűen. '- Én csak azt tudom amit a többiektől hallatom Shinichi Yanachi és állítolag elég gazdag is de többet nem tudok róla. - mondta majd mielőtt megszólaltam volna újra megszólalt. '- Sacuky kérlek ne itélkez ennyiből - mondta majd elsétált én pedig Shinékhez sétáltam. - Sziasztok - köszöntem egyszerűen majd Shinre néztem. - Gondolom egy osztályba fogunk járni ... gondoltam szólok hogy nem tűröm ha valaki minden egyes alkalommal elkésik de erről nyugodtan megkérdezheted a többieket is - mondtam cinikusan.
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 17:20:16 GMT 1
-Nem dehogy is jól vagyok...-Mondtam most már bátrabban. -11/F-mondtam. Ekkor megjelent az osztályunk bús képű szép lánya aki mindenkit kioszt és azt hiszi,hogy ő a vezetőnk. Nyilvánvaló volt,hogy nem kedveltem mivel ő is ugyanúgy viselkedett velem mint mindenki. Csak ő nem változott meg. Még mindig csak úgy bánik velem mint egy különccel.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 17:25:58 GMT 1
- Akkor egy osztályba leszünk ... bocs nem tudtam most jöttem ide és még nem ismerek szinte senkit - mondtam mosolyogva. - Hát úgy tünik - mondtam kissé meglepõdve. - Nem kell aggodnod nem szokásom késsni - mondtam a megszokodt kedveséggel. ~ Most láttom hogy ezzel a csajjal nem fogok jól kijönni ~ sóhajtottam. - De udvariatlan vagyok - mondtam mosolyogva majd Kithára néztem. - Shinichi Yanachi vagyok örülök a találkozásnak - mondtam mosolyogva.
|
|